Mikä mies on Hussein al-Taee?

unnamed

Anter Yasa kirjoittaa, että Hussein al-Taee on Irakin tiedustelupalvelun mies, jonka tehtävä on sekaantua Suomen politiikkaan ja edesauttaa Shia-militian jäeniä Suomeen turvapaikanhakijoina.

Yasa kertoo, että hän sai soiton irakilaisilta henkilöiltä, joiden mukaan al-Taee on aivan muuta kuin mitä hän antaa ymmärtää. Väitteiden mukaan al-Taee vakoilee Iranin ja Irakin hallitusten puolesta ja ilmoittaa toisinajattelijoita ja kriitikoita edelleen näille tahoille. Yasan mukaan irakilaiset eivät siksi uskalla kertoa asioista omilla nimillään, sillä heillä on sukulaisia Irakissa ja nimellä esiintyminen saattaa heidät suureen vaaraan.

Yasa kirjoittaa, Irakin hallitus on auttanut Hussein al-Taeeta pääsemään kansanedustajaksi Suomessa. Lisäksi esiin on tuotu kuvia, jossa al-Taee poseeraa irakilaisten kuolemanpartioilaisten kanssa. Aikaisemmin on tullut jo esille, että al-Taee on hyvin islamisti-mielinen.

https://www.anteryasa.fi/video-haastattelu-irakilaisten-toisinajattelijoiden-kanssa-hussein-al-taeesta/

Lainaus Yasalta loppuu.

Mikä al-Taeen fuktio on? Se tulikin jo esille, että hän junailee tietyille irakilaisille ja iranilaisille tahoille turvapaikkoja Suomesta. Al-Taee ei tietenkään voi itse päättää turvapaikoista, mutta korkean luokan poliittisena toimijana hänellä voi olla jonkinlainen mahdollisuus vaikuttaa asioihin.

Tekee mieli kysyä, että kuka suomalainen muuten äänesti Hussein al-Taeeta eduskuntavaaleissa?

EB8hVL4X4AI_M5C.png

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

57 thoughts on “Mikä mies on Hussein al-Taee?

  1. Suosittelen shiaamuslimien ajatusmaailmaan ja legendaarisiseen arvo pohjaan tutustumista Armas J. Pullan kääntämän ”Ajatollah Ruhollah Khomeinin kootut ajatukset” kirjan lukaisemalla, selventää paljon missä mennään.

   30
 1. Kuinka paljon tolla mokkakorvalla on luurankoja ja muuta rojua kaapit täynnä? Jäbä pestiin juuri puhtaaksi SDP:n toimesta ja taas sillä on haalarit kurassa. Ei kai siinä taas auta muu kuin jäädä saikulle jouluun saakka.

  116
  1
  1. Toisaalla kysytään, kuka äänesti tuota mokkakorvaa, no joukko suvakkihuoria, vahvistettuna laittomilla maahantunkeutujilla, jotka ovat täällä väärällä nimellä, kansalaisuudella ja iällään. Huijausta koko homma, joten Antti porukoineen pitää mlaittaa syytteeseen valtiopetoksesta ja tuomio sen mukaan. Naula otsaan!

   8
   1
 2. Al-Taeen kyvyt ovat täysin poikkeukselliset: antisemitisti salaliittoteoreetikko on kietonut pikkusormensa ympärille pari ex-presidenttiä, ei ole haitannut tutkinnoista valehtelu, ei mikään.

  Sikäli joku Husu on suht harmiton, että hän on aika tyhmä. Taee taas on valehdellut itsensä kansanedustajaksi asti, eikä mikään tunnu tarttuvan.

  Jos Yasan lähteiden väitteet pitävät paikkansa, toivottavasti näyttö on kiistatonta, koska Taee on se ihminen, joka puhuu mustan valkoiseksi, jos vähänkin saumaa jää.

  129
  1. Näyttöä ei voi olla, tuohan saisi vakoilusta pitkän tuomion, ihan sitä lusittavaa mallia. SDP:n kiiltokuvapojalle semmoista kohtaloa voi kuvitella pahimmassa rasismisuuden puuskassakaan.

   13
   1. No mutta kun Tytti Tuppurainenkin jo ehti antaa anteeksi, niin eiköhän asia ole sillä selvä..

    5
    1
 3. Niitä väitettyjä kuvia, joissa al-Taee poseeraa irakilaisten kuolemanpartioilaisten kanssa olisi kiva vihdoin nähdä jossain.
  Itse en enää luota yhteenkään muslimiin, enkä paljon muihinkaan Lähi-idästä ja Afrikasta tulleisiin, enkä usko heidän puheitaan. Tämä koskee myös Anter Yasaa.
  Vanha brittiläinen eläköitynyt siirtomaahallinnon virkamies sanoi ”Ne ihmiset ovat rehellisiä vasta kuoltuaan”, ja minä olen samaa mieltä hänen kanssaan.
  Kannattaisikin miettiä, miksi esimerkiksi juuri Somalia, Afganistan ja Irak ovat maailman korruptoituneimpia maita. Johtuisiko se jotenkin ihmisten epärehellisyydestä.

  129
  1. Mut kun Nestori niistä tulee vaan niin ihanan rehellisiä ylitettyään Suomen rajan!

   28
   1. Muistakaahan että motiivien epäily on rasismia. Näin ollen Al-Taeenkin motiivien epäily on myös mitä todennäköisimmin rasismia.

    24
  2. Suomi on yhtä korrruptoitunut, täällä pankeille on siirretty korruptiorahaa yli 200 miljardia euroa viimeisen 30 vuoden aikana

   10
  3. Minä en luota yhteenkään demariin, enkä kommariin, enkä vihreään paskajoukkoon, niin se vaan on!

   5
   1
 4. Mitenhän paljon paremmalta elämä maistuis, jos viime vuosikymmenet Suomi olis ollut kuten pitäisi? Eritoten viisi viime vuotta… Onko kukaan edes kysynyt kertaakaan mediassa, mitä tämä TUNKEUTUJA ylipäätään on SUOMEN kansanedustaja? Pienemmät kaupungitkin alkaa olemaan matuja tummanaan… Ehkä olis aika alkaa tosissaan suunnittelemaan ja toteuttamaan etnovaltion palauttamista. Ideoita?

  84
  2
  1. Alapeukku??? Noh laitetaan jannu ohjuksenkärkeen jeesusteipillä kiikkiin
   ja ammutaan kotimajan katosta lävitte, että lätinä käy, Miltäs kuulostaa?

   18
   1
 5. Joooo, mulle kans tuli soitto. Siellä soittaja kertoi Antero Yasasta aivan painokelvotonta tekstiä
  En voi tehdä siitä juttua, koska se olisi Yasaa hyvinkin loukkaavaa. On myös ikäviä fotoshopattuja kuvia, tosin ihan muista ihmisistä. Levitän hysteriaa.

  37
  1. Hysterianhoitoon saa nykyään vuokrattua tehokkaita kannettavia betonivibroja. Luulisi asettuvan.

 6. Ei tämä demareitten mega-rasisti muslimi-natsi tarina ole todellakaan loppuun katsottu. Tolla mytomaanilla on kaappi täynnä luurankoja. Kiva katsella kun muslimi luikertelee aina kun jää uudesta valheesta kiinni, viimeksi joutui pitkäsksi aikaa hullujenhuoneelle. Eiköhän kohta taas palkallista, verorahoilla hoidettua pitkää lomaa ole tarjolla. Tai sitten Rinne antaa suomalaisten verorahoista MOJOVAN läksiäissumman jolla tämä naurettava jätkä pärjää kuninkaallisesti pidemmän aikaa.

  77
  1
 7. ”Risto Reipas”-palkinnon saaja, eli demarinaisten ja (vastuullisen)median lemmikki, jonka puolesta ollaan valmiita puolustelemaan, selittelemään, antamaan anteeksi jne. loputtomasti.
  Mistä näitä husuja oikein sikiää, perseestäkö…?

  79
  2
  1. Niin, normaali, mika se sitten onkaan, ihminen tulee Kohdusta mutta muslimi tulee… joo sina sanoa se jo….

   28
   2
 8. Seuraavassa demareiden kokouksessa Rinne ei harjaa al-Taeeta suomalaisella harjalla, vaan al-Taee harjaa Rinnettä irakilaisella harjalla.

  55
  1
 9. Ton yasan pitää julkistaa kaikki mahdolliset näytöt väitteilleen. Ei se voi vaan laukoa vapaasti mitä tahansa. En epäile jitse juttua mutta kokonaisuus ulottuu varmasti pidemmälle. Oisko se #TIITISEN LISTA syytä julkaista?

  26
  1
   1. ”Vaaleissa ei ole tärkeintä miten kukakin äänestää vaan se kuka laskee annetut äänet”

    -Josif Stalin-

    37
    1. Guukletin. Muistin oikein, Staalini kuoli 1953. Hänen aikanaan ja maassaan toimittiin hänen tavallaan, nykyään muualla eri tavalla, yleensä.

     Miksei äänestystä muuteta siten, että Vihreät saivat 99% äänistä ja Perussuomalaiset kielletään? Ei kukaan tajua, kerran ei nytkään tajua. Kukaan ei ainakaan lähde kadulle öyhöttämään, koska shiamilitia joukkoraiskaa kaikki ulkonaliikkujat, kuten raiskaa Aavikko-Ahmedia risumajansa porstuassa, ihan koko ajan.

     Todennäköisin (mielestäni) selitys on se, että kansa on aivan ***kelin tolloa ja häätöäänestää itsensä ulos tästä BB-talosta. Voi olla niinkin, että mahdollinen satanen omaan kurkkuun saa kaiken muun väistymään ja sen lupaajaa äänestetään oikein porukalla. Katsoo vaikka noita ministereitä, äänestäjät ovat niitäkin vajaampia älykääpiöitä. Pakkohan niiden on olla, ei kukaan äänestä itseään mielenköyhempää idioottia?

     11
  1. Pankkiirit päättää kuka pääsee eduskuntaan, ja siellä on tällä hetkellä noin 200 maanpetturia

   13
 10. On varmaan tullut kasky ns.ylempaa Demaripaskojen johdolle ettei TiliTasetta saa erottaa vaan pitaa sopeutua…

  29
  1. Jos tiukka paikka tulee niin iRanin sukellusvene tulee Kolera-altaaseen hakeen al-Taseen, on se semmoinen iRakin helmi.

   13
   1
  2. 100% varmuudella on tullut ylempää (eikä se ”ylempi käskynantaja” ole suomalainen organisaatio) Suomessa ”kansan”edustajien todellinen päätäntävalta rajoittuu aamuiseen sukanvärin valintaan (jos ne jää lahkeen alle piiloon:)

   21
   2
   1. Niin meinaakko, että Juneksen kiinniottokäsky on tullut ulkomailta?? Tämähän olisi aivan järisyttävä uutinen…

    9
    1
    1. Kun nykyinen poliittinen eliitti on niin selkarangatonta, sielutonta, ostettavissa jne. niin kaikki on mahdollista.

     18
    2. Kyllä vaan meinaan. Mitään ulkomailta tulleita puhelinsoittoja ei tietänkään ole tullut mutta suuremmat linjanvedot kylläkin. Mitäs Paavo itse arvelee?

     12
     1. En ole Paavo, mutta…

      Junes otettiin häiriöltä ja joltain suojaamiseksi kiinni. Sakkoja ei tule. Ihan sen takia otettiin, ettei saa turpaansa, saati pyöränlukosta. Noin poliisi on aina toiminut, ainakin pitkään. Vaihtoehtona on ottaa ”700” kirkuvaa ja riehuvaa terroristia kiinni ja jättää Junes torille seisomaan. Siihen ei riitä miehet, eikä säilöönottotilat. Venäjällä olisivat saaneet mailaa niin perkeleesti, mutta sinne emme tahdo.

      Miten se jätkä tähän al-Husseiniin edes liittyykään.

     2. Vaikka Juneksen putkautus oli turhaakin turhempi teko ja omastakin mielestä aivan ylimitoitettu hätätoimi, niin tuskinpa Lokka nyt kuitenkaan on mikään valtakunnanvihollinen, jonka toimia vahditaan kalustetuissa kabineteissa.

 11. Sama täällä, olen jo pitkään ollut sitä mieltä että yhteenkään muslimiin ei ole uskomista, ei yhteenkään, oli sitten alilahko mitä tahansa.

  46
 12. Tää husu on jo vähän korkeemman profiilin islamistidemari mitä se toinen somali husu, joka on vaan surullisen yksinkertanen sönkkääjä. Saa valehdella ja tehdä mitä lystää eikä seurauksia tule tai maine mene, joka nyt on yleensäkin tyypillistä kenellä tahansa suomalaisessa poliittisessa korruptioringissä. Aina noustaan pienen jäähdyttelyn jälkeen uudestaan pystyyn kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ruotsissahan oli vihreissä Mehmet Kaplan vähän vastaavanlainen tapaus kun al-Taee ja se oli vielä ministeriksi asti pantu hitsarin hallituksessa.

  17
 13. Täytyy tosiaan ihmetellä miten on voinut päästä eduskuntaan. Ne 30 000 jotka 2015 tulivat äänestivät tätä?

  22
 14. al-Taee vihaa muslimeja, jutkuja, homoja, kurdeja jne. Eikö se ole pikamiekkarin paikka jo? Edarin ympärille vaan marssimaan Turun terroristilauma, eihän tuollaista voi päästää natseilemaan ollenkaan, tulee holokausti että heilahtaa.

  16
 15. Ohoh! Rankkaa kirjoitusta. Eli ei kyseessä ole mitkään vanhat lipsahdukset vaan nykyinen aktivistitoiminta; kansanedustaja!

 16. Katos hiekkaneekeri päässy otsikoihin, Halal al-Taqyiaa. Kusettamal duunii eduskuntaa, vitun puupäät.

  11
 17. Pt media nostaa huijaria anter yacaa jalustalle, kun oikeastaan mies pitäisi nostaa koneeseen kohti Kurdistania.

 18. Anter Yasa on sivuilleen laittanut myös linkin pitkään Ylen juttuun Hussein al-Taeesta. Kerrankin voin jonkun positiivisen pisteen antaa sullekin. Kolme krt olen jo allekirjoittanut kansalaisaloitteen, jotta puolueellisen propagandamedia Ylen verovaroilla tukeminen lopetettaisiin, niin läpinäkyvästi se on vihervasemmistolainen. No, tämä yksi juttu on jonkinlainen poikkeus.

  Al-Taee on myöntänyt osallistuneensa Irakissa isänsä hyvin Iran-myötämielisen ja jopa militanttien shiamuslimipuolueen tilaisuuksiin mutta omien sanojensa mukaan vain oppiakseen asioita eikä mitenkään puolueessa mukana olevana jäsenenä. Kuitenkin löytyy kuvakaappauksia entisistä somepäivityksistä (esim. Anter Yasan sivuilla), joissa Hussein al-Taee levittää juuri tuota shialaista propagandaa ja myös ihailee Irania.

  On erittäin tyhmää Suomelta, jos nämä vihjeet jätetään tutkimatta. Tämä PT-median juttu on erittäin tärkeä, niin asia saa lisänäkyvyyttä. Shiamilitanttien Suomeen kuskaaminen ei ole kenenkään etu.

  1. …sullekin = sillekin… Kirjoitusvirheitä pukkaa. PT-medialle plussaa toki reilusti useammin.

 19. Mikäkö mies? No, omien sanojensa mukaan hän on ”luotettavuuden tae”, joten pakkohan se on uskoa, ainakin nyt kun SDP on integroinut hänet uudelleen – ja integroi varmaan vastakin, tarvittaessa.

 20. Vaikkei minua muutoin asia suuremmin kiinnosta, niin yleisenä varoituksena sanoisin, että tuo yllä oleva kuva al-Taeesta on jotenkin outo. Hän on kuvassa jotenkin liian selvästi ja etualalla.

  Ettei hänet vain olisi lisätty kuvaan ja kyseessä ansa ”äärioikeistolle”, jota myöhemmin syytettäisiin väärennöksestä?

  1. En voi sietää tiota al-Taeeta, mutta samaan kiinnitin huomiota. Esim ojentuneeseen käteen.

   1. Kyllä, koko henkilö on kuin kuvan päälle liimattu. Muu kuva taustalla epäselvä. Kädessä näkyy selvät rajat. Henkilö muutoinkin kuvassa muihin nähden liian suurikokoinen, väreiltään kirkkaampi. Ym.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.