Mikä mies on Hussein al-Taee?

unnamed

Anter Yasa kirjoittaa, että Hussein al-Taee on Irakin tiedustelupalvelun mies, jonka tehtävä on sekaantua Suomen politiikkaan ja edesauttaa Shia-militian jäeniä Suomeen turvapaikanhakijoina.

Yasa kertoo, että hän sai soiton irakilaisilta henkilöiltä, joiden mukaan al-Taee on aivan muuta kuin mitä hän antaa ymmärtää. Väitteiden mukaan al-Taee vakoilee Iranin ja Irakin hallitusten puolesta ja ilmoittaa toisinajattelijoita ja kriitikoita edelleen näille tahoille. Yasan mukaan irakilaiset eivät siksi uskalla kertoa asioista omilla nimillään, sillä heillä on sukulaisia Irakissa ja nimellä esiintyminen saattaa heidät suureen vaaraan.
Yasa kirjoittaa, Irakin hallitus on auttanut Hussein al-Taeeta pääsemään kansanedustajaksi Suomessa. Lisäksi esiin on tuotu kuvia, jossa al-Taee poseeraa irakilaisten kuolemanpartioilaisten kanssa. Aikaisemmin on tullut jo esille, että al-Taee on hyvin islamisti-mielinen.
https://www.anteryasa.fi/video-haastattelu-irakilaisten-toisinajattelijoiden-kanssa-hussein-al-taeesta/
Lainaus Yasalta loppuu.
Mikä al-Taeen fuktio on? Se tulikin jo esille, että hän junailee tietyille irakilaisille ja iranilaisille tahoille turvapaikkoja Suomesta. Al-Taee ei tietenkään voi itse päättää turvapaikoista, mutta korkean luokan poliittisena toimijana hänellä voi olla jonkinlainen mahdollisuus vaikuttaa asioihin.
Tekee mieli kysyä, että kuka suomalainen muuten äänesti Hussein al-Taeeta eduskuntavaaleissa?
EB8hVL4X4AI_M5C.png

Subscribe
Notify of
guest
57 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tinttuli

Tallensiko kukaan videota ennenkuin se poistettiin?

El Comandante Cero

Suosittelen shiaamuslimien ajatusmaailmaan ja legendaarisiseen arvo pohjaan tutustumista Armas J. Pullan kääntämän “Ajatollah Ruhollah Khomeinin kootut ajatukset” kirjan lukaisemalla, selventää paljon missä mennään.

Rimpula

Kuinka paljon tolla mokkakorvalla on luurankoja ja muuta rojua kaapit täynnä? Jäbä pestiin juuri puhtaaksi SDP:n toimesta ja taas sillä on haalarit kurassa. Ei kai siinä taas auta muu kuin jäädä saikulle jouluun saakka.

Paavo Pökäle

Toisaalla kysytään, kuka äänesti tuota mokkakorvaa, no joukko suvakkihuoria, vahvistettuna laittomilla maahantunkeutujilla, jotka ovat täällä väärällä nimellä, kansalaisuudella ja iällään. Huijausta koko homma, joten Antti porukoineen pitää mlaittaa syytteeseen valtiopetoksesta ja tuomio sen mukaan. Naula otsaan!

Valtsu

Al-Taeen kyvyt ovat täysin poikkeukselliset: antisemitisti salaliittoteoreetikko on kietonut pikkusormensa ympärille pari ex-presidenttiä, ei ole haitannut tutkinnoista valehtelu, ei mikään.
Sikäli joku Husu on suht harmiton, että hän on aika tyhmä. Taee taas on valehdellut itsensä kansanedustajaksi asti, eikä mikään tunnu tarttuvan.
Jos Yasan lähteiden väitteet pitävät paikkansa, toivottavasti näyttö on kiistatonta, koska Taee on se ihminen, joka puhuu mustan valkoiseksi, jos vähänkin saumaa jää.

fatwantarkistaja

Näyttöä ei voi olla, tuohan saisi vakoilusta pitkän tuomion, ihan sitä lusittavaa mallia. SDP:n kiiltokuvapojalle semmoista kohtaloa voi kuvitella pahimmassa rasismisuuden puuskassakaan.

Border Control

No mutta kun Tytti Tuppurainenkin jo ehti antaa anteeksi, niin eiköhän asia ole sillä selvä..

Nestori Lundahl

Niitä väitettyjä kuvia, joissa al-Taee poseeraa irakilaisten kuolemanpartioilaisten kanssa olisi kiva vihdoin nähdä jossain.
Itse en enää luota yhteenkään muslimiin, enkä paljon muihinkaan Lähi-idästä ja Afrikasta tulleisiin, enkä usko heidän puheitaan. Tämä koskee myös Anter Yasaa.
Vanha brittiläinen eläköitynyt siirtomaahallinnon virkamies sanoi ”Ne ihmiset ovat rehellisiä vasta kuoltuaan”, ja minä olen samaa mieltä hänen kanssaan.
Kannattaisikin miettiä, miksi esimerkiksi juuri Somalia, Afganistan ja Irak ovat maailman korruptoituneimpia maita. Johtuisiko se jotenkin ihmisten epärehellisyydestä.

Suwakki Tähtisade

Mut kun Nestori niistä tulee vaan niin ihanan rehellisiä ylitettyään Suomen rajan!

M

Muistakaahan että motiivien epäily on rasismia. Näin ollen Al-Taeenkin motiivien epäily on myös mitä todennäköisimmin rasismia.

Petefromhell

Suomi on yhtä korrruptoitunut, täällä pankeille on siirretty korruptiorahaa yli 200 miljardia euroa viimeisen 30 vuoden aikana

Paavo Pökäle

Minä en luota yhteenkään demariin, enkä kommariin, enkä vihreään paskajoukkoon, niin se vaan on!

N tai HN

Mitenhän paljon paremmalta elämä maistuis, jos viime vuosikymmenet Suomi olis ollut kuten pitäisi? Eritoten viisi viime vuotta… Onko kukaan edes kysynyt kertaakaan mediassa, mitä tämä TUNKEUTUJA ylipäätään on SUOMEN kansanedustaja? Pienemmät kaupungitkin alkaa olemaan matuja tummanaan… Ehkä olis aika alkaa tosissaan suunnittelemaan ja toteuttamaan etnovaltion palauttamista. Ideoita?

Jurnu Tiihonen

On ne kolme kirjainta SDP, joissa yhdistyy kaikki maailman paska.

Taas äimän käkenä

SDP englanniksi:
Shit-Dung-Poo

SDP

SheicceaDemokraattisillePölkkypäille

Anonymous

Suomen Demokraattiset Pedofiilit

PastoriNikulainen

Al tae ihmislingolla rajojen yli kotimajoille!

PastoriNikulainen

Alapeukku??? Noh laitetaan jannu ohjuksenkärkeen jeesusteipillä kiikkiin
ja ammutaan kotimajan katosta lävitte, että lätinä käy, Miltäs kuulostaa?

Anonymous

Joooo, mulle kans tuli soitto. Siellä soittaja kertoi Antero Yasasta aivan painokelvotonta tekstiä
En voi tehdä siitä juttua, koska se olisi Yasaa hyvinkin loukkaavaa. On myös ikäviä fotoshopattuja kuvia, tosin ihan muista ihmisistä. Levitän hysteriaa.

Valtsu

Yasan aiempi jutti al-Taqiyyasta piti paikkansa, kuten myös lelusalakuljettajasta.

fatwantarkistaja

Hysterianhoitoon saa nykyään vuokrattua tehokkaita kannettavia betonivibroja. Luulisi asettuvan.

Demarit ovat paholaisia

Ei tämä demareitten mega-rasisti muslimi-natsi tarina ole todellakaan loppuun katsottu. Tolla mytomaanilla on kaappi täynnä luurankoja. Kiva katsella kun muslimi luikertelee aina kun jää uudesta valheesta kiinni, viimeksi joutui pitkäsksi aikaa hullujenhuoneelle. Eiköhän kohta taas palkallista, verorahoilla hoidettua pitkää lomaa ole tarjolla. Tai sitten Rinne antaa suomalaisten verorahoista MOJOVAN läksiäissumman jolla tämä naurettava jätkä pärjää kuninkaallisesti pidemmän aikaa.

John MacMunne

“Risto Reipas”-palkinnon saaja, eli demarinaisten ja (vastuullisen)median lemmikki, jonka puolesta ollaan valmiita puolustelemaan, selittelemään, antamaan anteeksi jne. loputtomasti.
Mistä näitä husuja oikein sikiää, perseestäkö…?

Anonymous

Niin, normaali, mika se sitten onkaan, ihminen tulee Kohdusta mutta muslimi tulee… joo sina sanoa se jo….

Minä

Seuraavassa demareiden kokouksessa Rinne ei harjaa al-Taeeta suomalaisella harjalla, vaan al-Taee harjaa Rinnettä irakilaisella harjalla.

Jarkko

Näiden demareidrn rinnallahan alkaa liivimiehetkin nöösi pojilta.

Pelti

Ton yasan pitää julkistaa kaikki mahdolliset näytöt väitteilleen. Ei se voi vaan laukoa vapaasti mitä tahansa. En epäile jitse juttua mutta kokonaisuus ulottuu varmasti pidemmälle. Oisko se #TIITISEN LISTA syytä julkaista?

Sensuroimaton Totuus

Kansa äänestelee ja Tieto oyj laskeskelee…

Sensuroimaton Totuus

“Vaaleissa ei ole tärkeintä miten kukakin äänestää vaan se kuka laskee annetut äänet”
-Josif Stalin-

fatwantarkistaja

Guukletin. Muistin oikein, Staalini kuoli 1953. Hänen aikanaan ja maassaan toimittiin hänen tavallaan, nykyään muualla eri tavalla, yleensä.
Miksei äänestystä muuteta siten, että Vihreät saivat 99% äänistä ja Perussuomalaiset kielletään? Ei kukaan tajua, kerran ei nytkään tajua. Kukaan ei ainakaan lähde kadulle öyhöttämään, koska shiamilitia joukkoraiskaa kaikki ulkonaliikkujat, kuten raiskaa Aavikko-Ahmedia risumajansa porstuassa, ihan koko ajan.
Todennäköisin (mielestäni) selitys on se, että kansa on aivan ***kelin tolloa ja häätöäänestää itsensä ulos tästä BB-talosta. Voi olla niinkin, että mahdollinen satanen omaan kurkkuun saa kaiken muun väistymään ja sen lupaajaa äänestetään oikein porukalla. Katsoo vaikka noita ministereitä, äänestäjät ovat niitäkin vajaampia älykääpiöitä. Pakkohan niiden on olla, ei kukaan äänestä itseään mielenköyhempää idioottia?

Petefromhell

Pankkiirit päättää kuka pääsee eduskuntaan, ja siellä on tällä hetkellä noin 200 maanpetturia

Anonymous

On varmaan tullut kasky ns.ylempaa Demaripaskojen johdolle ettei TiliTasetta saa erottaa vaan pitaa sopeutua…

Taas äimän käkenä

Jos tiukka paikka tulee niin iRanin sukellusvene tulee Kolera-altaaseen hakeen al-Taseen, on se semmoinen iRakin helmi.

Sensuroimaton Totuus

100% varmuudella on tullut ylempää (eikä se “ylempi käskynantaja” ole suomalainen organisaatio) Suomessa “kansan”edustajien todellinen päätäntävalta rajoittuu aamuiseen sukanvärin valintaan (jos ne jää lahkeen alle piiloon:)

Anonymous

Kun nykyinen poliittinen eliitti on niin selkarangatonta, sielutonta, ostettavissa jne. niin kaikki on mahdollista.

Sensuroimaton Totuus

Kyllä vaan meinaan. Mitään ulkomailta tulleita puhelinsoittoja ei tietänkään ole tullut mutta suuremmat linjanvedot kylläkin. Mitäs Paavo itse arvelee?

fatwantarkistaja

En ole Paavo, mutta…
Junes otettiin häiriöltä ja joltain suojaamiseksi kiinni. Sakkoja ei tule. Ihan sen takia otettiin, ettei saa turpaansa, saati pyöränlukosta. Noin poliisi on aina toiminut, ainakin pitkään. Vaihtoehtona on ottaa “700” kirkuvaa ja riehuvaa terroristia kiinni ja jättää Junes torille seisomaan. Siihen ei riitä miehet, eikä säilöönottotilat. Venäjällä olisivat saaneet mailaa niin perkeleesti, mutta sinne emme tahdo.
Miten se jätkä tähän al-Husseiniin edes liittyykään.

Nähtyon

Sama täällä, olen jo pitkään ollut sitä mieltä että yhteenkään muslimiin ei ole uskomista, ei yhteenkään, oli sitten alilahko mitä tahansa.

Särmääjä

Tää husu on jo vähän korkeemman profiilin islamistidemari mitä se toinen somali husu, joka on vaan surullisen yksinkertanen sönkkääjä. Saa valehdella ja tehdä mitä lystää eikä seurauksia tule tai maine mene, joka nyt on yleensäkin tyypillistä kenellä tahansa suomalaisessa poliittisessa korruptioringissä. Aina noustaan pienen jäähdyttelyn jälkeen uudestaan pystyyn kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ruotsissahan oli vihreissä Mehmet Kaplan vähän vastaavanlainen tapaus kun al-Taee ja se oli vielä ministeriksi asti pantu hitsarin hallituksessa.

Anonymous

Täytyy tosiaan ihmetellä miten on voinut päästä eduskuntaan. Ne 30 000 jotka 2015 tulivat äänestivät tätä?

Jirzy

Ne äänestää perussuomalaisia koska persut laski ne ineen

fatwantarkistaja

al-Taee vihaa muslimeja, jutkuja, homoja, kurdeja jne. Eikö se ole pikamiekkarin paikka jo? Edarin ympärille vaan marssimaan Turun terroristilauma, eihän tuollaista voi päästää natseilemaan ollenkaan, tulee holokausti että heilahtaa.

peräpää

Ohoh! Rankkaa kirjoitusta. Eli ei kyseessä ole mitkään vanhat lipsahdukset vaan nykyinen aktivistitoiminta; kansanedustaja!

TUHONTIE

Katos hiekkaneekeri päässy otsikoihin, Halal al-Taqyiaa. Kusettamal duunii eduskuntaa, vitun puupäät.

Petefromhell

Pt media nostaa huijaria anter yacaa jalustalle, kun oikeastaan mies pitäisi nostaa koneeseen kohti Kurdistania.

Kiitos jutusta PT

Anter Yasa on sivuilleen laittanut myös linkin pitkään Ylen juttuun Hussein al-Taeesta. Kerrankin voin jonkun positiivisen pisteen antaa sullekin. Kolme krt olen jo allekirjoittanut kansalaisaloitteen, jotta puolueellisen propagandamedia Ylen verovaroilla tukeminen lopetettaisiin, niin läpinäkyvästi se on vihervasemmistolainen. No, tämä yksi juttu on jonkinlainen poikkeus.
Al-Taee on myöntänyt osallistuneensa Irakissa isänsä hyvin Iran-myötämielisen ja jopa militanttien shiamuslimipuolueen tilaisuuksiin mutta omien sanojensa mukaan vain oppiakseen asioita eikä mitenkään puolueessa mukana olevana jäsenenä. Kuitenkin löytyy kuvakaappauksia entisistä somepäivityksistä (esim. Anter Yasan sivuilla), joissa Hussein al-Taee levittää juuri tuota shialaista propagandaa ja myös ihailee Irania.
On erittäin tyhmää Suomelta, jos nämä vihjeet jätetään tutkimatta. Tämä PT-median juttu on erittäin tärkeä, niin asia saa lisänäkyvyyttä. Shiamilitanttien Suomeen kuskaaminen ei ole kenenkään etu.

Kiitos jutusta PT

…sullekin = sillekin… Kirjoitusvirheitä pukkaa. PT-medialle plussaa toki reilusti useammin.

Aappa

Mikäkö mies? No, omien sanojensa mukaan hän on ”luotettavuuden tae”, joten pakkohan se on uskoa, ainakin nyt kun SDP on integroinut hänet uudelleen – ja integroi varmaan vastakin, tarvittaessa.

Anonyymi

Täältä löytyy lisää tietoa tuosta al-taeesta… https://www.anteryasa.fi/hussein-al-taeen-yhteys-shia-militiaan/

Ei mulla muuta, anteeksi

Vaikkei minua muutoin asia suuremmin kiinnosta, niin yleisenä varoituksena sanoisin, että tuo yllä oleva kuva al-Taeesta on jotenkin outo. Hän on kuvassa jotenkin liian selvästi ja etualalla.
Ettei hänet vain olisi lisätty kuvaan ja kyseessä ansa “äärioikeistolle”, jota myöhemmin syytettäisiin väärennöksestä?

Sensuroimaton Totuus

Hyvin huomioitu!

Tuikku Karhu

En voi sietää tiota al-Taeeta, mutta samaan kiinnitin huomiota. Esim ojentuneeseen käteen.

Ei muuta

Kyllä, koko henkilö on kuin kuvan päälle liimattu. Muu kuva taustalla epäselvä. Kädessä näkyy selvät rajat. Henkilö muutoinkin kuvassa muihin nähden liian suurikokoinen, väreiltään kirkkaampi. Ym.