Vasemmisto marssi Turussa terroristin puolesta, Lokka putkaan

Kuvakaappaus - 2019-08-18 17-33-00.png

Turussa muistettiin kahden vuoden takaisen terrori-iskun uhreja. Paikalla oli useita satoja henkilöitä, jotka ottivat osaa Kukkavirta-tapahtumaan. Paikalla oli myös muutama sata terroristia symppaavaa äärivasemmistolaista ja rasisminvastustelijaa.

Kontrasti on mielenkiintoinen ja vaikea uskoa, että siitä on tullut tämän päivän yhteiskunnan normaali tila. Kun ihmiset halusivat muistaa terrori-iskussa menehtyneitä ja haavoittineita niin samaan aikaan kaupungilla pidettiin mielenosoituskulkue, joka symppasi terroristi Abderrahman Bouananenia. Missään toisessa maassa terroristin tai joukkomurhaajan puolesta ei pidetä sympatiamielenosoituksia.
Kaiken kaikkiaan tapahtuma sujui hyvin. Mitä nyt Monokulttuurin Junes Lokka hoideltiin poliisin toimesta putkaan. Kiinniotto tapahtui ilman mitään tilannetta, ts. ei ollut riitaa, tappelua, huutelua tai mitään. Lokka piti vain kameraa kun poliisi teki kiinnioton. Lokka on tätä kirjoitettaessa vielä putkassa.
Kiinniotto on ajastettu alla filmille.
https://youtu.be/3jz56fdSY6M?t=938

Subscribe
Notify of
guest
89 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ugritar

Junes, me symppaamme sinua! Pääse pian puna-ohranan putkasta. Sinne vientisi oli tarpeetonta. Olet sankarimme. Vapaan Suomen puolesta!

Ugritar

Juneksen katse tuossa pidätyskuvassa kertoo paljon, näin sen jo videolla.
Mutta Junes, muista aina: vaikka sinä lähdet selliin ja me muut katsomme lähtöäsi, me monet olemme hengessä mukanasi siellä. Sinua yksin et pidätetä, vaan mukanasi meidät kaikki, samanmieliset.
Siellä PolPon sellissä sinussa ruumiillistuu rakkautemme ja uskollisuutemme Isänmaahamme Suomeen ja omaan kansaamme, kieleemme, kulttuuriimme, uskoomme.

Elän siis olen

Tulee päivä kun nämä geelihiukset vassarianarkistineen laivataan välimeren eteläpuolelle👍 sinne halajavat myös nämä batiikkinoidat ainakin toivoaksen sillä käsittääkseni ne pedofiilimummot haluavat pukeutua jätesäkkiin ja nyrkin kautta hellan väliin…… Luojan kiitos nämä mummot eivät kykene enää lisääntymään👍🤣🤣🤣

Nestori Lundahl

Vaikuttaa aivan poliisin mielivallalta, mutta pianhan me saamme kuulla miksi June Lokka poistettiin paikalta.
Ehkäpä oululaiset eivät saa kuvata Turussa tapahtuvaa mielenosoitusta.

Kukkiva Tölli

Punikkitatit saivat Lokan nähdessään huuto-orgasmin, kusi ja paska lensivät kuin ministeriltä Jumalan teatterissa. Helpompi oli laittaa Lokka putkaan kuin lauma paskaisia, limaisia punikkeja.

Elän siis olen

Punikit, aamulenkillä saksanpaimenkoirani kanssa on ilo poistaa roskisten kyljestä varisverkoston propagandaa levittäviä tarroja, otamme ne irti ja Blondi kusaisee niiden päälle jonka jälkeen ne ilolla toimitamme roskakorin nieluun👍😁

Anonymous

Ovatko viranomaiset, poliitikot jne katkeria lokalle siitä kun puhkaisi ns kuplan eli paljasti oulun groomingin?

Elän siis olen

Tässä näemme suoranaisesti vihervasemmisto sympatiat näitä daeshkusipäitä kohtaan ja nämä vassareiksi manipoluidut pienipalkkaiset poliisipellet jotka luulevat olevansa ns.päälliköitä🤔😠voi voi kun en tunne sympatiaa näitä pellepoliiseja kohtaan👍😁

Kilttimies

Lokasta on tehtävä kansanedustaja ihan sen vuoksi, että kiinniottokynnys nousee, tai ainakin tapahtuman prarvo moninkertaistuu.
Tottapuhuen tuosta pidätysmädätyksestä pitää nostaa jollakin keinoin kanne; oikeudeton teko poliisilakiin kiedottuna. Mitä se muuan homo ihmisoikeusjuristi martin seine vai mikä se on mahtaisi sanoa tapauksesta?
Pirun vaikeeta niellä mu***nhimoaan tuota poliisitointa katsellessa. Sataa natsien laariin että ropisee 🙂

Kysyvä

Keiden ihmeen natsien?

PastoriNikulainen

Vasemmisto hullujenhuoneelle ja sieltä maastakarkoitus nigaraquaan.

Sensuroimaton Totuus

Poliittinen poliisi vei Juneksen -ei vasemmisto.

PastoriNikulainen

Vasemmisto on silti ihan sienestä. Amen.

Ammu ittes

Kato onks pinikkivajakki ryhtyny rasistiks.

Aikki.

Juneksen pidätys osoittaa sen miten maa makaa. Sisäministeri Ohisalo syyttää oikeistoa vihanlietsojiksi, vaikka hänen omat vihervasemmistolaiset antifaystävät syyllistyvät vastakkainasetteluun.

Ugritar

Videolla, n. kohdasta 18:10 min näemme kierrellen, kaarrellen lähestyvän PolPon ja kuin ollakaan, sinivillatakkista ystäväämme jo johdatellaan kohti poliisiautoa. Tätä seuraavassa keskustelussa voi kuulla poliisin perustelut nk. väärinajattelijan tilapäiselle haltuunotolle. Ehkä he todella ajattelivat Juneksen omaa turvallisuutta ja pitävät ystävämme jääräpäänä, joka ei ymmärrä omaa parastaan. Vastapuoli kun ilmiselvästi on kaikenlaisen väkivallan, anarkismin, vallankumouksen ja jopa nyt avoimesti Suomen, kansamme, kulttuurimme ja uskomme vastaisen terrorisminkin kannattajia. Mutta… Miksi Suomen valtio / PolPo hyväksyy tuon kaiken? Ja pidättää oman rauhanmiehemme? VIVA JUNES!

Pontus Söderblom

Tätä tapahtuu jatkuvasti, missä oikeutemme?

Sensuroimaton Totuus

Mitään oikeuksia ei enää ole muualla kuin järjestelmäuskovaisten mielikuvituksissa. Viimeisin kansallinen oikeusmurha tehtailtiin keväällä kun tiedustelulaki runnottiin läpi nopeutetun perustuslainmuutoksen avulla. Jos kyseisen lain sisältö on jollekulle epäselvää niin suosittelen tutustumaan mitä tuo eduskunnan YKSIMIELISELLÄ päätöksellä hyväksytty paperi ihan oikeasti sisältää.

pirje pilkul

ihan sama, mutta ajastettua koodia ei löydy videoupotuskoodistasikaan ja video joka ei muuten edes näy, kun lokka on estänyt upotuksen?
Sopikaa pelisäännöt tai päivitä sivu. Kiitos

Pro Murder

Eikö mene jakeluun: MUSLIMIN OIKEUS/VELVOLLISUUS ON TAPPAA EI-MUSLIMEITA!!! JOPA TURUSSA! JA PORISSA! Jos tilaa islamia niin saa islamia.

Anonymous

Islam tykkää levitä ihan ilman tilaamistakin. Islamin päämäärä on koko maailman alistaminen islamin alle ja käännyttää jokainen muslimiksi.

Raija Martikainen

Odotamme poliisilta tiedotetta, miksi Lokka vietiin putkaan. Jo on aikoihin eletty⁉️

Ugritar

Tuo vastaukseni klo 18:28 oli itseasiassa tarkoitettu sinulle. Kuuntele poliisin perustelut. Ensinnäkin poliisi oli puhelimitse saanut käskyn poistaa Junes alueelta, jne…

Catilina

Lähettäkää filmi Viktor Orbanille.

Minä

Suvakkipellet häiriintyivät siitä, että Lokka oli samassa kaupungissa, joten Lokka aiheutti häiriötä.
Eikös tuo ole ihan selvä juttu. Putkaan vaan. Se on uutta Suomea, johon tulee tottua.
Suvakin tunteiden loukkaaminen on kiellettyä. Sitähän ne vihapuhepoliisitkin valvovat.

Puolueeton

Ylekin osoitti kontrastin molemmilla kielillä todella näyttävästi. Kerrankin Yle toimi tasapuolisesti, kun näytti kaksi erilaista kulkuetta, josta katselija sai aitoa kuvatietoa Turussa tapahtuneesta.

Anonymous

Mutta odottakaapa huomista. Aamun lähetyksistä alkaen veitaankin sitten “asiantuntijoiden” johdolla siitä, miten suomalainen on hirveä rasistipaska yms.

Minä

On terroriteon uhrien muistotilaisuus ja vihervassut kiljuvat, että ei natseja Turkuun.
Voiko sekopäisempää porukkaa olla? Hulluinta on, että ne eivät taatusti ymmärtäisi touhujensa törkeyttä ja typeryyttä, vaikka rautalangasta vääntäisi. He kun ovat ideologiansa fanaattisessa hurmoksessa olevinaan hyvällä, absoluuttisen totuuden asialla.

Juha Porola

Ei tuossa vasemmisto anarkistien kulkueessa ollut yhtäkään lähellekkään täysipäistä ihmistä. Perverssejä ja huumehörhöjä ja liiman imppaajia ynnämuita stalinisteja ja maanpettureita ja muslimeiden diggaajia. Hyi helvetti.

Anonyymi

Miten on selitettävissä se, että jos kunnioitetaan terrori-iskussa kuolleiden muistoa ja samalla marssitaan terroria vastaan, joku porukka järjestää samaan aikaan natsimielenosoituksen? Tämä ei kyllä nyt aukea. Aivan kuin kaivattaisiin lisää terroritekoja ja kymmenen uhria oli liian vähän. Kas kun eivät kantaneet tämän virnistelevän ja tekojaan katumattoman ikänsä, nimensä ja kansallisuutensa valehdelleen terroristin kuvaa kulkueessaan!

Anonymous

Useita kannanottoja sekä hutisalon blogin luettuani, on ihan selvää että politiikka on tässä(kin) taustalla. Eli hutisalo on sitä mieltä , kuten eräässä blogissa kantaa otettiin, että päättäjissä sekä virkakoneistossa on liikaa valkoisia. Eli jos kärjistetään(?) Sisäministeri ns tuomitsi tämän mielenosoituksen terrorismia vastaan? Sen sijaan arvoisa ministeri on huolissaan esim isisterroristeista, jotka olisivat ihan kiistatta kansallinen uhka. Lokka yms, jotka tämän paskan paljastavat jne ovatkin nyt se uhka. Vmp.

pöh

pitäisi järjestää “Ei islamisteja Turkuun!” mielenosoitus.

Sami

Turku ilman natseja on kuin kesä ilman aurinkoa.

Musta makkara

Äärivasemmistolaisuus on sairaus. Ja pahimmasta päästä.

Aimo Annos

Ohisalolta puhelu poliisille, että Lokka poistettava ? Tämä vihervasemmistokommunistinen paskaläntti ei ole enää minun Suomeni.

Vasemmistoloinen ei ole ihminen

Vasemmistolaisilla on aina ollut todella syvä viha suomalaisia kohtaan. Sata vuotta sitten ne tarttuivat aseisiin ja alkoivat verenhimoissaan tappamaan viattomia suomalaisia.
Sama meno jatkuu tänäkin päivänä. Vasemmisto marssii terroristin puolesta koska ne haluaa että terroristit onnistuisivat tappamaan mahdollisimman monta viatonta suomalaista.

Kukkiva Tölli

Eiväthän ne vasemmistoa ole, vain globalismin hyödyllisiä idiootteja

Ugritar

Nk. Sisällisotammehan johtui siitä, että suomalaiset kommunistit eivät hyväksyneet itsenäistä Suomea, jonka itsenäisyyden itse Lenin oli meille myöntänyt! Kommunistit halusivat liittää Suomemme takaisin, nyt syntymässä olevaan kommunistisen Neuvosto-liittoon! Valkoiset säilyttivät itsenäisyytemme. Talvi- ja Jatkosodassa monet kommunistit tekivät nk. soluissaan myyräntyötä Suomea vastaan NL:n hyväksi, tuolloin NL:n ollessa vihollisemme. Kun jotkut maanpetturimme juoksivat sitten rajan yli Iivanan eteen kuin kiitosta saamaan, heille vastattiin: “Petitte omanne, petätte meidätkin.” Ja heidät ammuttiin siihen paikkaan. Suomen kommarit eivät kelvanneet edes “ryssälle”. Venäläiset kunnioittavat isänmaallisuutta myös “vihollisissaan”, halveksivat, eivätkä luota maanpettureihin!
Samaa lajia kuin isoisovanhempansakin, ovat nuo nytkin Turussa rumpuja hakanneet, oman kansansa petturit, Suomen vastaista terrorismia tukeva, suomalainen paskavasemmisto! Aiemmin vielä demarit olivat isänmaallisia, näköjään eivät enää hekään. Ja voi, miten sydämellisesti jopa itse Jutta U. halasi al-Taee’a! Kaikki julkitullut on anteeksiannettu ja vielä julkitulemattomat salattu! Ja varmasti tietää mikä mies on. Kuten tietää Tarja H:kin! Tuo vihavasemmiston pää-taustatukija, punapää noita-akka.

pöh

Nykymenolla euroopan sisällissodat on vain ajan kysymys.
En sitä lapsillemme haluaisi, mutta on päivänselvää että se tapahtuu ennemmin tai myöhemmin..

Anonymous

Luulenpa, että Venäjällä stratekinen johto oivaltaa tämän oikein hyvin. Eurooppan tulee sota ja kaaos. Suomen johto nukkuu.

Sota on tullut ja pahenee

Väitätkö että Ranska, Saksa ja Ruotsi eivät ole kaupunkisodassa?

Anonymous

Asevelidemarit olivat kyllä isänmaallisia. Nykydemarien johdossa ei ole enää “asevelisosialisteja”.
Demarien äänestäjissä vielä lienee tervejärkistäkin porukka. Ovat vielä kuitenkin hairahtuneet antamaan äänensä demareille.

Anonyymi

Li Anderssonilla on Antifan logo läppärissään ja pari vuotta sitten Berliinissä (vai oliko Hampurissa?) avustaja Dan Koivulaakso oli esittämässä parempaa vasemmistolaista väkivaltaa osallistumalla porukkaan, joka riehui kaduilla, sytytti tulipaloja, särki näyteikkunoita ja autoja sekä toimitti poliiseja sairaalaan vastustaessaan maailman johtavien talousosaajien kokoontumista. Kumman vaatimatonta oli silloin suomalaisen median uutisointi.

Anonymous

Orbanille pitäisi saada viestiä että Hölmölän opetusministerinä on Antifaa kannattava kommari Li Andersson, ja yksi hänen avustajistaan on ulkomaillakin mellakoihin osallistunut, poliittista väkivaltaa kannattava anarkisti Dan Koivulaakso.
Sisäministerinä on Ohisalo tyttönen joka ihan vakavissaan kirjoittelee blogeja hirveistä natseista kun tehtävänään olisi huolehtia maan sisäisestä turvallisuudesta. Kyllä Orban nauraisi kippurassa kun tietäisi noiden henkilöiden taustat, ja muutama terävä kommenttikin voisi irrota.

Jone Tuominen

Liberaalisosialistit, siis vasemmistolaiset, eivät edes tiedä omaa historiaansa. No, ne onkin älyllisesti kehitysvammaisia.
Hitler oli liberaali sosialisti, myös vegaani. Siis tämän päivän poliittisella kartalla vihervasemmistolainen.
Hitlerin puolueen nimi oli Kansallissosialistinen työväenpuolue. Pitää olla aika vajakki että tuosta saa oikeistolaisen.
Suomeen on juurtunut ajatus että PerusSuomalaiset ovat oikeistolaisia. Puoluekartalla se on keskustakonservatiivinen puolue.
Oikealta löytyy RuotsalainenKieliPuolue ja Kansallinen Kokoomus. Kansallinen Kokoomushallitus oli myös Hitlerin ensimmäisen 1933 hallituksen nimi.
Yleensäkin lasten olisi hyvä tutustua mitä he haluavat Suomeen. Tässä löytyy hyvä tietopaketti pudotusvalikoista: https://www.thereligionofpeace.com/

Ugritar

Mikä nii “kielipuolue”? Ruotsalainen Kansanpuolue se (RKP) on tähän asti ollut. Ajanut ruotsalaisen kansan etuja, Suomessa. “Ruotsia puhuvan paremman kansan”. Eli arjalaisen. Venäjä, omasta tahdostaan poistui Suomesta, mutta Ruotsi notkuu täällä edelleenkin, oikein demari-Rinteen hallituskumppanina!
Koko Hitlerin natsismi-aate perustui sekä Darwinin kehitysoppiin että ruotsalaisten / goottien rasismiaatteelle ja Kolmas valtakunta / Tre Kronor edelleen elää Suomessa nimellä Ankdammen / Ankkalampi. Natsit palvoivat ruotsalaisten muinaisjumalia ja mm. R. Wagner sävelsi näille oopperoita, joista tunnetuin lienee Valkyrien ratsastus.
RKP jos mikä on natsismiaatteen edustaja, Suomessa ja me suomalaiset “juutalaisia”, omassa maassamme.
Ja tätä tosi-vihatyötä paskavihervasemmisto, Rinteen hallituksineen ja puna-PolPoineen tukee.
Ei kannata sanoa heille, että hävetkää! Eivät he osaisi, vaikka yrittäisivät.

M

Mielenosoitus oli ilmeisesti vuokrannut Vanhan Suurtorin Turulta, koska heillä oli oikeus poistaa Junes sieltä.

Paavo Nurmi ensin, sitten Puunanen

”Puunanen” vei Suomen Turun maailmankartalle. Kyllnyollaa ylppiöi!

Taas äimän käkenä

Siis Punanen, ei ihme jos vassarit ovat innoissaan.

pappa

Suomen poliittinen poliisi toimii kaksilla säännöillä Suomen politisoitunut oikeuslaitos suojelee terroristeja, ei suomalaisia lapsia.

Spoonclankenhammer

Iltalehdessä oli jopa iso otsikko ja kuva Juneksesta. Hyvä, että tällä kertaa Junes oikeasti hyötyy pidätyksestä ja saa julkisuutta. Eihän Halla-ahokaan olisi tällä hetkellä Suomen suurimman puolueen puheenjohtaja ellei viherpiipertäjät olisi aikanaan tehtaillut rikosilmoilmoituksia ja valtamedia kauhistellut. Suvakkitoimittajat kostonhimoisina Vehkoo-keissistä kuvittelee, että tämä jotenkin haittaa Junesta.

Ugritar

Meiän kullanmuru! On sen kuva IL:ssä! Ja twiitannut puoli tuntia sitten, eli: vapaana taas!

Ugritar

Näin Junes twiittasi:
“Olin tänään Turun Vanhalla Suurtorilla kuulemassa asiantuntijapuheenvuoroja ja muuta ohjelmaa koko perheelle soveltuvaan väkivallattomassa ja päihteettömässä tapahtumassa kun yhtäkkiä ilman mitään syytä poliisi vei minut putkaan
Kiinniottopäätöksen teki Joonas Tikka”

Pea Games

Mielestäni se ei ollut kovin “päihteettömän” näköinen kun siellä kävin. Hampun kasveja löytyi ämpäritolkulla vanhan torin alueella. näin jyväskyläläisenä kauhistuin sitä järjettömyyttä.

fatwantarkistaja

Juu, on se sellainen ***tanan höpönassu, että taidan Tinalta valloittaa ja vokotella tuon perinpohjin.

Antianarkisti

-Olet kiinniotettu.
-Mistä syystä? En ole tehnyt tai sanonyt mitään.
-Koska olet Junes Lokka.
#rasistinen poliisi

Tommi Jokinen

Mariaa!!!!,Liii !!!! H-Pekkaa!!!! Anttii!!!,Anna-Majaa!!! Missä on Junes Lokan vapaa liikkuvuus ja ihmisoikeudet ?????????

Sami

Luulin että Turussa on tilaa ja Turku kuuluu kaikille. Näin ei sitten olenkaan. Turku ei siis kuulukaan kaikille? Turku kuuluu siis vain liimanhaistelioille.

Kun vajakki Journalisti Silti kielävät syyt ja seuraukset joista itse kertovat

Suomen valtamedia Vajakki journalistit jauhavat 24 h Ohisalon kanssa
nazi rasisteista ääroikeistosta
Mutta samaan hengenvetoon tekevät jutun ruotsista
ja kaikki tervejärkiset tietävät mistä tämä johtuu
Tässä jutussa on myös sen pienen marginaali äärioikeiston aktivisoitumisen syy
jota nämä vajakki journalistit eivät halua myöntää kirveeläkään
*Syy Ja seuraus *
Eli
**Raaka väkivalta** siirtyi Ruotsissa kaduille tavallisten ihmisten keskelle – naapurimaahan
palkataan 10 000 uutta poliisia muutamassa vuodessa
MTVuutiset.fi
Vihreiden Ohisalolle pieni vinkki
mitä tapahtuu liian avoimen yhteiskunnan kohtalolle loppu peleissä
syy holtiton maahanmuutto poliitiikka
syynä kulttuuri erot uskonto ja ihmisten sivistys
Avoin yhteiskunta muutuu Näiden puna vihervasuri ääri liberaali poliitikojen takia
pikkuhiljaa kontrolli yhteiskunniksi olosuhteiden pakosta
kuka ne olosuhteet ovat muutaneet
turvatomaksi 4 vuoden sisällä
mamu invaasion jälkeen jostain ….muslimi maista
tuskin Bjorn Borit
fakta on että intengroitumis halutomat euroopan valloitajat Muhamed fatima Allahit
naapurimaahan palkataan 10 000 uutta poliisia muutamassa vuodessa
Juuri heidän takia

Löytyyköhän Ruotsista enää 10 tuhatta uutta miestä/naista poliisin hommiin? Taitaa päin vastoin käydä aika rivakka pako toisiin tehtäviin? Ketä kiinnostaa tapella näiden rikollisten kanssa, jotka oikeuslaitos jalkauttaa vähän ajan päästä takaisin kaduille jatkamaan ryöstelyä, ampumisia, raiskauksia ja autojen polttamisia? Ehkä ovat myös jo huomanneet, ettei ”vakava keskustelu” tai pakettiautosta jaettu ”kaffe ja bulla” ole tuottanut toivottuja tuloksia…

fatwantarkistaja

Ja pidätystä seuraavana yönä saatat ottaa konetuliaseesta sarjat kämppäsi läpi. Tai vuoden päästä. Ei saa kostaa heti, muuten jää kiinni. 10 000 uutta “sekopäätä” asettaa perheensä Mohamedin tulilinjalle tyhjän takia?

pöh

Todella huolestuttavaksi mennyt touhu Suomessa.
Naamioituneet (laitonta) mielisairaat saa riehua kaupungilla ja poliisi ottaa kiinni rauhassa torin laidalla seisoneen miehen.
Onko Suomella varaa arvostella esim. venäjää yhtään?
Nyt olisi syytä ottaa poliitikkojen kantaa, meillä on ajatuspoliisi, poliittinen poliisi ja poliisivaltio.

Suomi hullumpi kuin hullu Ruotsi

Suomihan on kuin Venäjä, täysin mielivaltainen.
En ole koskaan kuullut että Jimmie Åkesson olisi viety putkaan vain siksi että on seisonut jossakin katsomassa jotakin.

ei burkia minnekkään

Burka päällä kävelevän saa sitten ottaa talteen oman turvallisuuden nimissä.

Anonymous

Ajattelin hankkia burkan. Vois naamioituneena ja rauhassa oleilla missä vaan. Ja kun vielä muokkais siihen rahtihameen niin kaikki kiva ois ilmaista. Kukaan ei kiellä koska rassismi.

ei uus puna-khmeerejä minnekään...

Senkin roisto natsi!

kanander

Turku on ollut sata vuotta änkyräkommunistien pääkaupunki. Se on näkynyt tänäänkin, että perinne jatkuu.

Särmääjä

Tampereella on Lenin-museo ja Turussa Lenin-rintakuva/muistomerkki niin vaikee sanoa kumassa kunnioitetaan massamurhaajia enemmän. Kotkassa taas on rakennettu Leninille oikeen muistoalttari kera massiivisen rintakuvan. Ja kaikki tämä vaikkei Neuvostoliittoa ole enää olemassa eikä Suomi ole koskaan ollut siinä mukana.

Särmääjä

Vittu millä raivolla nää avohoitopotilaat huutaa natseja vittuun ja saa jotain raivokohtauksia seisovista ihmisistä. Täytyy olla pikkusen sairasta porukkaa kun terrori-iskun uhrien muistopäivänä on taas täysi ykkösprioteetti olla ihan sata lasissa antirasisteeraamassa pitkin katuja ja möykkäämässä kun hullut ja varmasti olisivat innolla ottamassa niitä Isis-leirin terroristejakin Suomeen. Varmaan voisivat pitää ihan itkumiekkarin sen puolestakin, mutta tietävät kyllä heidän vihreet matunussijat hallituksessa kyllä hoitaa homman enemmin tai myöhemmin.

Anonymous

Tuliko käsky suoraan hutisalolta?

Juomari

Puola ja Unkari on Oikeassa. Suomessa poliisi ja Oikeuslaitos on politisoitunut. Täten Suomi ei ole länsimainen Oikeusvaltio.

fatwantarkistaja

Free Bouanane! Näin ei tiettävästi huudettu, mutta viaton nainen ja lapsi hänkin on, pakolainen Ruotsin maalta, pelkoa ja vainoa paennut pienoinen.
Onneksi 2031 koittaa ennalta arvaamatta ja tämä evakko pääsee jälleen tositoimiin. Seuraava presidenttimme Terroristi-Haavisto saattaa armahtaa ensi töikseen tuon voimavaran, jollon hän pääsee kostamaan.

Ugritar

Kannattaa esim. kuunnella tuo Tajun Pt-median 5-vuotis-juhlavideo. Siinä tulee esiin faktaa, kuinka Ruotsi järjesti rikollisten, talteenotettujen matujen siirrot Tornion kautta Suomeen. Laiva-yhtiöt eivät suostuneet yhteistyöhön tässä valtiorikoksessa, mutta Ruotsin rautatiet kaiketi.
Ja mm. Suomen puolustusvoimat rajan tällä puolen. Eivät puolustaneet ja turvanneet Suomea. Kuten ei koko valtiojohtomme edelleenkään. Vihollinen elää ja voi hyvin Suomessa. Heitä ja heidän suomalaisia tukijoitaan ei pidätetä.
Ellei Junes Lokka olisi tuonut julki Oulun norsunluurannikoisen “demari”-insesti-isän oikeudenkäyntiä ja muita matu-rikollisten pedofiilirinkejä, ehkä häntäkään ei pidätettäisi.

Johan löytyy faktaa

Laita guugle-hakuun: Pekka Haavisto ja Kaukasian emiraatti.

Anonymous

Junes Lokka, heitettiin poliisin esimiesten käskystä putkaan, vedoten poliisilakiin suojaamiseksi ennalta ehkäisevästi rikoksilta ja häiriöiltä. Samaan aikaan vasemmisto marssi ja sympatisoi Turun toripuukottajaa muslimitaustaista turvapaikanhakijaa. Suomi on jakautunut kahtia täällä löytyy puolesta vastaan kannanottoja mikä todella merkillistä. Poliisikin on Suomessa samoin ajattelevaa sieltä myös löytyy hyväksyvää ja kielteistä asennetta. Poliisi on tavallaan munannut ja menettämässä luottamuksensa ja uskottavuuden mielivaltaisilla ja tekaistuilla kiinniotoillaan. Jos joku tässä on rasisti se on juuri poliisikunnan edustajat. Ylimieliseksi ovat toimintatavat menneet miksi Junes Lokka oli poistettava, eikö vähintään yhtä paljon syylliseksi osoittautunut vasemmisto ja natsimieliset sekoilijat. Poliisi on läpinäkyvästi puolueellinen ja suosii vääriä mielenilmaisuryhmiä. Poliisilla on nyt vakavan paikan edessä alkaako se kunnostautumaan ja ottamaan vastuuta omista tekemistään, sekä tekemään itseohjautuvia päätöksiä, eikä aina ole kenttäjohdon ohjeistusten varassa toimivia hyppyjäniksiä. Menikö ymmärryksen, jos meni Ok!

Kalossia ja koppiin

Jos Lokka poistettiin häiriöitä ennaltaehkäisevästä syystä ja oman turvallisuutensa vuoksi on asetelma väärä, pitäisi lähteä siitä että poliisi turvaa ja takaa rauhallisen henkilön koskemattomuuden poistamalla uhan aiheuttajat paikalta,
eli bussilasteittain imppaavaa maanpetturiainesta olisi pitänyt kopittaa.

Juomavesi vaikuttaa maailmankuvaan

Tämä Turkulaisten hulluus johtuu pitkälti siitä että ne ottavat juomavetensä Kokemäenjoesta, jonne mm. Mänttä, Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala, Pälkäne, Valkeakoski ja moni muu kunta laskevat jätevesipuhdistamoidensa lopputuotteen.
Miettikää sitä määrää e-pillereitä, lääkkeitä, ulosteita ja muuta jonka Turkulaiset juovat hanavedessään. Ja tässä on tulos: rummunpaukuttajia ja poliiseja jotka käyttäytyvät poikkeuksellisesti muihin kädellisiin verrattuna.

Nähtyon

Siltikin 100% enemmän suomalainen kun sinä.

Groyper

Terveessä Suomessa tuossa olisi laitettu putkaan jokainen agressiivinen uhitteleva vasemmistolainen. Ohisalo mädättää Suomea pilalle ja näiden väkivaltajoukkojen annetaan mellastaa kaduilla. Junes ei ole käynyt kenenkään kimppuun ja silti juuri hänet heitettiin putkaan.

Russian world order

Venjä on valkoisenväestön viimeinen turvapaikka toivottavasti Putin valoitaa Suomen parempi järjestys kuin epäjärjästys

Anonymous

Painu venäjälle ja näe+koe totuus! Nyt elät harhoissa.

Ile

Ei tommosta puhetta leikilläänkään. Mä en käsitä tätä ryssämielisyyttä alkuunkaan. Meille vanhemman liiton isänmaallisille ryssä on aina ollut suurin ja vaarallisin vihollinen. Se ei muutu ikinä. Siis mitä vittua. Toivotaan että Putin vaitais suomen. Intit on käyty nimenomaan ryssä mielessä ja viimeiseen asti laitetaan kampoihin tarvittaessa. Vituttaa ihan saatanasti lukea tollasta paskaa. Voi vitun vittu

Janis Petke

Kukahan pelastaisi meidät omilta päättäjiltämme?

Avohoito ei sovi kaikille

Enimmäkseen he kyllä ovat polulta eksyneitä pahoinvoivia lapsia taikka lapsen tasolle jääneitä, mutta kyllä ymmärtämiselläkin jokin raja pitäisi olla, katuväkivalta tuskin on heille oikea terapiamuoto?

Kilttimies

Paavo voisi teettää ja tilata Venäjältä about 500 Junesnäköisnaamiota, jota sitten koko natsikööri vetäs päähän Turuus 18.8. päivänä. Voi sitä sähellystä, kun kaikki nätisti maijaan poliisilain perusteella juneslokkamaisuudesta tms…

Miettikää!

Ilmeisesti Oula Silvennoinen, joka kaiketi on juuri se sama ”arvostettu tutkija”, jonka Yle on viime aikoina useampaan kertaan raahannut keskusteluohjelmiinsa todistelemaan Perussuomalaisten olevan äärioikeistoa, oli kyseisen äärivasemmistolaisen ”Turku ilman natseja” -miekkarin pääpuhuja.
Oula Silvennoinen twiittailee innoissaan saavutuksistaanTwitterissä. On vähän ikävää, kun osa muistotapahtumaan osallistuvista ilmeisesti haluaa tulla natsileimatuiksi ja monelle uhreja muistavalle ja kunnioittavalle leima ei mitenkään sovi ja on suuri loukkaus. Jollei äärioikeistolaisuuden leimaa voida poistaa Kukkavirta-tapahtumalta, on se suuri poliittinen voitto Silvennoiselle ja hänen ajamalle politiikalleen.
Itse tiedän Halla-ahon ja koko PS-puolueen olevan liian suvakki äärioikeistolle. Jos kaikki yhteistyö isänmaallisten keskuudessa menetetään, ja/tai jos päädytään siihen, mikä on Ylen, Silvennoisen ym. tavoite – PS:n totaalieristäminen Ruotsin SD:n tapaan – niin demokraattiset korjauskeinot yhteiskuntamme mädännäisyyteen alkavat olla vähissä.
Tällä palstalla pyörii välillä totaalisia juutalaisvihaajia. PS ei siihen lähde. Juutalaisvihaajat eivät voi menestyä missään länsimaisessa politiikassa (siihen on mahdollisuus vain muslimien keskuudessa). Jos juutalaisvihaajat haluavat olla Kukkavirta-tapahtumassa tällä vihastatuksella mukana, pilaavat he koko tapahtuman maineen. Maine yritetään pilata valtamedian ja Silvennoisen ym. toimesta. Ei ole hyvä osallistua maineenpilaamiseen.
Parempi strategia on kaivaa natseja vastustavaan mielenosoitukseen osallistuvien – etenkin pääpuuhaajien – äärivasemmistolaisuus esiin. Äärivasemmisto on muslimien jälkeen toiseksi eniten juutalaisia sortava ryhmä.
Aikanaan valtamedia sai hämättyä suurta yleisöä pahasti, kun se teki yhdestä juutalaisvihamielisestä äärivasemmistolaisesta marttyyrin ja äärioikeistolaisen uhrin. Valtamedia sai mielenosoitukseen jopa eduskunnan väkeä, samalla kun se salasi onnistuneesti ko. kotimaisen ”marttyyrin” vitsailleen juutalaisista polttouuneissa. Eduskunnasta yksikään ei olisi marssimaan lähtenyt, jos koko totuus ns. järkyttävästä katuväkivallasta olisi tuotu ilmi.
Varmasti natsivastustelijoista löytyy taas yhtä jos toista jännää. Korvat hörölle, somesta etsimään jne. Sitten vaan todisteiden kanssa ilmiantoja vaihtoehtomedioille ja kenties suoraan luotettaville poliiseille & poliitikoille, kuka nyt sellaisia sattuu tuntemaan – jos siis tarpeeksi raskauttavaa asiaa ilmenee.
On ihan erityisen omituinen juttu, että Suomessa ensimmäiseksi virallisesti terroriteoksi julistettu teko yritetään painaa unholaan ja terroriuhrien muistojuhlaan ei laajasti oteta osaa, kuten muualla maailmassa vaan se yritetään poliittisesti mustamaalata. Lisäksi pidetään naurettavaa vastamielenosoitusta, joka oikeastaan yrittää mitätöidä uhrien ihmisarvon ja kunnioituksen. Vastamielenosoitus hautajaissaattueeseen verrattavaa muistotapahtumaa vastaan on minusta rikollista toimintaa jo ihan sellaisenaan.

Entäs jos?

Miettikää, jos tähän terrori-iskun uhrien muistotilaisuuteen saisi aidosti ja isosti sekä kristillistä että juutalaista porukkaa mukaan – ihan näkyvästi jopa papin ja rabbin puheiden säestyksellä – niin kaikki natsipuheet vastamiekkarissa näyttäisivät kerralla idioottien puuhastelulta. Tältä muistotilaisuuden vastamielenosoituksen juonelta putoaisi pohja kokonaan pois! Miettikää tätä. Se olisi huomattavasti järkevämpää kuin se, että muutama ihminen Kukkavirrassa haluaa väkisin tuoda esiin vihaa kaikkia uskovaisia kohtaan ja kenties erityisesti juutalaisvihaa. Kukkavirran järjestäjät varmasti ovat fiksuja, he tajuavat tämän, eivätkä he halua, että tapahtuma leimautuu juutalaisvihamielisten tekopyhäksi teeskentelyksi. He haluavat oikean muistotilaisuuden, jossa aidosti surraan islamistiterroristien mielestä vääräuskoisia uhreja, jotka hyvin usein ja monissa maissa ovat sekä juutalaisia että kristittyjä (toki myös ateistit ja liian löyhästi islamia seuraavat muslimit tai väärää sorttia olevat muslimit ja muiden uskontojen kannattajat saavat oman osansa).
Ei pidä unohtaa Koraanissa hyvin suuren osan käsittelevän nimenomaan juutalaisia ja kristittyjä negatiivisessa valossa. Siellä on ohjeet, kuinka vääräuskoisia saa kaltoinkohdella (unohtamatta kuolemantuomiota myös ateisteille). Voiko kansallismielinen nutipää ateisti voittaa tällaisen vihollisen kaivautumalla yksin muutaman hengenheimolaisen kanssa omaan poteroon ja koko ajan julistamalla vihaansa uskovia kristittyjä ja juutalaisia ym. kohtaan? Naurattaako se, että nämä islamistit tappavat ensin ja eniten juutalaisia ja kristittyjä? Mitähän mahtaa tapahtua uskisten loputtua? Voittaako ateistit vai muslimit?
Monessa maassa historiassa kommunistit (ateisteja useimmiten) ovat olleet niitä hyödyllisiä idiootteja, jotka ovat auttaneet muslimeja tappamaan muita. Ovathan he hieman pitempään eläneet, mutta islamisteille tarpeettomiksi käytyään, myös kommunistit on islamistien toimesta lopuksi tapettu. Miten mahtaa käydä ensi kerralla?

Anonymous

Punavihernatsit vauhdissa. Vauhdit toimittaa kehitysmaalaiset muslimit?