Mistä Junes Lokan kiinniotossa oli kyse?

Kuvakaappaus - 2019-08-19 12-59-15
Äärivasemmistolaisia.

Poliisi otti siis Junes Lokan kiinni eillisessä Turun tapahtumassa. Kiinniotto tapahtui äärivasemmistolaisten tilaisuudessa, jossa sympattiin terroristia.

Junes Lokka otettiin kiinni tapahtumassa, jonne oli kokoontunut äärivasemmistolaisia. Videolle tallentuneessa tapahtumassa voi nähdä, että Lokka ei tehnyt mitään sellaista, joka olisi ollut peruste kiinniotolle. Kiinniottoa ei siis tehty sen takia, että Lokka olisi tehnyt jotain vaan perusteena oli turvata Lokka, jotta äärivasemmistolaiset eivät olisi hyökänneet Lokan kimppuun. Tällaisessa hyökkäystilanteessa poliisi olisi joutunut sitten käyttämään itsekin voimatoimia, joten nyt (poliisin kannalta) katsottiin parhaaksi rauhoittaa tilanne ja viedä Lokka putkaan.
Videoltahan näkyy, että Lokka itse ei kanna kameraa, eli hän ei voinut provosoida äärivasemmistolaisia kuvaamisellakaan. Lokka vain seisoi paikalla. Kun äärivasemmistolaiset huomasivat Lokan ja Wiikin niin tapahtui jonkinlainen joukkokilahdus. Tässä tilanteessa poliisi sitten päätti, että Lokka otetaan kiinni ennaltaehkäisevästi, jotta äärivasemmistolaiset eivät provosoituisi väkivaltaisuuksiin. Sen merkit nimittäin olivat ilmassa.

Kuvakaappaus - 2019-08-19 13-01-54
Äärivasemmistolaisten “Free Bouanane”-manifestissa oli järjestysmiehinä kolmansista maista tulleita miehiä. Keskellä sinisessä sadetakissa ja keltaisissa liiveissä esiintyvä mies oli järjestysmiehenä.
 
Poliisin toimia voidaan tietenkin kritisoida. Jos Lokkaa vertaa esimerkiksi tanskalaiseen Rasmus Paludaniin, niin poliisi ei missään vaiheessa ottanut Paludania putkaan turvatakseen tämän koskemattomuuttaan vaan pitivät islamistit kauempana, jotta Paludan sai kertoa mitä hänellä oli sanottavaa. Poliisi siis turvasi Paludanin sananvapautta vaikka vastassa oli satoja pillastuneita muslimeja ja äärivasemmistolaisia. Kun taas Turun poliisi turvasi viemällä Lokan betonikoppiin. Vaikka poliisin tehtävä olisi ollut pitää äärivasemmistolaiset mellakoitsijat kauempana ja hakata heitä pampuilla päähän.
Edes Ruotsissa ei tehdä tällaisia kiinniottoja. Monissa erilaisissa tilaisuuksissa, joissa äärivasemmisto on mellakoimassa rauhallisten tapahtumien liepeillä, poliisi ei vie putkaan niitä rauhallisia osallistujia vaan pitää äärivasemmiston kauempana.

Subscribe
Notify of
guest
78 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T
T
19.8.2019 13:13

S****nan polpo.

Anonymous
Anonymous
19.8.2019 14:02
Vastaa...  T

NKVD

Tane
Tane
19.8.2019 13:18

Vi..n polpo..

Rikollisten kätyrit
Rikollisten kätyrit
19.8.2019 13:33

Kuten jo todettua:”Juomavesi on aiheuttanut harhoja ja todellisuuden hämärtymistä”. Erittäin ikäväähän tässä on että Turkulaiset juovat Tamperelaisten, Nokialaisten ja Valkeakosken sekä Hämeenlinnan jätevesipuhdistamoiden jäänteet. Sielä ovat mielialaääkkeet, e-pillerit ja monet taudit liuenneina. Ja tässä on tulos. Harhaluulo että vasemmisto radikalisoituisi Juneksen läsnäolosta.
Toinen mahdollisuus on aina että poliisi rikkoo lakia. Mutta sehän ei ole mahdollista, siitä pääsee luistamaan kun vetoaa mielenterveyteen. Ja tässä tapauksessa se on joku joka antoi käskyn. Ja muut huuruissaan tottelivat laitonta käskyä.
On vielä yksi mahdollisuus, nimittäin että valtaapitävät haluavat antaa kansallismielisille esimerkinomaisen opetuksen siitä että “Aina kun näytät naamasi, sinut pidätetään”. Joka tarkoittaa itsemäärämisoikeuden ja sananvapauden sekä tasa-arvon loukkausta. Eli kaikille kansallismielisille halutaan antaa opetus siitä että on parempi olla hiljaa ja pysyä poissa jos ei ole myötämielinen oligarkeille. …mutta sekään tuskin on mahdollista koska sekin olisi rikollista… toisaalta, oligarkit, niin…

jokin ei täsmää
jokin ei täsmää
19.8.2019 13:53

Äärivasemmiston ilmestyessä oikeistolaisiin tapahtumiin rumpujen kanssa poliisi ei tee mitään.
Ehkä pitäisi niputtaa muutama vassari ja katsoa viekö poliisi heidät seuraavassa tilaisuudessa turvaan koppiin.

Namnlös Nameless
Namnlös Nameless
19.8.2019 14:47

Nyt tällä kertaa äärivasemmisto oli vähän viisastunut. Suvakkipropagandalehti Turun Sanomien mukaan natseja vastustavasta vastamielenosoituksesta oli tehty ilmoitus etukäteen.
Tällä toimella on oikeasti merkitystä. Aiemminhan nämä ovat usein olleet niin tyhmiä, että ovat jättäneet ilmoituksen tekemättä, jolloin tapahtumasta tulee laiton. Ilmeisesti äärivasemmisto kuitenkin poliisin toimesta pidettiin kauempana Kukkavirran jokivarressa pidetystä surumuistelosta.
TS:a voi syyttää enemmän kuin poliiseja. Se on tehnyt kaikkensa leimatakseen terroristin uhrien muistotapahtuman pelkästään äärioikeistolaiseksi ja normalisoidakseen uhrien kuolemalla ilkamoivien ja pinkeissä vaatteissa tanssivien rummuttajien sairaan asenteen muistotapahtumaan, jota minusta voi verrata toisten haudalla tanssimiseen. Se mitä maksumuurin takaa näkyvästä jutusta kuka tahansa TS:n jutusta voi nähdä, on nimenomaan tämä äärivasemmistolaisen sairaan asenteen valkopesu. Kukkavirta PS:n Junnilan pitämine muistopuheineen (hyvä ja asiallinen puhe) yritetään saada näyttämään ääri-ilmiöltä, kun taas uhreja muistelevien kunnioituksella ja surulla törkeästi riekkuvaa joukkoa normalisoidaan (vain koska he ovat keksineet naamioida terroristin symppaamisen natsien vastustamiseksi).
Tämä on irvokasta, natseja ei muistotilaisuuteen tule – hehän ovat islamistien kavereita ja aatetovereita – pakko olla, koska myös Hitler oli. Hitler oli islamin ihailija, koska islam on sodan uskonto ja käy sotaa joka tasolla (jopa lisääntymisen yms. kautta).
Turun terroristin ensimmäinen ja tod.näk. ainut etukäteen suunniteltu ja varta vasten harkittu uhri oli nuori nainen, Jehovan todistaja, joka yhtä hyvin olisi voinut olla kuka tahansa kristitty tai juutalainen nainen, joka uskaltaa tuoda uskonsa esille ja kertoa siitä. Juuri se on ollut erityisen provosoivaa islamistiterroristin mielestä, islamin mukaan nainen ei saa opettaa uskontoa edes vähäisessä määrin (tämä nainen seisoi ystävättärensä kanssa JT:läisten ”info-kojulla”/ständillä). Ensimmäisen uhrin tausta ei ole salaisuus, siitä oli useassa mediassa.
Kukkavirtaan osallistujat eivät ole tietämättömiä siitä, keitä vastaan islamistien iskut aina etupäässä kohdistuvat. Islamistien vihollisia ovat tietysti kaikki vääräuskoiset mutta erityisesti juutalaiset ja kristityt. Myös JT:läisiä vietiin juutalaisten kanssa keskitysleireille toisen maailmansodan aikaan. En usko Kukkavirtaan osallistuvista kenenkään olevan natsi, eli jyrkästi juutalaisvastainen. Islamistit ihailevat Hitleriä, islaminuskoisten mielestä juutalaiset olivat syyllisiä toiseen maailmansotaan. En usko kenenkään Kukkavirta-muistotilaisuuteen osallistuvan olevan tietämätön natsi-islam-linkistä.
Tietysti Suomen ilmavoimien vanha merkki jonkun osallistujan selässä voi sekoittaa joidenkin pään, samalla tavalla kuin joku toinen ei erota voikukkaa ja leskenlehteä toisistaan.

T
T
19.8.2019 15:27

Juutalaisuuden jalustalle nostava helluntaikirkko on ihailtavasti onnistunut linkittämään kansallisosialismin ja islamin sopivalla historiantulkinnallaan. Globalismin vastustajana kansallissosialismi uskoi kansojen itsemääräämisoikeuteen riippumatta uskonnosta.
Kansallissosialistista työväen puoluetta voitaisiin oikeastaan syyttää sionismista Haavara-sopimuksen perusteella, jolla mahdollistettiin Saksan juutalaisten muuttoa nykyisen Israelin alueelle.

Aika aikaansa kutakin
Aika aikaansa kutakin
19.8.2019 16:00
Vastaa...  T

Natsit halveksivat muslimeja mutta hyväksikäyttivät heitä, sodassaan juutalaisia ja syntymässä olevaa juutalaisvaltiota, Israelia vastaan. Jerusalemin suurmufti oli harras Hitlerin, natsismin ja antisemitismin kannattaja.
Natseilla oli muist. nyk. Kroatian alueella sotilaskoulutusleirejä Palestiinan muslimeille. Palestiinan terroristijärjestöt syntyivät näistä. Suurmuftin kuoleman jälkeen hänen perheensä jatkoi tätä toimintaa. Palestiinan terrorismilla ja varmaan laajemmallekin levinneenä on puhtaasti hitleriläinen natsiagenda.
Tästä tuli YLE:llä dokumentti joitain vuosia sitten. Kyllä YLE ja vihavasemmistomme tietää, ketkä ovat tämän päivän todellisia natsismin levittäjiä. Siksi tuo “Ei natseja minnekään!”- huuto on vassareilla bluffia, sillä juuri he itse antavat sille täyden tukensa. Yrittävät hämätä. He itse ovat natseja, sen alinta roskasakkia ja eräänlaisten natsimuunnosten, jihadistien kanssa veljeilijöitä. Samoin kuin koko Rinteen hallitus. Unohtamatta RKP:n osuutta suomalaisessa aitonatsismissa, kuin kirsikkana tortussa.
Ne alkuperäiset, järjestäytyneet, siistit herrasmiehet takavuosikymmenten Saksassan saisivat sätkyn kun näkisivät, miten heidän helmiksi tarkoittamassa opit päätyivät sikojen eteen. Eichmannin jo ennestään pahansuopa ilme olisi sanoinkuvaamaton.
Sic transit gloria mundi.

Nike Lauta
Nike Lauta
19.8.2019 18:32

“Natsit halveksivat muslimeja mutta hyväksikäyttivät heitä, sodassaan juutalaisia ja syntymässä olevaa juutalaisvaltiota, Israelia vastaan.”
Luultavasti juutalaisetkin halveksii isistä, mutta käytti näitä hyväkseen Syyriassa. Putin oli kantona kaskessa, ettei Assadille käynyt samoin kuin Husseinille ja Gaddafille.

Aikki.
Aikki.
20.8.2019 11:12

Esimerkiksi sosiaalidemokraatti Tuomioja on osoittanut olevansa natsi Israel vastaisuudellaan.

Kovin outoa
Kovin outoa
19.8.2019 16:17

Kansallismielisyyttä vastaan nostetaan aina maininnat keskitysleireistä. Voisitteko kuitenkin tehdä sen palveluksen totuudelle, että esittäisitte selvät tekniset todisteet sille että noilla leireillä ihmisiä massamurhattiin kaasulla? Minä en ole sellaisia löytänyt, vaikka olen etsinyt niitä monta vuotta.
Ruumisröykkiöistä olen kuvamateriaalin nähnyt, mutta ne eivät ole todiste, koska sodan loppupuolella häviöllä olevan osapuolen infra oli romahtanut, jonka seurauksena leireille saapui nälkä ja taudit mm. pilkkukuume.
Jos uskotaan pelkkiä todistajanlausuntoja, uskomme varmaan myös noitavainojen todistajanlausuntoja, että noitia olivat kun niin kerran todistettiin.
Suosittelen etsimään todisteita. Ei ole pelkästään niin, että todisteet ihmisten kaasutuksista puuttuvat, vaan jopa niin, että todisteet osoittavat ettei porukkaa tapettu kaasulla.
Virallinen historia on aina niiden puolella, jotka ylläpitävät epärehellistä rahajärjestelmää, rahajärjestelmää, jossa rahaa luodaan tyhjästä velan avulla, rahajärjestelmää, joka ei luo korkorahaa, rahajärjestelmää, joka siis luo maksukyvyttömiä, rahajärjestelmää, joka siis luo velkaorjia, siis orjia.

T
T
19.8.2019 16:46
Vastaa...  Kovin outoa

Lainaus eräältä Adolfilta
“The victor will never be asked if he told the truth.”

Itse nähtyä ja koettua
Itse nähtyä ja koettua
19.8.2019 17:03
Vastaa...  Kovin outoa

Olen itse (turistina) kauan sitten vieraillut Stutthofissa ja Auschwitzissa. Katsonut aidan takaa Birkenaun vanhoja parakkirivistöjä, silmänkantamattomiin.
Olen myös kauan sitten vieraillut Jerusalemin ‘Vainojen museossa’. Myös nähnyt tatuoidut numerosarjat, vielä tuolloin elossaolleiden ent. keskitysleirivankien käsivarsissa.
En ihan usko, että se mitä olen, tosin historiassa jälkikäteen nähnyt, olisi ollut bluffia. Uskon kyllä näkemäni todeksi. Muist. Auschwitzissa näin pitkän vitriinin täynnä pääkalloja.
Tätä en kiistä, etteikö joitain historian tietoja, tässäkin asiassa, olisi vääristelty. Näemmehän omin silmin, miten sosialismi valehtelee ja vääristelee asioita, nyt juuri, tämän päivän Euroopassa ja Suomessa.
Tosiasia on myös, että juutalaisilla on tämän hetken maailmanpolitiikassa erittäin suuri taustavaikutusvalta. Sosialismi on juutalaisten luoma talousoppi ja aatesuunta. Heitä oli johtavissa asemissa mm. Venäjän vallankumouksessa. Juutalaisuus on etenkin antikristillinen uskonto ja kulttuuri ja olleet jo 2000 vuotta vahvasti aktiivisia tässä. Tänäkin päivänä heidän agendansa on hävittää kristinusko ja kaikki siihen perustuva kulttuuri maan päältä. Tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaan näemme sen juuri tapahtuvan, eikä tätä pidä pelätä myös ääneen sanoa. Sillä kyseessä on tapahtuva tosiasia.

T
T
19.8.2019 17:19

Niin. 2 maailmansodan aikaan Euroopassa oli keskitysleirejä. Niissä kuoli paljon ihmisiä nälkään ja tauteihin, toisin kuin Yhdysvalloissa, jossa merkittävä määrä japanilaisia oli sijoitettu keskitysleireille. Euroopassa infra pommitettiin tuhkaksi, josta seurasi nälänhätä sekä tautiepidemioita.

Tåtuus
Tåtuus
19.8.2019 17:38

Ai ihan vitriinin pääkalloja?
Birkenaussa ei ole parakkeja eikä ainakaan silmänkantamattomiin.
Pyydettiin totuutta, saatiin sitä samaa vanhaa p***aa .

Parakit ja kallot nähnyt
Parakit ja kallot nähnyt
19.8.2019 17:54
Vastaa...  Tåtuus

Oli ainakin vielä vuonna 1981.

Kovin outoa
Kovin outoa
19.8.2019 22:00

Leirejä oli, ihmisiä tatuoitiin ja ihmisiä kuoli paljon eli se kaikki on totta, mutta se estä etteikö tulkinta tapahtuneesta olisi sepitettä.
Juuri siksi on niin tärkeää etsiä teknistä todistusaineistoa, jota nykypäivän rikostutkintakin käyttäisi. Miljoonien ihmisten tuhoamisesta olisi jäänyt fyysisiä todisteita, jotka aukottomasti kertoisivat mitä tapahtui. Jos niitä olisi, niitä esiteltäisiin ja tällaisiin kysymyksiin vastattaisiin aivan asiallisesti eikä mitään natsikortteja heiluteltaisi.

Ilmari
Ilmari
19.8.2019 17:27
Vastaa...  Kovin outoa

Aivan harhaista höpinää. Luulet varmaan olevasi fiksu. Harvasta asiasta on niin paljon todisteita kuin juutalaisten massamurhasta kaasuttamalla. Asiasta löytyy tietoa hyllykilometreittäin.

Tåtuus
Tåtuus
19.8.2019 17:41
Vastaa...  Ilmari

Tuota noin. Asiaa on myös oikeasti tutkittu.
Auschwitzissä on YKSI rakennus, joka on merkitty desinfiontihuoneeksi. Sen seiniltä on tosiaankin löydetty jämiä Zyklon-B:stä.
Se oli vaatteiden puhdistushuone. Kun vain 2 vuosikymmentä oli maailmassa kuollut yli 30 miljoonaa ihmistä Espanjatautiin, oli hygieniavaatimukset todella tiukkoja. Ja leirille tuli sotavankeja ja rääsyläisiä, joiden paskaiset vaatteet puhdistettiin. Se oli se “Kaasukammio”.
Koko myytti on sotien jälkeistä propagandaa, ei totta. Lue enemmän.

Sortajan ainoa uhka: itsenäinen ihminen, kansa, maa
Sortajan ainoa uhka: itsenäinen ihminen, kansa, maa
19.8.2019 17:52
Vastaa...  Kovin outoa

Tämä oli kyllä hyvin sanottu:
“Virallinen historia on aina niiden puolella, jotka ylläpitävät epärehellistä rahajärjestelmää, rahajärjestelmää, jossa rahaa luodaan tyhjästä velan avulla, rahajärjestelmää, joka ei luo korkorahaa, rahajärjestelmää, joka siis luo maksukyvyttömiä, rahajärjestelmää, joka siis luo velkaorjia, siis orjia.”
Velkaorjuus on tuttua jo monelle ihmiselle, mutta vielä on näkemättä se itse orjuus, länsimaissa.
Esim. tämänpäivän Kaukoidässä monet köyhät työläiset ovat nimenomaisessa orjuudessa työnantajalleen sekä muille “hyväntekijöilleen”. Loputon velka, loputon orjuus.
Mielenkiintoista. En ole aiemmin tällaista kuullut, tai tullut ainakaan paremmin ajatelleeksi. Mitä tästä opimme? Koska olemme matkalla orjuuteen, itsekunkin olisi hyvä hoitaa omat raha-asiansa, velat pois, mitä pikimmin. Huolehtia yksin, itse itsestään. Pyrkiä muista riippumattomasti. Mutta tämänhän mm. Rinteen petoshallitus jo yrittää mitä parhaimmin estää, meillä Suomessakin.
Vihavasemmisto, Riistäjän asialla!

T
T
19.8.2019 21:42

Ja mielenkiintoisammaksi menee mitä syvemmälle jäniksen koloon menee. Velkaorjuus ei koske vain yksilöitä, vaan myös valtioita. Esim Yhdysvalloilla on huima valtionvelka, tästä seuraa että velan korko on myös huima. Muistaakseni USA:n valtionvelka on yli 20 biljoonaa. Jos korko on vaikka 1% niin jokainen voi miettiä millaisen rahavuoren päällä joku istuu näillä korkotuloilla…ja miten paljon poliittista valtaa tällä summalla voi ostaa. Suurin osa poliitikoista on ostettavissa, sillä edustuksellinen demokratia on luonteeltaan kertakäyttöistä monarkiaa.
Muunmuassa Lincoln, Kennedy ja Hitler ovat olleet velkavetoisen talousjärjestelmän vastustajia. Jokainen tapettiin. Aidosti itsenäiset valtiot ovat hyödyttömiä rahanlainaajille.

Kovin outoa
Kovin outoa
19.8.2019 22:46
Vastaa...  T

Itse asiassa kaikkia ei tapettu. Andrew Jacksonia ei tapettu, tosin yritettiin kyllä, mutta kumpikaan salamurhaajan aseista ei lauennut. Jacksonin ansiosta pankkiirien hanke velkarahajärjestelmästä epäonnistui sillä kertaa. Meni monta vuosikymmentä ennen kuin saivat aikaan FEDin.
Andrew Jacksonilta kysyttiin tämän tärkeintä saavutusta. Vastauksensa:
I killed the bank.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
19.8.2019 23:14
Vastaa...  Kovin outoa

Vihdoinkin alamme päästä ongelmien alkulähteelle! 👍

Veli Nathanaelin kanava
Veli Nathanaelin kanava
19.8.2019 23:16
Vastaa...  Kovin outoa

Netissä pitää youtubejaan juutalaisuudesta venäläisortodoksikirkon munkiksi kääntynyt nk. Brother Nathanael (Nathanael Kapner, aktivisti).
Tällä nimellä ‘Brother Nathanael, youtube’, löytyy paljon youtubeja, joissa hän hyväntuulisesti ja samalla helppotajuisesti kertoo faktoja etenkin juutalaisten toiminnasta pankkimaailmassa, kristinuskon vastaisesta agendasta. Ym.
Etenkin asioista mitään tietämättömän nettikansan kannattaa kuunnella hänen helppotajuisia jutustelujaan.

kanander
19.8.2019 13:57

Lokka ei kai itse halunnut betonilattiaiseen valtionhotelliin. Oikeuskanslerilta tai eduskunnan oikeusasimieheltä pitäisi kysyä toimenpiteen lainmukaisuus.

v-tuuntunut Stadilainen
v-tuuntunut Stadilainen
19.8.2019 14:12
Vastaa...  kanander

Ehdottomasti!
Tässä rikotaan selkeästi ja toistuvasti mm. kokoontumisvapautta, liikkumisvapautta ja sananvapautta, jotka kaikki on niitä “jakamattomia ihmisoikeuksia” jotka on taattu niissä kuuluisissa “Suomen allekirjoittamissa ihmisoikeussopimuksissa” JA Suomen perustuslaissa!
Jos asia ei kiinnosta Suomen oikeusviranomaisia niin se pitää viedä esim. EIT:n! SAATANA!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.8.2019 02:20

Rikokselta ja häiriöltä suojaamiseksi kiinniotetaan mm juopuneita, ettei heitä laitettaisi huonoksi. Ei Junesken kopituksesta mitään sen kummempaa saa. Ottivat talteen, ettei saa silmilleen. Vaaranahan oli terroristien ymmärtäjien väkivaltainen hyökkäys, porukalla ne usein päälle tulevat, minkä poliisi sille mahtaa?
Sakkoja ei edelleen tullut, ei kuulusteluja, ei mitään semmoista?

Kukkiva Tölli
Kukkiva Tölli
19.8.2019 15:59
Vastaa...  kanander

Turhapa mitään on kysyä, kun vastausta ei saa tai sen jo etukäteen tietää pelkäksi paskaksi.

Catilina
Catilina
19.8.2019 18:42
Vastaa...  kanander

Voittehan te kysyä. Se ei vaan johda yhtään mihinkään. Kyllä PolPo on varmasti tietoinen siitä, että demlaveljet eivät heihin koske.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
19.8.2019 14:03

Junes Lokan kiinniotto perustui Poliisilain mielivaltaiseen tulkintaan, ja on osoitus siitä, että Suomen poliisi on täysin korruptoitunut ja läpimätä eikä enää ansaitse kansalaisten vähäisintäkään luottamusta.
Kyseisen Poliisilain pykälän mielivaltaisen tulkinnan perusteella poliisi voi alkaa ottamaan kiinni kaikki kadulla kävelevät ja isänmaallisiksi olettamansa henkilöt.
Pelkkä leijonalippis tai t-paita julkisella paikalla on siis pääsylippu putkaan.
Junes Lokalta on nyt siis viety oikeus liikkua julkisella paikalla.

Kovin outoa
Kovin outoa
19.8.2019 22:37
Vastaa...  Nestori Lundahl
Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
20.8.2019 23:06
Vastaa...  Kovin outoa

On.

Tapiola
Tapiola
19.8.2019 14:11

Noh, sisäministerihän se poliittiset suunnat näyttää. Poliisi sinänsä toimi kai hyvin. Kesällä kävni erään poikkeuksellisen asian takia Turun poliisitalossa, ja sielläkin on turvatarkastus nyt ovella. Siinä aamulla jonottaessa nainen sanoi hieman edellään olleita opastaen “yksi kerrallaan sisään”. Kysyin käytkö usein, ja päivittäin oli vastaus… sitten hän hieman silmiään pyöritellen jatkoi “mehän voisimme radikalisoitua”.
“Panomiehiä Turkuun… panomiehiä kaikkialle” kyllähän nuo sekopäät ei kestä kun Junes tarkasti analysoi ja pistää Tiinan kanssa lihoiksi suolatiinuun nää unelmaväen sekoilut… eihän ne sitä salli, jos ministeri ei salli.

Suomi Finland
Suomi Finland
19.8.2019 14:13

Lokka poistettiin sen vuoksi, että äärivasemmisto ei pääsisi ikävällä tavalla otsikoihin. Polpo suojeli siis äärivasemmistoa.
Varsinkin nykyhallitukselle on tärkeää, ettei vasemmiston julkisuuskuva saa kolausta.

Puolueeton
Puolueeton
19.8.2019 15:51
Vastaa...  Suomi Finland

Hyvin huomattu todellinen syy poliisin toimintaan. Virkavalta ohittaa perustuslain.

Ugritar
Ugritar
19.8.2019 14:29

Tässä tapauksessa on nyt piirteitä, joiden oletuksia on ehkä parasta olla möläyttämättä ääneen.
Hei, Junes! Sulla on kavereita, joista ehkä jotkut voivat pettääkin, mutta myös uskollisempiakin kannattajia! Olemme jotkut hiukan huolissammekin, mutta haluamme tukea sinua. Olet hyvä mies ja todella rohkea aitosuomalainen! Mutta tiedämme jo historiasta, mihin jo pelkästään suomalainen vihavasemmisto on kyennyt ja nyt siihen on tullut uusia piirteitä. Vihollista ei pidä turhia pelätä, muttei koskaan myöskään aliarvioida. Taistellaan maltillisesti, oman kansamme ja Suomen puolesta. Suomea ja kaveria ei jätetä, eikä petetä.
Kansalle ei asiaa millään myönnetä, mutta Suomi on (tietynlaisessa) sodassa ja valtiovaltamme kusessa. Niin kauan kuin valtiovaltamme ei ryhdistäydy, asia vain pahenee. Rinteen hallitus kumottava heti ja tultava järjestys tähän maahan! Nyt on ruotsalaisuutta, viherpervoilua ja sosialismia riittävästi koettu: ensimmäisenä vietiin sananvapaus ja omaa Suomen kansaamme alettiin vainota: lapsia, aikuisia ja vanhuksia ryöstää, raiskata, tappaa, kadulla pahoinpidellä ja kivittää, myös viattomia eläimiämme rääkätä. Tästä julkisesti vaietaan ja valehdellaan musta valkoiseksi ja valkoinen mustaksi.
Ruotsi aloitti tämän 2015: painostamalla meidät heti ottamaan 30 000 rikollista, joista se itse halusi eroon. Ruotsi ja ruotsalaisuuden vaikutus Suomessa on aina ollut se tosi, päävihollisemme. Jo 800 vuotta.

Suomalaisista on tullut nössöjä
Suomalaisista on tullut nössöjä
19.8.2019 14:49
Vastaa...  Ugritar

Ruotsissa on matuja 2 miljoonaa mutta ei täällä silti viedä poliitikkoja kadulta putkaan ilman syytä. Siitä nousisi valtava hässäkkä ja media veivaisi asiaa viikkotolkulla. Vahingonkorvausvaatimuksia jne.
Mikä siis vikana Suomessa? Miksi kansa on antanut poliitikoille ja poliisille vapaat kädet tehdä mitä tykkää? Matujakaan ei ole paljon mutta niiden kanssa ei silti pärjätä?

Sisuton Suomi
Sisuton Suomi
19.8.2019 15:02
Vastaa...  Ugritar

Se on ihan sama mitä kautta ne matut tulivat, vaikka olisivat ilmapallolla lennelleet rajan yli!
Mutta te suomalaiset: miksi päästitte ne Suomeen ja annoitte jäädä? Miksi teistä ei ollut pysäyttämään heitä ja heittämään heitä ulos? Kannoitte jopa kassit ja laukutkin ja se pölja tarjosi taloaan mistä koko maailman lehdistö kirjoitti.
Määrä oli kuitenkin niin pieni, hyvin olisitte pärjänneet jos olisitte halunneet pärjätä. Eikö 5 miljoonaa ihmistä pärjää 30.000lle, häh?

Aikki.
Aikki.
19.8.2019 15:24
Vastaa...  Sisuton Suomi

Suomenkansa on ajettu vuosien myötä flegmaattiseen tilaan, sen vuoksi meidän miehet eivät enää kykene puolustamaan maataan, lapsiaan tai naisiaan raiskaukselta. Kotona kyllä uhotaan naamat punaisina, mitä tehtäisiin laittomasti maahan tulleille raiskaajille. Mutta se on vaan vihaista puhetta. Enne oli miehet rautaa, laivat puuta hiohoi, nyt on miehet puuta laivat rautaa hiohoi.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.8.2019 02:33
Vastaa...  Aikki.

Ennen oli Mäntsälän kapina. 5000 ukkoa ei saanut kummempia aikaiseksi. Jos nyt lähden yksinäni pullistelemaan rajalle, tulee poliisi ja vie tutkintavankeuteen. Mitä hyötyä siitä muka olisi? Kuka muistaisi enää ylihuomenna sankarina, vaiko sekopäänä?
Eri asia saada valtion puolesta ase ja lupa käyttää sitä, ei näy matua enää missään sen jälkeen. Pyysin presidentin kansliasta 155K83:n lainaksi, pysäytän yksinäni pakolaiset rajalle tai rajan taa. Eivät suostu edes vastaamaan, tuleeko sitä vehjettä milloin.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
19.8.2019 17:51
Vastaa...  Sisuton Suomi

Tulosuunta on juurikin se oleellisin asia.

Entäs jos marsilaiset hyökkäävät? Alammeko tivata tulosuunnasta?
Entäs jos marsilaiset hyökkäävät? Alammeko tivata tulosuunnasta?
19.8.2019 20:17

Ei tulosuunta ole pääasia vaan suomalaisten miesten munattomuus.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
19.8.2019 23:20

Kyse oli ja on edelleen sotilasoperaatiosta. Tulosuunta kertoo kuka toimi/toimii joukkojen lähettäjänä.
Munattomat miehet löytyy “puolustus”voimien johdosta. Ota yhteyttä sinne ja lopeta tyhjänpäiväinen vinkuminen täällä.

Sensuroimaton Tyhmyys
Sensuroimaton Tyhmyys
20.8.2019 02:56

Nii mutt tarttis jottai tehräkkin eikä vaan väännellä kompassia: ”Sieltä ne tulivat!!!”
Mites tästä eteenpäiin?

Ruotsin sotilasoperaatio Suomea vastaan
Ruotsin sotilasoperaatio Suomea vastaan
20.8.2019 13:03

“Suomen Puolustusvoimia” oli juuri vaihtuneessa, ed. hallituksessamme johtanut ministeri Carl Haglund (Rkp), jota ei ollut mm. kiinnostanut rauhantyö Venäjän kanssa, mutta ravasi tämän tästä Ruotsin puolta, kelta-sini-kravatti heiluen (Ruotsin lipun värit).
Seuraavana kesänä alkoi jihadistien massainvaasio ja Suomen lasten raiskaukset, kun Ruotsi alkoi päästä eroon pahimmasta rikollisjoukkiosta, jonka omista talteenottokeskuksistaan löysivät (kuunnelkaa esim. Tajukankaan “Pt-5-vuotis-juhlavideo”).

Anneli
Anneli
19.8.2019 14:47

Tuleeko näistä putkakeikoista vielä satojen eurojen lasku pidätettylle?

Ugritar
Ugritar
19.8.2019 15:00
Vastaa...  Anneli

Ei kai itse putkaan joutuminen maksa mitään. Jos maksaisi, silloin sille pitäisikin olla tiukemmat perusteet. Mutta kun palvelu on ilmainen, silloin voidaan ihmisiä pidättää kadulta ihan miten miliisi itse haluaa. Ottaa kiinni ja päästää pois. Juneskin tällä kertaa ilmaisvieraili Hotelli Puna-Ohranassa vain muutaman tunnin. Kun ei maksanut mitään, niin älä valita, vaikka vuode oli sementistä!

Aina putkaan tavattaessa
Aina putkaan tavattaessa
19.8.2019 14:50

Mielestäni olisi hyvä jos poliisi veisi aina Juneksen putkaan kun näkee. Koska joku voi provosoitua jos joku näkee Juneksen.

Aappa
Aappa
19.8.2019 17:50

Pelkkä ajatuskin Juneksen näkemisestä saa tarttumaan astaloon ja huitomaan ketä tai mitä tahansa ympärillä olevaa. 😉

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.8.2019 02:37

Asiaa. Itsehän provosoidun pakolaisen näkemisestä siihen malliin, että tulee väkivaltaisia ajatuksia. Ne pitäisi poistaa maasta hetimmiten, verenpainekin laskisi ja kansanterveys.

pöh
pöh
19.8.2019 15:06

poliisi pidätti mamun laittomasti, nyt pitäisi vasemmistolaisten olla Lokan puolella 😀

”Mikä ei ole oikeus ja kohtuus, se ei voi olla lakikaan.”
”Mikä ei ole oikeus ja kohtuus, se ei voi olla lakikaan.”
19.8.2019 15:06

Gestapokin otti ihmisiä talteen henkilökohtaisen suojelun tarpeen perusteella. Ei tuollaista mielivaltaista toimintaa mahdollistavaa kohtaa saisi Suomen laissa olla.

Turku tuhottu
Turku tuhottu
19.8.2019 15:10

Saatanan rumiakin nuo turkulaiset nykyään. Näyttävät jonkinlaisista sirkusolennoilta ja sukupuolta ei pysty edes arvaamaan.

rocky
rocky
19.8.2019 23:40
Vastaa...  Turku tuhottu

Lintukirjasta löytyy lähimpänä olevat.

Kalevi Koponen
Kalevi Koponen
20.8.2019 10:38
Vastaa...  Turku tuhottu

Minulle tuosta kuvasta, aika vanha kun olen, tuli mieleen lapsuudenaikainen, 60-luvulla televisiosta tuttu sirkus Papukaija. Onni-klovni ja Fakiiri-Kronblom nyt ainakin näyttivät olevan nousseet ja lähteneet liikkeelle.

Aikki.
Aikki.
19.8.2019 15:15

Eikö Juneksen tarkoitus ollut kuvata muistomarssia, eikä vihervasureiden terroristisympatioita. Mummi on hyvin pettynyt, kun Junes olikin väärää porukkaa kuvaamassa. Johan sen saattaa arvata, kuinka kommunistit kuvaamisesta provosoituisivat, itse asiassa tappelua ne haluavatkin. Seuraavalla kerralla Juneksen kannattaa palkata, joku vieras kuvaamaan tai naamioitua tuntemattomaksi.

Saara
Saara
19.8.2019 15:49
Vastaa...  Aikki.

TS:n mukaan natseja vastustamassa oli melkoisesti enemmän väkeä kuin Juneksen & Tiinan kuvauksessa näkyi. Vastamielenosoittajien kuvaus on ihan hyvä idea – usein paljastuu, ettei valtamedia kerro asioita ihan kohdalleen.
Tiinan (ja Juneksen) kuvaamasta materiaalista käy myös ilmi, että tavallisilta tallaajilta näyttävien henkilöiden lisäksi surumuisteloa vastustavien joukossa oli jo pukeutumisestaan ääriryhmiin kuuluviksi tunnistettavia henkilöitä. Videosta näkyi myös se, että joidenkin mielestä on syytä pitää kunnolla hauskaa toisten surun kustannuksella: räikeän vaaleanpunaiset vaatteet päällä ottaa tanssiaskelia ja rummuttaa käsillään helisevää rumpua. Sehän on lähes haudalla karkelointia! Kyllä tuosta videosta nimenomaan paljastui täysi piittaamattomuus terrori-iskun uhreja ja heidän omaisiaan kohtaan. Väkisinkin tuli kuva terroristia puolustavasta mielenosoituksesta ja nimenomaan äärivasemmistolaisuudesta. Heillä on yhteisiä aatteita islamistien kanssa, mm. juutalaisviha.
Osa ei varmasti ymmärtänyt itse olevansa oikeastaan natsimyönteisessä tapahtumassa. Minulle natsius on juutalaisvihaa, ei mitään muuta. Islamistit vihaavat juutalaisia ja kristittyjä. Terroristeja ja terroristien uhreja surevat eivät voi vihata näiden terroristien ykkösvihollisia eli uhreja, joita he kunnioittavat ja muistelevat. Tällaista muistotapahtumaa vastustavat ihmiset sen sijaan vastustavat uhrien kunnioittamista ja muistamista. He siis ovat terroristien puolella ja heillä täytyy olla yhteinen viholliskuva. Muistotilaisuuden vastustajat ovat siis kristinuskoa ja juutalaisuutta vastaan ja he ovat siis islamisaation edistämisen puolella.

Muinais-esi-isä Vihavainon tytär
Muinais-esi-isä Vihavainon tytär
20.8.2019 12:15
Vastaa...  Saara

“Osa ei varmasti ymmärtänyt itse olevansa oikeastaan natsimyönteisessä tapahtumassa. Minulle natsius on juutalaisvihaa, ei mitään muuta. Islamistit vihaavat juutalaisia ja kristittyjä.”
En mitenkään paremmin tunnen kansallissosialismi-aatetta, mutta väkisinkin siitä on elämän aikana saadun, erilaisen informaation kautta oppinut jotain tietämään.
Ei natsismia voi mitenkään jakaa “minulle natsismi on… jotakin”. Natsismi = kansallissosialismi.
Mitään muuta se ei ole. Kansallissosialismiin liittyi ja ilmeisesti – jos kyseessä on aito natsismi – edelleenkin liittyy nuo samat, erilaiset pääpiirteet, kuin oli kansallissosialistisessa Saksassa.
Kansallissosialismin / natsismin talousoppia en tunne, joten siitä en osaa kirjoittaa.
Kansallissosialismiin liittyy rotuoppi, “täydellisestä rodusta” ja sitten myös “alemmista roduista”. Ruotsalais- / goottilaisperäisen natsismin “parempi rotu” ilmoitettiin olevan nk. ruotsalainen, vaalea rotu, jota myös “arjalaiseksi roduksi” kutsuttiin. Myös mm. Suomessa koululaisten kalloja mitattiin, oliko luokassa / koulussa, “arjalaisuuden” mitat täyttäviä lapsia. Heitä ei paljonkaan ollut, mutta joskus jokunenkin löytyi.
Tähän rotuoppiin kuului / kuuluu myös ateistinen, darwinilainen oppi kehittyneestä ihmisestä. Kansallissosialismissa (sosialismi on luonnollisesti vasemmistoaate), sen ylemmän rodun, nk. Kolmannessa valtakunnassa (Suomessa “ruotsia puhuvan paremman kansan”, “svenska talande bättre folk”, oma Tre Kronor, nk. Ankdammen / Ankkalampi) haluttiin tuhota kaikki tähän kuulumaton, “alempi ja sairas”. Seemiläisiä pidettiin alempana rotuna ja juutalaisia syytettiin Saksan talousongelmista. Heitä, kuten myös mm. romaneja alettiin massatuhota. Samoin mm. vammaisia, sillä he eivät täyttäneet terveen rodun määritelmiä ja darwinilaisuutta tulkiten haluttiin estää nk. “epäkelvon” lisääntyminen. (Lebensunwertes Leben.) Kylmä ja psykopaattinen / sosiopaattinen / demoninen logiikka oli natsien henkinen olemus, kristinuskon levittämästä lähimmäisenrakkaudesta ei tietoakaan.
Ja tällaiseksi joukkioksi vasemmisto nimeää mm. meidät, jotka puolustamme omaa kansaamme, pitäen itseämme varsin oikeutettuina elämään! Jo vuonna 2015 Ruotsi lähetti ja painosti meidät ottamaan maahamme n. 30 000 kansamme etnisyyden tuhoavaa matua. Ruotsi ei lepää kunnes “suomalaiskysymys on lopullisesti ratkaistu” ja loputkin Kainuun kuningaskunnan jälkeläisistä hävitetty maan päältä. Tämä on sen myyräpuolueen Rkp:n agenda eduskunnassamme, jälleen myös Suomen hallituksessa. Vieraskansan puolue Suomen parlamentissa!
Ja Rinteen vihervasemmisto valitsi hallituskumppaneikseen juuri nämä anderssonit ja henrikssonit ja antaa tälle agendalle täyden tukensa. Suomalaiset, halla-ahoineen lähestulkoon heitettiin ulos eduskuntasalista.
Pahimpina kansanpettureina en tietenkään pidä itse vihollisia, ruotsalaisia ja heidän kaukaa asian toimittamiseksi haalimiaan jihadistikavereitaan, vaan suomalaista sikavihervasemmistoa, oman kansansa ja maansa myyneitä pettureita.

Älkäämme unohtako tosi-historiaamme
Älkäämme unohtako tosi-historiaamme
20.8.2019 12:46

Muistutan vielä demareiden Tarja Halosen (demari) ja maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin ja Jan-Erik Enestamin (Rkp) yhteistyöstä tämän nimenomaisen matutuksen ajamiseksi.
Alkaen somaleiden saapumisesta Suomeen, jolloin etenkin Halonen (suomalaisena) kovaan ääneen messusi somaleiden olevan Suomessa “vain pari vuotta ja sitten palaavan Somaliaan”. Hänet laitettiin suomalaisten käännyttäjäksi tässä asiassa, jota suomalaiset suureen ääneen vastustivat. (Myöhemmin Halonen, Rkp:n täydellä tuella äänestettiin presidentiksi, ohi Niinistön.) Tämä kaikki oli valhetta. Somaleita alkoi tulla lisää ja lisää, sitten myös muita muslimeja ja kaunis Vuosaari uhrattiin heille.
Nyt Rkp ajaa presidentiksemme venäläis-vastaista, Ruotsi-myönteistä, heikkoa Pekka Haavistoa (vihr.), jotta suomalaisen Suomen hävittäminen jo nopeammin etenisi. Epäilemättä Ruotsi suunnittelee vierasperäisen Suomen lopulta olevan myötämielinen Suomen takaisin liittämiseksi Ruotsiin, tai jihadistijoukkojen avulla, sodan kautta Venäjää vastaan. Ei Ruotsi välitä vaikka Venäjä ottaisikin osan itä-Suomeamme, kunhan edes osa länsi-Suomen hurrialueita “palautettaisiin” Ruotsille.
Ruotsia ei ollut ennen vuotta 800. Tuolloin gootit Euroopan ja Saksan läpi hyökkäsivät Kainuun kuningaskuntaamme, ajoivat saamelaiset pohjoiseen ja valtasivat itselleen nyk. Ruotsin ja Norjan alueet. Joskus 1200-luvulla he hyökkäsivät tänne, nyky-Suomemme puolelle ja nyt myös tätä kautta Venäjää vastaan. (Kaikki sotamme ovat Ruotsin hyökkäyssotia Venäjää vastaan, meidän maidemme kautta). Osa viikingeistä rantautui rannikkoalueillemme ja tästä syntyi nk. suomenruotsalaisuus.

Infosota jallittaa poliisia valtamedian kautta
Infosota jallittaa poliisia valtamedian kautta
19.8.2019 15:20

Haluan vielä kiinnittää huomiota Turun Sanomiin. Sinne sai ennen (nettiversiossa) kommentoida kuka vaan rekisteröitymättä ja useat kommentoitavaa herättävät jutut olivat kenen tahansa luettavissa. Paperiversio on aina ollut tunnistettavissa täydeksi vihervasemmiston agendalehdeksi – ylimpänä arvona monikulttuurisuuden suosiminen niin että ulkomaiset kulttuurit ovat kotimaisia parempia jne.
Nettiversiossa kävi niin, että kommenteissa ja mielipiteissä maahanmuuttokriittiset mielipiteet alkoivat jyräämään. Paljastui myös peiteltyjä asioita rikostapauksissa ja ikävyyksiä tietyistä asuma-alueista. Nyt yllättäen, kun olisin kommentoinut uutista äärioikeistolaiseksi leimatusta terrorismiuhrien muistotilaisuudesta, KukkaVirrasta, niin olisikin pitänyt rekisteröityä, eikä koko juttua tietenkään päässyt lukemaan.
TS näytti puoltavan natseja vastustavaksi mielenosoitukseksi kerrottua tapahtumaa. KukkaVirta-jutussa oli vain 5 kommenttia. Sävy jäi negatiiviseksi. PS leimattiin äärioikeistolaiseksi, Junnilan puhe tilaisuudessa muka todistaa asian. Päin vastoin, monet asiat todistavat, ettei KukkaVirta ole äärioikeistolainen tapahtuma. Vastamielenosoituksen äärivasemmistolaisuus on jäänyt uutisoimatta. Natsien vastustus ko. muistotilaisuuden yhteydessä on täysin mieletöntä ja absurdia mutta sitä TS:n toimittajat eivät olleet huomioineet ollenkaan.

Sikanatsi
Sikanatsi
19.8.2019 15:53

Näin siinä käy kun poliisi, jonka PITÄISI olla 100% puolueeton oman kansan turvaaja, on täynnä vasemmistoliberaaleja. Omavaltaista ja mielivaltaista käskyttelyä ja kansalaisten pompottelua. JÄLKEENPÄIN etsitään päteviä syitä vasemmistopoliisin toimintaan, ja useimmiten niin mitään pätevää syytä ei ole ikinä ollutkaan jolloin vasemmistopoliisi käyttää “no voi voi sentäään, nyt tässä kävi näin”-vakioselitystä. Suomessa ei voi luottaa virkavaltaan eikä vallassa oleviin poliitikkoihin. Umpimätä, lahjottu hyvä-veli systeemi jyllää joka paikassa. Mutta SAKKOTOLPAT TOIMII JA TRIMMATTUJA MOPOJA JAHDATAAN ! Vittu tää on paska maa nykyään.

Nähtyon
Nähtyon
19.8.2019 17:00

Eipä yleistetä.
Se olisi sama jos minä yleitäisin kaikki naiset noiden mätivalaiden eli suvakkien mukaisiksi, tuntuisko hyvältä?

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
19.8.2019 18:39

Poliisi taas sooloilee omiaan.
…Hetkinen….hhmmm… Vassarithan tässä olisi pitänyt laittaa ruotuun ja passittaa
pakkopaitoihin, ympäripyöreään äänettömään valkoiseen huoneeseen, vailla ovia ja ikkunoita.
Leikkiköön siellä vaikka punaperse-paviaania, sillä kiveäkin kiinnostaa älämölö.

Anonymous
Anonymous
19.8.2019 20:35

Onko tuo kuvissa nakyva harmaapaitainen vassari tytto vai poika vai jonkinlainen hybridi.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
19.8.2019 21:08
Vastaa...  Anonymous

Samaa miettinyt pään puhki. Veikkaan kyseessä olevan jokin sukupuoli.
Niitäkin on nykyään niin paljon.

Särmääjä
Särmääjä
19.8.2019 23:11

Jos kaupunginvaltuutettu Dan Koivulaakso olisi tullut seisoskeleen vaikkapa kukkavirta-tilaisuuteen ja sen osannottajat olisi samalla tavoin kilahtanu Danille niin ajatelkaa että poliisi veisi sen Danin putkaan ja sitten tulisi vielä muutama aatetoveri joka viranomaislapsenmielisyydessään tokaisisi että kyllä poliisi taisi vain suojella Dania.

Mainetta maan rajojen ulkopuolella
Mainetta maan rajojen ulkopuolella
19.8.2019 23:14

Lokka voisi kertoa asiasta hyvin dokumentoituna Victor Orbanille. Hän voisi jossakin puheessaan ottaa tämän esimerkiksi Suomen tilasta oikeusvaltiona.

AUVO
AUVO
20.8.2019 02:37

Mistä tämä ääärioikeisto-nimitys tulee. Eihän persut ole mikään kapitalistinen ääripuolue. Nykyisin jo käsitteet sekaisin. Aikoinaan oli äärioikealla Jori C. Enroth eduskunnassa ja hän sen itse tunnusti, samoin kokoomus ja ruotsalaiset.
Pääasia, että saadaan pakka sekaisin ja nykynuoret tietämättömiksi, samoin TV-kansa.

Muinais-esi-isä Vihavainon tytär
Muinais-esi-isä Vihavainon tytär
20.8.2019 10:43
Vastaa...  AUVO

Saksassa nimitys äärioikeisto on ollut vasemmiston itse antama nimitys / haukkumanimi koskien vasemmiston omaa, äärioikeaa laitaa, johon natsipuolue aikoinaan kuului. Äärioikeisto viittaa siis vasemmiston omiin joukkoihin.
Asetelmassa vasemmisto – keskusta – oikeisto, nk. oikeiston kanssa termillä “äärioikeisto” ei ole tekemistä. Ehkä vassareilla on edelleen oma äärioikeistonsa, mutta esim. perussuomalaiset eivät niihin kuulu. Linjassa vasemmisto – keskusta – oikeisto, persut ovat keskustaa.
Tässä linjassa taas Rkp on oikeiston äärimmäinen, historiassa myös rasistisin laita. Suomenkansan 800-vuotinen Riistäjä, varas, orjuuttaja, kiristäjä. Nuo, jostain Iranin vuorilta n. 70 eaa lätkimään häädetty “ruotsia puhuva parempi kansa”, gootit, ovat Eurooppaan hyökätessään pitäneet myös Euroopan nk. valkoihoisia kansoja aina itseään “alempina”. Saksaan he jättivät rasismiaatteensa, josta Hitler 1920-30-luvulla kehitteli natsiaatteen, yhdistäen siihen oppeja Darwinin kehitysoppiin perustuvista rotuopeista. Saksan natsit olivat pakanoita (eivät kristittyjä) ja palvoivat goottien muinaisjumalia. Kristitylle kansalle he perustelivat juutalaisvainonsa joillain Lutherin aikoinaan pappisystävälleen kirjoittamilla, judaismi-vastaisilla kirjeillä.
Vasemmistolla, – lähinnä kommunisteilla – oli aikoinaan koulutuskeskus, nk. Sirola-opisto. Kiljavalla oli jokin vasemmiston / demareiden koulutuskeskus. En tiedä, missä tänä päivänä kouluttavat nuoriaan ja aikuisiaan. Vasemmiston omia lapsia alettiin jo monia vuosikymmeniä sitten kouluttaa, lähinnä oikeiston (Kok) “Partiota” vastaavissa, mm. nk. “Pioneereissa” (kommunistit) ja “Nuorissa kotkissa” (demarit). Myös Norjan Utöja oli yksi tällainen, Norjan demareiden koulutuskeskus, jossa mm. edellisenä iltana, ennen tuota kuuluisaa Breivikin iskua olivat (joidenkin eloonjääneiden kertoman mukaan) jihadistit, nyrkit pystyssä huudattaneet nuorilla “kuolemaa juutalaisille ja Israelille!” Breivik, demareiden lapsena siis tiesi mikä paikka Utöja oli. Tällä kirjoituksella en tarkoita ottaa mitään kantaa tuohon itse Breivikin tekoon.
Suomessa Rkp-johtoisten vihervasemmisto-suvakkien puheita ei siis pidä ottaa yhdessäkään lauseessa todesta. Kaikkeen on ujutettu valhe ja väärien mielikuvien muokkaaminen, johon kommunisteja koulutetaan. Myös Ruotsi-johtoinen koululaitoksemme on jo satoja vuosia opettanut Suomenkansalle Pohjolan valhehistoriaa. Kuningatar Kristiina hävitti kaiken tiedon mm. gootti-roskajoukkojensa ryöstämästä ja hävittämästä, ihanasta Kainuun kuningaskunnastamme, joka tunnettiin Vatikaania myöten. Sen muistoja luemme ikivanhojen, irrallisten runojemme muodossa mm. eepoksestamme Kalevala.

AUVO
AUVO
20.8.2019 14:41

Ruosalaiset ovat rotuopeissaan olleet paljolti edellä Hitleriä, mm suomalaiset oikein tieteellisesti tutklttiin kallomittausten perusteella alempiarvoiseksi kansaksi.
Hitlerin talousoppi oli keskiluokkainen, ei äärioikeistolainen. Hitler piti skasan taloudellista tilaa juutalaisten syynä ja valitettavasti hän yleisti lähes kaiken pahan ( myös taiteen ) juutalaisuuteen liittyväksi. Hiotlerin sota syntyi, koska Hitler halusi persaukisen saksan talouden kuntoon. Kaikki arvokas kelpasi heille. Mutta mikään äärioikeisto III valtakunta ei ollut, kertoohan sen jo motto:yksi valtakunta, yksi kansa, yksi johtaja. Muuten aivan toista luokkaa kuin Saulin suomessa.

Sam Colt
Sam Colt
20.8.2019 09:41

Poliisi toimi tietysti sisäministerin ohjeen mukaan. Suomalaisella logiikalla Junes pitäisi vielä tuomita kiihotuksesta, koska hänen läsnäolonsa on kiistatta ja monien todistajien mukaan kiihottanut kansalaisia.

Miksi poliisi ei enää noudata lakia?
Miksi poliisi ei enää noudata lakia?
20.8.2019 15:22

Kokoontumislaki
1 luku
Yleiset säännökset
3 §
Tilaisuuden järjestämisen yleiset periaatteet
Yleinen kokous ja yleisötilaisuus on järjestettävä rauhanomaisesti sekä osanottajien tai sivullisten turvallisuutta vaarantamatta ja heidän oikeuksiaan loukkaamatta. Tällaista tilaisuutta järjestettäessä on huolehdittava siitä, ettei kokoontumisesta aiheudu huomattavaa haittaa ympäristölle.
Ketään ei saa yleistä kokousta tai yleisötilaisuutta järjestettäessä asettaa ilman hyväksyttävää syytä eri asemaan henkilöön liittyvän syyn perusteella.
4 §
Turvaamis- ja edistämisvelvollisuus
Julkisen vallan on edistettävä kokoontumisvapauden käyttämistä turvaamalla oikeus kokoontua ilman ulkopuolista häiriötä ja luomalla edellytyksiä yleisten kokousten järjestämiselle.
6 §
Osallistumisoikeus yleiseen kokoukseen
Jokaisella on oikeus osallistua yleiseen kokoukseen.
4 luku
Järjestyksenpito
17 §
Järjestäjän ja puheenjohtajan yleiset velvollisuudet
Yleisen kokouksen ja yleisötilaisuuden järjestäjän on huolehdittava järjestyksen ja turvallisuuden säilymisestä sekä lain noudattamisesta tilaisuudessa. Samat velvollisuudet kuuluvat myös yleisen kokouksen puheenjohtajalle, jos sellainen valitaan.
18 § (21.8.2015/1090)
Järjestyksenvalvojat
Yleisen kokouksen tai yleisötilaisuuden järjestäjän oikeudesta asettaa järjestyksenvalvojia yleiseen kokoukseen tai yleisötilaisuuteen säädetään yksityisistä turvallisuuspalveluista annetussa laissa (1085/2015).
19 §
Poliisin tehtävät
Poliisin tehtävänä on turvata kokoontumisvapauden käyttämistä. Poliisin tulee myös valvoa, että järjestäjä ja puheenjohtaja täyttävät tämän lain mukaiset velvollisuutensa, sekä ryhtyä tarvittaessa toimenpiteisiin järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi yleisessä kokouksessa ja yleisötilaisuudessa.
Poliisilla ja pelastusviranomaisella on virkatehtävässään vapaa pääsy yleiseen kokoukseen ja yleisötilaisuuteen.
20 §
Poliisin antamat ohjeet ja määräykset
Poliisi voi tarvittaessa antaa yleisen kokouksen tai yleisötilaisuuden järjestämisestä ennakolta tai tilaisuuden aikana ohjeita ja määräyksiä:
1) yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi;
2) terveyden, omaisuuden tai ympäristön vahingoittumisen estämiseksi taikka ympäristölle aiheutuvan haitan rajoittamiseksi;
3) sivullisten oikeuksien turvaamiseksi; sekä
4) liikenteen sujuvuuden turvaamiseksi.

Brittiläinen maailmanvalta
Brittiläinen maailmanvalta
20.8.2019 16:04

“Miksi?” Yhteiskuntamme on muuttunut vasemmistodiktatuuriksi, jossa vain oikeinajattelijoilla on oikeutensa, toisinajattelijoilla ei. Muistelkaa nyt kaikkia, entisiä kommunistimaita Euroopassa. Systeemi on sama ja johtaa nyt kaikkialla Euroopassa, etenkin EU-maissa entistä tiukempaan diktatuuriin.
Tähän muuat, kaukaa viisaat suomalaiset, meidätkin aikoinaan äänestivät, vaikka EU-vastustajat tästä ennakolta nimenomaan varoittivat. Yksi asia kun aina johtaa sen luonnolliseen seuraukseen. On vain tunnettava alkuasetelma ja sen historia sekä sitten aloitettava yhteenlasku. Ennustaminen on äärimmäisen helppoa.
Maailman pääongelma ei ole Venäjä tai Kiina vaan brittiläinen maailmanvalta, vanha imperiumi. Se ryösti, söi putipuhtaaksi nk. kehitysmaat. Oli luonnollinen seuraus, että nuo brittien ryöstämät kansat ennenpitkää lähtisivät liikkeelle. Kaukaa viisaasti alkoi GB ajaa nk. EU:ta, jolloin ongelma voitaisiin tasata huijattavissa olevien kansojen kesken. EU:ta alettiin suunnitella jo 1800-luvulla.
Nyt, kun ongelma oli jo levitetty koko vanhan Euroopan ja lisäksi USA:n niskoille, Iso Britannia päätti erota EU:sta. Mitä britit sen jälkeen aikovat? Luultavasti tekevät olonsa / yhteiskuntansa sellaiseksi, että matut omasta tahdostaan poistuvat heidän saareltaan mantereen puolelle ja… Mutta tätä toimintaa ei ole suinkaan ajettu monarkian vaan kommunismin keinoin. Siunattu se Britannian juutalainen Karl Marx, joka kehitteli kommunismin! Myös jonkun vanhan roomalaisen kehittämä demokratia-aate on ollut tässä toimessa käyttökelpoinen. Tukea on saatu etenkin keskieuroopan vihreiltä seksuaalirikollisilta sekä itte – tosin Herransa pettäneeltä – valhe-kirkolta, jonka lesbot naispiispat lopuksi lausuvat aamenen.
Koko maailman kermavaahto kauniisti kimpassa.
Ehkä brittiläiset USA ja Kanada tekevät samoin. Australialla ei kai tätä ongelmaa ole tosissaan koskaan ollutkaan. He elelevät mukavasti aboriginaaleilta anastamallaan mantereella, alkujaan brittien vankilasaarella / mantereella. Jokaisella pitkän ajan britillä Australiassa on sukupuussaan ehkä muutamakin Englannista sinne hevonkuuseen karkoitettu suurrikollinen.
Ja suomalainen, kaikenlaisia herrannäköisiäkään kumarteleva valtiovalta…
Poikani, kunpa tietäisit, miten vähällä järjellä tätä Suomea hallitaan.
Itse maailmaa kyllä hallitaan mitä suurimmalla järjellä, tätä en hetkeäkään epäile.

Ajatusjatkumoa
Ajatusjatkumoa
20.8.2019 16:20

Onhan tietysti mahdollista, että britit jotain suunnitellen haluavat tyhjentää joitain Afrikan ja lähi-idän maita niiden alkuasukkaista. Maidenvalloitusta ilman avointa sotaa. Mahdollisesti Israel on tässä mukana. Mieleen nousee jo hurjia ajatuskuvioita

Arto Seilonen
Arto Seilonen
20.8.2019 22:23

Vähällä järjellä syntyy juuri tuollaista potaskaa.

tapperlund
tapperlund
21.8.2019 10:15

Jonnekin aikaisemaan vuodatukseen viitaten laitetaan totuus pöytään – Palestiinan valtiota ei koskaan ole ollut olemassa, eikä sitä koskaan tule. Se että Suomen kaupungit menettävär jatkuvasti alueita muslimeille on taas meidän oma vika, ei Israelin.

gommentoija
gommentoija
21.8.2019 17:05

Väkivaltaiset vasemmistoporukat pitää saada pois kaduilta. Näiden takia siellä on vaarallista liikkua. Poliisilta rimanalitus, kun lähti puolustamaan näitä väkivaltajoukkoja heittämällä Lokan putkaan.

Tuumailija
Tuumailija
22.8.2019 09:44

Tuon järjestyksenvalvojan, joka alkoi välittömästi voimatoimin (tönien) poistaa Lokkaa ja Wiikiä alueelta, ei voi kutsua järjestyksenvalvojaksi koska hän rikkoo suoraan lakia.
Julkisesta tilaisuudesta ei voida henkilöä poistaa ellei hän häiritse tai ole fyysisesti uhaksi osallistujille, järjestyksenvalvoja ei myöskään voi tehdä poistamisesta omaehtoista päätöstä vaan sen on tultava järjestäjältä.
Sitä myös voi kummeksua kuinka vieraslajiset voivat toimia “järjestyksenvalvojina” edes väliaikaisella luvalla saati merkitsemättömissä liiveissä.
Sisäministeriö on osoittanut ohjeistuksessa tarkkaan miten liivien pitää olla merkitty ja myös se minkä mallinen liivin pitää olla. Muita kuin hyväksyttyjä voi käyttää toimitsijat, joilla taasen ei ole kiinniotto-, -poisto tai puuttumisoikeutta.