Ruotsissa rauhallinen koulunalkamisviikonloppu

Ruotsissa koulut alkoivat tänään, mutta normaalista poiketen viikonloppu oli suhteellisen rauhallinen verrattuna moniin aikaisempien vuosien koulunalkamisviikonloppuihin, jolloin autoja on roihunnut kaikissa isommissa kylissä.

Eilen illalla yritettiin raiskata Gävlessä teinityttö. Tuntematon mies hyökkäsi tytön kimppuun ja alkoi repimään tältä vaatteita. Teko keskeytyi. Tukholmassa taas laitettiin pystyyn koko illan kestävä piiritystilanne. Poliisi kutsuttiin Lilla Essingessä sijaitsevaan huoneistoon. Kiinnioton yhteydessä poliisi ampui epäiltyä, jota epäillään murhan valmistelusta.
Autopalot Lundissa jatkuvat. Viime yönä poltettiin 2-3 autoa. Kuten myös Västeråsissa. Bräckbyn ongelma-alueella poltettiin kahdessa eri palossa toistakymmentä autoa. Toinen palo levisi autotalliin. Malmön Naapurissa Burlövissa niin ikään muutama auto tuleen.
Helsingborgissa räjäytettiin omakotitalo sunnuntaiyönä. Omakotitalon terassille oli viritetty pommi, joka jytkäytti koko terassin päreiksi ja rikkoi ikkunat. Motiivia teolle ei tiedetä, sillä asukkailla ei ole “uhkakuvaa” eli eivät ole mukana alamaailman toiminnassa eikä asukkaita ole mukana todistamassa oikeudenkäynneissä. Eli pelottelumotiivi on tiettävästi poissuljettu.
Tukholman naapurissa Nackassa harjoitettiin lauantaina puukottelua, yksi sairaaaan. Jämtlandissa taas raiskattiin kaksi nuorta tyttöä. Tapauksesta on kiinniotettuna kaksi nuorukaista, joita epäillään lapseen kohdistuneesta raiskauksesta.
Siinäpä pahimmat. Eli hyvin rauhallista.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
19.8.2019 12:50

Pommit paukkuvat. Tähän on vain totuttava. Muuten rasismi.
Nyyh…

Sweden is not safe
Sweden is not safe
19.8.2019 13:01

Kaikki mikä nykyään tapahtuu johtaa siihen että normaali-ihmiset häipyvät katukuvasta aikaisemmin iltaisin. Moni lopettaa harrastuksensa kun alkaa tuntea ettei ole kivaa tulla pimeässä kotiin. Ylipäätänsä kaiken sellaisen missä ei voi liikkua ainakin yhden kaverin kanssa.
Katsoin Dr. Phil- ohjelmaa ja aiheena oli lastenkasvatus, miten totuudenmukaisesti pitää lapsille kertoa maailman pahuudesta. Dr. Phil, joka ei todellakaan ole mikään nipottaja, sanoi:
”Kun kaksi poikaamme tulivat siihen ikään että he halusivat olla ulkona kavereiden kanssa iltaisin sanoin heille: ”Muista että ulkona on ihmisiä jotka joka ilta lähtevät kotoaan aikomuksella vahingoittaa jotakin toista ihmistä”.”

kana on kyckling
kana on kyckling
19.8.2019 14:53

“Siinäpä pahimmat. Eli hyvin rauhallista.”
Ja nyt Uppsalassa kouluttautunut rovaniemeläis kanakasvattaja-psykolekuri nukkuu yönsä niin, niin rauhassa! Ja ei muuta ko LK sontasiioniin lisää Ruotsi propagandaa.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
19.8.2019 18:07

Onko heillä tulitauko?

Aappa
Aappa
19.8.2019 19:28

Ainakin siihen asti jos ei koulunumerot rupea paranemaan!

Heja Sverige
Heja Sverige
19.8.2019 20:29

Bäckbyssä, Västeråsissa on yksi henkilö kuollut saamiinsa vammoihin (savu) kun hän meni sammuttamaan autopaloa viime keskiviikon vastaisena yönä. (Fria Tider).

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.8.2019 00:08

No niin natsit, pakolaiset kotoutuivat sittenkin, kuinkas nyt vihapuhutte?