Linköpingissä räjähti poliisiaseman varasto ilmaan

Kuvakaappaus 2019-08-20 09-10-48.png

Linköpingissä tapahtui eilen iltapäivällä iso räjähdys poliisilaitoksella. Räjähdyksen voimasta ainakin yksi rakennus räjähti kivijalkaa myöten palasiksi ja viereiset rakennukset saivat suuria vaurioita. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Tapahtumien kulku on suurinpiirtein seuraava: poliisi oli luovuttamassa varastettua mopedia omistajalleen takaisin kun heräsi epäilys, että satulaan oli sijoitettu mahdollisesti pommi.

Kun pommiryhmä alkoi tutkimaan esinettä niin tehtiin myös päätös, että lähitalot evakuoidaan. Ainakin parisataa ihmistä lähitaloista joutui evakkoon. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että evakuointi tehtiin siksi, että oli mahdollista, että räjähdys tapahtuu.

Räjähdys tapahtuikin sitten ennen puoltayötä. Sen voimakkuudesta kertoo, että kokonainen rakennus räjähti kivikasaksi. Rakennus oli poliisin varastorakennus. Myös viereiset rakennukset vaurioituivat. Katso kuvia SVT:n uutisista. Räjähdys synnytti ison savupatsaan kaupungin ylle ja räjähdyksen ääni kuului kaupungin yli. Aftonbladetin mukaan räjähde oli naulapommi. Pommi räjäytettiin pommiryhmän toimesta, mutta räjähdys oli voimakkaampi kuin oletettiin.

Poliisi ei kerro tarkemmin tapahtumista. Asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena, mutta toistaiseksi kukaan tai ketään ei ole epäiltyjen listalla.

Linköpingissä räjähti edellisen kerran kesäkuun 6. päivä kun muutama kerrostalojen edustalla räjähti iso pommi, joka vaurioitti täyteen remonttikuntoon muutaman kerrostalon. Onko pommeilla mahdollisesti jonkinlainen yhteinen toimija takana? Ainakaan tuosta alkukesän räjähdyksestä ei ole otettu kiinni ketään, joten Linköpingissä on odotettavissa lisää räjähdyksiä.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Linköpingissä räjähti poliisiaseman varasto ilmaan

 1. Uutinen ei ole räjähdys ruotsalaisella poliisiasemalla vaan se että suomalainen media siitä kertoo.

  47
  1. Pommin oli asettanut valkoihoinen punaista lihaa syövä heteromies, syyllinen on helppo löytää, niitä ei ole monta enää jäljellä.

   10
 2. mikäs nytten mättää??? ruotsinhan piti olla turvallinen maa, niinhän kaikki viher-puniikit kirkuu kaulat suorana…..noh, hölmölä tulee kiivasta faarttia perässä….

  45
  1. Ruåtsi on turvallinen, ei yksi vaaraton ilotulite tee siitä vältettävää kohdetta.

 3. Pommiryhmä räjäytti pommin? Rakennuksessa? Ruotsin poliisi?Hyvää yötä Ruotsi,viimeinen kantis sammuttaa valon…

  36
  1. Ruotsin Keystone Cops taas vauhdissa. Onneksi Suomen poliisilla on helpompaa kun pitää vain vahtia vihapuhujaoletettuja.

   21
 4. Näkyy mopojen virittelykin saavuttaneen aivan uuden tason sitten oman nuoruuden. Ei ole enää edes taivas rajana.

  Mitenhän siellä on mahtanut konstaapeli huomata, että ”jassåå, satula on myös pommi.” Tai kääntäen: Miten se on jäänyt poliisiasemalle vietäessä huomaamatta? Entä jos satulan alla oli myös puoli kiloa pulveria – Onko koko Linkipöng pöllyssä? Monikulttuurisuus tarjoaa taas pelihetkien lisäksi rajattomasti mahdollisuuksia.

  40
  1. Vitut se mikään pommi ollut. Se oli insinöörien pitkälle kehittämä rakettimoottori, jolla mopo liikkui kolmeasataa. Tyhmät poliisit vaan pitävät pommina heti kaikkea, mitä eivät ymmärrä. Ja menivät sitten leikkimään sen rakettipolttoaineen kanssa. Nerokkaat insinöörit pitäisi ottaa MIT:en. Hukkaanhan heidän lahjansa menevät ruotsalaisessa kehitysmaaslummissa, jonka kaupunkisuunnittelu on totaalisesti epäonnistunut.

   17
  2. Sitä paitsi ei se ollut varastettu, vaan insinöörit olivat kehittäneet siihen automaattiohjauksen ja itseohjautuva mopo oli vain lähtenyt omille teilleen. Mopon viritetty elektroniikka on huipputasoa ja algoritmeineen hipoo tietoisuuden rajamailla ja tykkää välillä lähteä ajelemaan.

   Mopo nääs on tehty ajamista varten. Se tykkää kun se saa ajella.

   Ja kun nämä tässä kertomani asiat summataan yhteen huomataan että: monikuttuurisuus on jopa paljon suurempaa rikkautta kuin suvakit ovat koskaan uskaltaneet edes toivoa.

   17
 5. Rasistiset, äärioikeistolaiset ja vähemmistöjä syrjivät mopot tulee laittaa kiellettyjen asioiden listalle.

  19
 6. Lähellä asuvien kertoman mukaan räjähdys oli kuin maanjäristys, kumea ääni ja kaikki heilui ja tärisi asunnossa.

  Oliko pommi osoitettu nimenomaan poliisille? Luultavasti.

  Kaipa se pommi oli matuomistajan itsensä värkkäämä ja se matu hakee vielä rahaa vakuutuksestakin.

  20
  1. Ullari satulaputkessa? En ***tana enää koskaan aja polkupyörällä, jos kerran joku Thunder King sujahtaapi riihikuivaan liikkeelle lähdettäessä.

 7. Tämähän on aivan loogista, Ruotsista on tullut lähi-idän valtio jossa räjähdykset ja ampumiset ovat arkipäivää. Ei tässä ole mitään mystistä.

  22
 8. Mopot ovat aina räjähdelleet, eikä tässä ole mitään uutta tai ihmeellistä.

  15
  1. Tätä nykyä ’Muhammedin mopo’:

   Musu läpsyttelee pitkin Götäjoen rantaa, vastaan tulee Annie Lööffi ei taida kaunaa kantaa, Musu sanoo kuules hora, islam vielä voittaa, vääräuskoisille silloin kovat ajat koittaa, Lööffi naurahtaa ja sanoo ’Oh la la’, hijabin mä vaan päähän paan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.