Göteborgissa iso räjähdys

Kuvakaappaus 2019-08-22 23-16-36.png

Göteborgissa Bergsjön kaupunginosassa tapahtui klo 20.20 aikaan suuri räjähdys. Paikalla on useita ambulansseja, poliiseja ja palolaitoksen yksiköitä. Pommi oli sijoitettu pienen kaupan etupuolelle ja julkisivu on saanut suuria vaurioita.

Pt-median Göteborgin kirjeenvaihtaja kertoo, että räjähdyksiä tapahtui kaksi, niiden välissä oli vain ehkä pari sekunttia. Tapahtumapaikka on Bergsjön kaupunginosassa  Gärdsås torgilla sijaitseva pieni kauppa. Pommi oli viritetty kaupan julkisivun kupeeseen ja iskun voimasta julkisivu sai vaurioita. Laatua ei vielä tiedetä. Kuten ei henkilövahingoistakaan ei ole tietoa.

Poliisi on eristänyt alueen ja julkinen liikenne kiertää alueen. Paikalla on pommiryhmä, joka haravoi aluetta mahdollisten suutarien varalta. Asiaa tutkitaan yleisenä vaaran aiheuttamisena. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

POLISEN

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Göteborgissa iso räjähdys

 1. Ollaan nyt hyvin hyvin huolestuneita äärioikeistolaisten valkolaisten ääritempauksista. Ei pidä yleistää, mutta ehkä Bengtin ja Lassen mopot olivat ”vahingossa” unohtuneet sinne.

  49
  2
  1. Jos pari pommia räjähti lähes samanaikaisesti, niin voipi olla että pommittaja höyrystyi siinä samalla.
   Eihän noi ole mitään ihmelapsia vaan kymmenien peräkkäisten serkusavioliittojen tuloksia.

   46
 2. Harmi, kun Paavo pakeni Tallinnaan. Oisin voinut lahjoittaa Ford Raptorin ja koko muun kuvauskalustoni Ruotsin kirjeenvaihtajan käyttöön. Elämme taas mielenkiintoisia aikoja. Paavon jutut 2015 Tukholmabadista Tornioon olivat kyllä ikimuistoisia.

  18
  1. Ruotsin tapahtumia voisi pitää suurena viihteenä, mutta harmillisesti asumme naapurissa. 2015 Suomeen tuli Ruotsista 30 000 rakettikuningasta perustamaan Suomeen avaruustutkimuskeskusta ja ei ole takeita etteikö sama tapahtuisi uudestaan.

   18
   1. Räjäyttäisivät samatien koko Ruotsin maailmankartalta, koska ei nuo ongelmat taida olla enää muuten korjattavissa.

    23
    1. yes, siihen kyllä tarviis useammman mopo-pommin…mutta onhan noita “mopedeita” yllinkyllin…mielenkiintoisia aikoja…..mopo-pommi se on hieno nimitys…auto-pommit on näköjään jo kivikautta……

     8
     1
  1. Siellä joku nakki räjähtänyt. Noin siinä käy, kun niitä keittää liikaa. Tuli vappu etukäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.