Poliisi vetoaa Facebookissa: Älkää kivittäkö poliisisetiä

Nyköpingin poliisi vetoaa uusruotsalaisiin nuorukaisiin: Älkää heitelkö poliisisetiä kivillä, mekin olemme ihmisiä. Vetoomus on julkaistu Facebookissa Nyköpingin poliisin sivuilla tiistaina.

 

 
 

”Pelastusviranomaisten ja poliisin kivittäminen Brandkärrissä.
Viime viikon aikana poliisia ja vartijoita on kivitetty useissa yhteyksissä tehtävien aikana.  Poliisi tulee näkymään suuressa mittakaavassa Brandkärrin lähiössä ja takaamaan heidän turvallisuuden, jotka asuvat siellä. Ja puuttumaan rikollisten tekemisiin.
Me tulemme lisäämään näkyvyyttä ja olemme siellä, missä kansalaiset haluavat meidän olevan. Niin kauan kuin koemme, että alueella on turvattomuutta ja rikollisuutta niin kauan tulemme olemaan osa katukuvaa.
Tulipa joku provosoiduksi, tai ei halua, että poliisi on paikalla niin siitä huolimatta ketään ei heitellä kivillä. Ikinä! Me poliisit ja pelastusviranomaiset olemme myöskin ihmisiä ja haluamme mennä kotiin työvuoron jälkeen, kuten muutkin ihmiset.
Poliisit”

Brandkärr on Nyköpingin ulkomaalaistaustainen ongelmalähiö. 
Toimiiko poliisi oikein? Josko poliisin sittenkin pitää vedota Facebookissa tuhmiin keppostelijoihin. ”Älkää kivittäkö poliisia”, ”Älkää räjäyttäkö taloja”, ”Älkää polttako autoja”. Voisiko Suomen poliisi ottaa mallia? Taponen?

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jokke
jokke
22.8.2019 17:40

Ei vittu mitä parodiaa! Poliisilla ei ole mitään auktoriteettiä. Miten poliisi voi puolustaa lapsia ja naisia, jos kaikki pitävät poliisia pellenä.

rocky
rocky
22.8.2019 17:40

Nyt jakamaan musulmaaneille pesusieniä ja kaduille vesiämpäreitä.Siinä kiva ja turvallinen tapa purkaa ylimääräistä energiaa ilman vahinkoa.

Imaami
Imaami
23.8.2019 00:19
Vastaa...  rocky

Tai rikkihappoa, kuten briteissä

Pertti Grandell
Pertti Grandell
22.8.2019 17:43

taposen mukaan eivät nämä ”lähiöläiset” kivineen ole se kivi kengässä…vaan rasistiset pottunokat jotka sanovat ääneen, että ei tällainen käytös vetele, hänen mielstään aina on pottunokissa vikaa..

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
23.8.2019 03:40
Vastaa...  Pertti Grandell

Nythän uusi selitys oli sellainen,että ikkuna oli jäänyt lämpöisellä ilmalla auki, tai jotain sinnepäin, aivan sama. Laittaa siis ikkunan kiinni, eikä tartte enää valittaa kivityksestä. Taposen pitäisi kouluttaa kollegoistaan samanlaisia superetsiviä kuin hän itse on, hajaantukaa!

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
22.8.2019 17:44

Päin helvettiä menee mutta ei voi valittaa
Rima pysyy paikallaan kun riman alittaa
Tavoitteestaan luopuu silloin kun sen tiputtaa
Vastustaja havahtuu ja juhlan liputtaa…..Juice.

Siiri
Siiri
22.8.2019 18:02

Älkää vihapuhuko. Muulla ei niin väliä…

M
M
22.8.2019 18:23

Ruotsin poliisin, kuten Suomenkin, ongelma on, että poliiseja on liian vähän. Kun on tehtävälle lähettää kaksi poliisia ja vastaan tulee kymmenen kivittävän tulijan porukka, on selvää, että poliisi ei voi muuta kuin lähteä karkuun. Kun pehmeää voimaa ei ole tarpeeksi, poliisilla ei ole lupa eskaloida voiman käyttöä nyrkeistä ja kivistä kovaan voimaan kuten tuliaseisiin, jotka olisivat ainoa keino taltuttaa kymmenen kivittäjää ottamatta sietämätöntä työturvallisuusriskiä. Varmaan joihinkin tärkeimpiin tehtäviin, kuten jos joku on ajatellut väärin, voidaan lähettää kymmeniäkin poliiseja, mutta tällöin jotkin toissijaiset tehtävät kuten autogrillit jäävät siksi aikaa hoitamatta. Ainoa looginen mahdollisuus on siis pyytää kansalaisia olemaan kiltisti.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
22.8.2019 19:18
Vastaa...  M

Poliisien lisääminen olisi vihonviimeistä hulluutta. Määrä ei muuta kantaväestön vastaista toimintaa vaan tekee mielivallan toteuttamisesta entistäkin helpompaa.
Poliisi on vihollinen -nyt ja tulevaisuudessa. Suhtautuminen on oltava sen mukaista!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
23.8.2019 03:45
Vastaa...  M

M Hienoa huumoria, arvostan. Piti lukea toiseenkin kertaan, ennen kuin aukesi omasta mielestäni oikein. Tulkinnan varaa jäikin vielä.

Minä
Minä
22.8.2019 18:36

Ei tuo kilttipuhe tehoa. Taitavat enemminkin naureskella sille, miten heikko poliisi on. He kokevat olevansa koviksia ja mahtavia, kun poliisi on noin peloissaan. Pitää olla niitä pahempi, jos haluaa saada ne rauhoittumaan. Ne eivät rauhoitu, elleivät ole pissa sukassa poliisin edessä.

Puolueeton
Puolueeton
22.8.2019 18:57
Vastaa...  Minä

Aloitus oli oikea. Jos kivitys jatkuu, on sanoja kovennettava. Jos jatkuu edelleenkin, sittenkö aseet esille. Kun vastassa in islam, voi kuitenkin tulla vielä pahempi tilanne. Siispä kamerat esiin, heittelijät tunnistetaan, pidätetään ja karkoitetaan, lienee paras ratkaisu.

S.E.P.
S.E.P.
22.8.2019 19:56
Vastaa...  Minä

Ei nuo kultamunat ymmärrä muuta kuin kovia otteita. Mitäs luulette paikallisen poliisin tekevän vaikka Iranissa kun vastassa on erimielinen tyyppi?? Ei ainakaan ala kivapuhumaan ja kaffea tarjoamaan. Ensin ammutaan ilmaan ja 2 sekunnin jälkeen kulma laskee 90 °.
Kivapuhe tulee myöhemmin jos tullakseen, voi tosin olla muutakin kuin vain puhetta.
Vaikka olen koulussa joutunut useita vuosia lukemaan ruotsin kieltä…tuskin minäkään ymmärtäisin juuri mitään jonkun skånelaisen dialogipoliisin puheesta. Vielä vähemmän Ali, Hassan, Husu..jne. Eli ihan turhaa. Vähemmän puhetta, enemmän tekoja.
T.
S.E.P.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
23.8.2019 03:48
Vastaa...  S.E.P.

Anna tulla Elvistä ja kovaa!

jippos123
jippos123
22.8.2019 18:51

Taponen varmaan sanoisi, että ”heiteltiin mekin aikoinaan mummolassa kiviä, järveen”. Taponen pitäisi laittaa svedustaniaan skoudeksi, uusruotsalaiset pistäisivät sen virkakyöstin paskat housussa itkua tihrustaen maitojunalla takaisin Suomeen vittuilemaan meille.

Anonymous
Anonymous
22.8.2019 22:40
Vastaa...  jippos123

Taposesta ei tule koskaan Likaista Harrya vaan Taponen sopisi parhaiten eduskunta-avustajaksi Paavo Arhinmäelle.

Katri
Katri
22.8.2019 19:19

Äänestivätkö viranomaiset monikyldyyrin puolesta vaaleissa? Jos äänestivät, niin miksi nyt valittavat?

ike
ike
22.8.2019 19:59

Mikä ruotsia oikein vaivaa. Eivät vieläkään ymmärrä että henkisesti jossain 4-500 vuoden takaisessa mailmassa , ÄO jossain 80-90 tienoilla olevat ihmiset eivät koskaan sopeudu ruotsiin. Sama koskee suomea sehän jo nähdään. Ainoa mitä tottelevat on väkivalta, kaikki muu on länsimaisen yhteiskunnan ja ihmisten heikkoutta joka tullaan korvaamaan sharia lailla ja ainoalla oikealla uskonnolla, islamilla.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
22.8.2019 23:16
Vastaa...  ike

Niin kauan kun itselläni ja tovereillani henki pihisee niin nämä pedoprofeetan seuralaiset eivät isänmaassamme saa valtaa, sama koskee myös vihervassarikusipäitä….voivat nämä sekasikiö rummunpäristelijät ja pedoprofeetan sekä sateenkaaren palvovat unohtaa agendansa👍😁

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
23.8.2019 00:11

Taaskin unohdin mainita WP iskunvaimetimien ylivoimaisuudesta, sopii pyörään kuin pyörään ja jopa vihervassarikommarianarkisteille👍🤣🤣🤣

Moonman
Moonman
22.8.2019 20:05

Pulladialogi-poliisin ongelma on, että siellä ei olla vieläkään tajuttu, ettei nyt olla tekemisissä samalla kognitiivisella tasolla olevien ihmisten kanssa, jotka saattaisivat tuntea myötätuntoa tai ymmärtää järkipuhetta ja logiikkaa, kuten nyt vaikka normisuomalaiset tai ruotsalaiset. Vai uskooko joku, että tuollainen ”mekin olemme ihmisiä”-ulina saa kiviä heittävät rikolliset miettimään tekojaan? päinvastoin, hauskinta viihdettä olisi jos joltain lähtisi esim. näkö kiven osuessa silmään. Ainoa keino lopettaa tuo kehitys olisi iskeä kovaa raskaalla aseistuksella, ennakkoon piiritetylle alueelle, jonka jälkeen kaikki vähintään asekuntoiset nuoret miehet poimittaisiin talteen ja sijoitettaisiin leir… -köh -siis jonkinlaisiin pidätyskeskuksiin. Mutta siihen ei ryhdytä, koska megaluokan ulina ja ihmisoikeudet. Sen sijaan tilanteen alueella annetaan kehittyä kuin painekattilassa.

AB SUURI I
AB SUURI I
23.8.2019 19:16
Vastaa...  Moonman

Tähän ideaan tullaan takertumaan. ruotsistanin naapurimaassa odottelee todellinen asiantuntija, oikea poliisin univormussa päättäväisesti toiminut tosi Poliisi, Anders B Breivik. MIES eikä jäänyt nillittämään vaan pani hösseliksi ja tulokset puhuu puolestaan. ABB suuri tulee hoitamaan ruotsistan muslimistanin ongelmat alle viikossa. Nöyrimmät Kiitokset !

Aappa
Aappa
22.8.2019 20:08

”Poliisi tulee…takaamaan turvallisuuden…puuttumaan rikollisten tekemisiin…”
Eikö ihmisten kivittäminen sitten ole rikollista?

h44
h44
22.8.2019 20:48

Ajatuksella luettuna tämä on selkeä haaste kaikille lähiön pikku gangstereille. Puhe on ”kilttiä” ja sovittelevaa, mutta itse sanoma on aika rajua tekstiä. Nyt vihdoinkin on tarkoitus ihan oikeasti ottaa maahanmuuttajalähiöt takaisin yhteiskunnan haltuun.
”Me tulemme lisäämään näkyvyyttä ja olemme siellä, missä kansalaiset haluavat meidän olevan. Niin kauan kuin koemme, että alueella on turvattomuutta ja rikollisuutta niin kauan tulemme olemaan osa katukuvaa.”
Ei tule olemaan helppo homma ja ihan varmasti kiviä lentää ainakin aluksi. Nähtäväksi jää miten päättäväisiä poliisit oikeasti ovat, Perääntyminen tällaisen haasteen heittämisen jälkeen veisi kyllä viimeisetkin uskottavuuden rippeet Ruotsin poliisilta.

Pelle Svensson
Pelle Svensson
22.8.2019 21:44

Nyt en ymmärrä.
Eikös ongelman pitänyt olla nimenomaan äärioikeisto SÄPOnkin mukaan, joten miksi poliisi vetoaakin nyt matuihin, etteivät kivittäisi? Seuraavaks vetoavat varmaan sitten yläluokkaisiin, etteivät käyttäisi huumeita, kun se kuulemma olikin matu-ongelmien perimmäinen syy…

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
22.8.2019 21:49

Onkos poliisisedät kokeilleet tarjoilla niille apinoille banaania vielä?
Kokeilkaa jos konstit loppuu ns. kesken noiden ns. ”insinöörien” {kusiaivojen} kohdalla!
Ruatsi on 100% ”shithole coyntry”. Ruatsi on täysin avaruudessa tällä hetkellä.
Ei enää ikinä ruatsinristeilylle, pthyi sanon minä ruatsinmallille. Amen.

Anonymous
Anonymous
22.8.2019 22:42

Ei riitä poliisit kun banaanit pitäisi kuoria ennen tarjoamista, muuten musulmaanit syövät kuorineen.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
22.8.2019 22:53
Vastaa...  Anonymous

Juu ja tiskaavat tiskinsäkin nuollen. Hyi kautta likaisen pimppalempan.
Maistuu varmasti aika peppureijälle, mutta minkäs teet kun fairy sana ei mitään sano. Amen.

Janis Petke
Janis Petke
22.8.2019 23:19

Poliisisedätkö ihmisiä? Tuskin nyt ainakaan suomessa, kun joka puolelta vain sioiksi haukutaan. Mutta sitten ruotsissa? Ovatko oikeasti setiä vaiko sittenkin tätejä? Ihan sama, hameen voivat päälleen pistää.

KKi
KKi
24.8.2019 20:55

Niinpä niin.
Mahtaa poliisia vituttaa. 9mm Glock rauhantekijä roikkuu vyöllä, vaan sosiaalifemokratia kieltää käytön.
Kyllä se kivesjengikin kummasti rauhoittuu kun vaikka viisi ensimmäistä kulttuuripersoonaa makaa asfaltilla äkillisessä nikkelin yliannostuksessa.