SÄPO varoittaa valkoisen ylivallan väkivaltaiskuista

nynazister2.jpg

Ruotsin turvallisuuspoliisi SÄPO varoittaa lisääntyvästä äärioikeistolaisesta väkivallasta. SÄPO:n mukaan valkoinen ylivalta (white power)-liikehdintä on lisääntynyt viime aikoina siinä määrin paljon, että riski yksittäisten henkilöiden riski iskuille tai väkivaltarikoksille on kasvanut.

SÄPO:n johtaja kertoo Ruotsin medioille, että ideat ja propaganda äärioikeiston piirissä on lisääntynyt selvästi. Tästä seuraa riski, että yksittäiset henkilöt imevät tuota propagandaa keuhoihinsa ja saattavat tehdä erilaisia iskuja, vaikka eivät itse varsinaisesti kuuluisikaan valkoisen ylivallan-liikkeisiin.
Turvallisuuspoliisin johtajan mukaan riski iskuihin on erityisen korkea. Johtaja viittaa Uuden Seelannin moskeijaiskuun, El Pason joukkomurhaan ja Breiviikin tekosiin Norjassa, joka olisi voinut olla vieläkin suurempi väkivaltateko. Johtajan mukaan tällaista radikalisoitumista on nähtävissä valkoisen ylivallan piireissä.
Niin ikään johtaja näkee valkoisen ylivallan radikalisoitumisen tapahtuvan netissä, jossa tai josta se uhkaa demokratiaa silloin kun iskut tapahtuvat politiikoita, vähemmistöjä tai yhteiskuntatoimijoita kohtaan.
– Väkivaltaisen äärioikeiston riski muuttua jostain äärimmäisestä normaaliksi on olemassa ja sitä ajaa kiivas retoriikka ja polarisoituminen (=asioiden ajautumien ääripäihin).
SVT
Äärioikeistolla tarkoitetaan Ruotsissa kaikkea ja kaikkia, jotka eivät kannata vasemmistolaista agendaa.

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kivapuhuja
Kivapuhuja
22.8.2019 14:54

Onko Ruotsi heräämässä, vai mihin tämä ”varoitus” perustuu?

näinseon
näinseon
22.8.2019 15:28
Vastaa...  Kivapuhuja

Säpo ja Supo imee toisiaan kuten tavallista tämä varoitus pohjustuu USA:ssa oleviin ammuskeluihin

Vai unohtuiko
Vai unohtuiko
22.8.2019 16:48
Vastaa...  Kivapuhuja

Varoittaako Ruotsin turvallisuuspoliisi SÄPO myös lisääntyvästä maahanmuuttajaväkivallasta?

Lin mukaan
Lin mukaan
22.8.2019 17:14
Vastaa...  Vai unohtuiko

Ei tietenkään. Sehän on sitä hyvää väkivaltaa.

Taas yksinäinen susi
Taas yksinäinen susi
22.8.2019 20:27
Vastaa...  Lin mukaan

Suomen valtionvarainministeri, jolle kansallinen etu on uhka
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15962267/suomen-valtionvarainministeri-jolle-kansallinen-etu-on-uhka
Yhä hämärämmäksi muuttuu. Koskahan toteutetaan false flag, jolla saadaan kiellettyä kaikki kansallismieliset ja haittamassamaahanmuuttokriittiset tahot sekä nettikeskustelu? Haiskahtaa pahasti sellaisen ennakkovalmistelulta.

Poliisiväijytys kusi
Poliisiväijytys kusi
26.8.2019 21:24

Porvoo false flag case?

Anonymous
Anonymous
22.8.2019 17:13
Vastaa...  Kivapuhuja

Hmm olisiko samaa kuin hutisalon painajainen, jossa natsisaappaiden kaikua on joka paikassa?

Ei toivoa
Ei toivoa
22.8.2019 18:11

Tuttavani kertoi juuri että hänen poikansa luokalla (lukion viimeinen Tukholman liepeillä) noin 80% oppilaista on vihervassareita…

Unohtuiko taas tahallaan
Unohtuiko taas tahallaan
22.8.2019 20:32
Vastaa...  Ei toivoa

Moderaatit eli Ruotsin kansallinen kokoomus eli ruotsiporvarit ovat samalla ultraliberaalilla linjalla, tässä koitetaan nyt oudosti laittaa asia vain vihervasemmiston syyksi. Oikeiston uusliberalistit ovat sekä Ruotsissa että Suomessa vähintään samalla tarmolla massamamutuksen ja kehitysmaakehityksen takana ja kansallismielisiä sekä haittamaahanmuuton kriitikoita vastaan. Syystä että osa persuista asemoituu porvareiksi, he lakaisevat tämän faktan tarkoitushakuisesti maton alle.

Vitjaantunut Stadilainen
Vitjaantunut Stadilainen
22.8.2019 18:18

Ihan tyypillinen median ja valtiovallan ”damage control”-operaatio. Tämänkertainen johtunee uutisista pommi-iskujen määrästä Ruotsissa.
Kyseessä on sama ilmiö kuin silloin, kun paljastuu rikastajien grooming-kepposia, niin aletaan ihan sattumalta samalla viikolla uutisoimaan myös kantisten pedofiliasta. Ja jos juuri samalla viikolla ei ollut pottunokkia oikeudessa, niin haetaan tapauksia vaikka vuosikymmenien takaa tyyliin Jammu-setä.

peräpää
peräpää
22.8.2019 22:15
Vastaa...  Kivapuhuja

”white power” SAATTAA tehdä iskuja mutta ” (light) black power” TEKEE ja silti SÄPO varoittaa vain valkoisista; eipä taida olla mikään muuttumassa.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
23.8.2019 00:34
Vastaa...  Kivapuhuja

Kenties siihen notta WP iskunvaimentajat ovat yhtä ns.rasisteeravia kuin valkoinen maito joka on kuulemma rasismia😠 kaakaosta en sitten osaa sanoa mitään saatikka mustasta kahvista😇

JK
JK
22.8.2019 15:01

Muutama jeppe käy kierroksilla ja koko Ruotsi vapisee pelosta, kun tuhannet Islamia kannattavat lietsovat raukauden ja hyväntahdon täytteistä päidenkatkomisideologiaan, se ei ylväitä viikinkejä hetkauta suuntaan eikä toiseen.
Media ei välitä tarttu pikkujuttuihin, kuten avointa vihaa vääräuskoisia kohtaan mutta auta armias kun valkoinen mies sanoo poikkipuolisen sanan, se on saatanasta jos ei vielä pahempaa.

Anonymous
Anonymous
22.8.2019 15:08

…mukava juttu että länsipaskastanin NKVD on herännyt tärkeään aiheeseen.Sehän on varmastikin myös varoittanut jo satoja kertoja maassa loisivien muslimisyöpäläisten islamofasistisen ylivallan väkivaltaiskuista.Jaa eikö ole????No sepä jätteyllättävää.Ehkäpä länsipaskastanin NKVD:n varoitukset voi siis jättää ihan omaan arvoonsa ISIS-yhteistoimintahuorien vihapropagandana.

Anonymous
Anonymous
22.8.2019 15:22

Tuota painettahan on kertynyt tiedotusvälineiden mukaan jo monen monta vuotta. Luja on pannu. Toisaalta ollaan huolissaan poliitikkojen ja toimittajien turvallisuudesta. Tavallisista svenssoneista ei niin väliä.

Suomi Finland
Suomi Finland
22.8.2019 15:41

Valkoinen ylivalta?
Kun maa ajetaan turvallisesta, jatkuvasti paremmaksi kehittyvästä yhteiskunnasta, orastavaksi kehitysmaaksi ja joutilaiden siirtolaisten elättäjäksi ja naiset joutuvat raiskatuiksi, nuoriso ryöstettäväksi ja pommit ja AK:t sen kun paukkuvat, niin olisi ihme, jos ei mitään vastareaktiota syntyisi.
Tässä voisi taas todeta että no shit sherlock.
Vaikken juurikaan itse välitä ihmisten rodullisesta alkuperästä olen huolissani vieraista kulttuuriaineksista, jotka juurtuvat laajemmin ja syvemmälle koko ajan. Ei ole ollenkaan kaukaa haettua se, että väestönvaihto on silkkaa todellisuutta ja kun islam saa suuremman jalansijan, asiat menevät vain huonompaan suuntaan.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
22.8.2019 15:44

WP iskunvaimentimet ovat erittäin laadukkaita👍 suvaitsevaisto voi tutustua kyseisiin tuotteisiin moottoripyörä liikkeissä👍🤣🤣🤣

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
22.8.2019 15:55

Unohdin mainita notta niitä saa myös polkupyöriin mekkoeinareille ja näille muille vihervasemmisto mielipiteen omaaville joille sähkö tulee töpselistä😅

Aappa
Aappa
22.8.2019 16:42

Matu-satulasta saa myös hyvät lähdöt.

Moonman
Moonman
22.8.2019 15:46

Kyllä on järjestelmällä kusi sukassa aina kun valkoiset eurooppalaiset järjestäytyvät jollain tavalla vastustamaan omaa tuhoaan. Ratkaisu on tietenkin lisää sensuuria, kieltoja, valeuutisointia, mielivaltaa ja valvontaa. Vaaleanpunainen ja ruskea monikulttuuri-kommunismi ei voi toteutua niin kauan kun on väärää mieltä olevia.

Valtsu
Valtsu
22.8.2019 15:55

En itsekään ole hirveän innostunut näistä vastarintaliikkeistä, mutta jos maassa on kuitenkin oikeita terroristeja, päänleikkaajia ja kovia rikollisorganisaatioita, niin on siinä turvallisuusuhkien priorisoinnissa vähän petrattavaa.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
22.8.2019 18:22
Vastaa...  Valtsu

Sehän tässä jänskiä onkin kun media jauhaa mantraa realisteista mutta kun nämä nykyisen tiedustelulain mandaatin omaavat poliisit eivät kykene kyttäämään arabiinojen vihapuhetta, kykenen lukemaan niiden sivustoja helposti vaan ihmettelen tätä virkavallan saamattomuutta🤔 ps.WP on paras iskunvaimennin moottoripyörissä…..

Johnny
Johnny
22.8.2019 15:57

On se kumma, että vasemmisto on valtamediassa aina vain vasemmisto, mutta oikeisto on aina äärioikeisto.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
22.8.2019 16:37
Vastaa...  Johnny

Tuota kovasti itsekkin ihmettelen, siksipä suosittelen näitä äärivasemmistosaastaa käyttämään WP iskunvaimentimia luontoa säästävissä fillareissaan🤣 Toki ovat kalliita näille pummeille mutta itävaltalaiset tuotteet ovat hintansa veroisia👍😁

Aappa
Aappa
22.8.2019 16:30

Ei siinä vaiheessa pitäisi enää propagandaa tarvita, kun kotitienoo on muuttunut turvattomaksi matujen takia.
Yllättävää on vain se, että kantikset on onnistuttu alistamaan niin tehokkaasti aivopesun ja uhkailun avulla.

Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
22.8.2019 17:03

Ja taas kerran se tärkein kysymys. Mistä mahtaa johtua, että ihmisiä on alkanut vituttaa entistä enemmän? Säpo voisi miettiä ensin tätä ennen kuin: valkoinen ylivalta, rasismi ja kaikki muut typerät latteudet.

Sossua läpikotaisin
Sossua läpikotaisin
22.8.2019 18:14

Säppo on sosdem ihan niinkuin kaikki muutkin viranomaiset eli myndigheetit.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
23.8.2019 02:36
Vastaa...  Asko Liukkonen

Jokaisella voimalla on vastavoima, Newtonin 3. laki. **ttu mä oon oppinu jotain telkkarista! Riittävästi se vaati uusintoja, muttta lopulta.

jippos123
jippos123
22.8.2019 17:25

Ai, natsitko ne siellä svedustaniassa niitä pommeja paukuttelee ja ammuskelee toisiaan kaduilla? Olen pöyristynyt.
Aika säälittävä ulostulo svedustanian polpolta, ongelma yritetaan taas kerran häivyttää paskapuheella.
Onko kansa siellä todellakin niin tyhmää, että uskoo tuon skeidan vai alkaako tilanne olla sama kuin Pohjois-Koreassa missä on vain nyökyteltävä vaikka hallitus kusee niskaan väittäen sitä sateeksi?

Anonymous
Anonymous
22.8.2019 17:32

”Äärioikeistolla tarkoitetaan Ruotsissa kaikkea ja kaikkia, jotka eivät kannata vasemmistolaista agendaa.”
Näin. Tämä myös Suomessa.

M
M
22.8.2019 18:12

Jengiytyminen on Ruotsin poliisin ratkaisu turvallisuusongelmiin. Kuten tiedämme, poliisi tukee jengiytymistä niin puhein kuin teoinkin. Ruotsalaisia kehotetaan myös jengiytymään, jotta heidän riskinsä joutua rikoksen uhriksi ei olisi niin kovin suuri. Näin ne valtatyhjiöt tuppaavat täyttymään erinäisillä jengeillä, jos niitä ei täytetä poliiseilla. Jugoslaaveilla, arabeilla, somaleilla, vihreillä miehillä, vastarintaliikkeellä, ruotsalaisilla. Suomen sana väkivalta on alkujaan johdettu sillä, että väellä on valtaa.

Minä
Minä
22.8.2019 18:52

Sehän on selvää kelle vaan vähänkin mistään jotain ymmärtävälle, että kun maata ollaan täyttämässä väen väkisin elätettävillä ”siirtolaisilla” ja vieläpä kovalla nopeudella, sille tulee vastustusta.
Kun vastustus kasvaa ja sitä tukahdutetaan, se vastustuksen paine kasvaa ja jonain päivänä se ”poksahtaa” eli tulee käytännön tason tekoja, joiden tavoite on lakkauttaa vaikka väkisin valheellisesti ja pakottamalla ajetun monikulttuurin eteneminen ja luultavasti myös ajaa kotimaihinsa jopa kaikki muut paitsi etnisesti eurooppalaiset.
Jos politiikka muutetaan ja suurin osa saapuneista palautetaan, paine vähenee, eikä tule vallankumousta. Muutoin tulee ja kun se tulee, ei ole säälillä sijaa.
Tuo ei ole toive tai suositus, vaan ennustus siitä miten ihminen toimii.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
23.8.2019 03:12
Vastaa...  Minä

Ihan hypoteettisen ajatuksen heitän ilmoille, en siis kehota ketään mihinkään ja toivon rauhanomaista ratkaisua.
Kannattaisiko jopa sitä ”käärmettä ajaa piippuun” kaikkien muiden kanssa? Suvakkimiekkaria vaan edarin eteen, jossa vaaditaan pikaisesti massamuslimilaumoja Ruotsista Suomeen, koska olemme sen heille velkaa. Miljoonia ählyjä pitää saada nyt heti, vaikka se tarkoittaisi kaiken muun tuhoutumista. Jakamaton ihmisarvo velvoittaa.
Homma pitää vetää niin yli, ettei kansan enemmistö enää voi sietää monikulttuuria. Se alkaa kapinoimaan, koska menettää työpaikkojensa lisäksi omaisuutensa ja ehkä henkensäkin, jos tukee tätä entistä avoimempaa suvaitsevaisuutta. Ellet voi voittaa heitä, liity heihin ja saa L. Andersson näyttämään fasistinatsilta rinnallasi. Tuossa tietysti pitää muistaa bannata kaikki hardcore -suvakit kaikilta somealustoilta, hankkia heille potkut työpaikoiltaan ja kieltää sukulaisiaan puhumasta enää koskaan noille rasisteille. Itseasiassa ne pitää usuttaa toistensa kimppuun niin, etteivät luota enää kehenkään, eivätkä poistu kotoaankaan, ellei ole pakko.
Vielä olisi aikaa, kun ei ole ählyjä riittävästi ottamaan valtaa.
Tämä oli aivan teoreettinen pohdinta, Taposen Jari voi painaa päänsä takaisin tyynyyn ja odottaa iki-ihanan Bouananensa saapumista, 2031 sekin pakolainen könyää siihen viereesi kuiskimaan kauniita asioita korvaasi, jos ******* suo.

Suomalaisuuden puolesta
Suomalaisuuden puolesta
22.8.2019 19:18

Mikä ihmeen ”valkoinen ylivalta”? Jokaisella kuuluu olla ylivalta omassa kodissaan. Suomi on suomalaisheimojen oma koti, meidän esivanhempiemme, myös meidän nykyisten suomenheimoisten itse rakentama ja puolustama, sen puolesta työtä tehden.
On meillä ollut miehittäjämmekin. Toinen poistui, kiitos siitä heille. Toinen ei, jäi meille kuin täilauma tervaan, alkoi miehityksensä johdosta luulemaan tätä oikein kodikseen! Näin ei ole. Olonsa yksinäiseksi tuntien, alkoi sitten haalia maahamme jopa lisää, meille vihamielisiä kansoja ja kulttuureita, uskoen näin lopullisesti hävittävänsä kauniin Kalevalamme.
Me satumme kuulumaan nk. valkoiseen rotuun, mutta tämä ei ole asian ydin. Asian ydin on: suomalaiset, Suomessa. Vieras on aina vieras toisen kodissa ja vieraana pysyy, häneltä odotetaan kohteliasta käytöstä, eikä hänelle koskaan kuulu eikä saa kuulua ylivalta. Kaikilla maailman kansoilla on omat kotimaansa. On oman kansansa pettämistä hylätä omansa vaikeuksien keskelle, lähteä siivestämään vieraita. Ei sellaiset ihmiset, edes oman kansan työtävieroksuvat loiset, ansaitse mitään kunnioitusta.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
22.8.2019 19:29

Muukalaiset haistakaa suvakin kuiva pimppi! Kukaan normaaliälyinen noita tänne ole kaivannut
jakamaan kansaa kahtia ja aiheuttamaan kaaosta.

Anonymous
Anonymous
22.8.2019 19:54

Joskus riehahtaa myös valkoinen nuorukainen. Hyvä se poliisisetien sanoa silloin: me varoitimme tästä 7-8 vuotta sitten.

Allu
Allu
22.8.2019 21:38

Mitäkähän väliä sillä on kuka niitä pommeja räjäyttelee. Ilmeisesti valkoiset eivät saa räjäytellä koska pommihommat kuuluu ählyille.
Ruotsissa paukkuu pommit ahkeraan ja tännekkin halutaan sitä samaa rikkautta, mutta ei sen eksotiikan takia tarvita tuontityöläisiä, vaan voin kyllä alkaa paukuttelemaan. Mutta minä en suostu kuitenkaan raiskaamaan lapsia.

gommentoija
gommentoija
22.8.2019 21:50

Hajosiko siellä se PVL-porukka kahteen osaan? Luin jostain suvakkilehdestä, että osa niistä olisi kyllästynyt liian lepsuun toimintaan ja perustivat uuden kovemman porukan? Nordic Strength?

NN
NN
22.8.2019 22:40

Jospa äärioikeistoksi LEIMATTU kansanosa vaan sattuu jakamaan eteenpäin ”tulenarkaa tietoa”, kuten tätä videota (ks. alla), ja huomio on nyt saatava muualle – kaikkein mieluiten äärioikeistoksi leimattu kansanosa pitää saada vielä nukkuvien mielissä kuulostamaan hirmuisen pelottavalta ja tietenkin EPÄLUOTETTAVALTA. Silloin voi itse omassa sisäpiirin kuviossa toteuttaa rikollista puuhastelua, rapauttaa oman maan poliisilaitosta ym. Saa siinä sitten ne suunnitellut suuremmat kuviot kivasti myös toteutettua (kenties kahmittua lisää valtaa) niin, ettei tarpeeksi moni ymmärrä eikä näe koko asiaa, eli kunhan vain kansan enemmistö saataisiin jatkamaan unelmakuplassa eloaan…
Törmäsin netissä tällaiseen linkkiin, jossa entinen kovan tason poliisi, joka savustettiin laitokselta ulos (viettää nyt eri elämää täysin eri ammatissa) kertoo Ruotsin poliisilaitoksen sisällä piilevästä isosta ongelmasta. Osa johtoa muodostaa mätäpaiseen – oma ilmaus – ex-poliisi puhui sen sijaan korruptoituneisuudesta laitoksen sisällä.
Kun keskustelussa vauhtiin päästään tämä poliisi, joka tykkäsi selvittää rikoksia kunnolla, tiesi (koska oli oppinut lukemaan toisten kehonkieltä hyvin + tunnistamaan rikollisten rikoksen peittely-yritykset / manipuloinnit ja ohjaamiskeinot toiseen suuntaan, ns. vastustuksen), että hänen uudessa pomossa ei ollut kaikki kohdallaan. Niinpä tämä vainukoiramainen poliisi, joka todella oli kiinnostunut ottamaan kaikki rikolliset kiinni (vaikka olikin ihan vain ”rivipoliisi”), joutui pomon silmätikuksi: mediaa hyväksi käyttäen hänet leimattiin yhden rattijuoppopidätyksen (semmoinen auton tieltäpökkäys ym.) vaarallisen väkivaltaiseksi poliisiksi, vaikka pidätystyyli oikeasti on poliiseille sallittu.
Käy ilmi, että tämä poliisi ei siedä esim. pedofiilejä & raiskareita, ja juuri tämän sortin rikolliseksi paljastui mm. uusi pomo S.S. (alkukirjainten mukainen lempinimi) ja jo poliisikoulussa ollut VUODEN FEMINISTIKSI valittu ”herrasmies”, jota poliisikoulun opiskelijat jo alkoivat nimittää nimellä kapteeni Mekko (KAPTEN KLÄNNING).
Entisen poliisin mukaan pieni poliisijohdon korruptoitunut ydin, joka kylläkin ylettää tässä ”hyväveliverkostossa” muutamaan tuomariin ja syyttäjään jne., haluaa esim. suojata ystäväpiirinsä pedofiilirinkiä +tiettyä muuta rikollispiiriä. Tämä ydin haluaa saada vaihtoon, mielellään itse eroamaan pikku savustuksen tuloksena n. 10 000 erittäin kokeneen ja pätevän poliisin joukon, vaihtaakseen heidät kokemattomiin, osaamattomiin ja helposti tämän korruptoituneen johdon ohjattavissa oleviin uusiin poliiseihin, koska tämä korruptoitunut ydin ei halua selvittää tiettyjä rikoksia.
Osa pedofiileistä käräytetään ja tuomitaan, tietyt pääsevät kiinni jäädessäänkin oudon lievillä rangaistuksilla. Pakko on osa käräyttää ja näyttävästi tuoda median eteen, jotta ”nukkuva” yleisö saa jatkaa unelmauntaan ja luulla, että kaikki Ruotsin oikeusjärjestelmässä toimii…
https://www.youtube.com/watch?v=6UwayzytOZM

NN
NN
22.8.2019 23:30
Vastaa...  NN

Pieni korjaus siihen millainen oli se ko. poliisin tekemä pidätys, jolla maine saatiin pilattua lehdistö-, radio- ja TV-kampanjan avustamana: Katsoin uudestaan, ja tuo “väärä pidätys”, josta tälle poliisille saatiin jopa pahoinpitelysyyte (tyylinä ruotsiksi preja, ent. fish tail tms. / mopo saatiin kumoon poliisiautoa käyttäen) tehtiin varastetulla mopolla päihtyneenä ajavalle nuorelle, joka sattui olemaan poliisin pomon S.S.:n suojelemassa pikkurikollisjengissä (oman pojan tuttuja yms.) ja tyyppi vieraili aika ajoin S.S.:n kotona. Tällä nuorella pidätetyllä oli pikkurikollisuustaustaa huumeenkäyttöineen mutta ei vakavampaa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
23.8.2019 03:32
Vastaa...  NN

Tällä ruottilla ei ota selvää edes siitä, kumpi noista oli tämä poliisi. Toi pitkätukka se ei ainakaan ollut. Ihme kiemurtelija ja muutenkin epävarman oloinen jätkä, ei mene läpi. Alle minuutissa tuon näkee.

Minä
Minä
23.8.2019 04:22
Vastaa...  fatwantarkistaja

Se pitkätukka kylläkin oli se poliisi ja puhui erinomaisen järkeviä juttuja.

Minä
Minä
23.8.2019 04:20
Vastaa...  NN

Erinomainen video. Ruotsi tarvitsee omat lahjomattomat, ruotsalaisen Eliot Nessin johdolla.
Suomessa on ainak suurella varmuudella sama kehitys, joten sitä samaa kaivataan Suomessakin, ehkä suuressa osassa eurooppalaisia valtioita myös.
Kuinkahan pahaksi tuon pitää kehittyä ennen kuin löytyy poliittista tahtoa riittävän koviin otteisiin. Sitä ei tule löytymään äänestämällä perinteisiä suuria puolueita, ainakaan näillä näkymin.

Särmääjä
Särmääjä
23.8.2019 00:27

Lisääntyvistä pommituksista ja ampumisista pitää kääntää huomio Ruotsin hallinnon vastustajiin.

Lartsa
Lartsa
23.8.2019 10:25

Voi saatana kuolen nauruun!
Mitä helvetin VALKOISTA YLIVALTAA????
Ruotsissahan on alueita joissa VALKOISIA on enää 5-10 prosenttia!
VALKOIHOISET NE OVAT VÄHEMMISTÖ!
Maa on täysin PASKA, UMPIPASKA! Klo

Lee Harvey Oswald
Lee Harvey Oswald
26.8.2019 21:22

”SÄPO varoittaa valkoisen ylivallan väkivaltaiskuista Pohjoismaissa.”
Meinasiko se tulla nyt Porvoossa, elleivät väijytykseen joutuneet poliisit olisi toimineet niin hyvin kuin toimivat? Kaksi ”yksinäistä sutta” ja kussut false flag?