Katuravintola maan tasalla isossa räjähdyksessä Tukholmassa

Kuvakaappaus - 2019-08-23 08-18-29.png

Kuvakaappaus - 2019-08-23 08-18-34

Tukholman naapurissa Solnassa räjäytettiin yöllä katuravintola maan tasalle. Ravintola räjähti käytänössä täysin rakennusjätekasaksi ja syttyi tuleen.

Hälytys tuli klo 01.35 jälkeen  Hagalundissa Solnassa Industrivägenillä sijaitsevasta grilli-ravintolasta. Hagalundissa asuva henkilö kertoo Pt-medialle:
– Oli unessa kun heräsin helvetilliseen paukkuun. Ikkunat helisivät ja koko talo tuntui vavahtavan. Kello oli 01.35 kun katsoin kännykän näyttöä. Ajattelin, että keharit siellä vaan tekevät Ruotsista kotimaan kaltaistaan. Ei mitään nähtävää, joten en jaksanut lähteä mihinkään.
Räjähdys kuului ja tuntui koko Pohjois-Tukholman alueella. Toinen henkilö, joka asuu Sundbybergin keskustassa, kertoo Pt-medialle:
– Partsin ovi oli auki ja puoli kahden aikaan kuului kova jyrähdys. Muija sanoi, että ukkonen, mutta minusta se kuulosti räjähdyspanokselta. Sen saattoi päätellä jo siitäkin, että pari minuuttia niin helikopteri alkoi pörrätä taivaalla.
Räjähdyksen voimasta koko ravintola pamahti tuusan nuuskaksi kivijalkaa myöten. Romukasa syttyi vielä tuleen ja aiheutti voimakkaasti savua. Paikalla oli useita palolaitoksen yksiköitä sammuttamassa paloa. Myös viereisten rakennusten ikkunat rikkoontuivat.
Poliisin pommiryhmä eristi alueen yöllä ja haravoi sen läpi mahdollisten räjähtämättömien pommien takia. Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut räjähdykessä. Asiaa tutkitaan yleisenä vaaran aiheuttamisena, eikä ketään ole otettu kiinni.
Räjähtänyt ravintola on nimeltään Pita Baren ja sijaitsee melko teollisuusalueella. Omistajien ja työntekijöiden tiedetään olevan ulkomaalaistaustaisia. Motiivia iskulle voidaan tässä vaiheessa vain arvailla, nuorukaisten keppostelusta tukun muistutuslaskuun.
Paikka näytti ehjänä tältä, Google maps:
[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!4v1566540187483!6m8!1m7!1sxcZr8kg3oPoQ_UxtvyIwGw!2m2!1d59.35530884990797!2d18.0158029420085!3f328.065976378881!4f7.70412441465902!5f1.0834386070469342&w=600&h=450]  
Jälki aamun valjettua näytti tältä. Ylemmässä kuvassa grillikioski ja alemmassa kuvassa kauempana sijaitsevan rakennuksen ikkunat.
20190823072516-95.199.10.76.jpg
20190823072920-95.199.10.76
 
Lisää kuvia räjähdyksestä SVT:n uutisista.
 
 

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pertti Grandell

non.nii, ei kestä kaun kun rupee stadissa ja espoon sekä vantaan pita/kebabit ,ovat lentoon lähdössa, ainahan me olemme tulleet viivellä perässä……..

Valtsu

Nyt täytyy malttaa odottaa sen verran, että esim. Satudarah saa rivinsä suoriksi ja äijät ulos vankilasta, niin saadaan kunnolla organisoitua räjäyttelyt ja ammuskelut. Kun katsoo vaikka, mitä löytyy nimellä ’Deng Kuol’ Googlesta, ymmärtää, että paska vain odottaa räjähdystään.

fatwantarkistaja

Deng Kuol löytyi mun laittomasta henkilörekisteristäni. Aika monta A4:sta täynnä nimiä ja lyhyt kuvaus teosta ja tuomiosta. En jaksanut kauaa kerätä noita, mitä niillä lopulta tekee, kun joutuu todelliseen kuseen julkistaessaan.

ike

Ajattelen vain tässä että missähän vaiheessa ne sisällissodan kriteerit täyttyvät. Suunta on selvä. No valtamediassa ei kai koskaan.

SimSalabim

Täytyy vain kiertää kaukaa noita paikkoja niin olet turvassa.

Nestori Lundahl

Muokkaavat Ruotsia näköisekseen.

vieraslajit voitti jo

Vai että ”yleinen vaaran tuottamus”. Suomessa tuo olisi mennyt Murhapolttona tai muuna vastaavana koska lain mukaan ”jos joku olisi voinut olla rakennuksessa”, kuten luterilaisessa kirkkorakennuksessa.
Mallilleen on Ruotsi mennyt jos vieraslajit jo ”synninpesiä”, eli arvintoloita, jotka muuta kuin hahal-tuotteita myyvät, räjäytelevät. Ja synnin pesiä joissa naisilla on minihameita tai toppeja.
Ei hyvää päivää. Puhumattakaan siitä että porukka rentoutuu yöllä ”…jaa, taas yksi räjähdys…”. Täytyy sanoa että vieraslajit ovat jo voittaneet jos kantikset eivät tuon kummemmin korviaan lotkauta tai ole takajaloillaa. Yksi virstanpylväs on saavuettu. Sen jälkeen ei osata edes itkeä kun osuu omalle kohdalle.

Minä

Tekijä, jos koskaan saadaan kiinni, saa sakkoja ja nuhtelut sekä tietysti pullakahvit nuhtelun yhteydessä.

Tappinen

Lisäksi kymmenen sossuämmän armeijan silittämään päätä.

Arjis

Murhapoltto-rikosnimike oli aiemmin Suomenkin rikoslaissa, mutta poistettiin. Se korvattiin neutraalimmalla termillä.

Suomi Finland

Se korvataan kyllä Ruotsissakin, kun tajutaan keitä tekojen takana 99%:sti on.
Uusi tekonimike tulee sitten olemaan ’keppospoltto’.

T.Pihkala

tai nimikkeellä :
ullatuspalo

Aappa

tai stidijekku

ed karvinen

Stidijekku…repes :-))))). Tämä pitää muistaa. 😉

Minä

Monikulttuurisuustunnelma Ruotsissa vaan tihenee.

Anonymous

Milloin tuolla Ruotsissa ruvetaan puhumaan terrorismista? onse nyt kummaa kun melkein joka päivä räjähtää joku pommi. Aina on vaa vaaran tuottamus ja mitään vaaraa ei oo.

Bomben

Ainoa joka puhui pommista eilen oli monilahjakas pääministerimme. Hän nimittäin kieltäytyi tekemästä lehdistön iloksi ”pommia” joka on eräänlainen vesihyppy, muuten kyllä ihan pääministerin tyyliin sopiva.

Minä

Eikös kyse ole kulttuurista, eikä terrorismista?
Itse asiassa suvakkien monikulttuurisuushanke on terroria kanta-asukkaita kohtaan. Vieläpä härskisti valehdellen maahantuotua terroria.

Pera Peeveli

Keharit ovat kotoutuneet ilahduttavan hyvin ja vieläpä oma-aloitteisesti kun noin usein pommittelevat. Monikulttuurinen paukuttelu tuo osaltaan kivaa etnistä värinää harmaaseen arkeen. Entä autojen polttelu? Ei ole hetkeen näkynyt uutisissa. Tuskin se hyvä perinteinen harrastus kuitenkaan on täysin poissa muodista. Toki pommit ovat komeampia. Oikea maahanmuuttopolitiikka takaa, että saamme vastaisuudessakin nauttia vieraidemme pikku kepposista. Eläköön rikkaus!

Anonymous

pizzassa oli väärät mausteet.

Pitipä sattua pitabaarille, päivän pita jäi nyt pitämättä

Valitkaa asuntonne huolella ettei alakerrassa tai lähistöllä ole minkäänlaista yritystä mikä saattaa poksahtaa tai syttyä palamaan.

peräpää

Äärikeskustan hommia; vastustavat pizzoja. Pitää olla lörtsyjä.

Sirpa-Tuula

Natsi-Kenneth ja fasisti-Göran ovat taas ahkeroineet. Jälleen kerran pamahti ahkerien, viattomien muslimien elinkeino ilmaan. Ruotsalaisten rasismi saavuttaa uusia alhaisia tasoja joka päivä. Ja taas syytetään ihan varmasti viattomia, seksikkäitä maahanmuuttajia! HÄPEÄ RUOTSI!!!!

Sensuroimaton Totuus

Gladion räjähdevarastot ovat ehtymättömät -jatkoa seuraa.

Jari-P

Vieraslajien välistä kilpailua. On kovin jännää odottaa mikä osapuoli voittaa. Ruotsalaisilla ei ole enää mitään mahdollisuuksia edes pistesijoille

##psykoko##

Lapin oma psykolekuri, Uppsalan koulun käynyt, voi alkaa rakentaa jälleen uutta turvallisuus standardin mukaista muslimi-halauskirjoitusta maakuntansa sontasiioniin.

PastoriNikulainen

Tuolla saisi halvalla ilmaiset tehosteet sotaelukuvaan.
Ei tarvitsisi kuin laittaa Van Damme sinko kainalossa juoksemaan ympäri katuja ja kuvata sirkusta.
Vähän hidastuksia räjäysten kohdilla ja byroteknikolle voi näyttää pyllyä!

ike

Ymmärrän kyllä huumoria mutta aletaan olla perusasioiden äärellä.Kaikkea tätä perseilyä nähneenä (ja jonkinverran myös kokeneena) lakeja jotka eivät ole oikeudenmukaisa täytyy muuttaa. Esim. vihapuhelait jotka ovat selvästi vain poliittisia. Etsikää virkamiesten ja poliitikkojen moraalisia väärinkäytöksiä , ette todennäköisesti voi viedä nitä oikeuteen (eikä kannata) koska seuraukset ovat liian raskaat tadoudellisesti (suomessa menetät kaiken jos haluat oikeutta virallisissa instituutioissa, velkaa tulee äkkiä kymmenia tuhansia). Kyse on täysin puolueellisesta oikeuslaitoksesta ja poliisin tutkintakoneistosta. (kyse ei enää ole aina laillisisesta käytöksestä) Lait on pitkälti tehty valtaapitävien suojelemiseksi. Minusta on tullut skeptikko, joten enemmän tutkimusta, enemmän paljastuksia. Maailma ehkä seuraavien vaalien jälkeen vähän paranee jos vihreä ja SDP RKP eivät ole hallituksessa ja YLE ei enää ole vallitseva uutismedia.
Harva muistaa että meillä ei enää ole yhtä totuutta. Muistan nuoruudestani kun oli iso vääntö saako mainosrahoitteinen MTV lähettää uutisia, ne koettiin jotenkin uhkana. (siitäkin näkee että tämä manipulointi on uutisten osalta YLE:n päätehtävä) Niin se on rakentunut. Kuitenkin ehkä vähemmän kommenteja että tämä on ”täysin paskaa” tiedämme sen. Nyt faktoja pöytään, videoita , valokuvia, äänityksiä jopa salattuja ( Suomalaisilta ei pidä salata mitään. Olemme maailman kouluttautuimpien kansojen joukossa,( tosin emme enää 5v. kuluttua).Ehkä puolustukseen liittyen mutta en tiedä mitä puolustusta meillä on jos varusmiehet komennetan kantamaan maahantunkkeutujien matkalaukkuja. Kaiken nämä vihervasemmisrolaiset tietysti kiistävät mutta ehkä joskus tulee joku joku suomalainen poliisi joka ei vääristelyä hyäksy. Kaunis päväuni.

SimSalabim

Uskallan väittää että Suomen PISA 2018 tulokset tulevat olemaan lähellä Ruotsin tasoa joka osaltaan vajoaa vieläkin enemmän

Anonymous

Arkkitehtuuri alkaa jytky toisensa perään enemmän ja enemmän muistuttaa lähtömaidensa vastaavaa. Oisko tuo sitä renesanssin ajan arkkitehtuuria, vaiko ehkä sittenkin rokokoota?

fatwantarkistaja

Beirutin meininkiä, osattiin sielläkin rakentaa.

M

Näitä on kotinurkillakin muutamia sellaisia paikkoja, joihin yrittäjät tulevat toisensa jälkeen tappamaan rahaa. Kukaan ei kestä vuotta tai paria kauempaa. Niihin yritetään sovittaa kaikenlaisia pikku kauppoja, joihin tarvittaisiin hirveä määrä jalankulkuliikennettä, että asiakkaita riittäisi. Mutta ne ovat niin syrjässä, että sitä liikennettä ei ole. Asukkaana tilanteen näkee otsaluullakin, mutta aina niitä kai löytyy ulkopaikkakuntalaisia yrittäjiä, jotka menevät halpaan ja suostuvat liian korkeaan vuokraan. Tässä Pitabaarin tapauksessa on selvästi päätetty lopettaa kannattamaton toiminta periruotsalaiseen tapaan niin varmasti, että liikepaikka ei aja enää ketään vararikkoon.

Nähtyon

Unohtamatta Oulua jossa on ollut jo sen verran ählämiyrittäjiltä tulevia uhkauksia lähiyrittäjille että taitaa jo tulilanka palaa.

Kukis

Ei mitään hätää. Se on vain pientä multikulttuurista kilpailua. Vakuutusyhtiö maksaa ja rakennetaan pian uudelleen.