Onko lapsesi poika tai tyttö, tai jotain siltä väliltä?

Kuvakaappaus 2019-08-24 16-05-24.png

Ruotsissa trans-asioissa on menty aavistuksen pidemmälle ja maassa onkin järjestö, jonka avulla erotellaan pikkulasten mahdollisia trans-ideoita tavallisista transuhommeleista.

Nimittäin on olemassa trans_ kollo. Transkollo vaatii hieman selittämistä. Kollo on suomeksi kesäleiri ja trans tietenkin henkilö, joka ei ole mies, nainen eikä mitään siltä väliltä. Transkollo on siten tietenkin kesäleiri, joka on tarkoitettu lapsille, jotka eivät ole poikia, tyttöjä eivätkä mitään siltä väliltä. He ovat puhtaasti kesälapsia. Olisihan tyhmää sanoa lapsille heidän olevan poikia tai tyttöjä. Lapset ovat henkilöitä, paavoväyrysiä.

Tällaiselle trans-leirille osallistuu trans-mammoja ja- pappoja, joiden lapset ovat transsuja. Eli lapset eivät ole tyttöjä, poikia eikä siltä väliltä. He ovat lapsia. Isät eivät ole isiä vaan jotain siltä väliltä ja eikä äidit äitejä. Äidit ovat jotain äidin ja isän välimaastossa, mutta eivät siltä väliltäkään. Lasten tehtävä taas on olla olla lapsi, ei ensisijaisesti tyttö tai poika. Lapset ovat lapsia, eivät poikia tai tyttöjä, he ovat lapsia.

Transkollo, eli suomeksi transsulasten kesäleirillä, sukupuolettomilla vanhemmilla on mahdollisuus opastaa sukupuolettomille lapsilleen sukupuolettomuutta. Ei ole tyttöjä tai poikia vaan on vain henkilöitä. Pojista poistetaan poikamaisuus ja tytöistä tyttömäisyys. Isä ja äiti, haluatko tytöstäsi pojan ja pojasta tytön? Ota silloin yhteyttä transsulasten kesäleiriin, teemme lapsestasi sukupuolettoman.

Kuulostaako asia valeuutiselta? Siinä tapauksessa voit tutkia asiaa kesälasten transsusivuila alla olevasta osoitteesta:

https://www.transammans.se/om-oss/l%C3%A4ger/transkollo

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

46 thoughts on “Onko lapsesi poika tai tyttö, tai jotain siltä väliltä?

 1. Onneksi ei ole sitä lasta kärsimässä tätä hulluutta.

  42
  1. Onneksi on kaksi ja kummankaan ei tarvitse osallistua tuollaiseen hullutukseen.

   64
  2. Lapsukaiseni ovat heteroita, Luojan kiitos👍poitsu lääkäri ja tytär teinikänkkäränkkä…

 2. Onkohan olemassa sellaista seksuaalia, joka on periaatteessa miesoletettu, mutta jolle kelpaa vain strapon:lla varustettu naisoletettu takaapäin? Ja tietenkin naisoletetun pitää myös olla aika epeli, jos sellaiseen peliin lähtee. Kumpi muuten synnyttää pariskunnalle vauvoja?

  Oletettuja seksuaalioletettavia saattaa olla aikamoinen määrä, mutta kelpaisikohan em pariskunta sellaisenaan Setan jäsenistöön?

  24
 3. Voi elämä. Täysin levinnyt avohoitoyhteiskunta. Turvallisinta olisi laittaa rakas naapurimme täydelliseen saartoon.

  73
 4. Maailman ensimmäinen suurteko maapallon hyväksi olisi hävittää koko ruotsi tellukselta.

  71
  1
 5. hulluja on monenlaisia, hölmölässä taas esim. entinen hölmölän ministeri lindströmmin pihvi, joka eduskunnassa sanoi koko kansan edessä, että ei raiskaus alaikäiseen ole niin vakava rikos kuin ylinopeuttava ajava moottoritiellä. on kyllä hullujen hullu. noista sanoista voisi jonkun raiskatun isä jo otta nirrin mokomalta sontiaiselta

  62
  1. Hän vain totesi, ettei laki anna karkottaa pakolaista, ellei se raiskaa hengiltä lasta.

   Kansanedustaja/ministeri luullakseni säätää lakeja, kuka muu sen tekisi? Kukaan ei ole keksinyt esittää, että raiskaaja maasta veke? Niin monta vuotta kulunut, ettei kyllä tule keksimäänkään 200 turhaketta moista.

 6. haistakoo gendersekopäät pitkän vitun… se on saatanan helppoa tsekata, jos on vähän epävarma omasta sukupuolestaan.. senku kurkkaa housuihinsa

  44
  1. Pään sisus on helpompi sovittaa vehkeisiin kuin päinvastoin. Se on kuitenkin paljon kalliimpaa ja pitkänsitkeämpää touhua kuin kirurgia, joten sen nyt tietää, kumpaa harrastetaan.

   14
 7. Entistä, lasta odottavien vanhempien usein käyttämää sanontaa mukaellen: ’Ei ole väliä tuleeko sieltä poika vai tyttö – pääasia, että on transu’

  35
  1. Krista Kososelle kävi se kaikkein pahin, mitä äidille voi: pieni tytär ei olekaan transu! Nyt vihaa lastaan, koska se ei ole ihminen ensinkään, ehkä sitten joskus sen voi pakottaa tuolle leirille oppimaan elämää, mutta entä hän itse? Tuskin sairasta äitiä tuolla suvaitaan, eihän se ole transu…

   11
 8. Jaa-a. Sharia lain tullessa voimaan länsikalifaatissa homot lentää katoilta jne.

  49
  1. Kalifaattiin vaan kauloja ktkomaan, niin Svensson elää EHKÄ hieman pidempään

   12
 9. Mitäköhän mieltä tästä on ruotsin kansan enemmistö, muslimit? Kantaruotsalaiset miesnaiset ja naismiehet ne vaan leikkii homoo lesboo transuu somebloggaajii ja HEN-tyyppejä, välillä vollottavat ilmastosta ja pelkäävät natseja samalla kun muslimit valloittavat koko maan. Se on oikeastaan ruotsalaisille ihan oikein, noin äärettömän munaton ja munasarjaton tyhmä junttikansa ansaitsee tulla orjuutetuksi, murhatuksi ja maan päältä häivytetyksi totaalisesti. Mitä nopeammin sen parempi.

  38
  1
  1. Ehkäpä imaami kertoilee perjantaisin, että noihin pervoihin ei sitten kosketa, ei ennen kuin lupa annetaan. Luvan saanti voi olla matematiikkaa, tai tilastotiedettä. Tietty prosentti pitää olla muslimeja ja sitten alkaa, tai joku muu vaikuttaa ajankohtaan.

   Haluaisin aikakoneen. Vaikken saisi kertoa tuloksia kenellekään, haluaisin tietää kuinka kaikki lopulta käy. Joko voisi olla välittämästä mistään hittojakaan ja juoda kaljaa, tai vaihtoehtoisesti elää tyytyväisenä elämänsä loppuun. Suomi, Ruotsi, koko Eurooppa on nyt vaakalaudalla, eikä hyvältä näytä.

   Toisaalta voisi ryhtyä muslimiksi, palata islamiin ja olla voittajan puolella. Saisi varmaan energiaa touhuta, kun tietäisi olevansa automaattisesti sankari sadoille/tuhansille nuorille naisille, oi sitä ahkeran miehen auvoa, mättähältä mättähälle Mikki Hiiri käy.. vitut käy, Koraani ei kiellä puhuvaa hiirtä, mutta sen kuvan kieltää satavarmana.

 10. ei kai tuo sukupuolikaan niin tarkkaa, kun 50-vuotiaskin voi omalla ilmoituksella olla lapsi.

  33
 11. LGBT-yhteisö on sairas. Homot ajavat transsuideologiaa kouluihin ja valtavirtaan. Kyseessä on lasten aivopesu homojen omiin sairaisiin käyttötarkoituksiin.

  40
 12. Uutisoitu ihan Ruotsin valtamediassa SVT (=YLE) hienona, kannustettavana juttuna – ja lahjoituksia kaivattiin lisää, jotta näitä ”transkolloja” saataisiin lisää ja lisää..
  Eikä ole niitä tuhannen yön satuja. Ei edes sen yhden, valitettavasti.

  18
 13. Tiedä nyt näistä sukupuolirooleista, mutta lapseni on kusipää. Mitään ei tee muuta kuin notkuu netissä päivät pitkään. Ihan yx vitun hailee vaikka olisi hän se kuudes sukupuoli, kunhan osais vaan keittää kunnon rössiperunat. Tokihan kasvi- ja karjatalouskin on geenimanipuloitu niin sekaisten, ettei ole ihmekkään, että lääkäreilläkin on vastasyntyneitten osalta vaikea päättää lapsen sukupuolesta. Hiroziman ja Nagasakin atomipommien jälkeen jotkut vastasyntyneet näyttivät erilaisilta, ekä se lasten vika ollut. Se, että nykyisten geenimanipulaatioitten, ympäristömyrkkyjen, vuotavien atomivoimaloitten…. jne jne myötävaikutuksella on hieman erilaisia ihmisiä. Jokainenhan voi kokeilla mennä vaikkapa asuun vuodeksi Tšernobyliin ja kokeilla, voiko ajatuksen voimalla torjua atomin vaikutuksen omaan geneettiseen käytökseen. Lupaan ostaa jäätelön jokaiselle, joka kykenee siihen. Nykyiset 3-99 sukupuolta eivät ole pelkästään mielikuvituksen tuotetta, vaan suuri osa johtuu ympäristömyrkyistä, geenimanimulaatiosta, vuotavista atomivoimaloista….

  4
  4
  1. Kuka sen lapsesi on kasvattanut? Ehkä hän ei olekaan kusipää, vaan joku on unohtanut olleensa itsekin joskus nuori. Nuorena kuunneltiin Duran Durania C-kasetilta, eikä käyty mustikassa, eli oltiin kusipäitä.

   10
 14. 99% sukupuolettomuuden tunteista on pelkkää mielisairautta, ja loppu ehkä jostain satujen myrkyistä johtuvaa, sillä helppo on todeta että 100% on kyseessä pelkkä mielisairaus kyseessä, sillä housussa oleva on se joka kertoo onko mies vaiko nainen, muita sukupuolia ei ole olemassa.

  27
 15. Kun sukupuolen vaihtaminen on nykyisin pelkkä ilmoitusasia, niin miksei myös lajin vaihtaminen.
  Minä en välitä kuulua samaan lajiin kuin ruotsalaiskollot, joten taidankin tästä lähtien olla dodo.

  Ruotsalaisuus tarkoitti aikoinaan kansallisuutta, mutta nyt mielenvikaisuutta.

  31
  1. En tykkää tästä mielipiteestä ja se loukkaa minua joten se on kiihottamista kansanryhmää vastaan terveisin suvakit ja Hätönen.

   13
  2. South Parkissa miehestä leikattiin delfiini, toivottavasti kohta pääsen delfinaarioon itsekin.

  3. Vaihtaminen ja vaihtaminen.. Nämä transupellet saavat sen kuulostamaan siltä kuin että vaihdetaan vaan tilalle toinen osa, alkuperäinen. Justjoo.. se uusi varaosa ei todellakaan näytä alkuperäiseltä eikä todellakaan toimi millään tavalla kuten alkuperäisosa. Sama kun vaihtaisi Porscheen Lada Nivan pellit, renkaiden tilalle jalkapallot sekä voimanlähteeksi pallogrillin. Polttoaineena käytetään pissaa ja paskaa. Tulkaas kaikki kyytiin, mul o samanlainen Porsche ku teilläkin !!

 16. Jos on kaksistaan pystytty lapsi tekemään maailmaan niin mitähän sukupuolia sillon mahtaa kaksikko edustaa? Unikornia ja kontraenkeliä vai kenties virkkuupuikkoa ja villalankaa? Tämä on kyllä sellanen arvoitus että sitä ei voi ratkasta koska ihmisoikeudet ja musta tuntuu että mä olen päättänyt näin.

  21
  1. Sana ”sukupuoli” viittaa yhteen populaatioon, joka on jaettu kahteen puoliskoon. Suomenkielen puhujalle ajatus useammasta kuin kahdesta puolikkaasta tuntuu hyvin oudolta.

   Ruotsalaisilla on helpompaa. Heidän sanansa ”kön” ei sisällä sisäänrakennettua olettamusta kahtiajaosta. Ehkä Suomen suvakit ovat jo kuumeisesti miettimässä korvaavaa sanaa, jossa ei ole kahteen viittaavaa sanaa ”puoli”. Heti kun se keksitään, sanalle ”sukupuoli” käy samoin kuin sanalle ”neekeri”.

   Ennustus. Vuonna 2050 julkishallinnon lomakkeista on poistettu sana ”sukupuoli”. Ja voi sitä, joka erehtyy sanomaan esimerkiksi tyttöä tytöksi.

   11
   1. Suomenkielessä ei ole ”hän” sukupuolittunut, kuten ruotsissa ja englannissa on, täten tulee keksiä sellainen persoonapronomini, jossa erilaisuus korostuu yhä uusiin sfääreihin.

    2050 tulee ilmastonloppu, ei tartte vaivata enää sirkkoja pettuleipään.

 17. Pitäisikö haastaa sairaala ja kätilöt oikeuteen, kun kertoivat aikanaan jälkikasvun sukupuolen? Eikö jokainen voi nykyään jokainen valita sukupuolensa? Omani on xxxyyyyytialaksjoijtpoahjraeljfauhrjhh ja kaikki on kirjoitettu kyrilisillä, heprealaisilla, arabialaisilla ja kaikilla mahdollisilla muilla kuin ymmärrettävillä aakkosilla.

  12
 18. Kohta voin juhlia 50v päiviä keksimällä itelleni ihan uuden sukupuolen, sopiva vois olla vaikka 2 neuvoiseksi etanaksi.

  15
 19. Suomalaisilla on eturivin paikat, joilta voi seurata kehittyneen hyvinvointivaltion itsemurhaa. Tätä aihetta tullaan tutkimaan kaukaisessa tulevaisuudessa. Ruotsi jää ihmiskunnan historiaan varoittavana esimerkkinä.

  21
  1. Jokin sivilisaatio vielä nousee, alkaa tutkimaan edellisen virheitä ja yllättyy. Yksinkertaisiin asioihin oikein haluttiin kompastua ja lopulta onnistuttiin. Nyt puhutaan natseista, ettei koskaan enää… Mistäköhän ne tulevaisuudenrakentajat mahtavatkaan puhua? Ja ihmiskuntaa tuntien, nekin mokaavat pahemman kerran.

 20. Maailma muuttuu vain sairaammaksi. Milloin ja miksi tämä kehitys alkoi?
  Onko ihmisille syötetty jotain kemikaaleja joka tuhoaa aivot?

  12
 21. Luulen että syy on myös rokotteissa ja prosessoidussa ruoassa. Kemikaali juomavedessä?

  1. Jenkkitaiteilija DDEES on vuosia ottanut kuvillaan kantaa ympäristömyrkkyjen, geenimuuntelun, langattomien verkkojen … vaikutuksesta ihmisiin. (vaikuttaahan odottavan äidin alkoholinkäyttö lapsen kehitykseen, niin miksei sitten ympäristömyrkytkin). Esim ns. supernaudat on geenikehitelty niin lihaksikkaiksi, ettei niillä poikiminen onnistu kuin keisarinleikkauksilla. Näitäkin sitten popsitaan jauhelihana. Googlaamalla vaikkapa Ddees gmo, Ddees wifi… Tällä planeetalla on jo lähes kaikki atomit halkaistu ja geenimuunneltu, joten ei tämä kaikki voi olla vaikuttamatta ihmisiinkin. https://www.google.fi/search?client=opera&biw=1600&bih=796&tbm=isch&sa=1&ei=q0JiXaHTBMvMrgTFsLhQ&q=dees+gmo+&oq=dees+gmo+&gs_l=img.3…4594.4594..5012…0.0..0.146.146.0j1……0….1..gws-wiz-img.8uF7yGT3hmA&ved=0ahUKEwjh1JuuyZ3kAhVLposKHUUYDgoQ4dUDCAY&uact=5#imgrc=TX7vgkB9AHvj-M:

 22. Syyllisethän löytää Danderydin yläluokkanarkkareista sekä kaikista deittisovelluksista.

 23. Länsipaskastan – maailman suurin avomielisairaala.Ja kun katsellaan Suomen touhua on aika turha väittää etteivät mielisairaudet tartu.

 24. Kollo tarkoittaa kylläkin sekopäätä tai muuten tyhmää.

  Tytöt ja pojat, nuorikot ja nuorukaiset, naiset ja miehet, muorit ja vaarit…näin se nyt vaan on. 2 sukupuolta. Se on sitten aina eri että mistä kukin sattuu tykkäämään ja mihin aikansa kuluttaa. Kannatan aina ja kaikkialla tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia, mutta en kannata sitä että ihmisiä aletaan lokeroimaan seksuaalisten juttujen perusteella, kaikki seksuaaliset asiat kuulukoot vain ihmiselle itselleen ja niille joiden kanssa niitä asioita tekeepi, ei niistä tarvi huudella eikä tehdä numeroa. Samat oikeudet kuitenkin kaikille, siis julkisoikeudelliset. Avioliitto on toki miehen ja naisen välinen, niin kuin Raamattu opettaa. Jumalan Poikahan meidät lopulta tuomitsee, Hänen puoleensa meidän tulee kääntyä tässä ajassa että eläisimme Isän tahdon mukaan ja saisimme velkamme anteeksi ja pääsisimme taivaan kotiin.

  1
  1

Comments are closed.