Ovatko Porvoon ampujat jo ulkomailla?

Kuvakaappaus 2019-08-25 18-31-00.png

Porvoon poliisiampumisen tiedotustilaisuudessa ei tullut tapahtumien kulkuun mitään selvitystä. Poliisi ei yleensä kerrokaan avoimien rikostapausten tiedossa olevista seikoista. Tutkinnan kannalta on oleellista olla kertomatta tekijöille mitä poliisi tietää.

Asiaa voidaan arvailla. Tietojen mukaan poliisi lähti teollisuusalueelle tavanomaiselle hältytystehtävälle. Tämä voisi tarkoittaa esimerkiksi murtohälytyskeikalle. Ampujat olivat mahdollisesti laukaisseet murtohälyttimen ja poliisipartio yllätti murtomiehet rysän päältä. Tässä yhteydessä murtomiehet ampuivat itsensä vapaaksi.
Tätä ajatusta vastaan sotii muutama seikka. Ensinnäkin kotimaiset pikkuvarkaat eivät kanniskele aseita murtokeikoilla. Vielä vähemmän he ampuvat poliisia jäädessään rysän päältä kiinni. Varkaat tietävät, että riippuen vähän seikoista niin putkasta pääsee ulos päivän parin päästä. Tuomiota saattaa huonolla tuurilla tulla muutama kuukausi ehdotonta. Pöljinkään varas ei siis ala tuollaisessa tilanteessa ampumaan itseään vapaaksi.
Jos hälytystehtävä oli murtokeikka, niin kysymys kuuluu mitä varastettavaa on jossain teollisuushallissa? Hitsausvälineitä ja työkaluja. Rahaa tai arvometalleja halleissa ei säilytellä. Jos kyseessä oli siis perusmurtovarkaus niin miksi rosvoilla oli aseet ja miksi he ampuivat itsensä ulos. Tätä voisi selittää sillä, että tekijät olivat ulkomaalaisia ja tulevat maasta, jossa itsensä vapaaksi ampuminen on yleisempää.
Mitä muita syitä poliisilla on tulla teollisuusalueelle kuin murtovarkaus? Mahdollisen rattijuopon perässä voisi ajella, mutta tuskinpa rattijuopotkaan ampuvat itsenään vapaaksi.
Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
65 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jake

Ja lisäksi, eikö noista murtokeikoista mene ensin häly stevareille, jotka sitten kutsuvat poliisit jos aihetta on…?

Rajat taas hallintaan!

Eläköön vapaa liikkuuvus ja avoimet rajat!
“klo 17:19: Poliisi kommentoi maasta poistumista vielä siten, että teosta kulunut aika on sellainen, että epäillyt ovat mahdollisesti voineet poistua maasta.”
Toivottavasti presidentti Sauli Niinistö ei tule puolustamaan ultraliberaalia “rajat seljällään” -politiikkaansa, kuten USA:n ampumisissa Trump aina selittelee ja puolustelee maansa ultraliberaalia asepolitiikkaa ja kansallista kivääriyhdistystä.
Ennen rikolliset pakeni Lappiin piiloon, mutta pysyivät maassa ja poliisi nappasi ne yleensä nopeasti. Nyt kun rajat on seljällään, niin pääsevät karkuun muualle EU-alueelle.
Rajat kiinni rikollisilta!

#®

Planeetan ylivoimaisesti pätevin kansanjohtaja Donald J Trump ei selittele vaan muistuttaa, että kysymys on perustuslaillisesta oikeudesta ja että aseet eivät ammu vaan se vähä-älyinen joka painaa liipaisinta.
Pedoniinistö selittelee rajojen avoimena pitämisestä vastoin Suomen kansan enemmistön kantaa.

Paavo Pökäle

Johan tuo ministeri Ohisalo, jonka ohi myös järki on kulkenut, siis jalkovälilläään ajatteleva sisäministeri, väitti, että turhapaikanhaku on jokaisen maailman ihmisen perusoikeus katsomatta siviilisäätyyn tai ikään, kunhan vain on nuori ja urospuolinen. Omaa isänmaataan ei tarvitse tietää, eikä syntymävuottaan, nimikään ei ole Suomen Migrille pakollinen. Joten siinä Ohisalo, jonka ohi järki on kulkenut, teki Sipilät ja kohta ovat kaikki maailman rikolliset turhapaikkaa hakemassa Suomesta?

Jake

Ja eikö noista murtokeikoista yleensä lähde häly ensin stevareille, jotka sitten kutsuvat poliisin jos aihetta on…

Anonymous

Poliittisen eliitin pahin pelko voi nyt toteutua etta ampuja tai ampujat ovat musulmaaneja. Baltian maista tulleet paukuttelijat olisivat huomattavasti helpompi hyvaksya.

melkomalli

siihen viittaa tiedotuksen minimointi.

melkomalli

tuli mieleen että haetaankohan nyt kiivaasti rahalla sopivia syntipukkeja. jonkinlaista aikalisää ainakin haetaan.

Natsien väijytys

Äärioikeisto.

peräpää

Viittaa hiekkaneekereihin, koska jo nyt haettiin yksittäistapausleimaa kun puhuttiin vaarallisuudesta. Ei kaikki hiekkaneekerit ammu, nääs.

Paavo Pökäle

Ainoastaan suurin 99%? Loput leikkaavat kaulan.

melkomalli

poliisi on antanut pelolle vallan. ei uskalla kertoa tuntomerkkejä.

Anonymous

Oli sentaan Taponen poissa tiedotustilaisuudesta, no puppelipoika ja suurperheen isa Elfgren tosin kunnioitti auktoriteetillaan mitaansanomatonta tiedotustilaisuutta.

Sensuroitu Totuus

Tiedotustilaisuudet on ihan homojen hommaa 👮

Funtsaaja

Oiskohan siellä ollut huumeita? Se teettää narkkarikiristäjissä koviakin tekoja. Toisaalta mamujen maasta karkotuskin on syy ampua kuten noissa kehitysmaissa on kai tapana.

PastoriNikulainen

Istuvat varmaan jo saharan tulikuumilla hiekkasärkiillä khatia mäystäen
ja pitkin pedofiili-partojansa naurellen ja muistellen lukuisia lapsivaimojaan.
Takaisin tullessaan määkäisevät sanan “asylum” ja pakkohan ne on tänne taas laskea.
Pallit pölkylle, munat poikki ja porttikielto sivistyneisiin maihin. Amen.

Kansallismielinen

Siellä on Forenom Project Hostel matkustajakoti jossa on maahantunkeutujia.

Pessimisti

Liekö poliisit joutuneet taistelevien musulmaani jengien ristituleen?

Paavo

Satudarah asialla?

Katri

Tekijöitä ei aleta näin sunnuntaina vielä ihan aktiivisesti jäjittämään koska Suomi on tällainen “8-16-maa”. Tapahtuneen johdosta tullaan lisäämään laillisten aseiden valvontaa, ja mikäli tekijät olivat jostain “paremman kulttuurin” maasta, myös vihapuhepoliiseja.

Invictus

Joo, sunnuntaisin ei voi katella valvontanauhoja kun äijät tulee vasta maanantaina hommiin, mut muuten oltais ehdottomasti julkaistu tekijöiden kuvat. Mutta huomenna siten…. tai tiistaina

Haagan ampujan tiedoituslinja

Ehkä huomenna tait kuukauden päästä, kun ollaan varmoja, että tekijä/tekijät ovat varmuudella turvassa.

Paavo Pökäle

Joo, ne suunnittelevat jonkinlaista kameratolppaa aseille, jolloin on helppo saada tekijät kiinni.

Aappa

MV-lehden saamien tietojen mukaan poliisi on etsinyt ”parrakkaita ulkomaalaisia miehiä”, joten syynä voi olla rasismin aiheuttama traumaperäinen stressireaktio. Nyt pitää vain olla kärsivällinen, ja toivoa että oletettuihin kunniavieraisiin saadaan hedelmällinen keskusteluyhteys, asiaan kuuluvaa rispektiä unohtamatta.

Pt-media ensimmäisenä kertoi oleellisen

Ehkä heilläkin on suomenkielinen ryhmänimi kuten “Sedät”.
PolPo etsii “Setiä”. Muutoin “poliisi vaikenee tutkinnallisista syistä”.

Monokulttuuri FM näyttää totuuden

Saammeko mahd. huomenna, tuoreessa JLo-studiossa, kuulla ja nähdä lisää todellisia faktoja nyt tapahtuneesta? Valhemedioiden valheuutisointeja kun on turha edes lukea ja katsoa, ellei ole masokisti. Seuraavia Monokulttuuri-uutisia odotellessa. 👀

S.E.P.

Ja tietty unohtamatta kaffeja ja pullahaleja!
T.
S.E.P.

Emme saa unohtaa

Näihin pullakahveihin ja kotiinkutsumisiin presidentti Niinistö itse suomalaisia kehoitti! Ja pääministeri Sipilä lupasi matuille oman kotinsa! Pian lähistöllä sitten raiskattiinkin alaikäinen tyttö (huhu väitti, että Sipilän joku, oma sukulaistyttö). Mitä kaikkea Suomessa onkaan sitten tapahtunut, suurin osa varmasti salattu? Veikkaan, että moni suomalainen suvakki ostanut seksiä itselleen, tarjoten maksuksi omia lapsiaan.

Anonymous

Jokohan on marssit kehitteillä? Rikostilastojen kehitystä kun on seurattu ja jos tässä(kin) virkavaltaa ammuskeltu, niin miten jutisalot sun muut? Marssille?

Nähtyon

Rikolliset ulkomailla ja suomen poliisit sormet tiukasti perseissänsä kiinni.

Speku & The Lators

Nyt spekuloidaan kunnolla. Entäpä jos kyseessä oli muslimiterroristien poliisille asettama ansa? Tarvitsivat käyttöönsä poliisiauton, sillä kun pääsee joka paikkaan ilman kysymyksiä. Tässä ei todellakaan voi olla kyseessä tavalliset sossurahojen pienuuteen vittuuntuneet valehtelija-mukapakolaiset, he tappavat ainoastaan naisia. TAAAAAAI mitä jos työvuorossa oleva konstaapeli on vapaa-ajallaan katsonut, tai luoja varjele: PUHUTELLUT musliminaista ja tästä suunnattomasti raivostunut muslimimies on suuressa oveluudessaan ja verenhimossaan kehittänyt tämmöisen nerokkaan juonen konstaapelin pään menoksi! NIINPÄ!!! Mahdollisuuksia on monia! Spekulointi on kivaa hommaa.

Anonymous

Jaska ja make siellä oli pontikkaa tms keittelemässä. Olivat tekoparroissa myyneet asiakkaalle joka vittuuntui jotta oli liian laimeata. Ja soitti polliisit. Tulitaisteluunhan se johti.

taikalapanen on hengenvaarallinen

Ruotsalaiset poliisit antoivat suosiolla aseet ja autonsa, suomalaiset näyttivät taikalapasta.

Olisi jo aika poliisikin kasvaa isoksi

Onko “taikalapanen” se käsiele, jota pari vuotta sitten suositeltiin naisten näyttää matuahdistelijoille: suora, tiukka katse, torjuva käden ojennus eteen ja sana: “Ei!”? 🤚Suomessa eräät eivät ymmärrä tosielämän faktoja. Ensin pitää itse ampua ja sitten sanoa: “Ei.”

Krijotusviher

“… poliisinkin…”

Juuso

Poliisipäälikkö käy Jakobin painia – kuulemma siitä mitä voi kertoa ja mitä ei.
Ei siis voi kertoa, että tekijät parrakkaita tummaihoisempia (ehkäpä turvapaikanjakijoita).
Ei sitä saa kertoa tai joku pahoittaa mielensä ja suvakit teloittaa sut.

Anonymous

Eivät ole parrakkaita.

Paavo Pökäle

No kyollä vaan ja parta on juuri sitä mallia ähly.

Sensuroitu Totuus

Suomen poliisi vastaanottaa käskyjä tahoilta jotka eivät kuulu perustuslain määrittämään komentoketjuun. Kenen mandaatilla tietyille ulkomaalaisille organisaatioille/henkilöille on myönnetty lupa suomen maaperällä tapahtuvaan rikollistoimintaan? Mitä vittua siellä oikein touhutaan?
-Ostettiin panssarimersut ja annettiin euroopan laajimmat urkintaoikeudet kansalaisvapaudet menettäen. Ei onnistu rosvojen kiinni ottaminen siltikään -teimme siis jälleen kerran helvetin huonon diilin.

Särmääjä

Kun puhutaan murhan yrityksestä niin viittaisi kyllä siihen että poliisit on haluttu saada keksityn hälytystehtävän verukkeella paikalle ja sitten ne on koitettu ampua ja ryöstää. Rikastajien toimintaa on selkeesti ja motiivi voi olla mikä tahansa äbäläwäbälä.

Anonymous

Se, että poliisi on liikenteessä tutkinut autoja vain pikavilkaisulla (“katsomme vain, minkä näköisiä ihmisiä täällä on”), antaa vahvan oletuksen, että jotain valkoisesta poikkeavaa väriä ollaan hakemassa. Violettia?

Janis Petke

Jösse lauloi: “Wittu, mitä paskaa”. Komppaan.

Anonymous

rinteen politiikka rupee tuottaan

Särmääjä

Kokoomuksen ja keskustan johdolla tuhoo on tehty jo vuosikaudet. Siihen ei vielä millään Rinteellä ole mitään vaikutusta.

Katri

Kaikki-rahat-kehitysapuun-ja-avustajiin-Rinne ei kyllä asiaa paranna. Tuo Isiksestäkin ihmisiä tänne koska vielä tarpeeksi ei ole suomalaisten henget uhattuina.

Osoite: Porvaribisnes

Juuri näin. Tännekin pesiytyneet porvarikokpanssit koittaa laittaa nämä jutut heti Rinteen hallituksen syyksi, vaikka Sipilä ja Orpo/Mykkänen tämän ongelman porvarihallituskaudella aiheutti ihan itse, kun veronmaksajien rahoilla pyörivän pakolaismiljardibisneksen kiimassa päästi maahamme pelkästään vuonna 2015 lähes 33.000 rikastuttajaa, joista pääministeri Sipilän ja sisäministeri Orpon tahdosta suurimman osan vielä bussitaksitoiminnalla hakivat Pohjois-Ruotsin puolelta, johon ei mikään Dublin ym. sopimus määrää. Varusmiehet pakotettiin kantamaan arvotavaran kasseja. Nyt sitä saadaan, kun meno alkaa muistuttaa Ruotsia ja kehitysmaakehitys on jo pitkällä.

Hyvä Suomi

“Vaaleatukkainen” “Valkoihoinen” “Äärioikeisto”. Kun nämä hyväksytyt tuntomerkit puuttuu, niin silloin yleensä on kysymyksessä rikastaja.

Uussuomalainen pedofiilipyromaanirinkikö?

Spekuloin, että jotkut ehkä yrittivät polttaa siellä jonkin varaston. Kenties pistää koko alueen tuleen. Ruotsin tapaan.

Nestori Lundahl

IL: “KRP:n Huhta-Ahon mukaan on mahdollista, että epäillyt ovat paenneet Suomen rajojen ulkopuolelle”.

Schweden, Schweden über alles

Haa! Ensin uusruotsalaiset iskivät Tanskaan, nytkö myös Suomeen? Uusi Pohjolan sota syttymässä?

S.E.P.

Juuri näin toimii esimerkiksi Porvoolainen tai muun paikkakuntalainen “pikku nilkki”porukka! Kun käry käy niin häivyttää Suomesta Ruotsin, Tanskan ja Saksan kautta jonnekin. Turvaan Hollantiin muun suvun luokse. Normi kuvio.
Pate ja Late siinä vaihtoi väliaikaisesti Poste Restanteen. Varma tieto!! KRP kertoi.
T.
S.E.P.

hjk

Tyypillistä poliisia. Vaaralliset murhaajat karkuteillä ja tuntomerkkejä ei anneta. Poliittinen poliisi uhraa kansalaiset, lapset ja naiset jotta ei tarvi kerto totuutta neekereiden rikoksista.

JokuVaan

Siitä Iltalehden videonauhalta voi katsoa, minkälaisia, ilmeisesti vapaamuurarien sormimerkkejä, Lardot antoi tutkinnanjohtajalle, joka “tiedotustilaisuuden” aikana kangistui yhä enemmän. Ei lupaa puhua. Noudata ohjeita.

Sensuroimaton Totuus

Hys, Hys vaan sillä järjestelmäuskovaisten mielenterveys saattaa järkkyä virallisen totuuden ulkopuolelta saaduista ärsykkeistä…
Merkeistä ja niiden kotoperäisistä käyttäjistä löytyy tietoa “Eliitin esoteeriset symbolit” nimiseltä blogisivulta. Ehdottomasti tutustumisen arvoista materiaalia joka auttaa ymmärtämään miksi lähestulkoon kaikki asiat menee suomessa päin helvettiä.

Varokaa, Vaasan pikatien varressa

Juuri tulleen IS-tiedon mukaan poliisilla on menossa takaa-ajo tilanne ilm. Tre-Ylöjärvi tiellä, kaiketi kohti pohjoista.

Aappa

”KRP varoitti Twitterissä aikaisemmin päivällä, että Porvoon poliisiampujat ovat vaarallisia ja aseistautuneita. Samalla KRP muistutti, että tällä hetkellä poliisin tiedossa ei ole mitään konkreettista uhkaa.”
Mielenkiintoista sanailua, äsken Ylenannon ‘uutisesta’ kopsattua.

Onneksi jo kaksi kiinni

Kaksi on otettu kiinni, twitter:
“Keskusrikospoliisi

Varmennettu tili
@krp_poliisi
7 min7 minuuttia sitten
Lisää
Poliisi on kello 20.36 ottanut kiinni kaksi henkilöä Tampereen seudulla puoli tuntia kestäneen takaa-ajon päätteeksi. Tilanteessa ammuttiin poliisia kohti. Keskusrikospoliisi epäilee, että kiinniotetut henkilöt liittyvät Porvoossa viime yönä tapahtuneeseen ampumatapaukseen.”

Selvennys

Viesti muuttui lähettäessä vähän sekavaksi.
Tuo otsikko: “Kaksi on otettu kiinni, twitter:” oli oma tekstini.
Muu oli copypastattu KRP:n twitter-sivulta.

Vaarallinen takaa-ajo

Video- ja uutiskuviin perustuen, kiinniotto tapahtui ilm. Hämeenkyrön ja Ikaalisten rajalla, Vaasan pikatiellä, n. 100 metriä nk. Vanhan Tampereentien / Ikaalisten keskustaan vievän “Sarkkilantien” risteyksen jälkeen.
Mietin myöskin, liittyikö Vaasan lentokentän – perättömäksi osoittautunut – pommiuhkaus tapahtumaan. Aiottiinko miehet esim. hakea yksityiskoneella Ruotsiin? Mitä hyötyä siitä olisi ollut? Jotain hyvin suurta, mutta vähällä älyllä suunniteltua tässä on ollut tekeillä.

Suomi ei voi sulkeutua, njet, njet!

“Rajat kiinni rikollisilta.”
Presidentti Niinistö: ”Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse”
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005335446.html
Penteleen ilkeitä toimijoita nämä tällaisten rajan sulkemisten vaatijat.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15620751/quoton-myoskin-siviilitahoja-yksityisia-toimijoita-jotka-osaavat-olla-vallan-penteleen-ilkeita-quot

VeeVee

Tekijät ovat Uusruotsalaisia. Epäiltyjen pärstätkin löytyy jo murhainfosta. Näin sitä Suomikin alkaa siirtymään Ruotsalaiseen monikulttuurisuuteen.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006216199.html

Nähtyon

Et sitten ole isommin tietoinen siitä miten Trump on iskenyt aseharrastajien ja metsätäjien kimpuun ja vaatii tiukkia asetiukennuksia, eli on pyörtänyt täysin ajatuksensa ennen vaaleja olleista, ja onkin ärsyttänyt lähes kaikki isänmaalliset jotka ko henkilöä äänesti.

spoonclankenhammer

Yleensä, jos tuntomerkkejä ei julkaista (varsinkin vakavampien rikosten ollessa kyseessä) voi olla varma, että kyseessä on “ruotsalaismiehet”.

TeeJii

Ruotsin kansalaisia ovat,varma tieto radiosta kuultuna.

Ruotsin sodanjulistus?

Ruotsalaisten hyökkäys suomalaista yhteiskuntaa vastaan, näinhän minä arvelinkin. Poliisiin kohdennettu väkivalta on aina “murhayritys”, ei esim. “taponyritys”. Jos ammuttu poliisi kuolee, kyseessä ei tappo vaan murha. Poliisi itse (Lardot) eilen sanoi, että kyseessä hyökkäys suomalaista yhteiskuntaa vastaan.