Ovatko Porvoon ampujat jo ulkomailla?

Kuvakaappaus 2019-08-25 18-31-00.png

Porvoon poliisiampumisen tiedotustilaisuudessa ei tullut tapahtumien kulkuun mitään selvitystä. Poliisi ei yleensä kerrokaan avoimien rikostapausten tiedossa olevista seikoista. Tutkinnan kannalta on oleellista olla kertomatta tekijöille mitä poliisi tietää.

Asiaa voidaan arvailla. Tietojen mukaan poliisi lähti teollisuusalueelle tavanomaiselle hältytystehtävälle. Tämä voisi tarkoittaa esimerkiksi murtohälytyskeikalle. Ampujat olivat mahdollisesti laukaisseet murtohälyttimen ja poliisipartio yllätti murtomiehet rysän päältä. Tässä yhteydessä murtomiehet ampuivat itsensä vapaaksi.

Tätä ajatusta vastaan sotii muutama seikka. Ensinnäkin kotimaiset pikkuvarkaat eivät kanniskele aseita murtokeikoilla. Vielä vähemmän he ampuvat poliisia jäädessään rysän päältä kiinni. Varkaat tietävät, että riippuen vähän seikoista niin putkasta pääsee ulos päivän parin päästä. Tuomiota saattaa huonolla tuurilla tulla muutama kuukausi ehdotonta. Pöljinkään varas ei siis ala tuollaisessa tilanteessa ampumaan itseään vapaaksi.

Jos hälytystehtävä oli murtokeikka, niin kysymys kuuluu mitä varastettavaa on jossain teollisuushallissa? Hitsausvälineitä ja työkaluja. Rahaa tai arvometalleja halleissa ei säilytellä. Jos kyseessä oli siis perusmurtovarkaus niin miksi rosvoilla oli aseet ja miksi he ampuivat itsensä ulos. Tätä voisi selittää sillä, että tekijät olivat ulkomaalaisia ja tulevat maasta, jossa itsensä vapaaksi ampuminen on yleisempää.

Mitä muita syitä poliisilla on tulla teollisuusalueelle kuin murtovarkaus? Mahdollisen rattijuopon perässä voisi ajella, mutta tuskinpa rattijuopotkaan ampuvat itsenään vapaaksi.

Seurataan tilannetta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

65 thoughts on “Ovatko Porvoon ampujat jo ulkomailla?

 1. Ja lisäksi, eikö noista murtokeikoista mene ensin häly stevareille, jotka sitten kutsuvat poliisit jos aihetta on…?

  39
  1. Eläköön vapaa liikkuuvus ja avoimet rajat!

   ”klo 17:19: Poliisi kommentoi maasta poistumista vielä siten, että teosta kulunut aika on sellainen, että epäillyt ovat mahdollisesti voineet poistua maasta.”

   Toivottavasti presidentti Sauli Niinistö ei tule puolustamaan ultraliberaalia ”rajat seljällään” -politiikkaansa, kuten USA:n ampumisissa Trump aina selittelee ja puolustelee maansa ultraliberaalia asepolitiikkaa ja kansallista kivääriyhdistystä.

   Ennen rikolliset pakeni Lappiin piiloon, mutta pysyivät maassa ja poliisi nappasi ne yleensä nopeasti. Nyt kun rajat on seljällään, niin pääsevät karkuun muualle EU-alueelle.

   Rajat kiinni rikollisilta!

   11
   1. Planeetan ylivoimaisesti pätevin kansanjohtaja Donald J Trump ei selittele vaan muistuttaa, että kysymys on perustuslaillisesta oikeudesta ja että aseet eivät ammu vaan se vähä-älyinen joka painaa liipaisinta.
    Pedoniinistö selittelee rajojen avoimena pitämisestä vastoin Suomen kansan enemmistön kantaa.

    17
    1
    1. Johan tuo ministeri Ohisalo, jonka ohi myös järki on kulkenut, siis jalkovälilläään ajatteleva sisäministeri, väitti, että turhapaikanhaku on jokaisen maailman ihmisen perusoikeus katsomatta siviilisäätyyn tai ikään, kunhan vain on nuori ja urospuolinen. Omaa isänmaataan ei tarvitse tietää, eikä syntymävuottaan, nimikään ei ole Suomen Migrille pakollinen. Joten siinä Ohisalo, jonka ohi järki on kulkenut, teki Sipilät ja kohta ovat kaikki maailman rikolliset turhapaikkaa hakemassa Suomesta?

 2. Ja eikö noista murtokeikoista yleensä lähde häly ensin stevareille, jotka sitten kutsuvat poliisin jos aihetta on…

 3. Poliittisen eliitin pahin pelko voi nyt toteutua etta ampuja tai ampujat ovat musulmaaneja. Baltian maista tulleet paukuttelijat olisivat huomattavasti helpompi hyvaksya.

  82
  1. tuli mieleen että haetaankohan nyt kiivaasti rahalla sopivia syntipukkeja. jonkinlaista aikalisää ainakin haetaan.

   41
  2. Viittaa hiekkaneekereihin, koska jo nyt haettiin yksittäistapausleimaa kun puhuttiin vaarallisuudesta. Ei kaikki hiekkaneekerit ammu, nääs.

   35
  1. Oli sentaan Taponen poissa tiedotustilaisuudesta, no puppelipoika ja suurperheen isa Elfgren tosin kunnioitti auktoriteetillaan mitaansanomatonta tiedotustilaisuutta.

   42
 4. Oiskohan siellä ollut huumeita? Se teettää narkkarikiristäjissä koviakin tekoja. Toisaalta mamujen maasta karkotuskin on syy ampua kuten noissa kehitysmaissa on kai tapana.

  30
 5. Istuvat varmaan jo saharan tulikuumilla hiekkasärkiillä khatia mäystäen
  ja pitkin pedofiili-partojansa naurellen ja muistellen lukuisia lapsivaimojaan.
  Takaisin tullessaan määkäisevät sanan ”asylum” ja pakkohan ne on tänne taas laskea.
  Pallit pölkylle, munat poikki ja porttikielto sivistyneisiin maihin. Amen.

  52
 6. Siellä on Forenom Project Hostel matkustajakoti jossa on maahantunkeutujia.

  46
 7. Tekijöitä ei aleta näin sunnuntaina vielä ihan aktiivisesti jäjittämään koska Suomi on tällainen ”8-16-maa”. Tapahtuneen johdosta tullaan lisäämään laillisten aseiden valvontaa, ja mikäli tekijät olivat jostain ”paremman kulttuurin” maasta, myös vihapuhepoliiseja.

  54
  1. Joo, sunnuntaisin ei voi katella valvontanauhoja kun äijät tulee vasta maanantaina hommiin, mut muuten oltais ehdottomasti julkaistu tekijöiden kuvat. Mutta huomenna siten…. tai tiistaina

   39
   1. Ehkä huomenna tait kuukauden päästä, kun ollaan varmoja, että tekijä/tekijät ovat varmuudella turvassa.

    33
  2. Joo, ne suunnittelevat jonkinlaista kameratolppaa aseille, jolloin on helppo saada tekijät kiinni.

 8. MV-lehden saamien tietojen mukaan poliisi on etsinyt ”parrakkaita ulkomaalaisia miehiä”, joten syynä voi olla rasismin aiheuttama traumaperäinen stressireaktio. Nyt pitää vain olla kärsivällinen, ja toivoa että oletettuihin kunniavieraisiin saadaan hedelmällinen keskusteluyhteys, asiaan kuuluvaa rispektiä unohtamatta.

  48
  1. Ehkä heilläkin on suomenkielinen ryhmänimi kuten ”Sedät”.
   PolPo etsii ”Setiä”. Muutoin ”poliisi vaikenee tutkinnallisista syistä”.

   31
   1. Saammeko mahd. huomenna, tuoreessa JLo-studiossa, kuulla ja nähdä lisää todellisia faktoja nyt tapahtuneesta? Valhemedioiden valheuutisointeja kun on turha edes lukea ja katsoa, ellei ole masokisti. Seuraavia Monokulttuuri-uutisia odotellessa. 👀

    18
   1. Näihin pullakahveihin ja kotiinkutsumisiin presidentti Niinistö itse suomalaisia kehoitti! Ja pääministeri Sipilä lupasi matuille oman kotinsa! Pian lähistöllä sitten raiskattiinkin alaikäinen tyttö (huhu väitti, että Sipilän joku, oma sukulaistyttö). Mitä kaikkea Suomessa onkaan sitten tapahtunut, suurin osa varmasti salattu? Veikkaan, että moni suomalainen suvakki ostanut seksiä itselleen, tarjoten maksuksi omia lapsiaan.

 9. Jokohan on marssit kehitteillä? Rikostilastojen kehitystä kun on seurattu ja jos tässä(kin) virkavaltaa ammuskeltu, niin miten jutisalot sun muut? Marssille?

  15
 10. Nyt spekuloidaan kunnolla. Entäpä jos kyseessä oli muslimiterroristien poliisille asettama ansa? Tarvitsivat käyttöönsä poliisiauton, sillä kun pääsee joka paikkaan ilman kysymyksiä. Tässä ei todellakaan voi olla kyseessä tavalliset sossurahojen pienuuteen vittuuntuneet valehtelija-mukapakolaiset, he tappavat ainoastaan naisia. TAAAAAAI mitä jos työvuorossa oleva konstaapeli on vapaa-ajallaan katsonut, tai luoja varjele: PUHUTELLUT musliminaista ja tästä suunnattomasti raivostunut muslimimies on suuressa oveluudessaan ja verenhimossaan kehittänyt tämmöisen nerokkaan juonen konstaapelin pään menoksi! NIINPÄ!!! Mahdollisuuksia on monia! Spekulointi on kivaa hommaa.

  21
  1. Jaska ja make siellä oli pontikkaa tms keittelemässä. Olivat tekoparroissa myyneet asiakkaalle joka vittuuntui jotta oli liian laimeata. Ja soitti polliisit. Tulitaisteluunhan se johti.

   13
 11. Ruotsalaiset poliisit antoivat suosiolla aseet ja autonsa, suomalaiset näyttivät taikalapasta.

  30
  1
  1. Onko ”taikalapanen” se käsiele, jota pari vuotta sitten suositeltiin naisten näyttää matuahdistelijoille: suora, tiukka katse, torjuva käden ojennus eteen ja sana: ”Ei!”? 🤚Suomessa eräät eivät ymmärrä tosielämän faktoja. Ensin pitää itse ampua ja sitten sanoa: ”Ei.”

   21
 12. Poliisipäälikkö käy Jakobin painia – kuulemma siitä mitä voi kertoa ja mitä ei.

  Ei siis voi kertoa, että tekijät parrakkaita tummaihoisempia (ehkäpä turvapaikanjakijoita).

  Ei sitä saa kertoa tai joku pahoittaa mielensä ja suvakit teloittaa sut.

  32
 13. Suomen poliisi vastaanottaa käskyjä tahoilta jotka eivät kuulu perustuslain määrittämään komentoketjuun. Kenen mandaatilla tietyille ulkomaalaisille organisaatioille/henkilöille on myönnetty lupa suomen maaperällä tapahtuvaan rikollistoimintaan? Mitä vittua siellä oikein touhutaan?

  -Ostettiin panssarimersut ja annettiin euroopan laajimmat urkintaoikeudet kansalaisvapaudet menettäen. Ei onnistu rosvojen kiinni ottaminen siltikään -teimme siis jälleen kerran helvetin huonon diilin.

  35
  1
 14. Kun puhutaan murhan yrityksestä niin viittaisi kyllä siihen että poliisit on haluttu saada keksityn hälytystehtävän verukkeella paikalle ja sitten ne on koitettu ampua ja ryöstää. Rikastajien toimintaa on selkeesti ja motiivi voi olla mikä tahansa äbäläwäbälä.

  18
 15. Se, että poliisi on liikenteessä tutkinut autoja vain pikavilkaisulla (”katsomme vain, minkä näköisiä ihmisiä täällä on”), antaa vahvan oletuksen, että jotain valkoisesta poikkeavaa väriä ollaan hakemassa. Violettia?

  27
  1. Kokoomuksen ja keskustan johdolla tuhoo on tehty jo vuosikaudet. Siihen ei vielä millään Rinteellä ole mitään vaikutusta.

   10
   1
   1. Kaikki-rahat-kehitysapuun-ja-avustajiin-Rinne ei kyllä asiaa paranna. Tuo Isiksestäkin ihmisiä tänne koska vielä tarpeeksi ei ole suomalaisten henget uhattuina.

    13
   2. Juuri näin. Tännekin pesiytyneet porvarikokpanssit koittaa laittaa nämä jutut heti Rinteen hallituksen syyksi, vaikka Sipilä ja Orpo/Mykkänen tämän ongelman porvarihallituskaudella aiheutti ihan itse, kun veronmaksajien rahoilla pyörivän pakolaismiljardibisneksen kiimassa päästi maahamme pelkästään vuonna 2015 lähes 33.000 rikastuttajaa, joista pääministeri Sipilän ja sisäministeri Orpon tahdosta suurimman osan vielä bussitaksitoiminnalla hakivat Pohjois-Ruotsin puolelta, johon ei mikään Dublin ym. sopimus määrää. Varusmiehet pakotettiin kantamaan arvotavaran kasseja. Nyt sitä saadaan, kun meno alkaa muistuttaa Ruotsia ja kehitysmaakehitys on jo pitkällä.

    10
 16. ”Vaaleatukkainen” ”Valkoihoinen” ”Äärioikeisto”. Kun nämä hyväksytyt tuntomerkit puuttuu, niin silloin yleensä on kysymyksessä rikastaja.

  31
 17. Spekuloin, että jotkut ehkä yrittivät polttaa siellä jonkin varaston. Kenties pistää koko alueen tuleen. Ruotsin tapaan.

  10
 18. IL: ”KRP:n Huhta-Ahon mukaan on mahdollista, että epäillyt ovat paenneet Suomen rajojen ulkopuolelle”.

  16
  1. Haa! Ensin uusruotsalaiset iskivät Tanskaan, nytkö myös Suomeen? Uusi Pohjolan sota syttymässä?

   24
  2. Juuri näin toimii esimerkiksi Porvoolainen tai muun paikkakuntalainen ”pikku nilkki”porukka! Kun käry käy niin häivyttää Suomesta Ruotsin, Tanskan ja Saksan kautta jonnekin. Turvaan Hollantiin muun suvun luokse. Normi kuvio.
   Pate ja Late siinä vaihtoi väliaikaisesti Poste Restanteen. Varma tieto!! KRP kertoi.

   T.
   S.E.P.

 19. Tyypillistä poliisia. Vaaralliset murhaajat karkuteillä ja tuntomerkkejä ei anneta. Poliittinen poliisi uhraa kansalaiset, lapset ja naiset jotta ei tarvi kerto totuutta neekereiden rikoksista.

  30
  1
 20. Siitä Iltalehden videonauhalta voi katsoa, minkälaisia, ilmeisesti vapaamuurarien sormimerkkejä, Lardot antoi tutkinnanjohtajalle, joka ”tiedotustilaisuuden” aikana kangistui yhä enemmän. Ei lupaa puhua. Noudata ohjeita.

  18
  1
  1. Hys, Hys vaan sillä järjestelmäuskovaisten mielenterveys saattaa järkkyä virallisen totuuden ulkopuolelta saaduista ärsykkeistä…

   Merkeistä ja niiden kotoperäisistä käyttäjistä löytyy tietoa ”Eliitin esoteeriset symbolit” nimiseltä blogisivulta. Ehdottomasti tutustumisen arvoista materiaalia joka auttaa ymmärtämään miksi lähestulkoon kaikki asiat menee suomessa päin helvettiä.

   8
   1
 21. Juuri tulleen IS-tiedon mukaan poliisilla on menossa takaa-ajo tilanne ilm. Tre-Ylöjärvi tiellä, kaiketi kohti pohjoista.

  13
  1. ”KRP varoitti Twitterissä aikaisemmin päivällä, että Porvoon poliisiampujat ovat vaarallisia ja aseistautuneita. Samalla KRP muistutti, että tällä hetkellä poliisin tiedossa ei ole mitään konkreettista uhkaa.”

   Mielenkiintoista sanailua, äsken Ylenannon ’uutisesta’ kopsattua.

   15
  2. Kaksi on otettu kiinni, twitter:

   ”Keskusrikospoliisi

   Varmennettu tili

   @krp_poliisi
   7 min7 minuuttia sitten
   Lisää
   Poliisi on kello 20.36 ottanut kiinni kaksi henkilöä Tampereen seudulla puoli tuntia kestäneen takaa-ajon päätteeksi. Tilanteessa ammuttiin poliisia kohti. Keskusrikospoliisi epäilee, että kiinniotetut henkilöt liittyvät Porvoossa viime yönä tapahtuneeseen ampumatapaukseen.”

   1. Viesti muuttui lähettäessä vähän sekavaksi.
    Tuo otsikko: ”Kaksi on otettu kiinni, twitter:” oli oma tekstini.
    Muu oli copypastattu KRP:n twitter-sivulta.

  3. Video- ja uutiskuviin perustuen, kiinniotto tapahtui ilm. Hämeenkyrön ja Ikaalisten rajalla, Vaasan pikatiellä, n. 100 metriä nk. Vanhan Tampereentien / Ikaalisten keskustaan vievän ”Sarkkilantien” risteyksen jälkeen.

   Mietin myöskin, liittyikö Vaasan lentokentän – perättömäksi osoittautunut – pommiuhkaus tapahtumaan. Aiottiinko miehet esim. hakea yksityiskoneella Ruotsiin? Mitä hyötyä siitä olisi ollut? Jotain hyvin suurta, mutta vähällä älyllä suunniteltua tässä on ollut tekeillä.

 22. Et sitten ole isommin tietoinen siitä miten Trump on iskenyt aseharrastajien ja metsätäjien kimpuun ja vaatii tiukkia asetiukennuksia, eli on pyörtänyt täysin ajatuksensa ennen vaaleja olleista, ja onkin ärsyttänyt lähes kaikki isänmaalliset jotka ko henkilöä äänesti.

  4
  2
 23. Yleensä, jos tuntomerkkejä ei julkaista (varsinkin vakavampien rikosten ollessa kyseessä) voi olla varma, että kyseessä on ”ruotsalaismiehet”.

  10
   1. Ruotsalaisten hyökkäys suomalaista yhteiskuntaa vastaan, näinhän minä arvelinkin. Poliisiin kohdennettu väkivalta on aina ”murhayritys”, ei esim. ”taponyritys”. Jos ammuttu poliisi kuolee, kyseessä ei tappo vaan murha. Poliisi itse (Lardot) eilen sanoi, että kyseessä hyökkäys suomalaista yhteiskuntaa vastaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.