Porvoon ampujat luultavasti ruotsinsuomalaisia

Expressen julkaisi hetki sitten Porvoon ampumisesta epäiltyjen pixelöidyt kuvat. Tässä tulevat kuvat ilman pixelöintiä.

 
Luultavasti tekijät ovat suomalaistaustaisia ruotsinsuomalaisia. Eri lähteiden mukaan tekijät olivat kiinniottotilanteessa puhuneet sekä suomea että ruotsia. Tämä viittaisi siihen, että tekijöillä oli jonkilainen yhteys Suomen suuntaan. Mitään nimiä tekijöille ei ole vielä saatu.
Joissakin yhteyksissä on mainittu yhteyksiä tiettyihin moottoripyöräjengeihin, mutta toistaiseksi tätä ei ole voitu vahvistaa mistään suunnasta.
Expressenin tietojen mukaan miehet itse olisivat soittaneet hälytyskeskukseen saadakseen poliisit paikalle, mutta tällainen teon kuvaus kuulostaa hyvin kummalliselta. Miksi poliisipartio haluttiin ansaan?

Subscribe
Notify of
guest
62 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
26.8.2019 15:32

Voisko olla että pojat on sotkeneet asiansa niin pahasti että muutama vuosi suomalaisessa vankilassa kuulostaa hyvältä?

Damppa
Damppa
26.8.2019 15:40

Tosi ammattirikollisia, ite soittavat kytät paikalle ja poliisit paikantavat sim-kortin. Olis varmaan kannattanut hävittää simkortti 😂

Anonymous
Anonymous
27.8.2019 04:34
Vastaa...  Damppa

Kannattanut hävittää se puhelin myös, *#06# imei koodi, pelkkä sim-kortin vaihto/hävitys auta yhtään mitään.

Voi poikaressuja!
Voi poikaressuja!
26.8.2019 15:41

Erkki ja Juhani haluavat paluumuuttaa Suomeen. Ruåtsissa on paha olla. Poliisisedät, auttakaa! Kasvoiltaan vaikuttaisivat veljeksiltä.

Hutisalo
Hutisalo
26.8.2019 17:55

Juu, veljeksiä olivat. Isoveli houkutellut pikkuveljen rikoksenpoluille. Tai toisinpäin.

Jäppinen
Jäppinen
26.8.2019 15:42

Arvaan, että tarkoitus kerätä aseet ja näin saada ”rispektiä”. Mahdollisesti vielä teloittaa poliisit, niin olisi kovia kundeja.

Anonymous
Anonymous
26.8.2019 16:01

Minkä ihmeen takia tuntomerkkien, kuvien ja nimien salailu poliisin ja valtamedian toimesta?

Anonymous
Anonymous
26.8.2019 16:08
Vastaa...  Anonymous

Varmaan yksi syy ettei tiedetty ovatko Irakkeja ja onhan se noloa etta taalla voisi olla jo ISIS-ukkoja ammuskelemassa poliiseja. Nyt valtamedia korostaa etta Ruotsin kansalaisuus ja toisella Suomenkin, kotikutoista ammuskelua huh helpotusta….

Anonymous
Anonymous
26.8.2019 16:04

Herregud, sanoi Ohisalo ja huokaisi etta onneksi eivat olleet musulmaaneja….

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
26.8.2019 17:12
Vastaa...  Anonymous
Hutisalo
Hutisalo
26.8.2019 18:01
Vastaa...  Anonymous

Mistä sen vielä tietää, olivatko musuja vai ei? Onhan niitä käännynnäisiä sekä ruåttalaisissa että suomalaisissa. Varsinkin naisissa vaanvoi olla miehissäkin. Ja jos vaikka olivat piireissä rispektiä hankkimassa. Polliisin tiedotus, no ei korppi korpin silmää noki.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
26.8.2019 16:44

Käsikirjoitettu näytelmä.

Anonymous
Anonymous
26.8.2019 16:59

Eivät näytä pikselöimättöminä suomalaisilta.

Valkea Kuulas
Valkea Kuulas
26.8.2019 17:34
Vastaa...  Anonymous

Tätä geneeristä metsuriseksuaarilookia, mikä alkaa tulla korvista.
Jotenkin koomista muuten perinteisemmän lehtimedian jutut: ”Alibi näki Porvoon epäiltyjen poliisiampujien kuvat – nyt kerromme miltä he näyttävät” 😀 😀 😀
Kiitos PT-Media!

Hyvin närkästynyt suometar
Hyvin närkästynyt suometar
26.8.2019 17:29

Jos ovat suomalaisia, niin tosi törkeä ja tuomittava teko tehdä omalle kansalle ja viranomaisille. Tulla nyt tänne levittämään ruåtsinkuppaa! Ammuskelemaan ympäriinsä. Hullut paukuttelivat poliiseja vielä pakoon kaahatessaankin. Osuivatko eläimiin? Ihmisiin eivät ilmeisesti, sillä poliisi sai heidät ajoissa pysäytettyä. Siinä sitä on ollut tuplasosiopaattia ratissa.
Pitäkää kele pyssynne ja ongelmanne siel tois pual lahte! Petätte hurrien puolesta oman kansanne! On siinäkin ”suomalaiset”. Eipä Suomi teille alkujaankaan kovin rakas ollut, kun piti sinne lähteä. Pysykää siellä ampumassa toinen toisianne!
IS-uutisen mukaan todellakin veljeksiä, joilla sama sukunimi ja toisella suomalainen henkilötunnus.
Eräällä nettifoorumilla väitetään heidän olleen matkalla Ikaalisiin, Pekka-sukulaisen luo. Tämä ”tieto” tosin voi olla vain p*apuhetta.

h44
h44
26.8.2019 18:09

Melkoiset veljekset. Mitä todennäköisimmin Porvoosta haettu lasti on jo matkalla Ruotsiin jotain toista kautta. Muutama vuosi linnassa Suomessa ja sitten Pattayalle keikkapalkkiosta nauttimaan.

Valkea Kuulas
Valkea Kuulas
26.8.2019 19:55
Vastaa...  h44

Kuvista päätellen aika erinäköiset veljeksiksi: erilaiset korvat, erilevyiset nenät, silmät eri etäisyyksillä toisistaan, erilaiset suut/huulet… oikeastaan silmätkään eivät lopulta lopulta paljoa muistuta toisiaan. Onhan noita nyt enemmänkin eri puusta veistettyjä veljeksiä tullut toki nähtyä, ettei se mitään todista suuntaan tai toiseen.

Anonymous
Anonymous
26.8.2019 21:05
Vastaa...  Valkea Kuulas

Mamma on sama mutta papat oli merimiehia ja erimiehia….

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
26.8.2019 18:13

Jo on mystinen tapaus, tai sitten ei ole yhtään. Ei tuossa mitään järkeä tunnu näillä tiedoilla olevan.

Pietu Leivo
Pietu Leivo
26.8.2019 18:48

richard ja anthony granholm

Bättre folk puuhissaan?
Bättre folk puuhissaan?
26.8.2019 19:08
Vastaa...  Pietu Leivo

Suomenruotsalaisia ruotsinsuomalaisia? Ruotsiapuhuvaa parempaakansaa?
No ei näköjään koko ankkalammellakaan kaikki suju ku strömssöössä. Hutiksi meni tämä suomalaisten ryöstö.

JokuVaan
JokuVaan
26.8.2019 18:51

Kyllä! Olivat edes puoliksi suomalaisia, niin johan alkoi poliisilla meno!
I
Nyt tajuan, puolisuomalaisia rikollisia siellä jahdattiin!
Toinen mahdollisuus: haluttiin näiltä pois esim. huumebusiness suomalaisilta (ja kirjoitin sen kauniisti).

Viimeinkin suomalaisia, sanoi kommunisti
Viimeinkin suomalaisia, sanoi kommunisti
26.8.2019 19:15

Ai että kun vasemmistolaiset nyt huokaisivat helpotuksesta ja juhlistavat ”voittoaan” kun tekijät eivät olleetkaan moniosaajia.

Anonymous
Anonymous
26.8.2019 19:21

Eli ruotsalaisia olivat

Aappa
Aappa
26.8.2019 19:54
Vastaa...  Anonymous

Varsinkaan kansalaisuus, muttei välttämättä nimikään, kerro verenperinnöstä mitään. Nämä ovat kuulemma puoliksi venäläisiä, puoliksi romaneja.

pöh
pöh
26.8.2019 22:52
Vastaa...  Aappa

Porvoossa kasvaneet ja lapsena muuttaneet Ruotsiin.

Ankdammen igen
Ankdammen igen
27.8.2019 12:02
Vastaa...  pöh

Ankkalammen omia pikku ankanpoikasia, eli Suomeen kyllästyneitä Borgå’n ruotsalaisia, parempaakansaa, jotka jo lapsuudessaan lentää vaapottivat takaisin omaan kulta-Ruotsiinsa.
Kuinkahan Huvudstadsbladet-johtoinen valtionmediamme tämän käsittelee? Poliisinpaukuttelijoiden omia kasvoja ja nimiä ei ainakaan vielä ole valhemedioissamme tohdittu suoraan näyttää. Siis ampuivat toista poliisia suoraan kasvoihin! Menikö näkö?
Murhayritysnimikkeitä monta, ilm. kymmenen, koska luotejakin kymmenen.

Ankdammen igen
Ankdammen igen
27.8.2019 12:20
Vastaa...  Ankdammen igen

Ja kumpi heistä mahtoi ampua? Se vanhempi, tyhmemmän näköinen? Toinen vaan viisaasti katsoi vierestä ja ajoi autoa?

Sähkeitä Ankkalammelta
Sähkeitä Ankkalammelta
27.8.2019 12:40
Vastaa...  Ankdammen igen

Minulta jäi eilen alku kuulematta Juneksen Vihapuhe FM-skriimistä, kuuntelen juuri.
Pohdintaan, kuka soitti poliisille ja miksi voisi olla selitys:
Toinen veljeksistä sekoili, toinen soitti tästä syystä poliisin. Kun poliisi tuli, tuo ampuja-veli ampui kohti poliiseja, eli: molemmat eivät ampuneet. Toinen veli sanoi toiselle ”ffy-ffaa! Mitä vittu sä teki?!”, kehoitti nopeasti hyppäämään autoon ja kaahasivat pakoon.

Viimeisin "virallinen tieto"
Viimeisin "virallinen tieto"
26.8.2019 19:43

Lainaus IS:n uutisesta: ”Poliisi meni Huhta-ahon mukaan sunnuntain vastaisena yönä Porvoon Koneistajantielle tavanomaiselle omaisuusrikokseen liittyvälle tehtävälle, jonka hätäkeskus välitti. Paikan päällä kuitenkin kaksi miestä avasi tulen kahta poliisia vastaan.”

Anonymous
Anonymous
26.8.2019 20:59

Kyllähän tämä nyt alkaa hieman epäilyttää. Ihme salailua koko juttu.

Anonymous
Anonymous
26.8.2019 22:08

väärin miksi näytetään naamat

Jens Görani Hämäläinen
Jens Görani Hämäläinen
27.8.2019 02:14
Vastaa...  Anonymous

Naamaahan ei näytettykään. Pelkkää pikselimössöä.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
26.8.2019 23:09

Naamat näytille niin neekereiltä kuin tasapuolisesti valkoiselta rodulta vaan häpeilemättä.
Kyllä rotuja vain on. Emme ole samasta rikun kaarnaveneestä veistettyjä kaikki.
Eron oikein aistii kun on erirodun välittömässä läheisyydessä jonottamassa.
Se älämölö jo itsessään paljastaa rodun erot.
Suomalainen on hiljaa ja hoitaa ostoksensa sen kummem-mitta lätinöitä ja älämölöjä.
Somali sensijaan on tullut kauppaan karaokemielellä laulamaan. Amen.

rosvoroope
rosvoroope
27.8.2019 00:00

ottaako isis vastuun?

Mongoloidi rotu
Mongoloidi rotu
29.8.2019 13:15
Vastaa...  rosvoroope

Kaverit näyttävät ihan vaalealta, joten eivät ole ISIKsejä

Särmääjä
Särmääjä
27.8.2019 00:29

Kyllä näillä ihme kyllä juuret ja elämä on Porvoossa ja Ruotsissa, mutta jotakin manneverta siinä on mukana. Silti luulisi tollasten tulevan jostain paljon kauempaa, mutta ovat voineet niiden kauempaa tulleiden ammuskelupiireihin tietysti Ruotsissa liittyä.

Catilina
27.8.2019 03:05

Pojat ovat timmissä kunnossa ja selvästi hyvin treenanneita. Pitkä kakku takana. Nyt vaan talvi pukkaa päälle, eikä siellä siviilissä niin kivaa sitten olekaan. Taitaa olla toive pidemmästä asumisjärjestelystä.

Anonymous
Anonymous
27.8.2019 03:35
Vastaa...  Catilina

Ei tartte asua ensi talvea matkakodissa tai Vokissa vaan pääsi ”asumisoikeusasuntoon”…

Anonymous
Anonymous
27.8.2019 09:14

Geeniperimä viittaa impulsiivinen käyttäytymiseen. Ehkä muuta selitystä ei ole.

Goottien geenit
Goottien geenit
27.8.2019 12:50
Vastaa...  Anonymous

Teko viittaa hemmoteltuihin hurrikakaroihin, joista kasvanut ylimielisiä sosiopaatteja.

Sanna
Sanna
28.8.2019 19:06

Sun lapsiesi lapsuus on lapsiesi vika?
EUROOPPA KUOHUU YLI LAITOJEN! Tarvitsemme muureja! Kiitos! Ohisalo on hullu!

Anonymous
Anonymous
5.9.2019 16:49
Vastaa...  Sanna

oharisalo on psykopaatti saasta

Perfect Storm
Perfect Storm
30.8.2019 14:58

Veljesten kostomotiivi on tuskin syntynyt viime vuoden aikana Porvoon työkomennusaikana, koska veljeksistä ei ollut merkintöjä poliisin tai lainvalvojien kanssa asioinnista. Samoin viimeaikainen viranomaiskonflikti Suomessa ei voi selittää veljesten koko aikuisiän jatkunutta syrjäytynyttä elämäntyyliä, eikä tarvetta viestiä teolla myös syntymäpäiväänsä tekopäivänä viettäneelle isälle Ruotsissa.
Minfossa oli aiheen ketjun sivulla 83 on puoliksi vakavaa spekulaatiota tapauksen kytköksestä Ulvilan surmaan. Vuonna 2006 Jukka S. Lahti oli ollut Porvoon poliisiin yhteydessä ilmeiseti jostain tietoonsa tulleesta pedofiliatapauksesta Porvoossa. Porovon poliisi oli ollut Lahden yteydenotosta huomiotaherättävän vaitonainen v. 2006 lopulla tapahtuneen Ulvilan murhan jälkeen. Myös Mikko Niskasaari on Ulvila-tapauksen tutkinassaan kinnittänyt Porvoon poliisin käytökseen huomiota. Porvoo on ollut väestön kokoonsa nähden poikkeuksellisen usein ja poikkeukselisen raakojen perhesurmien ja pedofiliarinkien näyttämöä jo 1990-luvun lopulta alkaen. Jos veljekset ovat yläasteiässä asuneet Porvoossa, he olivat 16-17 ja 12-13 vuotiaita porvoolaislapsia vuonna 2006, kun Jukka S. Lahti soitteli porvoolaisten pedofiilien tiimoilta Porvoon poliisiin, ilmeisen turhaan ja kenties myös henkensä kaupalla.
Spekuloisin tässä kohtaa, että veljeksille tai heidän lähipiirilleen on veljesten kasvuiässä, eli ennen Ruotsin vuosia, jotain pahaa tapahtunut joka on traumatsoinut veljekset ja estänyt heitä aikuistumasta normaalisti. Puuttui opiskelupaikka, vakituiset tulot, asunto, parisuhde, ja MMA seuran mukaan isoveljen harrastus keskeytyi lapsuudenkodin perheongelmien takia. Kolmekymppiset suomenruotsalaiset veljekset eivät elä symbioosissa ja spartalaisesti kuin ortodoksimunkit, ellei ole jokin isompi juttu lapsuudesta, joka vie kaiken tilan korvien välissä.
Ja aika selvää on, että he kantavat jostian heille tapahtuneesta kaunaa samanaikaisesti sekä Porvoon poliisille että omalle isälleen, ja halusivat omilla kasvoillaan tämän poliisiampumisen tehdä isänsä syntymäpäivänä. Todennäköisesti myös ampumispaikkaan Porvoon Koneistajantiellä liittyy symboliikkaa, josta veljekset, isä ja Porvoon poliisi tietävät. Mitä esimerkiksi Forenomin matuilu-kontin paikalla oli ennen, noin 15 vuotta sitten?

Traagistakin traagisempaa
Traagistakin traagisempaa
30.8.2019 18:24
Vastaa...  Perfect Storm

Jotain vastaavaa aloin jo itsekin epäillä, mutta kaikkea ei uskalla sanoa ääneen. Sillä kaikki ei ole ollenkaan kohdillaan noissa veljeksissä. Ikäeroa on, mutta silti pukeutuvat kuin identtiset kaksoset, kuin yksi henkilö. Täysin murtunut, enää mistään piittaamaton psyyke, jonka seurauksena ammuskelivat vielä liikkuvasta autostakin? Ovat kaiketi kauan hakeneet turvaa toisistaan? Kokevat ehkä kohtalonsa yhteiseksi? Olivat jo ehkä valmistautuneet kuolemaankin yhdessä, jos poliisi vastaa tulitukseen.
Mutta muita, edellä mainitsemiasi asioita harvempi, asiaa muistamaton, olisi osannut yhdistää nyt tapahtuneeseen. Jostain tuon tapaisesta on mahdollisesti nyt tapahtuneen taustoissa kyse. Mahdollinen kosto Porvoon poliisille? Mutta mitä he aikoivat aseilla tehdä? Aikoivatko viedä myös poliisien puvut?
Osa ”sankaritarinan” jatkosta, eli aikeista on vielä arvuuteltavissa.

Perfect Storm
Perfect Storm
30.8.2019 22:49

Päivän iltalehden mukaan https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/291e12ec-87d3-4dd4-84f5-2e94ab34108e
vanhempi veli on aikeissa valottaa tapauksen taustoja asianajajan välityksellä, kun syytteet on nostettu ensi vuoden puolella. Tämä viittaisi ainakin siihen, että alamaailman hyshys keikasta ei ollut kyse eikä kännisen päähänpistosta.
Jotenkin tulee vaikutelma, että veljekset olivat tämänkin siirron etukäteen miettineet. Joku taisi juuri saada puolen vuoden kidutustuomion odotellessaan veljesten ulostuloa. Tulevat kuukaudet kenties näyttävät, kuinka jotkut porvoolaiset irtisanoutuvat korkean profiilin töistään ja häipyvät ulkomaille, tai tavataan ajamassa suoralla kuivalla tiellä vastaantulijan kaistalla.
Ilmassa on sangen sakea vasta pöyhäistyn tunkion haju.

Looginen selitys löytyy lopulta
Looginen selitys löytyy lopulta
30.8.2019 23:32
Vastaa...  Perfect Storm

Itse alan jo ymmärtää PolPon kaiken toiminnan logiikkaa.

Rohkeat veljekset
Rohkeat veljekset
31.8.2019 12:13
Vastaa...  Perfect Storm

Selittyikö nyt moni, iso asia nyky-Suomessa?

Nähtyon
Nähtyon
30.8.2019 17:18

Tanska tiukentaa rajavalvontaa ruotsista tuleviltta, oliskohan suomessa aika tehdä sama.

Ei onnistu, vaikka koko Suomenkansa vaatisi
Ei onnistu, vaikka koko Suomenkansa vaatisi
30.8.2019 18:31
Vastaa...  Nähtyon

Rkp ei tuollaista tule ikinä sallimaan Suomessa. Olemmehan rasisti-Ruotsin alusmaa ja kaatopaikka.

Totuuden sana, meidän linnamme
Totuuden sana, meidän linnamme
1.9.2019 11:55

Eilisen ja tämän päivän uutisoinneissa voi jo selkeästi huomata Huvudstadsbladetin (ja sen johtaman suomalaisen median) ja veljesten isän yhteistyön, tapahtumien yleisilmeen hyvien mielikuvien muokkaamisessa. Myös poliisia vedetään asiaan mukaan. Jos ampujat olisivat olleet persuja, uutisointi olisi muuta.
Ei siinä, etteikö asiallisesti saisi kirjoittaa, näin kuuluu ollakin. Mutta tämä ihmisoikeus tuntuu Suomessa olevan vain tietyillä, Suomen alkuperäisväestöön nähden vierasperäisillä ryhmillä Suomessa. Nk. suoja- / kieliväri. En väitä, etteikö heillekin kuuluisi ihmisoikeus saada asiallinen ja inhimillinen kohtelu – jos he itse sen ansaitsevat – mutta verrannollisesti: miksi aito- / perus-suomalaisia ei näin kohdella, meidän omassa maassamme?
Miksi Husarilla on nyt tämä erityistarve? Ei ehkä veljesten vuoksi, mutta Borgån vuoksi. Rantaruåtsin maineen säilyttämiseksi. Paremman herrakansan oman, suojatun ankkalammen (Kolmas valtakunta / Ghautiod Tre kronor) suloisen mielikuvan ylläpitämiseksi. Mitä rantaruåtsin politikoitiin negatiivista veljesten taustalla sitten onkin, sitä piilotellaan viimeiseen asti. Suorastaan jo pelkään veljesten turvallisuuden puolesta.
Keväällä syntyneen demareiden Rinteen hallituksen toimesta, eduskunnassa Ruotsi siirrettiin kansamme hallitsijaksi suomalaisen kansan petturi-vasemmiston rinnalle ja itse perus-Suomi työnnettiin peränurkkaan. Vaikka puolueena Perussuomalaiset on Suomen suurin ja demarit tänä päivänä koostuvat enemmänkin matuista. Meitä, Suomen hallitusta johtavat siis suomalaisjuuriset, aatteelle vielä uskolliset, kourallinen valehtelemaan koulutettuja suomalaisvanhuksia, joita todellisuudessa johtavat, suomalaisille aina valehdellut Ruotsi ja näitä tukevat nuoremmat maahanmuuttajat (somalit, irakiaanot, eli islam, jonka perusajatukseen kuuluu että vääräuskoisille saa ja tulee valehdella), demaripuolueen kautta.
Mutta, kun tiedämme, että kaikki meille sitä kautta kerrottu on valhetta, joka pilkkua ja pistettä myöten, ei hätää. Itse rehellisinä me etsimme ja löydämme totuudenkin. Emmekä pelkää tuoda se julki.
Virsi 170, 3. säkeistö (Martti Luther – Jumala ompi linnamme)
Jos täyttyisikin maailma
nyt valheen enkeleistä,
niin pimeys ei kuitenkaan
voittoa saisi meistä.
Ne raivotkohot vaan
ja syöskööt kiukkuaan.
Ne saanehet jo on
Herralta tuomion.
Ne yksi sana kaataa.

Perfect Storm
Perfect Storm
2.9.2019 10:40

Veljesten isän kotisivun kuvagalleriassa on kuvia globalistieliitin seurassa liikkuneesta julkkiskokki Anthony Bourdainista. Huhun mukaan Bourdainin kesäkuussa 2018 tapahtunut, paljon julkisuutta saanut itsemurha oli lavastettu palkkamurha. Syynä, että Bourdain oli ollut aikeissa paljastaa glonalistieliitin pedofiiliringin. Bourdain oli ringissä itsekin: hänen väitetään ainakin toimineen lukuisia kertoja kokkina ringin kokoontumisissa. Epsteinin sellikuoleman jälkeen Bourdainin vuoden takaisesta kuolemasta esitetyt teoriat eivät vaikuta enää kovin foliolta.
Yksi asia selittäisi loogisesti veljesten yhdessä liikkumisen ja yhtenevän pukeutumisen: veljekset olivat miettineet valmiiksi tutkintavankeudessa tapahtuvan yllättävän kuoleman mahdollisuuden, ja päättivät siksi toimia kaksikkona: kun he toimivat yhdessä täysin identtisesti pukeutuneina ja identtisen näköisiksi laittautuneina, molemmat ovat alusta loppuun saakka epäiltyjä, eikä ulkonäön perusteella voi sanoa, kumpi ampui ja kumpi riisti aseen poliisilta. Poliisiin kohdistunut ampuminen taasen siirtää tutkinnan Porvoon poliisilta automaattisesti KRP:n vastuulle ja veljesten säilytyksen KRP:n poliisivankilaan. Molempien kuolema tutkintavankeudessa olisi liian huomiota herättävää. Jos taas toinen kuolee KRP:n selliin, on vielä toinen jäljellä puhumassa. KRP on toisin sanoen veljesten täydellisessä hallintaotteessa, ja joutuu tekemään rehellisen tutkinnan. Eipä ihme, että tutkinnanjohtaja oli kuin aaveen nähnyt.

"Natsi, fasisti ja rasisti!" Rikosuhri.
"Natsi, fasisti ja rasisti!" Rikosuhri.
2.9.2019 11:09
Vastaa...  Perfect Storm

Etenkin seksuaalirikosten uhreilla on paha tapumus muistaa. Rankan rikoksen uhri ei koskaan unohda ja saattaa hautoa mitä erilaisinta, omien kykyjensä mukaista kostoa.
Tämän päivän IS:ssa Sipilä ilmaisee katuvansa matujen kutsumista maahamme ja jopa omaan kotiinsa! IS luonnollisesti sensuroi osan mielipidekirjoituksista. Mm. muuan, aihetta varsin hyvin tuntevan rikosuhrin ääni vaiennettiin kokonaan.
Itse Sipilän katumusta he eivät uskaltaneet sensuroida, mutta rajansa vihapuheella!

Perfect Storm
Perfect Storm
2.9.2019 12:33

Tässä on kuluneen kesän aikana tapahtunut mielenkiintoinen dynamiikan muutos: eliitti on siirtynyt pelkääjän rooliin puolustuskannalle ja joutuu jatkuvati kaventamaan liikkumatilaansa. Me tavallinen kansa taas emme enää pelkää, koska mitä mieltä on pelätä auktoriteetteja jos koiranulkoilutuslenkillä (kuten allekirjoittaneelle kävi) tai lapsen koulumatkalla tai illanistujaisista palatessa joka tapauksessa joutuu eliitin lemmikkien pahoinpitelemäksi, raiskaamaksi tai ryöstämäksi. Mitä mieltä on pelätä työpaikan menettämistä eliitin palvelijana, jos joka tapauksessa milloin tahansa voidaan lavastaa tietovuotajaksi ta Putinin rahanpesijäksi tai muuten vaan ryssän kätyriksi ja viedään istumaan määrättömäksi ajan selliin tai jopa katoaa? Jos valtakunnan yleisradioyhtiön toimittaja voi eliitin käskystä leimata sinut vieraan vallan vakoojaksi ja levittää sinusta valheita länsimaiden hallituksille ja naton päämajaan?
Kun tavallisella ihmisellä ei ole mitään menetettävää tässä absurdissa matrixissa, ei tulevaisuutta, ei mainettaan eikä koskematomuuttaan, ei ole enää pelättävää. Meitä on paljon ja he jotka nyt pelkäävät, ovat meidät tällaisiksi tehneet.

##
##
5.9.2019 16:42
Vastaa...  Perfect Storm

Yhdyn edelliseen 100 %.

stailari
stailari
2.9.2019 21:07

En tiennytkään että ruotsalaiset pidätyskuvat otetaan stailauksen kautta. Yleensä, mitä suomalaisia pidätyskuvia näkee, on veijjarit enemmän/vähemmän rähjäisiä. Nämä ruotsinpojat näyttävät erittäin huoliteluilta pidätyskuvissa – sama stailaaja luultavasti. :))

"Verikosto"?
"Verikosto"?
5.9.2019 08:37

Tämän aamun Ilta Sanomat:
”Hymyn ja Alibin mukaan veljesten sukulaismies olisi 1990-luvulla otettu kiinni ja tuomittu rikoksesta, joka olisi jäänyt kaivelemaan perheessä. Lehtien lähteiden mukaan katkeruus voisi liittyä siihen, että joidenkin mielestä sukulaismiehen kiinniotossa olisi käytetty liikaa voimaa.”
Linkissä aiempaan uutiseen:
”Porvoon poliisiampumisesta epäiltyjen miesten isä ei voi ymmärtää poikiensa tekoa.”
Jos kyseessä on ollut verikosto äidin puoleisen sukulaisen puolesta, ei ihme, että miesten isä on ollut ymmällään.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.9.2019 12:20
Vastaa...  "Verikosto"?

Rickhard ja Raymond? Mitä nimiä nämä oikein ovat – eivät ainakaan ihan perisuomalaisia?

Ilmeisesti osaromaneja
Ilmeisesti osaromaneja
5.9.2019 12:54
Vastaa...  Suomi Finland

Ilm. suomenruotsalainen isä ja (ilm.) puoliromani äiti. Lähinnä romaninimiltä nuo kuulostavatkin.

Edellinen väittäjä
Edellinen väittäjä
5.9.2019 16:28

Ahaa. Väärää huhua siis.