Porvoon poliisiampujat Ruotsin kansalaisia

EC1qC2bXoAEydFx

Poliisin mukaan eilen illalla Ikaalisissa kiinniotetut miehet ovat epäiltynä Porvoon poliisien ampumisesta. Tekijät ovat 1989 ja 1994 syntyneet Ruotsin kansalaiset. Puoli yhdeksän aikaan tehdyssä kiinniototssa oli suuren maailman elkeitä.

Kiinniotosta ja paikalta nähdyistä filmeistä ja kuvista voidaan päätellä muutamia asioita. Nimittäin poliisilla oli selvästi jonkinlainen tieto missäpäin tekijät mahdollisesti liikkuvat. Muuten tuskin olisi jonnekin pikkukylään Ikaallisiin saatu sellainen massiivinen määrä poliisiautoja ja karhukoplaa kiinniottohommiin. Poliiseilla on luultavasti ollut kymmeniä siviilipartioita Helsingistä pohjoiseen johtavien pääteiden varsilla postaamassa ampujien autoa ja kun auto on sitten huomattu liikennevirrassa sitä on lähdetty seuraamaan ja samalla valmisteltu pysäyttäminen.
Ampujinen motiivi tulee olemaan mielenkiintoinen. Tässä vaiheessa teolle ei näytä olevan mitään järjellistä motiivia mutta mistään huviampumisestakaan tuskin on kyse. Mitä kaksi ruotsalaista teki jossain Porvoon perukoilla? Oliko paikanpäällä tapahtumassa huumelastin vaihto, mutta kilpaileva firma teki jäynää ja soitti poliisit paikalle. Tämän takia panikoitiin ja ammuttiin huumelastissa tie vapaaksi.
Lisäksi on oletettavaa, että tekijöillä on jonkinlaisia kontakteja Suomen suuntaan. Kukaan random-gangsteri tuskin lähtee Suomeen ampumaan poliiseja huvikseen. Joten tätä taustaa vasten on hyvin oletettavaa, että kyseessä oli jonkinlainen bisnes, joka epäonnistui. Ampujilla on ollut jonkinlainen kontakti Suomessa.
Karkureiden on kuitenkin ollut ymmärrettävä teon jälkeen, että Ruotsiin ei pääse laivoilla, joten ainoa mahdollinen maastapoistumisreitti olisi voinut olla joku pohjoisen rajanylityspaikka. Tosin sielläkin olisi ollut valmius.
Kaiken kaikkiaan tekijöiden herkkä liipaisinsormi viittaa ihan johonkin muuhun kuin ihan kotiruotsalaisiin gangstereihin. Sen verran herkästi poliisia on ammuttu kuten myös ennen kiinniottoa epätoivoinen ammunta ja pyrkimys saada poliisiautot kannoilta. Toisaalta kun katsoo esimerkiksi ylläolevaa kuvaa toisesta kiinniotetusta niin toisessa käsivarressa on selvästi tatuointeja. Lisäksi tekijöillä vaikuttaa olevan luotiliivit kiinniottotilanteen kuvissa. Kovan luokan gangsterit kantavat melko yleisesti luotiliivejä.
Poliisia on kritisoitu siitä, että se ei julkaissut tekijöiden tuntomerkkejä. Tämä johtui tietenkin kahdesta seikasta; ensinnäkin poliisi tiesi ketä etsii, joten yleisön apu oli lähinnä marginaalinen. Suurin syy oli tietenkin se, että jos ampujat olisivat huomanneet jonkun sivullisen tunnistaneen heidät etsintäkuulutetuiksi poliisiampujiksi niin sivullisen henki olisi ollut vaarassa. Olivathan he ampuneet jo siihen mennessä poliiseja niin olisiko jonkun tuntemattoman sivullisen henki jotenkin arvokkaampaa tilanteessa, jossa olisi pitänyt valita sivullisen yhteys poliisiin vai henki pois.
Tuomioita kaksikolle tullaan antamaan, jos näyttö oikeudessa riittää, niin ainakin murhan yrityksestä + – 8 vuotta ja mahdollisesti esimerkiksi liikenteen vaarantamisesta kiinniottotilanteessa.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jesse

Åke ja Gunnar pärkkele!

Nestori Lundahl

Minä luulin että ne ovat Börje ja Örjan, mutta samapa tuo.
Hyvä että eivät nyt sentään mitään “siirtolaisia” olleet.

Ankkalammen poikasia

Richard ja Anthony, olkaa hyvä. Eivät sentään Risto ja Antti. Eihän meiän omat suomenpojjaat nyt tämmöttiä tekis!

Hähhähhäääääää

Stubb voisi näyttää solidaarisuutensa (koska monikulttuurisuus on rikkautta) ja toimia tulkkina ruotsalaisille.

Matula

Murhan yrityksestä saa Suomessa pienemmän tuomion kuin huumekaupasta.

Kukkiva Tölli

riippuu ihan suojaväristä. Huumeiden myyminen on valtiolta pois, mutta jonkun tappaminen on suorastaan NWO tavoitteiden mukaista

Tapiola

Hyvin todennäköistä että jokin diili epäonnistui. Ehkä on tullut riitaa viime metreillä jostain. Sitten vielä se motellin sahattu ovi. Sieltä on nopeasti haettu jotain.
Jos tässä on kämmi jollekin tehty, niin noille ampujille. Eivät saaneet mitä halusivat, mutta ehkä menettivät sen mitä oli sahatun oven takana.
Poliisiin hyökkäys kohdistui vain siksi kun tulivat paikalle.

Heikki Kunttu

Julus Lokalle näyttää tuossa epäselvässä kuvassa, luotiliivitkin päällä, tuskin ollut ratsastamassa.

Anonymous

Luotiliivi joo, suojaahan se vahan mutta kun kunnon tarkka-ampuja napsauttaa silmien valiin tai suusta sisaan niin liivit saa myohemmin huutokaupata Poliisin huutokaupassa.

Särmääjä

Ihan jännittää onko Kosovosta vai Albaniasta

kanander

Veikkaan taustaa Irakissa. Eivät näytä Vaahteramäen Emililtä.

J-P P

Aika kaukaa haettu tuo, että olisi jotkut kilpailevat kauppiaat soittaneet poliiseille. Ei kuulu sen tasosten ihmisten kepposiin. Kyllä ne ennemmin hävittää ihmisiä ja ottaa mitä haluaa.

Eläkkeet paikkaamatta

Syntyneet 1989 ja 1994. Expressenissä on kuvat, pixelöityinä. Samainen lehti väittää että tyypit ovat itse soittaneet poliisit paikalle ja sitten ampuneet. Mobiilimastot tyhjentämällä on saatu jätkien sijainti selville.
Ihmeellistä touhua, paljon poruja, vähän villoja, hyöty nolla? IQ tavallista alhaisempi.

##

muslimisaastoja, IQ miinuksella jo 1400 vuoden ajan ei kä koskaan muutu. Hävitettävä planeetalta heti, kun suvakkihyyssärit, vihervasemmistorotta-kommunistit sekä ilmastouskovaiset hörhöt on poistettu.

Sota tästä tulee, vaikkei olisi väliksi

Tässä todennäköisesti Ruotsissa toimiva klaani on päättänyt näyttää Suomessa asuville klaaneille miten poliisin kimppuun käydään. Ruotsissa kun poliisi ei uskalla muuta kuin diskuteerata ja anoa armoa pommiattentaatteja ja ammuskelua vastaan. Vedoten siihen että nekin olisivat ihmisiä.
No, ensimmäinen Ruotsi-Suomi teroriteko sai varmasti vieraslajien edustajat yllättymään koska poliisihan lähti perään eikä vain kirjannut tapahtumaa “yleiseksi vaaran aiheuttamiseksi”, kuten Ruotsissa. No, nyt on annettu vahva signaali että Suomessa ei terrositit kauaa heilastele. Joten saas nähdä miten jatkossa vieraslajien edustajat Suomessa uskaltavat korottaa ääntään.
Toisaalta, poliisillakin olisi nyt perusteellisen harkinnan paikka. Panostaakko edelleen vihapuheeseen vaiko sisäiseen turvallisuuteen? Jos sisäiseen turvallisuuteen niin sitten ei pitäisi hyökkäillä isänmaallisten kimppuun. Ja pidättää heitä ilman perustetta. Sillä se on se ainoa porukka joka tulee poliisin avuksi kun sota alkaa kolmen vuoden sisällä.

PastoriNikulainen

Staffan ja börje toteuttivat ruotsin nykykultturellia menoa paukuttelemalla.
Monikulttuurinen rikkaus alkaa tarttua.

Minä

Jotain epätavallista oli, kun ei huudettu allahua.

Asko Liukkonen

Näitä ulkomaalaisia perseilijöitä varten pitäisi tehdä vankileiri jonnekin huitsin helvettiin. Asuntoina toimisivat parakit ja itse huolehtisivat parakkien lämmityksestä tekemillään polttopuilla. Ruuaksi jotain halvinta puuroa. Ei tapaamisoikeutta ulkopuolisiin. Tuomioksi aina elinkautinen. Alue pitäisi eristää ulkopuolisilta ja sähköaidat ympärille. Vartijoiksi sotilaspoliisit ja lupa ampua, jos yrittävät karkuun. Pois voisi päästä 20 vuoden jälkeen, jos omaiset pystyvät maksamaan tyypin aiheuttaman vahingon plus muut kulut tuplana. Sen jälkeen karkoitus. Jos sen jälkeen tavataan Suomen maaperällä, takaisin leirille loppuelämäksi syömään paskaa puuroa.

Perusjarzu

Australia on fiksu paikka, ei mamut tuu maahan hillumaan ennen asian käsittelyä ku joku saari keskellä ei mitään vuokrattu noita varten keskeltä ei mitään ja piikkilanka-aidat ympärillä. Viranomaiset viivyttävät sitte sen aikaa että nuo joko vetävät itsensä narun jatkeeksi tai lähtevät takaisin mistä tulleetkin. Hienoa/fiksua jos muuallakin olis sama systeemi. Affenanmaa olis noille tyypeille hyvä, piikkilanka-aita ympärille ja elinkautinen, siellä puhuisivat sitten ruottia keskenään.

Asko Liukkonen

Kainuun korpi olisi hyvä paikka. Tietysti vielä sellainen, jossa olisi kesäisin helvetisti itikoita.

ihmisoikeudetkunniaanjasaastoiltanirriveke

“Olivathan he ampuneet jo siihen mennessä poliiseja niin olisiko jonkun tuntemattoman sivullisen henki jotenkin arvokkaampaa tilanteessa, jossa olisi pitänyt valita sivullisen yhteys poliisiin vai henki pois.”
Otappa huomioon se, että tiedottamalla saastojen tarkat tuntomerkit, olisi siviileillä pieni sauma olla varuillaan, missä ne ikinä hiippailivatkaan.
Lisäksi, saastatoiltahan olisi pitänyt kajauttaa päät muusiksi tuossa turvapaikka-anomuskuvan tilanteessa ja ampujaa juhlia viikon verran!

Anonymous

Tuollahan jo juhlittiinkin tatti tanassa, eräiden keskuudessa että nämä olivatkin Suomalaisia. No eihän se mennytkään taas niin.

JokuVaan

Niin, poijaat kuten isänsä ja äitinsä ovat alkuperäisiä ruotsinkielisiä porvoolaisia. Muuttivat Ruotsiin toisen lapsen ollessa peruskoulun 8-9 -luokalla.
Ehkäpä poijaat ovat tutustuneet paremminkin ilmiöön “blue light sabotage”? Yrittivät joko tuoda sitä Suomeen, tai sitten touhuissaan on tarkoitus hölmöilyllä peittää joku paljon suurempi juttu.

JokuVaan

Eli Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta:
Granholm Raymond Johannes, sekä Granholm Richard Nicholas.
2 (kaksi) murhanyritystä.

Rikollisen outo ajatuskuvio

Ihan ihme veikkoja:
IS:
“RUOTSALAISLEHTI Expressen ja Iltalehti ovat kertoneet, että poliisipartio väijytettiin ansaan tapahtumapaikalle teollisuusalueella Porvoon Koneistajantiellä. Epäillyt iskijät olisivat itse soittaneet tekaistun hätäkeskuspuhelun.
IS:n tiedon mukaan toinen miehistä olisi soittanut hätäkeskukseen ja sanonut, että he ovat ottaneet kiinni autovarkaan. Tämän takia he tarvitsivat paikalle poliisipartiota.
Poliisi ei ole vahvistanut tietoa. Poliisi on kertonut aiemmin, että partio meni Koneistajantielle ”tavanomaiselle omaisuusrikokseen liittyvälle tehtävälle”.”
Mitä nuo hölmöt luulivat tekevänsä? Tarkoitan hölmöillä noita ampujia.