Järvassa hurja yö: iso kiinteistö poroksi ja kaksi puukotettu sairaalaan

Kuvakaappaus - 2019-08-27 07-55-08.png

Ei päivää ilman jotakin. Tukholman Järvan ongelma-alueella laitettiin yöllä pystyyn jättimäinen tulipalo ja pari puukkohivautettiin sairaalaan. Tulipalossa Rinkebyssä paloi monen sadan neliön kiinteistö, jossa sijaitsi alueen pesutupa, yrityksiä ja paikallisten kokoustamistila.

Tulipalosta saatiin hälytys klo 01.00 jälkeen. Rakennus oli jo tuolloin ilmiliekeissä. 1500 neliön kokoista rakennusta oli yöllä sammuttamassa ainakin 60 palomiestä ja lopulta kiinteistön annettiin palaa hallitusti loppuun.
Vieresten kerrostalojen asukkaita evakuoitiin, sillä palo meinasi aluksi levitä viereiseen kiinteistöön.
Rakennuksessa on mm. jättimäinen pesutupa, jossa alueen asukkaat pesevät pyykkinsä. Nyt jää pyykit vähäksi aikaa Rinkebyssä pyykkäämättä. Lisäksi kiinteistössä on erilaisia asukastoimistotiloja sekä kokous- ja juhlatilat esimerkiksi hääjuhliin.
Muuan Rinkebyssä asuva mies kertoo Pt-medialle, että talon edustalle kokoontuu usein iltaisin ja öisin nuorukaisia, kuten eilen illallakin. Yöllä ammuttiin tavalliseen tapaan paukkupommeja, joten enpä yhtään yllättyisi, että ovat sytyttäneen talon vahingossa tahallaan.
Poliisi tutkii asiaa murhapolttona, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Kiinteistö näytti ylhäältä katsottuna tältä:
Kuvakaappaus - 2019-08-27 08-12-13.png
 
Saman kadun varrella tapahtui 2009 suuri palo kun kokonainen kerrostalo roihahti alhaalta ylös asti tuleen. Tuolloin äiti ja viisi hänen lastaan kuoli palossa, sekä seitsemän muu menehtyi. Palo syttyi kerrostalon maatason terassilta, jossa pidettiin grillijuhlia. Alkoi vesisade ja hiiligrilli vedettiin sisälle olohuoneeseen. Siitä palo sitten levisi koko taloon muodostaen voimakkaasti savua.
 
Kuvakaappaus 2019-08-27 08-20-11.png


Naapurilähiö Akallassa löydettiin rappukäytävästä kaksi haavoittunutta henkilöä. Molemmilla vakavia puukotukseen viittavia vammoja. Poliisi ei avaa asiaa toistaiseksi enempää. Tekoa tutkitaan murhan yrityksenä.
 

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl

Matut eivät osaa elää kuin raunioissa palaneiden autojen keskellä täydessä sekasorrossa.
Pian he ovatkin muuttaneet Ruotsin aivan kotimaidensa näköiseksi.
Ja ruotsalaiset vaan ylpeinä suvaitsevat maansa tuhon.

Anonymous

Hyvin sanottu, raunioita, tuhottu infrastruktuuri ja epähygieeninen ympäristö niim musulmaani on kotonaan ja osaa olla “sovussa” itsensä ja muiden kanssa…

järkijärjetön

Ruotsi on turvallinen maa lausui kolmen pointin isohampainen mulkerostuppi sekä Lapin psykolekuri, Uppsalassa kouluttautunut järjen jättiläinen. Nöyrimmät kiitokset.

Valtsu

Jossain joku tärkeä ihminen nytkin miettii, voisiko kaikki johtua omakielisen islaminopetuksen liian vähistä tuntimääristä – ja johtuuhan se kun asiaa työryhmänä mietitään!

PastoriNikulainen

Kehitysmaameininkiä. Jokapäivä riehutaan ja syödään banaania.

Anonymous

Etniset ruotsalaisethan siellä vai keppostelee. Ihan se pikkuinen asia. Onko nyt niin että samoin kuin porvoossa niin samoin ruotsissa nyt ajatellaan että jos on suomen tai ruotsin kansalainen olet ruotsalainen tai suomalainen. Haluaisin aina tietää näiden keppostelijoiden etnisen kansalaisuuden. Kaikki tutkimus tietää että tätän tyyppinen käytös kyllä jatkuu sukupolvesta, noin pariin sukupolven jälkeen, ehkä . taaksepäin. Kun tätä ei meillä tai ruotsissa ymmärretä niin mikä on äänestäjien älykkyys. En paljon toivoa panisi tuohon.

MKoo

Rauniot tulisi nimittää sotamuistomerkiksi ja rauhoittaa samaan tapaan kuin kirkko Hiroshimassa atomipommin jäljiltä.
YK voisi lisäksi julistaa rauniot maailmanperintökohteeksi, joka symboloi sitä, kuinka muslimimaailman kulttuuriväki kohtelee lämmöllä tyhmiltä ruotsalaisilta ilmaiseksi saatua perintöä.

Filipstad jo valloitettu

Kaupunki kaupungilta, kylä kylältä pilataan.
Filipstadin pikkukaupungissa kansanvaihto on jo todellisuus: kun 600 kantista muuttaa pois tulee tilalle 1000 analfabeettia tai hyvin alhaisen koulupohjan omaavaa matua. Työvoimapula on suuri mutta matuista ei ole mitään apua, eivät täytä vaatimuksia. Kunnan talous on täysin perseellään.
https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/desperata-laget-i-filipstad-efter-flyktingkrisen-inrikesfodda-lamnar-kommunen

Unohda eläke

Uusinta tietoa maahanmuuttajien koulutustasosta: esim. Afgaanit ovat käyneet keskimäärin 3,8 vuotta koulua elämässään. Siinä kaikki.
https://www.ekonomifakta.se/fakta/arbetsmarknad/integration/utbildningsniva/