Maanantainen naisen murha muutti koko Malmön tulevaisuuden suuntaa

praying-2179326_960_720

Haluatteko lukea kovaa tekstiä? No tässä tulee. Nimittäin katson, että maanantaiaamuinen naisen murha keskellä Malmön aamuvilkasta katua oli niin onnistunut teko kuin vai voi olla. Se muutti niin radikaalisti tulevaisuuden kulkua. Vaikkakin politiikot ja mediapellet taas ovat uikuttaneet kuinka ampuminen oli raaka ja raukkamainen teko.

Uli uli. Raaka se oli kyllä, mutta ei missään nimessä raukkamainen. Äiti, joka piteli lastaan sylissä, ammuttiin kuoliaaksi useilla päähän kohdistuneilla laukauksilla keskellä kirkasta päivää kymmenien silminnäkijöiden edessä. Bang bang bang, aivot asfalttiin. Teon jälkeen ampuja patsasteli paikanpäällä muutaman minuutin ikäänkuin gorilla, joka takoo rintaa ”katsokaa kuka on kingi”.
Tästä seurasi ydinpommin paineaallon lailla leviävä paniikki ja pelko läpi koko Malmön.
Tällä hetkellä Malmössä ei ole yhtään ainoaa ihmistä, joka uskaltaisi todistaa yhtään mitään. Kaupungin ylle levisi vähän kuin se Jumalan henki, joka soljui aikojen alussa vetten päällä. Jumalan henki synnytti uutta, mutta tämä Malmön ylle levinnyt henki tappaa koko kaupungin motollaan: Älä näe mitään, älä kuule mitään äläkä tiedä mistään mitään. Ihmiset pelkäävät yhä enemmän. Varsinkin ne ns. tavalliset ihmiset.

”Älä näe mitään, älä kuule mitään äläkä tiedä mistään mitään”

 
Vaikea sanoa kumpaa Malmön asukkaat tällä hetkellä pelkäävät enemmän; sitäkö, että poliisi jonkun sattumuksen jälkeen ottaa yhteyttä kertoen ne maagiset kuolemaan johtavat sanat: ”Todistajan on velvollisus pysyä totuudessa”. Vaiko sitä, että vahingossa sattuu katsomaan tilannetta, jossa tehdään rikosta.
Tilanne kaupungilla on nyt sama kuin vankilassa. Vankilan sääntö numero yksi on: Hoida omat asiasi äläkä puutu yhtään mihinkään. Kun tätä sääntöä osaa noudattaa sillä pärjää todella pitkälle. Yleisesti ottaen vankiloiden hyvin monet kiristämis-, pahoinpitely- ym sattumukset johtuvat usein siitä, että joku ei ole osannut olla puuttumatta vääriin asioihin.
Suomessa tavallinen ihminen uskoo siihen, että vaikka todistaa rikosasiassa, siitä ei yleensä ole seurannut mitään kostotoimia. Paitsi jos todistaja on ”vasikka” tai jollain tavoin muuten mukana alamaailman toiminnassa. Silloin henki on tietenkin löyhässä, mutta perustollisko, joka todistaa rikosjutussa, saa yleensä olla rauhassa. Asiantuntijatodistajiin kostotoimia on kohdistunut tuskin koskaan.
Malmössä ollaan menty siihen pisteeseen, että lääkärit, hoitajat ja muut erilaiset ammattihenkilöt, jotka ovat tekemissä työnsä puolesta rikollisten kanssa, eivät voi enää luottaa asiantuntijuudenkaan tuomaan turvaan. Maanantaina murhattu nainen oli lääkäri ja ollut jonkinlaisessa todistajan asemassa isossa murhajutussa, jossa annettiin yhdelle nuorukaiselle eilen 11 vuoden vankeustuomio murhasta ja kolmesta murhan yrityksestä. Jos tällaisessa asemassa oleva nainen paukutetaan hengiltä keskellä katua niin kuka oikeasti kuvittelee, että joku tavallinenkaan ihminen uskaltaa enää todistaa yhtään mitään.
Pahin ristiriita on tavallisilla kilteillä ihmisillä. Meikäläinen osaa olla kertomatta poliisille mitään, mutta entäpä vanhat mummelit. Eivät he osaa valehdella poliisille ja olisivatkin siten jatkuvassa hengenvaarassa Malmössä, sattuessaan rikostilanteeseen todistajaksi.
gangster-3830957_960_720
 
Kun mediapellet ja politiikot nyt huutavat Twitterissä murhan raukkamaisuutta, niin tuo uikutus kuvaa lähinnä pelon edessä housuun paskovan pelkurin toimia. Yritykset todistaa, että teillä olisi vielä arvovaltaa ja voimaa, ovat turhia. Te hävisitte jo pelin eikä arvovaltanne enää nouse ”jykevillä” sanoilla. 
Mietitäänpä tilannetta lisää. Naisen murhannut nuorukainen jää kiinni tai on jäämättä. Ihan sama. Peli on jo joka tapauksessa voitettu. Joka ainoa malmöläinen pelkää kuset ja paskat housussa kaikkea, mikä vähänkin risahtaa. Murhaajapooli sai niin paljon rispektiä, että Ruotsin historiassa luultavasti ei ole ennen ollut tällaista henkistä voittoa.

”Murhaajapooli sai niin paljon rispektiä, että Ruotsin historiassa luultavasti ei ole ennen ollut tällaista henkistä voittoa”

 
Kaikki ongelma-alueen nuorukaiset, jotka kiikkuvat nuoralla minkä puolen valitsevat, valitsevat lähiviikkojen aikana gangsterien puolen. Jos eivät avoimesti niin hiljaisesti. Muut tavalliset ihmiset, joiden ei tarvitse valita mitään, valitsevat gangsterien puolen, koska ei ole vaihtoehtoja. On parempi olla puolella kuin vastaan, ja ilman aivoja.
Jos eillinen murhaaja saa tuomion niin hän pääsee kaveriensa pariin vankilaan. Naisen kostoksi murhannut nuorukainen on mahdollisesti ollut mukana jo aiemmassa murhassa, mutta näyttö ei riittänyt. 11 vuoden tuomion eilen saanut nuorukainen istuu tuomiostaan 3 vuotta 6 kuukautta ja risat. Siis murhasta ja kolmesta murhan yrityksestä. Jos eilliselle ampumiselle riittää näyttöä niin tietojen mukaan parikymppinen tekijä saa hänkin max 10-12 vuotta. Ei elinkautista, koska teko on tehty ns. nuorena henkilönä. Vuosituomiosta istuu siis 1/3. Jos kakkua tulee 12 vuotta niin lusittavaa jää 4 vuotta. Helppo homma. Istua kavereiden kanssa samassa vankilassa ja rispekti kasvaa.
Rispekti kasvaa niin että kun neljä vuotta on lusittu, on penkkitulos 150 ja hauiksen paksuus enempi kuin entisen muijan reisien paksuus.
Sitten alkaa toinen kierros.
Voiko tätä gangsteripoolia enää voittaa? Ei voi. Tavallinen ihminen voi enää… rukoilla armoa.

Subscribe
Notify of
guest
63 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
lebensraum

Aika pessimistinen kirjoitus. Koko gangstajengin tuhoamiseen riittää yks tarpeeksi motivoitunut kaivosmies ja sähkömies ja koko sun ihailemasi ”kuolematon” gangstajengi häipyy samointein helvettiin koko Skandinaviasta.

Matula

Kirjoitus ei ollut pessimistinen vaan realistinen. Ruotsi on menetetty. Suomella on vielä toivoa, mutta ei kauaa.

Übersturm

Tottapa tosiaan, niin kuin PT:n juttukin. Todistajana toiminut virkalääkäri ammutaan keskelle katua keskellä kirkasta päivää, niin suut pysyy kaikilla kiinni jatkossa. Poliisit, syyttäjä ja tuomaritkin alkavat pelkäämään eli rikollismafia ottaa kaupungin kontrolliin. Käy kuten Italiassa 60/70-luvuilla, mafia pyörittää yhteiskuntaa ja kontrolloi miten asiat toimii.
Paskamediat ovat pitäneet koko tämänkin jutun täysin pimennossa, muuten koko ihanaisen monikulttuurisuuden kulissi kaatuu rymisten. Ilmaston muutos ja Brasilian metsäpalot on paljon parempaa aivopesua kansalle, jotta saadaan taas nostaa veroja.

totuus ennenkaikkea

Näistä tapahtumista olen ns.valtamedioille lähettänyt kysymyksiä notta miksi ei ylitä uutiskynnystä? En ole saanut vastausta……

totuus ennenkaikkea

Se on kyllä totta, onneksi on pt-media👍

Kalevi Koponen

Eipä kiinnosta ei. Tuosta länsinaapurista saa sen vaikutelman, että Pablo Escobarin aikainen Kolumbia huumekartelleineen on syntynyt uudestaan, mutta tällä kertaa Ruotsiin. Tällaisesta eivät ruotsalaiset enää diskuteeraamalla selviä. Ruotsin poliisilla kun ei ole Kolumbialaisen virkaveljen toimintavatuuksia eikä ehkä taitojakaan siitä miten tällaiset jengit kukistetaan. Se nimittäin ei ole kovin sievää touhua se.
Tällaisen pitäisi olla todella pelottava uutinen täällä Suomessakin. Varsinkin, kun sisäministeri on, mikä on. Voisin melkein lyödä vetoa, että nykyinen Medellin on rauhallisempi kaupunki kuin Malmö.

Anonymous

Laita yksikin esimerkki niin tuolla sössötyksellä on jotain pohjaa.

Terhomatti Hämeenkorpi

Vai niin,lebensraumi, hahhah! Pate kirjoitti just eikä melkein oivan analyysin Malmön maanjäristyksestä. Mannerlaatat liikkuivat siellä uuteen asentoon, se on nyt uusi malmönjärjestys. Ja pikkutuomiot kun on lusittu, niin Malmo Caponet ovat kukkulan kingejä jo koko Scaniassa (Skånessa) ja kohta Kiirunassa asti. Hyvä, Pate!

Jani

Se on vaan tulla tänne Skooneen katsomaan mikä on nykyajan henki täällä. Mä lähden ainakin perheeni kanssa vittuun täältä, heti ku työpaikka Kiirunassa varmistuu…
Ei tällainen paska normaalia, työssä käyvää perheellisiä miestä kiinnosta.
Pitäköön perkeleen etnorumpupiirinsä…

Raksaäijä

Tuo on vähintäänkin viisas liike. Täällä Suomenkin puolella on pikkuhiljaa käynnistymässä samankaltainen liikehdintä, tosin porukat taitaa jäädä notkumaan tähän etelän pikkukyliin ja kaupunkeihin.. mutta isommista paikoista on jo liikehdinä poispäin, silleen hissuksiin…

Äkkiä se kävikin kyllä suvakit osaa

Kansankodista on tuölut kansanvankila.

Mechanic

”yks tarpeeksi motivoitunut kaivosmies ja sähkömies” Mitä ihmettä tämäkin tarkoittaa? Charles Bronson on kuollut ja kuopattu. Tavan siviili ei taas halua istua elinkautisia tai elää jatkuvassa koston pelossa. Tavan siviilihän ei saa edes omistaa enää asetta.

Raksaäijä

Juu, en ala neuvomaan, mutta totean tuo olevan totta… sen verran monimutkaisessa
Infrassa elämme…

Heja Sverige

Katos perkele, myös ampumisissa on ilmoituskynnys madaltunut.

oppositio uutiset paavolta ;)

tymä paavo its the jews: Ja te tyhmät lukijat ettekö ymmärrä että paavo on kontrolloitu oppositio jonka tarkoitus on ainoastaan haastaa riitaa!

fatwantarkistaja

Pitäähän valedemokratiassa valeoppositio olla, eli paavo ja jutkut.

Status Quo

Ei sitä vielä tiedetä kumpi oli ampumisen varsinainen kohde, naislääkäri vaiko hänen pahasti kriminelli poikaystävänsä joka 2010 osallistui Tanskan suurimpaan ryöstöön (Bröndby) jonka saaliista (n 8 milj.€) on suurin osa kateissa. Poikaystävä pötki pakoon, nainen jäi paikalle ja ammuttiin.
Mitä tästä seuraa? Vaikea sanoa. Ihmiset unohtavat ja tottuvat, tämä on uusi todellisuus ja paluuta Kansankotiin ei enää ole.
Ruotsissa istuu sosiaalidemokratia kuin paska Junttilan tuvan seinässä ja jokainen kansalaisuuden saava äänestää heitä omien sossuetujensa säilyttämiseksi. Sossujen äänestäjäjoukko siis kasvaa koko ajan ja Keskusta, Liberaalit ja Miljöpuolue roikkuvat mielellään kimpassa Ruotsin suurimman puolueen kanssa.
Ne, jotka voisivat tehdä yhteistyötä Sverigedemokraattien kanssa, ovat epävarmoja tuuliviirejä ilman todellista selkärankaa. Yhtenä päivä sanotaan yhtä ja seuraavana päivänä tehdään toista. Ei heihin voi luottaa.
Ilman jyrkkää politiikan muutosta ei mikään muutu Ruotsissa vaan sama meno jatkuu. Stefan saa 180.000kr palkkaa joka kuukausi.

Anonymous

Joskus sattuu nakemaan vanhaa Ruotsia jossain elokuvassa tai dokkarissa niin hiukan vituttaa kun Kansankoti on peruuttamattomasti historiaa more or less

Kaitsu

Joo,samaa mieltä.Kävin Ruotsissa jo kakarana 60 luvulla,ja sen jälkeen 70 luvun lopussa sekä satunnaisesti 90 luvulla sekä muutaman kerran viitisen vuotta sitten ja kyllä muutos on ollut huikea..

Namnlös

Ruotsissa saattaa olla käynnissä politiikan muutos, jopa huonompaan suuntaan.
Ei ole kauan, kun Aftonbladetin sivuilla (debatt-osastolla) esitteli itsensä Parti Nyans. Tämä uusi puolue haukkui kaikki muut puolueet monikultturismin pettämisestä. Uutta Nyans-puoluetta voisi hyvällä syyllä nimittää muslimipuolueeksi. Se vaatii, että muslimeille kirjataan vähemmistöoikeusasema Ruotsin perustuslakiin.
Kirjoituksessa valitettiin sitä, että muslimeja kohtaan tehdään Ruotsissa hurjan paljon viharikoksia ja heidän omaisuuttaan vandalisoidaan eikä poliisi tee mitään (totuus ylösalaisin!!!). Nyans puuttuu nyt kuulemma oikeasti asioihin ja parantaa sorretun vähemmistön asemaa – muut puolueet ovat kuulemma vain lupailleet tyhjiä lupauksia saadakseen äänestäjiä.
Mahtaakohan kukaan matuista/mamuista tai ylisuvakeista äänestää tätä Nyansia ensi vaaleissa?

”Sorrettu minoriteetti”

(Omien sanojensa mukaan) ”Sorrettu minoriteetti” vaatii halal- lihan tarjoamisen takaisin kouluihin:
https://mitti.se/nyheter/abdullahi-enligt-kultur/?omrade=hela-stockholm

Minä

Sinulla taitaa olla joku kontrolloimassa siellä hatun sisällä. Siellä on varma tieto ja oikeat ohjeet?

Anonymous

No nythän villi länsi onkin sitten täyttä totta Ruotsissa. Seuraako Suomi perässä.

Minä

Ainakin Speden mukaan niin käy. Spede aikoinaan kettuili siitä, että Suomen politiikassa käytetään aikaa ja rahaa kaikenlaiseen suunnitteluun, mutta sitten tehdään samalla tavalla kuin Ruotsissa.

Pertti Grandell

on jo hyvää vauhtia.. kiitos aivottomien päättäjien ja tyhmien äänestäjien, joista viimeksimainitut kyllä eivät ole saaneet oikeaa informaatiota ,vaan ovat altistuneet ylen antamille oksennuksille. poliitikot kyllä tietävät, mutta kun hillotolpat on niin pirun lähellä, hunjanmaku suussa….silloin voi uhrata jopa oman äitinsä, kunhan vaan saa tarpeksi fyffee…..kansasta viis….uskomatonta…….

h44

On myös Amerikan malli. Lisää poliiseja ja hengettömiä gangstoja, 10 kertaa enemmän vankeja ja kolmannesta hudista elinkautinen.

Anonymous

Amerikan mallistahan voidaan ottaa parhaat palat, kuten vielä todistetusti osia Suomestakin ja miksei Venäjältäkin.
Lakia toimeenpannaan voimalla. Jos ei poliisilla tai poliisien erikoisjoukoilla, niin sitten armeijan tai muun vastaavan instanssin kanssa.
Yhteiskunnan rauhaa rikkovat ammutaan suoraan ilman diskuteerausta, jos lain toimeenpanoon tehdään tarpeetonta vastarintaa tai henkeen kohdistuvaa uhkausta.
Jos otetaan kiinni, niin olot tulisi olla sellaiset, mitä ne eivät tällä hetkellä ole Suomessa kuin erikoistapauksissa. Vittuun yhteiskuntaan sopeutuminen! (riittävän vakavissa rikoksissa)
Äsken oli juuri uutinen yläsavolaisesta vanhasta herrasta, jolla nyt jo kolme tappoa vai oliko jo neljäs, mutta ensimmäisestä oli jotain epäselvyyttä. Tällaista tilannettahan ei pitäisi päästä syntymään.. No OK, toinen tappo tilille, mutta siinä tapauksessa istutaan pitkään jossain vittumaisissa oloissa ja/tai vahvasti lääkittynä. Ja pitkään.
Kovat ajat vaati(si)vat kovat otteet. Meillä on unelma? Meillä on aseita. Ihmishenki on jakamaton.

Kaitsu

Tuossa on kyllä järkeä..Tuskin olisivat Porvoon ammuskelijatkaan hengissä selvinneet,jos Jenkeissä olisi tapahtunut..

kari jurri

Nää uusruotsalaiset paviaanit on eri sakkia kun vanhan ajan konnat, niillä ei oo mitään sääntöjä.Kunnon konnat tavallaan kunniotti kyttiä ja toisinpäin. Ei nyt kaljalla käyty kimpassa mut puolin ja toisin tajuttiin että ammatinvalintakysymys, joku rupee rosvoks ja toinen poliisiks – se siitä, molemmat tekee vaan duuniaan. Nää ählyt käy sotaa, jos et oo meidän puolella niin oot vihollinen ja viholliset tapetaan.

Raimo

Aseet kehiin ja armeija kaduille. Pesäke pesäkkeeltä lähiöt puhtaaksi. Kyllä rupee möly hiljenemään. Vellihousut suvakit ja muut vastarannan kiisket ensin pois ja syrjään valtapelistä jarruttamasta. Kyllä Ruotsin on aika pistää hanttiin. Kova kovaa vastaan. Ihmettelen miksi armeijaa ei käytetä. On siellä tappelunhaluisia kun vaan valtuudet annetaan. Kyllä siinä kuri palautuu hyvin pian kun alkaa takit lepattamaan konepistoolin suihkuista. Nehän jää heti alakynteen kun armeija on vastassa. Miksi Ruotsi ei julista sotatilaa poikkeustila lakeineen maahansa. Sotatilahan siellä jo on. Ei muuta kuin Spandau räpättämään. Siitä aletaan. Kyllä lääkkeet löytyy.

Kaitsu

Ja tahtoa..Ja jos sitä onkin,niin pelätään muiden maiden reaktioita ym,ymOn vaan mennyt niin munattomiksi..

metalman

Ruotsissa ei olla poliittisesti likimainkaan siinä tilanteessa, että tätä monikulttuurista tunkiota alettaisiin pöyhimään edes rauhanomaisin keinoin, saati väkivaltaa käyttämällä. Pelkästään puhuminen asiasta on tabu.
Vaikka ihme tapahtuisikin ja se likimain lakkautettu armeija löytyisikin kaduille järjestystä pitämään, niin mitä sitten? Siellä on jo satoja tuhansia niitä kuuluisia insinöörejä, tohtoreita, aivokirurgeja ja kaikkien alojen kokemusammattilaisia, jotka pitäisi saada ojennukseen ja kotiin. Siis kymmeniä divisioonia.
Muistutuksena tähän taas, että esimerkiksi Suomussalmella meni isoisillä kolme kuukautta kolmessa vuorossa, kun rajan takaa tuli kaksi divisioonaa. Mutta siellä olikin sellaisia miehiä, että palasi kuri Kainuuseen. Noinkohan löytyisi Ruotsista enää riittävästi sen lajin miehiä?
Ruotsin tilanteesta surkutteleminen on ollut jo kolmekymmentä vuotta täysin turhaa, kun asiat saatettiin peruuttamattomasti pilalle jo 80/90-luvulla, vaikka asiat tajutaan vasta nyt. Tätä taustaa vasten kannattaa miettiä, että millä vuosikymmenellä Suomi on menossa, ruotsalaisella kalenterilla laskettuna, tässä monikulttuurisessa kaaoksessa. Veikkaanpa että ainakin jossain 90-luvun lopulla. Olisiko Ruotsi ollut vielä pelastettavissa silloin? Tuskinpa, ei ainakaan jos Rinne, Andesson ja Ohisalo olisi laitettu hallitusvastuuseen.

Kojac

Konnat on aina olleet pahimman luokan paskasakkia, ei niissä mitään sankarimaista ole ollut ikinä. Ei ennen, eikä nyt. Ei ählykonnat eikä ählyjen huutoon vastanneet yhteiskunnan pudokkaat.

Catilina

Niin, kyllä minä olen Paavon kanssa pitkälti samaa mieltä. Historia kertoo jo vuoden aikana, kuka oli oikeassa.

Leino Kimmo

Nyt kun lääkäri on tapettu muut lääkärit antamaan äkkiä lausunto, että tämä rikollinen ja SAIRAS ampuja tarvitsee PAKKOHOIDON koko lopuksi elämäänsä; yksinään; ei kaverien seurassa. Tätä samaa metodia Suomessa käyttää/ käytti valtionhalllinto eliminoidakseen vääriä mileipiteitä omaavia henkilöitä.
Keinoja siis on , on valtionhallinto niitä haluaa käyttää … kännykät kun vielä takavarikoidaan; läpsyttelijöiden KOKO elämä on viety…. miksi mitää ei tapahdu…. koska glopalistit haluavat tuhota Ruotsin; eli viimeisimpiä maita, jolla vielä on OMA valuutta . Norja haistoi tämän jo vuosia sitten ja rajoittaa maahanmuuttoa … Ruotsin päättäjät on lahjottu globalismille ?
Sama halutaan Suomelle, mutta Suomessa kansalla on aseita monikymmenkertainen määrä Ruotsiin verrattuan; joten he voivat tarvittaessa PUOLUSTAA itseään; kun valtio ei sitä tee !
Jopa Suomen perustuslaki on mukautettu globalismiin !
PL 118 § Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ( kansallisen turvallisuuden menetys ) Syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa.
PL 118 § TODISTAA valtionhallinnon TIENNEEN mitä kansalaisille ollaan tekemässä; joten oma perse piti pelastaa !
archive.today/kimmoleaks.fi

Kukkiva Tölli

Alkaisi kuolemantuomioille olla oma paikkansa ja raiskaajien pili pölkylle.

Rimpula

Kyllä kuolemantuomio otetaan taas käyttöön jossain vaiheessa. Viimeistään sillon kun porukka on suurimmaltaosin vaihtunut ja nämä tänne tulleet päättävät asioista.

Elämä on sitten varmaan jännää

Silloin on teollisuus häippässyt, ei oo mitään sosiaaliturvaa, infra paskana, talvella pitkiä ja laajoja sähkökatkoksia..

Pessimisti

Optimistinen kirjoitus mielestäni. Ruotsi on jo niin syvällä, että sotatoimet maahantunkeutujia vastaan on pakko aloittaa lähitulevaisuudessa. Jos ei, niin sitten vaan täytyy tuhoutua. Paitsi jos Suomi käy tämänkin sodan Ruotsin puolesta, niinkuin aina ennenkin.

Kaarlo

Polisiivaltiotahan koetetaan ajaa läpi kautta koko euroopan tällä hetkellä. Mokutus onkin siihen mitä parhain keino, että saataisiin läpi kaikki mahdollinen valvonta, kyylääminen, seuraaminen ja sotilasvarustelu siviilejä vastaan terrorismin torjunnan ja kansainvälisen rikollisuuden torjumiseksi. Tulevaisuudessa samaa kalustoa käytetään pitämään köyhät herran pelossa tyylin USA kun sosiaalijärjestelmiä ajetaan alas. Elämme viimeisiä edes jollain lailla vapaita vuosikymmeniä. Suomalainen äänestäjä on tyhmempi tänä tiedon aikakautena kuin se lienee koskaan ennen ollut.

äläväbäpäläbäpä

””Älä näe mitään, älä kuule mitään äläkä tiedä mistään mitään”
”Maanantaina murhattu nainen oli lääkäri ”
”Jos tällaisessa asemassa oleva nainen paukutetaan hengiltä keskellä katua niin kuka oikeasti kuvittelee, että joku tavallinenkaan ihminen uskaltaa enää todistaa yhtään mitään.”
Lapin psykolekuri.

T

Käväisin Malmössä viime vuonna. Lyhyt vkl-matka. Haluan korostaa, että Malmössä on mahdollista käydä ilman että näkee mitään keppostelua. Ainakin jos ei mene huonoille alueille väärään aikaan. Tavallinen turisti saattaa siis saada illuusion että kyseisessä kaupungissa ei tapahdu mitään.
Paikalliset osaavat olla peloissaan, koska tietävät enemmän kaupungin tapahtumista, turisti sen sijaan ei, koska ainoa kokemus kaupungista on aamupäivällä otettu kuva Turning Torsosta ja illalla juotu olut skotlantilaistyylisessä pubissa kaupungin ytimessä.

Kunnollinen Tullimies

Ainoa tapa jolla vältytään svedujen kohtalo on laittaa kaikille rajoille valvonta ja laittomasti maassa olevat säilöön ja pakko palautus huitsin saharaan.

Minä

Tämäkin uhri on Ruotsin hallitusten ja suvakkien aiheuttama. Siinä sitä monikultin luonnetta. Vähän erilainen kuin se, mitä suvakkimediat ja poliitikot haluavat kansan uskovan.

PastoriNikulainen

Kuvan jotakin pössyttelevällä hiekkiksellä kolme silmää?
Keskellä luultavasti persesilmä.
Tätä se on kun Eurooppa on lopalistien deep state-näpeissä.
Kantaväki on alistettu tälle paskalle erinäisin sitovin pykälin (gcm) ja hyödyllisten idiootein.
Mykkänen haista huilu kun allekirjoitit sen sopimuksen itse saartanan kanssa, Amen.

Anonymous

Näin se menee. Ei mielikuvitus riitä kuvittelemaan, miten tämä Ruotsin tarina päättyy. Huonolta näyttää. Poliisi on heikko, armeija olematon ja oikeuslaitos seilaa jollain ulapalla, josta ei ota selvää. Ei sillä ainakaan ole liikaa tekemistä todellisuuden ja oikeudenmukaisuuden kanssa, jos lievästi ilmaistaan. Mitä tästä voi tulla? Alkusoitto, vai ollaanko jo välisoitossa, näyttää anarkialta ja kaaokselta. Ruotsissa poliiseja on alkanut vaihtamaan ammattia sen jälkeen, kun on tehty selväksi, että ”tiedetään missä lapsesi on päiväkodissa”. Erittäin tehokasta viestintää. Pojat opiskelleet markkinointia. Opiskelu on hieno asia. Ruotsi on done.

Suomimies

Itepä hurrit on monikulttuurinsa valinneet kärsikööt seuraukset ulisevat vaan rasismia.

Suomalaiset, hurrien ikiuhrit

Juu. Itse valinneet. Mutta jo 2015 alkoivat siirtää osan ongelmaansa myös Suomen puolelle, pitäen meitä edelleen kuin itselleen kuuluvana, nyt kaatopaikkana. Muistatteko kuinka se yksi ruotsalainen suvakkiministeriämmä mesosi siellä, verraten sotalapsiamme näihin rikollisiin?
Emme enää koskaan saa osoittaa pienintäkään kiitollisuutta Ruotsille siitä avustaan meille sota-aikana! Me olemme sen velan kuitanneet, saaden heiltä kasan pedofiileja ja terroristeja sen velan maksuna!
Paska Ruotsi! Paska, paska Ruotsi!
Mediamme hyysäävät nyt borgålaisia poliisiampujia, koska ovat suomenruotsalaisia. Ovat luoneet heistä lähes sankaritarinan. Nimiä ja kasvoja ei paljasteta, koska ovat suomenruotsalaisia. Mutta olisipa persu-pari ollut siellä ampumassa! Tosin persut eivät ammuskele suomalaisia poliiseja. Muistatteko, tuon räkivän ”pyhäkoulupojan” potku-kuoleman Asema-aukiolla? Heti oli potkaisun antajan nimi, kuva ja aatekanta kaikissa medioissa!
Suomessa ruotsalaiset ovat aina saaneet erilliskohtelun kuin suomalainen kansa. Näin on esim. oikeusistuimissakin aina ollut. Jos vastakkain on suomalaisnimi ja ruotsalaisnimi, suomalaisnimi tuomitaan maksajaksi, vaikka itse olisi tarinan uhri ja hurri oli se rikollinen.

Anonymous

No nimet on helposti muutenkin saatavissa, se on vain hankalaa tavalliselle vanhemmanpuoleiselle suomalaiselle, joska ei uskalla kyseenalaistaa mitään eikä selvitä mitään.
Siellä ne raymond ja richard löytyy kun vähän hakee.

Klarsyn

Snaphanen kirjoitti tänään tästäkin jutusta. Entinen sosiaalidemokraatti Johan Westerholm kiinnittää huomiota tärkeään seikkaan näissä tapoissa: Väkivalta ja yhteiskunnalliset muutokset ylittävät rajan keskiluokkaisiin ympäristöihin ja poliitikkojen omille kannatusalueille. Vielä muutos äänestyskäyttäytymisessä ei ole alkanut, sensijaan kantaväestö muuttaa kaupungeista rauhallisempiin ympäryskuntiin. Göteborgissa ruotsalaisten poismuutto on viime vuosina vain kiihtynyt. Myös ulkomailla syntyneet haluavat muuttaa Göteborgin alueelta pois vähän aikaa siellä asuttuaan.
Filipstadin kunnasta on ”Uppdrag granskning” ohjelma televisiossa, missä kerrotaan kunnan epätoivosta, kun 10 000:n ihmisen kaupunkiin tuli yli 2000 ”pakolaista”, eikä luku-ja kirjoitustaidottomille ole töitä, rahat ei kunnalla riitä, ja kaiken lisäksi työikäinen väestö (20-64v) ovat alkaneet muuttaa kunnasta pois. Ainoastaan ulkomailla syntyneiden väestönosa lisääntyy, eikä minkäänlaista integraatiota tapahdu. Vain 1 kymmenestä maahanmuuttajasta käy työssä. Kunnan integraatiovastaava sanoo, että kansaa vaihdetaan, se on tosiasia, mikä pitää tunnustaa. Ruotsissa noin sadalla kunnalla on sama tilanne, resurssit eivät riitä tulijoiden palveluihin ja elättämiseen.

acc358

”Filipstadin kunnasta on ”Uppdrag granskning” ohjelma televisiossa”
Kiitos vihjeestä. Tässä linkki ohjelmaan https://www.svtplay.se/uppdrag-granskning
Ruotsinkielen osaamisesta on hyötyä. Suomalaiset voivat seurata aitiopaikoilta Ruotsin murhenäytelmää ja kenties ottavat opikseen.

Annikki Rantanen

Olet erittäin oikeassa, Paavo.
Tämä murhan vaikutukset eivät jää vain Malmön alueelle vaan vaikuttavat koko Ruotsiin: Koko oikeusjärjestelmä on romahtamassa.
Holtittoman pakolaispolitiikan seuraukset ovat monilta osin arvaamattomat (unintended consequences), mutta juuri näistä pienistä säröistä alkaa lopullinen romahdus. Ja romahdus vääjäämättä alkaa sellaisesta suunnasta, josta se emme odottaneet alkavan; olimmehan noihin odotettavissa oleviin tapahtumaketjuihin jo hyvin varautuneet.
Nyt, jos nyt ei aivan tänään, niin huomenna kuitenkin, missä tahansa ruotsalaisessa tuomioistuimessa todistaja voi oikeutetusti kysyä:
— Kuinka suojelette minua kostolta, jos todistan?
— Onko teillä sopimus [syytetyn] kanssa, että olen suojassa myös heiltä? (Todistaja ei saa esittää kysymyksiä suoraan syytetylle.)
— Voitteko näyttää sopimuksen minulle?
Ja vastata:
— En todista tässä tuomioistuimessa.
— Mieluummin menen vankilaan kuin kuolen!
Seuraavaksi ilmiö leviää Tanskaan, Suomeen… ja lopulta koko Eurooppaan.
Kannattaa huomata, että sivilisaatio ei kuitenkaan romahda. Vain vallanpitäjät vaihtuvat. Jos vallanpitäjät eivät kuitenkaan vaihdu on nykyisten vallanpitäjien kovennettava otteita ja kansalaisen kannalta lopputulos on sama: valtion tyrannia. Valtion tyrannia kansalaisia kohtaan on siis Ruotsin tulevaisuus riippumatta siitä kuka on vallassa.

M

Kyllä niin paksulla hauiksella nousee ainakin 10 kertaa 250! Valeuutinen!
Ja kyllä poliisi ja tuomari ymmärtävät, että ihmisen muisti on epäluotettava ja varsinkin kaukaa nähdyt tapahtumat on vaikea todistaa, kun näkökään ei ole ihan huippuluokkaa, aurinkokaan ei paistanut tai ainakin juuri sillä hetkellä oli pieni pilvi auringon edessä tai jos ei ollutkaan, niin sitten aurinko häikäisi, jos ei suoraan niin jostain ikkunasta heijastuen kuitenkin.
Ei tilanne kuningaskunnassa ole ollenkaan niin huono. Elämä jatkuu perinteisin menoin.

Anonymous

Meidän poliitikot pitäisi kuljettaa ryhmänä murhapaikalle katsomaan sitä kauhistuttavaa jälkeä mitä nämä ” ennalta-arvaamattomat ” henkilöt ovat tehneet . Ehkä kauhunsekavissa tunnelmissa edes heidän ”TOINEN”silmänsä aukeaisi näkemään ja aivot ymmärtämään että -TSOP- merkki Suomen rajalle ja HETI ! Ilman todeksi todettua passia/palautus takaisin ! Rikolliset ja vastaaviin tekoihin syyllistyneet / ei maahantulolupaa!
OTTAKAA MALLIA ESIM.AUSTRALIAN TULLISTA JA RAJAVALVONNASTA ! Suojelkaa Suomea ja sen kansaa ,HELP !

acc358

”Meidän poliitikot pitäisi kuljettaa ryhmänä murhapaikalle katsomaan sitä kauhistuttavaa jälkeä mitä nämä ” ennalta-arvaamattomat ” henkilöt ovat tehneet .”
Olin hiljattain virtuaalitodellisuudessa Apollo 11 matkassa. Todella vaikuttavaa. Ehkä näitä murhia voisi myös virtualisoida. Pääsisi kävelemään Malmön kaduille ja yht’äkkiä joku tulee ja ampuu aivan lähellä olevaa uhria. Virtualisointi voisi olla hyvää harjoittelua väkivaltatilanteiden varalle yleensä.

Visionääri

Luulisin että jos vielä on jonkunlaista tulevaisuutta normiihmisille niin aikanaan nuo pahentuvat ja muuta yhteiskuntaa uhkaavat alueet on pakko sulkea poistumista ei sallita. Syntyy alue jota voi verrata Varsovan ghettoon jonne Juutalset suljettiin Natsien toimesta. Kyse ei tietenkään ole samasta asiasta vaan rikolliset ja sopeutumattomat kulttuurit suljetaan omaan yhteiskuntaansa koska tuskin montaa saadaan maastakaan karkotettua.

Anonymous

Ruotsi ilmeisesti luovuttaa islamisteille joitain alueita Mälmön ja osan keskiruotsista, tuolla nousee valtaan osin jengit ja sitten maassa olevat islamin ”sotajoukot” ,alue vaatimuksia tullee lisää kun saavat ”siirtokuntansa ” hallinnon kuntoon, epäilemättä tuossa käydään ensin pieni kaupunkisota jossa tuhotaan keskustoja polttaen raiskataan sveduja urakalla sukupuoleen katsomatta ja irroitellaan kunnolla päitä,sitten alkaa asemavaihe ja islamistit siirtyy muualta maasta tuon kalifiaatin sisälle ja ruotsalaiset pääsee itse ihan oikeiksi ”pakolaisiksi” mohamed on suuri ja sillä on ohjekirja tähän ;( Ruotsi ei voi pyytää apua oikein mistään koska kyse ”omista” islamisteista ja heille on tavallaan ”luvattu” maa ..nämä saatanalliset säkeet on allekirjoitettu Yk ja saatanan hovissa, nuo tapahtumat on ohjattu jo kauan sitten kun saatana päätti tuoda islamin tuhovoiman pohjolaan kun se ei onnistunut aikoinaan ,joukot voi nousta yhtäaikaa myös saksan miljoonapäisen ”islamistien-armeijan” kanssa ,joka on maassa jo sisällä. Lopulta vyöry lähtee liikeelle ja veri virtaa kauan… Tämänkaltaisen painajaisen näin valve-unen tapaan .., Islam on poliittinen usko ja sillä on selkeä pyrkimys valtaan ja tuo toimii länsimaissa juuri heikkomielisten ja sosialistien kautta ,muhamed näkee heikot kohdat ,vahvat maat ei päästä miehittäjiä sisäänsä edes ns.vain ”kulli” kädessä. Islamin saatanan säkeet on kestäneet jatkuvia sotiaan usko vahvistuen ,kristityt on typeryyttään menettäneet uskonsa ja ovat heikentyneet aivan liian heikoiksi ,saatan tarjoamat almut on sekottaneet heikkojen päät ,jotka saattaa pahinmillaan irrota tässä 😉

Vauvan potkija käräjillä

Tehkää juttu tuosta nyt käräjillä olevasta ”torniolaisesta” vauvanpotkija-matusta.

Fläsy

Ruotsi on paska maa, muttei sitä Suomessa tarvitse huolehtia. Pitäkää huoli läheisistänne ja itsestänne sekä omaisuudestanne. Tehkää duunia ja hankkikaa tarpeet huonompia aikoja varten. Ei se maailma itkemällä parane. Täältä Stadista on turha lähteä pois vaan toimia oppositiossa arkisin ja avoimesti. Miksi antaa pääkaupunki Ohisalolle ja kumppaneille? En minäkään pelkää mielipidettäni ilmaista vaikka käppänä olenkin.