Uusruotsalaiselle imaamille sakkoja kiihottamisesta

building-1296510_960_720.png

Helsingborgin käräjäoikeus tuomitsi tänään Libanonin kansalaisen Helsingborgissa imaamina hääräävän 1980 syntyneen Samir El Rifain ehdolliseen tuomioon ja 60 päiväsakkoon kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

Tapahtumat alkoivat kun kiivaat muslimit olivat mielenosoitustuulella kesäkuussa 2017. Helsingborgin Ruotsi-Palestiina-seura järjesti kaupungin torilla näytöksen, jossa saneltiin kaupungin voimatasapainoa uudestaan. El Rifai innostui huutamaan naama punaisena mikrofoniin, että juutalaiset ovat apinoiden ja sikojen jälkeläisiä. Puhe pidettiin arabiaksi, sillä paikalla oli vain arabiaanoja.
Innokkaa muslimit taputtivat käsiä kiivaina ja filmasivat tapahtuman. Filminpätkä laitettiin Ruotsi-Palestiina-seuran Facebook-sivuille. Siellä se ehti olla pari viikkoa ennenkuin siitä tehtiin tutkintapyyntö Skoonen juutalaisen seurakunnan toimesta.
Imaami El Rifai ei oikein kiistänyt eikä myöntänyt tekoa. Tai teonkuvauksen hän myönsi. Mutta kertoi olleensa tapahtuma-aikaan kiivaassa mielentilassa. Imaami kertoi, että oli tunnekuohussa joitakin aikoja sitten Jerusalemissa erääseen moskeijaan tehdystä iskusta, jossa oli tullut kuolonuhreja. Imaami kertoi, että tästä iskusta johtuen hän spontaanisti solvasi juutalaisia. Mutta kiisti samaan hengenvetoon, että se ei ollut kohdistettu juutalaisiin vaan lähinnä Israelin hallintoon. Hänen mielestään lausunto ”juutalaiset ovat apinoiden ja sikojen jälkeläisiä” oli kritiikki Israelin epäinhimilliseen toimeen konfliktissa.


 
Sensuurisormi on tämän artikkelin osalta hyvin herkässä.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Hizbollahin taistelijat ovat varmaan aika kovoa sotureita, onneksi niita ei tullut tanne 2015 vaan lahinna reppanoita ja lapsiin seksuaalista himoa tuntevia petoja.

Sami Riekki

Hizbollah on perseestä. Samanlaisia bussi runkkareita ku muutkin

fatwantarkistaja

Sami kiihottelee nyt ihmisryhmää. Juuri eilen kuukletin ja ajettelin liittyä Hizbollahiin. Solvaat siis mua jo etukäteen, halju tyyppi.

Sairaat tekee yleensä sairaita tekoja

Hizbollahit ovat sairaita. Siksi kykenevät sairaisiin tekoihinkin.

Suomi Finland

No ei noi jälkimmäisinäkään mainitut mitään lottovoittoja ole. Pikemminkin antisellaisia.

Anonymous

No mä sain 40 päiväsäkkoa ja 600 euroa korkoineen korvauksia jatketusta kunnianlokkauksesta ja halvennuksesta ku kiljuin kaupan pihalla tuomittua raiskaaja-pedaria siksi mistä se istui. Ja oikeuskulut se lähes tonni. Olen eläkeläinen. Taitaa mennä ulosottoon ja luottotiedot menee. Suomessakin on jotain mätää. Eli paljonko se imaami sitten joutuu maksamaan niitä korvauksia? Ja kuka ne maksaa kenelle?

Oikeuslaitos

Toivottavasti otit opiksesi!
Pedofiilit ovat nykyään suojeltu kansanosa.

fatwantarkistaja

Kerran sain 65 päiväsakkoa. Kehtaa kertoa mistä, mutta todella aiheesta. Kiva ”minimituloilla” maksaa, tai siis 650€ tuo muistaakseni niillä ansioilla oli. Aikaa taisi olla 2kk saannista.
Jos luet vastaukseni, ota puhelinluuri kauniiseen käteesi ja soita sen piirin poliisipäällikölle(?) (entinen nimismies?), josta olet sakot saanut. En tiedä sitä virkaa, soita johonkin vaihteeseen, ne tietävät siellä, kenelle osoittavat puhelusi. AJOISSA. Kerrot ihan ystävälliseen sävyyn ilman alistumista, mutta myös ilman kiihkoa olevasi pienituloinen ja haluavasi maksaa erissä. Sanot voivasi maksaa vaikka kympin kuussa (neuvottele alin mahdollinen summa, ei sitä, jonka pystyt nyt maksamaan, mutta lääkärikäynnin jälkeen et enää). Yleensä suostuvat ilman mitään mutinoita, kunhan olet asiallinen jäbä puhelimessa. Ei mene luottotiedot suotta, eikä vituta niin paljoa. Joka kuussa pitäisi muistaa maksaa sen viisi vuotta, helppo homma.
Ihmetyttää, kuin ne päiväsakkoja tuollaisesta, mutta eipä se kuulu mulle.

PastoriNikulainen

Maksaakohan sossu-imaami sakkonsa kantaväestön taskuilla? Vai maksaako joku vesiipää
noille perkeleellisille ulisijoille ihan oikeaa palkkaakin imaamina olosta kristityssä maassa?

fatwantarkistaja

Olisin hieman vitsaillut, mutta tuo suurbannaaja ilmoitteli olemassaolostaan, joten…
2015 Anas Hajjar tienasi 22 113€, hänhän saattaa olla tunnettu Suomen fyysisesti suurimpana imaamina. Jollei tuu mitään luontaisetua päälle, niin enpä lukisi siihen hommaan. Ymmärsin tuon olevan ennen veroja, eli hiekkapuhaltajana ryyppäät ankarammin ja useammin.

Eikka

Tuo mikä tuossa nousee esille jälleen on syyllisen erittäin vilkas ja mielikuvituksellinen selitys tapahtuneesta. Mielestäni on ongelmallista oikeuden toteutumisen ja uskottavuuden kannalta kun asianajajien avustamana luodaan mitä ihmeellisempiä selityksiä, jotta vältytään tuomiolta. Jää aina vähän huono maku suuhun kun tuomari nielee mitä naurettavampia mielikuvituksen tuotteita.

fatwantarkistaja

Taqiyya, vaimikäseoli. Tuomari tuomaroi tällä kertaa raskaimman mukaan, eli ei uskonut bluffia.
Mielestäni tuossa ei mitään ihmeellistä ole. Jos Koraani sanoo juutalaisista noin ja maassa vallitsee uskonvapaus, silloin saa huutaa sähkökaappi sinisenä noin. Jos solvaa yksittäistä jutkua, on kyse kunnianloukkauksesta, joka voi oikeuteen astikin mennä. Kansanryhmää vastaan kiihottamisena ymmärtäisin sen, jos kehotettaisiin rikokseen tiettyä porukkaa kohtaan ryhtymään. Kuten on rikos ”maalittaa” yksittäinen ihminen kehottamalla rikokseen tätä vastaan.
Eli Koraanin lauseita täytyy voida julkisesti esittää, taikka sitten se on koko opus lailla kiellettävä, kuten islamin uskontokin. Mikä muka toimisi kompromissina uskontokunnalle, joka ei sellaisia tee? Aina löytyy kuitenkin se aito Koraani väärennetyn tilalle ja onpa nykyään kaukoviestintäkin melko kehittynyttä.
Sota-ajasta tulisi muuten melko vaikea nykyään. ”Ampukaa nyt vähän sinnepäin, mutta kohti ei saa ampua, ellei ole ihan pakko”?

Anonymous

Rasistinen tuomio. Kyllä kohta paukkuu pommit paikallisella poliisiasemalla tai käräjätalolla.

A. Stupido

Eikös imaami ymmärrä että apinat ovat apinoita, siat sikoja, muslimit muslimeja ja juutalaiset juutalaisia.

Hutisalo

ei se ymmärrä. Sukulaisia haukutaan, rassismia kaikki tyynni…

JÄRKYTTÄVÄÄ🤮🤮🤮

Luin otsikon väärin:
Uusruotsalaiselle imaamille suukkoja kiihottamisesta

jippos123

Hizbollah on Iranin aseistama ja ylläpitämä laiton taistelujärjestö.Ne mulkut aloittivat mm Libanonin sisällisodan.
Ei muuta kuin risteilyohjusta prsuuksiin, oppii rättipäät olemaan.