Kuinka kolme nuorta naista teilattiin vasemmistolaisen monikulttuurisuuden alttarille

Ruotsissa nousi hirvittävä kohu kolmen nuoren naisen maahanmuuttajavitsistä. Siinä määrin suuri kohu, että valtamedia teilasi tytöt ja työnantaja antoi potkut. Lisäksi firman, Mio:n, toimitusjohtaja pyyteli julkisesti anteeksi tapahtunutta. Vaikka firmalla ei ole mitään tekemistä koko vitsin kanssa.

Juttu lähti liikkeelle kun firmassa pidettiin pienet juhlat. Ei mitään kännimölinää vaan lähinnä lasi viiniä ruotsalaiseen tyyliin. Afterwork tapahtui työpaikan tiloissa työajan jälkeen. Videon kuvaajat, kolme nuorta naista, ehkä 17-20 vuotiaita iältään, ovat kuvanneet omasta mielestään hauskan filminpätkän.
Video alla. Kannattaa katsoa, vaikka ei ymmärtäisikään ruotsia.
[wpvideo eKDVPh3B]  
Filmissä on kyse on kassatyttöjen sisäpiirin vitsistä vaikeista asiakkaista. Asiakas saapuu kassalle ja puhuu ulkomaalaisittain, siis tyyliin ”mita sina sanoa”. Asiakas haluaa 7-vuotiaan lapsensa kaupan kanta-asiakkaaksi. Sen jälkeen asiakas haluaa alennusta tyynystä, jossa on yksi irtolanka. Asiakas haluaa tämän takia ”extrahintaa, alennus alennus”. Kassa, siis rättipää kertoo, että ei voi antaa alennusta, mutta voi hakea johtajan.
Kyseessä on aivan harmiton nuorten naisten keskinäinen hauskanpito, jolla ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa. SITÄPAITSI rättiin pukeutunut tyttö on itsekin arabitaustainen.
Kyseinen filmi on nyt siis leimattu rasistiseksi saastaksi ja naiset ovat saaneet potkut työpaikaltaan. Mio:n toimitusjohtaja Björn Lindblad on jeesustellut medioissa pitkin alkuviikkoa miten filmi on täysin Mio:n arvopohjan vastaista, asia otetaan hyvin hyvin vakavasti, Lindblad uikutti päivälehdille:
– Täysin meidän arvojen vastaista ja oksensin kun näin filmin. Yrityksenä haluamme ottaa etäisyyttä koko asiaan. Otamme tämän hyvin vakavasti. Henkilöille on annettu nyt potkut. Meille on tärkeää, että kannamme vastuumme.
Mitä oikeastaan tapahtui?
Filmi oli siis alunperin ainakin yhden tytön Facebook-seinällä. Sitä ei oltu tarkoitettu mitenkään julkiseen jakeluun. Tyttö nyt vaan ei ollut osannut rajata Facebookinsa seinän yksityisasetuksia siten, että filmi ei olisi ollut julkinen. Filmiltä ei selviä, että se on kuvattu Mio-huonekalukaupan tiloissa vaan paikka voisi olla mikä tahansa kauppa.
Jostain syystä filmi levisi vasemmistopiireihin. Siellä se lähti leviämään kulovalkean tavoin. Seuraavana filmiä levitettiin kaikkiin paskamedioihin, jotka huusivat kuorossa rasismia. Asiasta uutisoi jopa Sverigesradio (Yle). Mio:n toimitusjohtaja sai paskahalvauksen firmansa puolesta, että firma joutuu nyt teilattavaksi. Hän tiesi, että kun vasemmistopyörä on lähtenyt pyörimään niin joku teilataan joka tapauksessa. Toimitusjohtaja hylkäsi työntekijänsä ja lähti teilaajien kelkkaan. Pääasia, että firmaa ei teilattaisi. Tytöille ihan sama.
Näin siis hirtettiin kolme nuorta kilttiä naisenalkua. Harmittomaakin harmittompi huumoripläjäys tuhosi naisten tämän astisen työuran kertaheitolla. Tuli potkut ja luultavasti lopputilikin jää maksamatta jonkinlaisian kipukorvauksina. LISÄKSI tuli koko valtakunnan vihat niskoille. Vasemmistolta sopii kysyä, että oliko sen arvoista? Tyttöjen elämä on tästä eteenpäin ainakin jonkun aikaa menee arabiaanomiesten vihan ja huorittelun kohteena. Paikkakunnan vaihto lienee melko selvää.
Ruotsissa kuka tahansa saattaa joutua teilatuksi monikulttuurisuuden alttarilla. Sillä ei ole väliä mistä loppujen lopuksi on kysymys. Monikulttuurisuus vaatii uhrauksia samaan tapaan kuin jumalat vaativat alkuasukkailta uhrilahjoja. On tuurista kiinni joutuuko hirtetyksi.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Luca
Luca
4.9.2019 11:57

”Meille on tärkeää, että kannamme vastuumme.” Mistähän tuo kauppa tai Ruotsi on vastuussa? siitäkö, että muslimikehitysmaissa ei kehitys ole kulkenut samaa tahtia muun maailman kanssa ja tämän vuoksi Ruotsilla on velvollisuus ottaa kaikki kehitysmaamuslimit ikuiselle elatukselle Ruotsiin?

Anonymous
Anonymous
4.9.2019 12:10

Vai että oksensi. Tuskin. Mutta kyllä se on varmaa. Ruotsista tulee pohjoimaiden ensimmäinen islamilainen kalifaatti.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
4.9.2019 12:56
Vastaa...  Anonymous
Turhautunut Kansalainen
Turhautunut Kansalainen
4.9.2019 13:29
Vastaa...  Nestori Lundahl

Yhtä kusipäisen näkönen tyyppi näyttää olevan ku se Postin johtaja. Ovat melkein kuin kaksoset!

Janis Petke
Janis Petke
4.9.2019 15:28
Vastaa...  Nestori Lundahl

Amerikaksi Dickhead

Anonymous
Anonymous
4.9.2019 23:51
Vastaa...  Nestori Lundahl

Jotenkin tuli mieleen Finleisonin johtaja. Mikä sen ketaleen nimi olikaan?

Mika Kinnunen
Mika Kinnunen
4.9.2019 15:55
Vastaa...  Anonymous

Itse mietin samaa, että onpa herkät sisukset

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
4.9.2019 12:11

Antaa mennä, kun on alamäki vaan – persereikä ruåtsi. Ja hyvin tuntuu vauhti kiihtynänkin! Sääli tyttöjä, joiden yli on telaketjut ajaneet. Mutta sellaista se on totalitarismissa-paskastanissa. Ei voi mittää.

T
T
4.9.2019 12:28

Olen alkanut miettimään että Ruotsi ei ole enää pelastettavissa. Maa muistuttaa hurmoshenkisyydessään ja totalitäärisyydessä jo joitain pahimpia uskonnollisia lahkoja. Ruotsin tuhoutuminen saattaa toimia Suomelle varoittavana esimerkkinä.

Anonymous
Anonymous
4.9.2019 13:52

Ei voi olla totta. Siis mitä tossa nyt oli. Ja toon takia lähti työpaikka…. voi. No ei muuta ku turvapaikkaa hakemaan vaikka suomesta. Toi on jo kiusaamista ja vainoa…

~
~
4.9.2019 13:57

Epäjumalien nimiä 2000-luvulla: Monikulttuuri, Ilmaston lämpeneminen..

Ruotsin POHJATON idiotia
Ruotsin POHJATON idiotia
4.9.2019 14:09

Älkää tulko Ruotsiin! Amerikkalaiselta turistilta vietiin miljoonakello.
Niitä käytetään alamaailmassa maksuvälineenä.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/turist-ranades-klocka-vard-2-5-miljoner

Tramadolkauppias Iranista
Tramadolkauppias Iranista
4.9.2019 14:22

25- vuotias huumekauppias Iranista kidnappasi ja raiskasi 15- vuotiaan autisti-tytön Ludvikassa.

Pessimisti
Pessimisti
4.9.2019 15:00

Saatanan punikit. Minullakin tuli oksennus. Ei näitä oikein voi katsoa, alkaa vaan toivomaan tuon paskamaan pikaista tuhoutumista. Miten ovatkin tehneet omasta maastaan helvetin. Kuvottavaa.

Ano
Ano
4.9.2019 17:04
Vastaa...  Pessimisti

Ne jotka toivovat Ruotsin nopeaa tuhoutumista kannattaa muistaa se, että uusruotsalaiset suuntaavat sitten heti Suomeen turvapaikanhakijoina ja elämään yhteiskunnan etuuksilla Suomessa. Tuhoavat Suomen siinä samalla.

Aappa
Aappa
4.9.2019 16:30

Jaså, että alkaa olla vitsit vähissä, hehehehe… 😉

Ruotsittaret kelpaavat Suomeen
Ruotsittaret kelpaavat Suomeen
4.9.2019 16:36

Suomi says welcom näille ruotsalaisille nuorille naisille. Meillä on töitä ja olemmehan kaksikielinen maa. Meille on aina paikka ruotsalaisille naisille. Siten saamme syntyvyydenkin kasvuun. Ja kestävyysvaje poistuu.

Pinlaareni
Pinlaareni
4.9.2019 16:59

ruåtsalaisten itsetuhoinen joukkopsykoosi saa näemmä koko ajan uusia huipennuksia. Kolmen nuoren naisen elämällä ei ole mitään merkitystä harhojen täyttämien tahojen riekkuessa vallassa. Plus sitä myöden tuhoamassa kaiken tutun ja turvallisen. Pääasia on se, että kunniakansalaiset viihtyvät…

kanander
kanander
4.9.2019 21:16

Toimari Björn ei kelpaa mieheksi edes väestönlaskennassa. Munaton suvakkiniljake.

himokoini
himokoini
4.9.2019 22:31

Jos saisin fudut tuollaisen takia, alkaisin sissisotaan yhteiskuntaa vastaa, päämaalina ne jotka potkuja ovat vaatineet.

Anonymous
Anonymous
4.9.2019 23:55

Saatanan tunarit! Terv. Kaarle XII

MIO saa pitää mööpelinsä, tylsiä svennekamoja muutenkin
MIO saa pitää mööpelinsä, tylsiä svennekamoja muutenkin
5.9.2019 10:50

Toivottavasti joku normaalijärkinen työnantaja tarjoaa työtä tytöille.
SVTkin sanoi juuri että kaikesta pitää saada tehdä satiiria,
miksei siis muka työpaikalla saisi vähän hassutella kunhan hoitaa työnsä?

Kilttimies
Kilttimies
6.9.2019 00:09

Kaikkeen kykenevä Paavo pliis, lähetä ne kolme potkittua naista Kiltin miehen hellään huomaan sieltä paskastaniasta, heissä näyttää olevan sopivasti munaa. Tämä nykyinen on kyllä ihan huippu ja valmentaisi vielä nuorempiansa täyttä meteliä. Sitten on neljän vaimon kiintiö täynnä, mutta kilttinä lupaan loppusuorani vaeltaa…

Anonyymioikea media
Anonyymioikea media
8.9.2019 09:01

Toivottavasti tolkun väki osaa kiertää kyseisen liikkeen kaukaa!