Maahantulijoiden rikokset ylittävät jo absoluuttisesti kantalaisten rikosmäärät

6802
Muuan uusruotsalainen rikollinen.

Äskettäin kohuakin herättäneellä poliisioperaatiolla Gävlessä vapautettu 15-vuotinen tyttölapsi oli sekä kidnapattu että raiskattu. Tekijänä taas Lähi-idän tulija, joka on jo aiemmin tuomittu Ruotsissakin (!) kun oli lomamatkaltaan tuonut tulijaisinaan 2000 Tramadol-pilleriä (oli kuulemma käynyt ”sukulaisten” luona Iranissa).

https://ekstrabladet.dk/112/mistaenkt-for-kidnapning-og-voldtaegt-af-15-aarig-er-tidligere-doemt/7776848

Se. että tämäkin rötöstelijä on jälleen kerran näitä Ruotsin mamuja ei ole enää yllätys edes tilastojen valossa. Det Goda Samhället järjestö sai luvan Brå:lta käyttää tutkimuksessaan virallisia tilastoja, jotta maahantuodun rikollisuuden todellinen luonne ja taso saataisiin selvitetyksi. Linkki itse tutkimukseen jutun lopusta, mutta tässä muutama keskeinen – ja samalla järisyttävä fakta:

1) Ihan uutena piirtenä tullut esitlle, että täysin paperittomien persoonien tekeminen rikosten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti, muutamasta hajaprosentista yli 10 (!) prosenttiin. Ja tämä on tapahtunut tasaisen nousujohteisesti – ja nopeasti.

2) Ulkomailla syntyneiden henkilöiden tekemät rikokset Ruotsissa ylittävät jo absoluuttisestikin kantaruotsalaisten tekemät rikokset – tämä on ”päässyt” tapahtumaan aivan viime vuosina. Aika hurja tulos tästä maan hulvattoman suopeasta maahanmuuttopolitiikasta.

3) Tilastoista löytyy myös se – etenkin ruotsalaisia poliitikkoja – hämmästyttävä kummajainen, että toisen polven maahanmuuttajat ovat tilastollisesti suurin ja pahin rötöstelyryhmä, vaikka tämä niin Reinfeldtin kuin Löfveninkin mukaan olisi pitänyt olla se uusi voimavara, millä Ruotsi pelastetaan. Joku on mennyt pahasti pieleen.

Tässä yhteydessä pikkuisen yleisiä tilastoja (nämä luvut tosin jo vuodelta 2017, tilanne ei varmaan parantunut, kun edes henkirikoksi ei uusimpien tilastojen mukaan selvitetä edes 30 prosenttia)

Ruotsissa tehtiin yhteensä 1.514.902 rikosilmoitusta vuonna 2017.

Näistä rötöksistä  on tuomittu 97.058 henkilöä eli huikea 6,41% (!!!).

Tuo tuore – hyvin valtamedialta maton alle piilotettu – raportti kokonaisuudessaan tästä linkistä:

https://detgodasamhalletdotcom.files.wordpress.com/2019/06/rapport-om-invandring-och-brottslighet.pdf

—————-

Pt-media tekee lähiaikoina tilastoista kattavamman artikkelin.

Advertisements

36 thoughts on “Maahantulijoiden rikokset ylittävät jo absoluuttisesti kantalaisten rikosmäärät

 1. Ruotsin yhteiskunta lähenee anarkiaa kun poliisista ja oikeuslaitoksesta ei ole mihinkään. Rikolliseksi on helppo ryhtyä, jos rangaistuksen uhkaa ei ole lainkaan. Ei tarvitse ennustajan lahjoja, jotta voi sanoa rikosten määrän kasvavan tulevina vuosina sekä ilmoituskynnyksen laskevan kun toivoa oikeuden toteutumisesta ei ole. Fantsua, sanoi joku tuulitunneli.

  128
  1
  1. Samalla pitää ymmärtää, että jos ”ympäristö” kannustaa rikoksiin eli niitä ei pidetä niin pahana kun ne tehdään ”vääräuskoisia” vastaan, niin totta kai tälläinenkin asenne on omiaan ruokkimaan rikollisuuden kasvua.

   58
   1. Ja jos kymmenet prosentit eivät läpäise edes peruskoulua, niin ei taida moni ammattiin valmistua. Ja se ainutkin ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut lääkäri ammuttiin Malmössa.

    43
 2. Siis rikoksista yli 50 prosenttia on ulkomailla syntyneiden tekemiä? Näinkö tekstiä on tulkittava?

  12
 3. Rikollisuus loppu kerta pamauksella kun ei käytä 10 euron parturia, sanoo Lofveeni

  96
  1. Ei siitä ole kuin viikko pari kun Lööperi sössötti ”Älkää kannattako Moderaatteja, Moderaatit aikovat kuunnella Åkesssonnia!”

   Sveridemokraattien poissulkeminen ja Jimmie Åkessonin syrjiminen on Lööperille tärkeämpää kuin mikään muu:

   ”Menkööt vaikka koko Ruotsi helvettiin ja kuolkoot vaikka kaikki kansalaiset, pääasia että Sverigedemokraatit suljetaan ulos kaikesta!”

   91
   1. Kansa hävittämällä katoavat väärinäänestäjätkin. Kätevää, vaikka samalla menevät omat äänestäjätkin. Viha saa tekemään jänniä asioita.

    34
  1. Mikäs siinä mussukalla naureskella eu:n myöntämällä kunniakansalaisen statuksella. Takataskussa mastercard/visa gold soroksen rahoittamana ja reissailla ympäriämpäri huumeita kauppaillen sekä raiskaillen. Yms kepposia unohtamatta.

   84
   1. Miksei kukaan ole tarkemmin selvittänyt mistä ne 2015 massainvaasiossa Eurooppaan vaeltavien massojen esiladatut prepaid-Mastercard kortit oli oikein tulleet, ja kenen rahoilla ladattu, eu-kansalaistenko? Mastercard itsekin kertoi niistä sivuillaan, joten ei ole bullshittiä, ja monet kritisoivat miten jaossa voi olla anonyymejä Mastercard-kortteja, joita voidaan käyttää rikoksiin.

    17
    1. Niin. Asia on jo selvitetty ja todistettu. En nyt jaksa linkkejä laittaa. Mutta kun ajattelet, että jo nyt esim suomessa maksetaan kaikki. Hammashuolto yksityisillä jne. Kun kantasuomalainen odottaa hammaslääkäriä vähintään 6 – 12 kk. Se on sellaista vittuilua että oksat pois. Kun on todettu että hampaiden kunto on a ja o, nämä vitun geelitukat ovat siellä etujonossa naureskelemassa. Ja naiset siinä vastaanotossa naureskelevat. Sitä se on.

     23
  2. Se on taas Suomipoika, joka joutuu joku päivä siivoomaan toisten paskat! Sinä päivänä, kun se tapahtuu joutuu, Ruotsi Suomen vallan alle, vähä niin kuin korvauksena kaikesta menneestä 500-luvulta tähän päivään, kun ovat valehdelleet ja panetelleet/sortaneet meidän historian, kansan ja ylpeytemme totaalisen maanrakoon.

   Ennen sitä kyllä täytyis aika paljon tapahtua täällä, jotta moinen voitaisiin toteuttaa.

   52
   1. Itse luen tällä hetkellä kirjaa rommel. Hänen elämä ja kuolema. Rommel ei ollut koskaan natsien ideoligian kannattaja. Lukekaa kirja. Hän oli ennenkaikkea isänmaalllinen. Historioitsija daniel allen butler.

    1. ”Rommel ei ollut koskaan natsien ideoligian kannattaja.”

     No ei hänessä paljon muita vikoja ollutkaan.;)

 4. Kiitos taas kerran Pate.
  Kukaan tai mikään muu ei puhu tästä lähinaapurin (lähinaapuri= vapaa kulku Suomeen) kasvavasta katastrofista. Tai puhuu valtamedia joka kahdestakymmenennestä tarkoituksellisesti antaen mielikuvan että ongelma on kaksikymmentä kertaa pienenpi.
  Ovelaa, koska jos vaikenisi tyystin, sopulikansakin alkaisi ihmettelemään/kyselemään kuolemanhiljaisuutta.

  85
 5. Kehitys on kauheaa.

  Kun auto ajaa kuivalla suoralla tiellä vastaantulijan kaistaa ja törmää rekkaan, voivotellaan, että olisi pitänyt osta ajoissa auttaa epätoivoista ihmistä.

  Koko maa ei aja muutamassa sekunnissa autolla siten, ettei siihen ehtisi reagoida. Täysin samantyyppinen, mutta paljon hitaampi kehityskulku on tässä kyseessä. Nyt ei kuitenkaan voivotella uhrin tilaa, vaan lähes koko kansa on yksissä tuumin marssimassa kuvainnollisesti vastaantulijan kaistalla oikein ylpeästi. Hokien tietysti samalla: ’Banzai, kuolemme matujen puolesta!’.

  Pankkivero…? Puolustusvoimille… Niin varmaan. Kunnon talouden taantuma paljastaa Ruotsin todellisen tilanteen täydellisesti ja se tulee olemaa rumaa katseltavaa.

  54
 6. Ruotsin köyhä rikollisuus on rikastunut tuontirikollisuudella, siis monikulttuurisuus on rikkautta.

  67
 7. Nekrunmunakiimoissaan ihmisoikeuksista ulisevien mädättäjähuorien selitys tuolle on luonnollisesti se että rasismi on lisääntynyt.Korjaavana liikkeenä samat mädättäjähuorat esittävät tietenkin lisää rahaa muslimien perseen nuolemiseen ja kouluihin 9 vuotta pakollista opetusta lapsille jotta osaavat jakaa persettään muslimeille oikein ilman rasistisia ajatuksia.

  56
  1
  1. Naistenhuone-faceryhmässa odotellaan pillut märkinä lisää ulkomaalaisia rikollisia Suomeen.

   Iltiksestä, koskien näitä poliisiampujia: Miesten ulkonäkö on herättänyt runsaasti keskustelua tunnetuilla kanavilla. Suljetussa Naistenhuone-ryhmässä on yli 170 000 ihmistä, ja postaukseen on tullut maanantai-iltaan mennessä yli 900 kommenttia ja 1 700 tykkäystä. Kuvaa kommentoidaan esimerkiksi sanoilla ”panisin”, ”kuolaan”, ”sexbätäng”, ”hot” ja ”sweet baby jesus”.

   – Rikollisii joo mut däääm nää on hyvännäkösii, yksi kirjoittaa.

   – Ei taida olla ihan suomalaisia kun noin namukoita on?

 8. Tätä siitä seuraa, kun tehdään koko yhetiskunna mittakaavassa yhteiskuntakokeiluja ideologisten hupsutusten valossa. Jo vuosikymmeniä sitten tuon kehityksen pystyi ennustamaan ja moni ennustikin.

  Itse pohdin jo 80-luvun alussa, että tulee liian paljon ja liian nopeasti toisten kulttuurien ihmisiä, vaikka silloin oli vasta ongelman oraat näkyvillä ja tulijoiden määrä myöhempiin määriin nähden vähäistä. Silloin jo pystyi näkemään, että eivät sopeudu ja tuosta tulee ongelma.

  En tosin osannut edes kuvitella, että Ruotsi tulee ottamaan sen jälkeen niin paljon porukkaa kuin tähän mennessä on otettu.

  40
 9. Miten jokin asia voikin olla samalla täysin käsittämätön ja ilmiselvä kehityskulku?

  30
 10. Poliittinen poliisi ei suojele lapsia ja kansalaisia. Eliitti ja poliittinen poliisi ovat syyllisiä lasten murhiin ja joukkoraiskauksiin.

  21
  1
 11. Olen joskus nähnyt korkeasaaressa kuvassa olevan eläimen
  sormet pystyssä virnuen ja banaaneja kuorineen popsien.
  Minulle kerottiin, että poika – se on paviaani.

  16
 12. Pitempään olen havainnut näissä Paavon juttujen kuvavalinnoissa, että ihan huippuluokkaa. Monet juttujen kuvat ”pakottaa” lukemaan kyseisen jurun. Hauskat ja hyvät valinnat. Jotenkin ihan oma ”tatsinki”… hyvä sellainen. Joskus sanotaan kuvan ja jutun yhteensopivuutta eräänlaiseksi taiteenmuodoksi, PT-mediassa näissä on onnistuuttu paremmin kuin hyvin.

  14
 13. Paljonkohan noilta voimavaroilta mahdetaan huostaanottaa lapsia ruotsalaisiin verrattuna? Luulis että siitä syntys semmonen älämölö että ennenpitkää olis jollakin viranomasella reikä päässä jos oikeen haastavilta tapauksilta sellasen tekisi. Eiköhän se ole helpompi feministisossujen repiä vaan lapset alistuvilta svenssoneilta kun mennä koskemaan rikkauksiin.

 14. Aiemminhan ne löysi aina suomalaisen tekijäksi, joten en uskoisi nykyisiinkään tilastoihin.

 15. Kymmenkunta säilykettä on karannut Migrin säilöstä Märstassa yöllä 03.00- aikaan. Poliisi jaakaa minkä jaksaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.