Maahantulijoiden rikokset ylittävät jo absoluuttisesti kantalaisten rikosmäärät

6802
Muuan uusruotsalainen rikollinen.

Äskettäin kohuakin herättäneellä poliisioperaatiolla Gävlessä vapautettu 15-vuotinen tyttölapsi oli sekä kidnapattu että raiskattu. Tekijänä taas Lähi-idän tulija, joka on jo aiemmin tuomittu Ruotsissakin (!) kun oli lomamatkaltaan tuonut tulijaisinaan 2000 Tramadol-pilleriä (oli kuulemma käynyt “sukulaisten” luona Iranissa).

https://ekstrabladet.dk/112/mistaenkt-for-kidnapning-og-voldtaegt-af-15-aarig-er-tidligere-doemt/7776848
Se. että tämäkin rötöstelijä on jälleen kerran näitä Ruotsin mamuja ei ole enää yllätys edes tilastojen valossa. Det Goda Samhället järjestö sai luvan Brå:lta käyttää tutkimuksessaan virallisia tilastoja, jotta maahantuodun rikollisuuden todellinen luonne ja taso saataisiin selvitetyksi. Linkki itse tutkimukseen jutun lopusta, mutta tässä muutama keskeinen – ja samalla järisyttävä fakta:
1) Ihan uutena piirtenä tullut esitlle, että täysin paperittomien persoonien tekeminen rikosten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti, muutamasta hajaprosentista yli 10 (!) prosenttiin. Ja tämä on tapahtunut tasaisen nousujohteisesti – ja nopeasti.
2) Ulkomailla syntyneiden henkilöiden tekemät rikokset Ruotsissa ylittävät jo absoluuttisestikin kantaruotsalaisten tekemät rikokset – tämä on “päässyt” tapahtumaan aivan viime vuosina. Aika hurja tulos tästä maan hulvattoman suopeasta maahanmuuttopolitiikasta.
3) Tilastoista löytyy myös se – etenkin ruotsalaisia poliitikkoja – hämmästyttävä kummajainen, että toisen polven maahanmuuttajat ovat tilastollisesti suurin ja pahin rötöstelyryhmä, vaikka tämä niin Reinfeldtin kuin Löfveninkin mukaan olisi pitänyt olla se uusi voimavara, millä Ruotsi pelastetaan. Joku on mennyt pahasti pieleen.
Tässä yhteydessä pikkuisen yleisiä tilastoja (nämä luvut tosin jo vuodelta 2017, tilanne ei varmaan parantunut, kun edes henkirikoksi ei uusimpien tilastojen mukaan selvitetä edes 30 prosenttia)
Ruotsissa tehtiin yhteensä 1.514.902 rikosilmoitusta vuonna 2017.
Näistä rötöksistä  on tuomittu 97.058 henkilöä eli huikea 6,41% (!!!).
Tuo tuore – hyvin valtamedialta maton alle piilotettu – raportti kokonaisuudessaan tästä linkistä:
https://detgodasamhalletdotcom.files.wordpress.com/2019/06/rapport-om-invandring-och-brottslighet.pdf
—————-
Pt-media tekee lähiaikoina tilastoista kattavamman artikkelin.