Muutama sananen kommentoinneista

email-3249062_960_720.png

Viime aikoina on tullut paljon valituksia, että kommentointiosiosta moderoidaan pois viestejä, tai niitä ei edes pääse läpi luettavaksi kommentteihin.

Olen ihmetellyt tätä, sillä poistan hyvin harvoin viestejä siihen nähden kuinka paljon niitä tulee. Lisäksi en ole rajannut kommentointia ip-osoitteiden, sähköpostiosoitteiden tms mukaan, ts. en ole ”estänyt” ketään kommentoimasta asioita.
En ole aiemmin seurannut roskaviestejä ollenkaan, mutta kun nyt katsoin sinne niin sielläpä olikin kymmeniä viestejä. Siis sellaisia, jotka olivat ihan tavallisia harmittomia viestejä, joissa ei ollut mitään sellaista, että olisi ne itse poistanut.
Vika johtuu luultavasti jostain WordPressin spämmiviestisuodattimesta tms, joka liian rankalla kädellä laskee viestejä roskaposteiksi. Yritän hieman perehtyä asiaan, jotta homma saataisiin kuntoon eikä kenellekään jäisi kuvitelmaa, että viestejä moderoitaisiin pois liian rankalla kädellä.
Kannattaa huomata, että kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi moderoimaan kommenttiviestejä, eli siellä ei häärää #polpo tai #deepstate vaan ihan allekirjoittanut on se, joka moderoi. Jälkimoderointia on kyllä olemassa, että poistan väkivaltaviestit, solvausviestit ja pahimmat foliohatut lähtee myös roskakoriin.
Mutta muuten kommentointi on vapaata.
PS: Me emme myöskään sensuroi mitään, meillä ei ole siihen valtuuksia, koska emme ole valtiollinen toimija.

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Acc358

Viestien satunnainen katoamisen syy voi olla algoritmi, jonka alustan tai ”moderointipalvelun” tarjoaja laittaa päälle epäsopiviksi katsomissaan blogeissa ja forumeissa. Tuloksena käyttäjät pahastuvat ja kenties jopa riitautuvat blogin isännän kanssa, joka puolestaan turhautuneena lyö hanskat tiskiin. Hajoita ja hallitse.
On tietysti mahdollista, että usean moderaattorin foorumeilla on päässyt moderaattorien joukkoon mokuttajia tai joillakin ei moottori käy kaikilla pytyillä. Kun pieni ihminen saa valtaa, hän haluaa käyttää sitä. Tämä selittää pikkumaiset virkamiehet, Gestapot ja Stasit.

Pottunokka

Omalta kohdaltani voin sanoa, ettei kiinnosta vittuakaan jos sanomisteni/kirjoitusteni takia olen ns ”rikollinen”. Siitä vain. Omaan kokemusta näistä koukkunokista, raiskaajista, yms sekä jne huijareista. Kun oikeutta ei saa, sitä ei saa. Nämä kusipäät vittuilevat ja naureskelevat sekä jatkavat touhujaan. Demlan sekä nykyisen sisäministerin mätäsalon hyväksynnällä. Se että olen paskan nähnyt, auon päätäni loppuun saakka.

Toni

En sulle vastaa! Mut Vitun sairasta että hylkiö Vanha mestari on puheenjohtajan paikalla lautakasoineen. Vmp

Acc358

Lautakasoista tulee mieleen Matti Vanhasen. Niinpä… hän on tällä hetkellä eduskunnan puhemies.

Hienoa

Mielestäni on upeeta, että täällä voi kommentoida. Ilman että joutuu antamaan sormenjälkiä, email osoitetta, puhelinnumeroa, valokuvaa, spermanäytettä, sylkinäytettä ja DNA näytettä

fatwantarkistaja

Miksi ilmiannoit sukupuolesi? Tulee meinaan fatwaa postiluukustanne nyt.

Catilina

Selain ei myöskään näyttänyt ”Lähetä kommentti”-painiketta, ennenkuin nyt. Epäilen kyllä WP:n ”yhteisönormien” olevan asian takana.

Vitttuuntunu Stadilaine

Noh, hakusanoilla ”wordpress” ja ”haavoittuvuus” tulee aika paljon tavaraa tulokseksi… En silti lähde kehittelemään mitään teorioita tähän ongelmaan.
Itse ainakin huomasin aiemmin, että laittamalla postaukseen useampia linkkejä, sitä ei julkaistu. Siksi ajattelin heti että kyseessä on tietoturvaominaisuus.
Jostain syystä ongelmani korjaantui kun vaihdoin tietoihin antamani feikkiosoitteen. Mene ja tiedä.
Muistakaahan tukea Paavon ja muidenkin toimintaa rahallisesti! Kyllä jokaiselta pitää löytyä edes 5-10€ silloin tällöin kovaa ja arvokasta työtä tekeville vaihtoehtomedioille !!!

Joseph Fagerström

Laita myös sellainen asetus että jos kirjoittaa koko viestin CAPS LOCK päällä niin menee tarkistukseen. Tai jos viesti on 10 000 merkkiä plus pitkä, äärimmäisen ikävää kun 1 heppu käy suoltamassa CAPS LOCK pohjassa jotain tajunnanvirta-salaliitto fantasioitaan.

Utelias

Mitäköhän ne avainsanat ovat?

Hessu

Siis eikai sentään suoraan roskakoriin, vaan tarkastettavaksi? Mielestäni hiukan outoa jos hylkyyn menee automaatilla pysyvästi, koska emmehän voi koskaa tietää noita reunaehtoja joita ei ole kerrottu, ja esim. avaisanan merkitys voi olla täysin päinvastainen asiayhteydestä riippuen, voi olla esim. tuomittu tai ylistetty. Ja sitähän voimme vain arvailla mikä on hyväksyttävä pituus ja jokaisella on erilainen mielipide sellaisesta, niin olisi vähän outo ajatus jos nämä ”tuurilla” menisivätkin roskakoriin.

Sopivasti suvakki

Joo, joskus harvemmin sivu on ollut silleen vinksallaan, että esim. viestin lähetyspainike on ollut hukassa. Viestit on kuitenkin saanut perille Enterillä,
Olen myös pidättäytynyt arvostelemasta neekerey/ählyynä ilmentyviä evoluution ikäviä piirteitä kovinkaan aggressiivisesti – kuten en ole suunnitellut joukkotuhontaa tai hallussapidä pommeja tms. arsenaalia. Että sikäli positiivisesti päivä kerrallaan.

Huru-ukko

Enosaa tuohon sanoa juuta tai jaata. Oman havaintoni mukaan kaikki kommenttini on julkaistu. Nekin joissa annan ns. pyyhleitä sysille jos sepillekkin.

Jamppa

voi ja te uskotte! Paavolle on foliohattu kun kirjoitat kuka omistaa pankit ja median ym!

KJ

Itse olen huomannut, että jos laittaa protonmailin sähköpostiksi, se ei jostain syystä hyväksy sitä.
Kokeilen vielä hyväksyykö…

KJ

Tämä tuli tänään 6.9.19 kun avasin tämän. Protonmail on laitettu sähköpostin kohdalle. Tämä oli siis vain kokeilu.

KJ

Kokeilin sitä protonmailia ja viesti ei tullut. Laitan gmailin nyt. Yleensä se tulee näkyviin heti.
Ja nyt muutenkin kytätään eri paikkoja ihan tosissaan.

Markus Jansson

Nyt kannattaa jokaisen olla varuillaan polpolla on jahti päällä ja nyt todellakin syynätään kaikki läpi. Muistakaa levittää tietoa, koska tiedon leviämistä polpo pelkää, eikä voi sitä estää mitenkään. Yhden kaverini kämppään tehtiin kotietsintä siitä, että oli facebookissa husulle sanonut jotain. Muutenkin polpo kyttää vaihtoehtomedioita ja yrittää sulkea ne keinoilla millä hyvänsä. Jatkakaa taistelua itsenäisen Suomen puolesta maahantunkeutujia vastaan!

markus jansson

Jostain syystä aikaisempi kommenttini ei näy ja on sensuroitu tai poistettu joten uusi yritys.
Nyt kannattaa jokaisen olla varuillaan polpolla on jahti päällä ja nyt todellakin syynätään kaikki läpi. Muistakaa levittää tietoa, koska tiedon leviämistä polpo pelkää, eikä voi sitä estää mitenkään. Yhden kaverini kämppään tehtiin kotietsintä siitä, että oli facebookissa husulle sanonut jotain. Muutenkin polpo kyttää vaihtoehtomedioita ja yrittää sulkea ne keinoilla millä hyvänsä. Jatkakaa taistelua itsenäisen Suomen puolesta maahantunkeutujia vastaan!

fatwantarkistaja

Yhden kaverin kämppään tehtiin etsintä ja sieltä löytyi lapsen sukupuolisiveellisyttä loukaavia kuvia! Voitteko kuvitella, mitä sellaisia omaaville ihmisille tulisi tehdä?

markus jansson

Tällä ei ole yhtään mitään tekemistä lapon kanssa. Minähän sanoin jo eilen, että polpo asialla https://mvlehti.net/2019/09/05/poliisi-suoritti-operaation-porvoossa-katsastamattomalla-pakulla/

Anonymous

Kuule Markus, sanon tämän ihan kaikella ystävyydellä.
Olet vouhottanut, öyhöttänyt ja ulissit netissä niin kauan kun jaksan muistaa. Ensimmäisen kerran olen matsannut kanssasi suoli24:n keskustelussa n. 15v sitten. Jo silloin keskustelusta ei tullut mitään, koska argumenttisi oli niin vainoharhaisia ja todellisuudesta irtautuneita. Tuolloin esitit IT-asiantuntijaa, vaikka olet totaalisen pihalla. Sanon tämän ammattilaisena.
Osaat vain huutaa, räyhätä, jauhaa paskaa ja ottaa itseesi. Jos kaikki kirjoittamasi tekstit poistettaisiin tällä sekunnilla, olisi netti kaikille kivempi paikka. Tämäkin viesti on täysin foliota paskapuhetta. Alkaako mielenterveysongelmat häiritä normaalia elämää?
Lisäksi olet lapsipornolla onnistunut tahrimaan nimesi siten, ettei kukaan täysjärkinen enää ota sinua vakavissaan – ja poliisin syyttäminen lavastuksesta oli viimeinen pisara.
Jos olet fiksu, vetäydyt nyt verkosta tai et ainakaan kirjoita omalla nimelläsi. Maistraatissa nimeä voi myös vaihtaa, tosin pärstää ei, joka sekin on kaikilla tiedossa.

Huru-ukko

Muualta luettua: Joku ”proffa” esitti jollain hemmitn rukakulttuuripäivillä sellaista: Ruvetaan kannibaaleiksi jasyödään ihmislihaa niin maailma pelastuu. Sitä ei kerrottu, että kuka syötäisiin ensin, vaan ei liene vaikea arvata. Valkoihoinen heteromies.
Jos taasen on tarkoitus hilltiä ilmastonmuutosta niin syödä pitäisi nämä rajattoasti lissäntyvät kehitysmaalaiset. Vaiikai niissä/heissä ei lie ravintoarvot kovinkaa kohdillaan niin sanotaanhan, että määrä korvaa laadun. Eli noin että yksi mzungu vastaa nooin kymmentä aboriginaalia. Tai mikä nyt on ko. proffan ajatus asiasta, sitä kun ei ole kerrottu.

Anonymous

Se on tuolla nautapuolellakin semmoista että urospuolisen (eli sonnin/härän) liha on kitkerämpää ja naudan(naaraslehmän) lihan on pehmeämpää, joten kumman luulet maistuvan paremmin kun ihmislihasta puhutaan?
Veikkaanpa että se on ilman muuta v-ihoinen heteronainen.

Janus Putkonen

Luovuttaako PT-media poliisille kommentoijien tietoja, jos poliisi niitä vaatii annettavaksi? Rehellinen vastaus kaikkien nähtäville kiitos.

fatwantarkistaja

Tääl ei mikään Puuttini vaikuttele?

Nähtyon

Jos satut edes hiukkasen olemaan henkilö millä nimellä kirjoitat, haista neukku paska.
Olin ennen mv-lehden tilaaja se päättyi nopeasti kun puikkoihin astui pesun kestävä ryssä joka kehuu neukuja maasta taivaaseen, hyi helvetti!

Janus Putkonen

Mitähän paljastuisi jos Suomessa olisi tutkivaa journalismia jäljellä? Yhteisiin asioihin vaikuttavista asioista kertominen ei ole polveen ampumista vaan julkisuuteen kuuluvien asioiden toimittamista. Valtamedian aivopesemiä ryssäfobeja käytetään hyödyllisinä idiootteina, kun länsirajalta tulee väkeä, jotka tulevat valloittamaan Suomen.

fatwantarkistaja

Hyvin väistetty.
Muuten asiapitoista, tulee väistöliikkeitä suoritettua.

Hessu

Mitähän väistämistä tuossa oli? Putkoselta asiapitoinen vastaus Nähtyonin nollasisältöiseen trolliin, joka sisälsi vain ja ainoastaan Ad Hominem hyökkäyksen sekä puppua olleen väittämän ”neukkujen kehumisesta” jota Putkosen MV-lehdessä ei tasan tarkkaan ole ollut yhtään. Venäjäähän siellä kyllä kehutaan, samoin kuin puolustetaan donbassin kansaa joka ei koskaan ole halunnut kuulua Ukrainan valtaan varsinkaan sen jälkeen kun Nato ja EU agitoivat laittoman, verisen vallankaappauksen sysäten tilalle kaikkien Ukrainalaisten kaikkien aikojen eniten vihaaman hirmuhallitsijan, Petro Poroshenkon, josta onneksi on nyt päästy eroon ja myös MV/Putkonen on toiveikas että sopuratkaisu ennenpitkää löytyy, vaikkei se läpihuutojuttu olekaan.
Mutta nämä asiat eivät yhtäkaikki liity millään tavoin neukkuihin, joita ei ole ollut olemassa kohta kolmeen vuosikymmeneen. Nykyiset, kehutut toimijat ansaitsevat kehunsa mm. ansiokkaalla neukkujen tuhojälkien korjaamisella.

Puolueeton

On hyvä, kun lehden toimituksessa on venäjää osaavaa väkeä. Näin voi saada uutisia suoraan aidon toimituksen kautta eikä russofobin toimittajan muokkaamina. Useille on kuitenkin länsimedia luonut käsityksen venäläisestä disinformaatiosta, joka käsitys on länsimaisen disinformaation aikaansaannos. Molemmilla ilmansuunnilla on mediassa samaa vikaa, vallanpitäjien kritiikki on rajoittunutta.
Islamia moititaan eikä aiheetta, mutta samaa moittimista voisi kohdistaa kristinuskoon, jossa katoliset ja ortodoksit ovat luoneet rajat idän ja lännen välille. Tämä on johtanut kulttuurieroihin ja niistä johtuviin ristiriitoihin ja sotiin.

Unski Tunkio

Hyvä, että vapaata kommentointia suositaan. HS juuri kiristi noita vaatimuksia, vain kirjautuneet omalla nimellään saavat pian kommentoida, sensuurin rajoissa hekin. Hienoa, että jotkut kunnioittavat vapaata sanaa enemmän.

Nähtyon

Kerroppa mitä hyvää neukut on suomessa tehneet, minä satun olemaan sitä ikäluokkaa joka perkele muistaa tasan mitä neukut on tälle maalle tehneet, te olette ihan samaa paskaa kuin islamistit.

Puolueeton

Tutustuhan 1800 luvun historiaan. Vapaa Suomi pystyi ensi kerran kehittymään sitten 1200 luvun Venäjän suuriruhtinaskuntana. Tuli oma parlamentti ja raha.
Kehitys jatkui 1950 alkaen, kun saatiin edullisesti tavaraa viemällä enrgiaa Venäjältä edullisesti. Nyt EU liitossa valtion velka kasvaa ja itsenäisyyttä ei ole edes sen vertaa kuin oli suuriruhtinaskuntana. Olisikohan parasta Suomelle tehdä puolustussopimus Venäjän kanssa ja nauttia taas itsenäisyydestä ja Venäjän kaupasta? Suursuomihaaveet eivät onnistuneet Saksan kanssa eivätkä onnistune Natonkaan kanssa.

Hessu

”Olisikohan parasta Suomelle tehdä puolustussopimus Venäjän kanssa ja nauttia taas itsenäisyydestä ja Venäjän kaupasta? Suursuomihaaveet eivät onnistuneet Saksan kanssa eivätkä onnistune Natonkaan kanssa.”
Tässä voisi olla järkeä. Venäjä on tänä päivänä – Neukkulan vastakohtana – järjen ääni useimmilla politiikan saroilla:
– Ei jihadismille
– Ei jenkkien hyökkäyssodille ja muulle öykkäröinnille (joihin tällä vuosikymmenellä myös EU suomea myöten on höynäytetty mukaan vietäväksi kuin pässiä narussa)
– Ei LGBT-öyhötykselle (Venäjällä muuten on länsipropagandan maalaamasta kuvasta poiketen perus homous sallittua, mutta öyhötyshörhöily mellakoitsevine pride-kulkueineen ja lapsille lännessä surutta suollettava LGBT-normalisointi pantu kuriin, niinkuin kuuluu)
– Ei telaketjufeminismille (mutta sen sijaan terveesti asiaankuuluvat naisten oikeudet ja tasa-arvo kunnossa, naisia ei sorsita miesvaltaiseksi mielletyillä aloilla, naiset saavat eläkkeen miehiä aikaisemmin, ja naiset näyttävätkin ihan naisilta ja ovat ylpeitä siitä eivätkä uhriudu ja puolestaloukkaannu horisten seksikkään naisen olevan joku alistettu tai esineellistetty seksiobjekti, tahika ”vääränlaisen katseen tai vihjailun”, tai seksin ehdottamisen olevan seksuaalista häirintää)
– Ei ilmastovouhotuksille ja ”paskalaeille”, ja muulle järjettömälle ja itseään vastaankin toimivalle ympäristöhörhöilylle
– Ei järjettömille pilkunviilausdirektiiveille turvallisuus-, hyväksymis-, lupa-, ja vastuukysysymyksissä, joilla EU:ssa vaikeutetaan normaalikansalaisen elämää, mahdollistetaan aina tarvittaessa jonkun tuomion langettavan pykälän löytäminen kun normikansalainen ei enää osaa eikä ehdi jokaista lakipykälää lukea, estetään pienyrittäjien toiminta tekemällä laki- ja lupatöistä liian vaikeita ja kalliita, tehdään kaikki laillinen tekniikkaharrastus, moni tekninen ratkaisu ja moni muu asia mahdottomaksi ylenpalttisine lupaviidakoineen, outoine kieltoineen, ja vastuukysymyksineen, ja tehdään työnteosta ja -teettämisestäkin kohtuuttoman kallista vähän väliä uusittavine lupakorttipakkoineen, ja suojellaan tiettyjä rikollisia itsepuolustuksen mahdottomaksi tekevillä pykälillä ja tuomioiden mitättömillä pituuksilla ”ihmisoikeuksien” määräämillä oloilla
– Ei ylikansalliselle pankkivallalle
– Kyllä kansalliselle pankkijärjestelmälle ja omalle valuutalle
– Kyllä rajavalvonnalle ja luvattoman tunkeutumisen estämiselle
– Kyllä omien kansalaisten suojeluun niin isoilta kuin pieniltä rikollisilta kovine sanktioineen ja voimatoimisine pakkokeinoineen
– Kyllä terveelle järjelle ja normikansalaisen oikeuksille
– Kyllä tasapainoisesti hyvien suhteiden pitämisestä ja reaalipoliittisen diplomatian kehittämisestä kaikkien maiden kanssa ilman demokratiakeppihevostelua – Venäjä hoitaa hyvin suhteitaan yhtäältä perinteisten liittolaisten eli maallisen Syyrian, shiialaisen Iranin, kommunistisen Pohjois-Korean, ja talouskapitalistisen kommunismi-Kiinan, kuin myös perinteisissä kuvioissa ei-niin-liittolaistensa kanssa, kuten Saudi-Arabian, Israelin, Turkin, Intian, Pakistanin, kuin myös siinä määrin länsimaidenkin kuin ne itse kulloinkin antavat myöten.
– Kyllä liittolaismaan puolustukselle – Venäjä puolustaa Syyriaa lännen hyökkäykseltä uskollisesti, samalla kun NATO lällärimäisesti seisoo tumput suorina tunkeutujien rynnäköidessä Euroopan nato-maihin, niistä puolustushaluisten maiden (itä-Euroopan maat) joutuessa hoitamaan puolustuksen itse, samalla kun nato varmaan toisaalla tukee ”maahantulijoiden ihmisoikeudellista turvallisuutta”

Hessu

Voit pieksää olkiukko-neukkujasi miten paljon lystää, mutta mihinkään olemassaolevaan liittymättömänä se saa lähinnä sinut näyttämään sekopäiseltä pelleltä. Neukkuja kun ei ole kohta 30 vuoteen ollut olemassakaan, ne hävisivät kylmän sodan ja joutuivat ikuiseen kadotukseen. Sen sijaan nykyisin Venäjää hallitsee tyystin eri hallinto, joka hyvällä menestyksellä korjaa neukkujen julmaa perintöä, ja suurena vaikutusvaltaisena valtiona ajaa monessa suhteessa järkevän politiikan ”arvojohtajuutta” sen minkä läntisten hirmuhallintojen paineen alla vain pystyy.
Venäjä mm. puolustaa omaa kansaansa laittomilta maahantunkeutujilta ja vastustaa suvakismia, ei kumartele Allahille, sekä puolustaa Naton ja EU:n hyökkäyksen kohteeksi joutunutta Syyrian maallista(!) hallintoa. Viimeksi mainittu palvelee Suomea vähentämällä sekä aitoa painetta pakolaisaaltoon että tekosyitä sen vastaanottamisen velvoittamiseksi (=sotatila, uskontofundamentalistinen vaino, hengenvaara), aiemmin mainitut taasen tekemällä ”suurvallan arvojohtajuudella” hyväksyttävää vaatia meidänkin poliitikkoja suojaamaan rajojamme ja palvelemaan kantakansalaisiamme. Suorina hyvetekoina Suomelle taasen Venäjä on ainoana naapurimaanamme rajoittanut radikaalisti maahantunkeutumista meillepäin. Olkoonkin että rajojemme puolustus kuuluisi meidän valtion heiniksi, niin kun munattomasta hallinnostamme ei moiseen ole, niin on helvetin hyvä, lähes elintärkeä asia että Venäjä tekee niin puolestamme, samalla kun muista ilmansuunnista rajat ovat täysin auki.
Nyky-Venäjän vihaaminen ja vertaaminen Neukkulaan on yhtä lapsellista kuin vihaisit Matteo Salvinia ja peräti Italian rivikansaa siksi että Roomaa aikoinaan hallitsi kolonialistinen hirmuhallinto.

Hannele Hämäläinen

Nämä WordPressin (= Googlen) suodattimet suodattavat viestit myös niiden poliittisen sisällän mukaan.
— Eikös vain tarttunut tämäkin kommentti suodattimeen? Olenhan tässä arvostellut itseään pelsepuupia.

KJ

Okei. Kiitosia sinne ja hyvää viikonloppua.

Anonymous

Minusta pelkästään positiivista että ylilyönnit ja selvä ns vihapuhe moderoidaan pois. Niitä on tällä foorumilla vieläkin liikaa. Jos meinaan haluaa olla mitenkään uskottava ja varteenotettava vaihtoehtoinen tiedonlähde.
Maahanmuuttokriittisyyttä on jo muutenkin vaikeaa saada läpi eikä kiihkoimbesillit helpota työtä millään tavalla. Päinvastoin.

fatwantarkistaja

Kiihkoimbesillinä teit juuri mitä?

Hessu

Tuo asia on hyvin monitahoinen, ja tyydyttävään lopputulokseen tarvitaan useanlaisia medioita erilaisilla kirjoitustyyleillä ja moderaatiolinjauksilla. Ns. korrektia tyyliä edustavia tarvitaan toki, vetoamaan tiettyyn yleisön osaan. Sellaisia on olemassa ihan tarpeeksi (murkut.org listaa näppärästi useimpia vaihtoehtomedioita, kaiken tyylisiä). Mutta vähintään yhtä kova tarve on provokatiivisella tyylillä kirjoittaville medioille, jollaisena mm. PT ja MV ovat kunnostautuneet. Nimittäin koko termi ”poliittinen korrektius” ja sen tuoma uskottavuuskäsite on keksitty ja sen muka-arvovalta propagoitu nimenomaan kyykytetyn kansan hiljentämiseksi. Todellisuudessa kansa, varsinkin vittuuntunut sellainen ja myös vittuuntuneita ymmärtävä sellainen (=kenties suurin osa kansasta) on aina halunnut nimenomaan provokatiivista kirjoitusta ja samoin vapaasanaista kommenttiosiota omien tunteiden purkamiseen.
Fakta kun on, että epäpidettyjen hallintojen strategia on kyykyttää kansaa kaikella vihapuhekitkennällä, takit kääntävällä valeoppositiolla, ynnä muulla niin että erimielinen kansa vaipuu kyynisyyteen tuntiessaan itsensä voimattomaksi jolloin jättävät äänestämättäkin olettaessaan, että ”ovat voimattomana vähemmistönä jotka eivät kuitenkaan saa muutosta ja joita ei kukaan kuuntele”. Tällaiseenhan ei ikinä pitäisi vaipua, mutta valitettavasti liian iso osa väestöstä vaipuu (nähtiin vielä viime vaaleissakin, vaikka täpärällä jo oli), ja siihen ainoa oikea lääke on provokatiivinen media, joka herättää toivon ja taistelutahdon.
Se nähtiin, MV-lehti kun oli ensimmäinen läpilyönyt vaihtoehtomedia joka raivasi tien ja toi tunnettuuteen myös muille, mm. PT:lle. Ennen MV-lehteä kaikki ”korrektit” vaihtoehtomediat olivat yleisön silmissä ”just another lälläreitä”, jotka ”kirjoittavat muka jotain mutta eivät ota vakavissaan kyykytetyn kansan ahdinkoa”, jotka ”eivät oikeasti saavuta mitään vaikutusvaltaa”, joille ”eliitti nauraa päin naamaa”. Mutta kun Janitskin alkoi tykittää kunnon provokaatiota, johon ominaisesti sisältyvä tunnelataus välitti kyykytetylle kansalle vahvan viestin siitä että tämähän tekee tätä vakavissaan, ja aidosti jakaa kyykytetyn kansan tunteet, sekä tekee selväksi ettet ole vittuuntuneena kansalaisena yksittäistapaus, eikä jäädä tuleen makaamaan, niin kansahan aktivoitui, MV:n ja siinä sivussa muiden – etupäässä provokatiivisten – vaihtoehtomedioiden lukijamäärät nousivat raketin lailla, samoin kuin vaatimukset politiikan muutoksiin. Vaikuttavuuden kieltä puhuu myös se jumalaton vaino jonka MV ja Ilja joutuivat kokemaan tuolloin – se kertoo tyhjentävästi MV-lehden aikaansaamaasta ennennäkemättömästä eliitin epätoivosta ja pelosta valta-asemansa horjumisesta, jota ei oltu koskaan ennen nähty.
Samoin vittuuntuneelle kansalle toivoa antaa kommenttiosio johon tunteensa saa ilmaista vapaasti, se voimaannuttaa niin kirjoittajaa kuin samanhenkisiä lukijoita, vaikka kommentit eivät ”rakentavia” tai informatiivisia olisikaan. Ei kaiken kuulu ollakaan. Tunteet ovat tunteita eivätkä ne patoamalla ainakaan hälvene, eikä toivoa ja aktiivisuutta lisää ollenkaan ajatus siitä että kun (ei jos) suvakit ja nato-trollit ym. eliitin suosima roskaväki saa kyllä vapaasti vuodattaa kaikkea vihaansa kansallismielisiä kohtaan julkisilla foorumeilla, niin itse kansallismielisenä pitäisi vain niellä kaikki ja kirjoitella korrektisti ja lukea korrektia tekstiä, ja samalla sen kummemmin suuri yleisö kuin eliitti ei koskaan päätyisi lukemaan mitä vittuuntunut (suuri) kansanosa ajattelee tunnetasolla, eikä näin ollen eliitti joutuisi koskaan ottamaan tätä huomioon politiikassaan.
Provokatiivisia medioita vapaan sanan kommenttiosioineen siis tarvittaisi ehkä enemmänkin Suomen mediakenttään, mutta kuten sanottua tarvitaan myös korrektityylisiä tiukemmin moderoituine kommenttiosioineen. Oleellista on, ettei yksittäinen media yritä tyydyttää näitä molempia, koska tällöin ne toisen ”tolkku vs. vittuununut” -tason jutut vievät aina uskottavuuden tai kiinnostavuuden toista kaipaavalta kohderyhmältä.
Ottamatta suurempaa kantaa PT:n linjaukseen, yleisellä tasolla omana mielipiteenäni toivoisin monella sivustolla ”epäkorrektiuksia” enemmän moderointia räikeisiin argumentointivirheisiin. Olkiukoilla viedään argumentointi pois asioista, Ad Hominem-hyökkäyksillä yritetään mitätöidä tosiasioita ”koska ryssän trolli” jne.
Lopuksi vielä, anyway, suurkiitokset PT:lle ja valtaosalle kommentoijista, kun jaksatte arvokasta työtä tehdä! Pelastetaan Suomi ennen kuin muutumme Ruotsiksi!

SUOMEN HYSTERIKKO VALTAMEDIA JA SYYTÄJÄT *KETÄ KIINOSTAA ÖÖÖ*

Fox News nosti esiin poliisitutkinnan Päivi Räsäsen lausunnosta
STT-IS
you tube
tämä kiinostaa näköjään todella paljon
A Bold Christian Witness Has Arisen in Finland
30 näyttökertaa
Julkaistu 5.9.2019
Eli mietikää suomen valtamedian kyyläystä oikeisto konservatiivien noitavainoja
ja kiinostusta asiaan Juttujen määrää kohua skadalin paisutusta tahalaan hysteriaa
syyttäjän mielen köyhyttä
verratuna tähän
#LGBT #HelsinkiPride2019
Finnish politician under ‘hate crime investigation’ for sharing Bible verse on Facebook
2 näyttökertaa
Golden Classical Music
Julkaistu 6.9.2019
https://www.youtube.com/watch?v=TGTIxW4cOww

Ilja Janitskin

Suomi on menetetty 30 vuoden sisällä islamisteille. Sisäinen riitely ja syyttely ei auta asiaa. Nyt on jokaisen kansallismielisen vedettävät yhtä köyttä ja pistettävä ne erimielisyydet sivuun. Sisäinen riitely vain hajottaa ja se on pelaamista islamistien ja eliitin pussiin. Kaikkien vaihtoehtomedioidenkin tulee vetää yhtä köyttä ja pistää ne erimielisyydet sivuun. Nyt tosiaan ei ole aikaa sisäiseen riitelyyn. Moni kansallismielisten hyvä idea, järjestö, vaihtoehtomedia ja aktivismi on kaatunut sisäiseen riitelyyn. Nyt on tosi isot asiat kyseessä ja ne tulevat ratkaisemaan sen onko Suomi 30 vuoden päästä itsenäinen valtio vai islamistinen kalifaatti. Siksi tiedon levittäminen somessa kaikista monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen ongelmista, rikollisuudesta, kustannuksista ja muista ongelmista on elintärkeää.

Riitely suosii vain vihollista

Jos Ruotsin ja Suomen poliitikot ja kansa taistelisivat yhdessä islamisaatiota vastaan ei meillä olisi hätäpäivää eikä pienintäkään pelkoa tulevaisuudesta.

Nähtyon

Mene sinä kersa takaisin neukkuihin, helvetti, luuletko että me vanhat nuollaan maata joka raiskasi suomen sodissa tappaen tuhansia tätä maata suojelevia isänmaallisia.
Varo että et tule nekku kipeäksi, punikki.

Nähtyon

Vai luulee tuo putkonen että täytyy oikein olla valtamedioiden aivopesemä venäjä vihaan.
Siihen vihaan oikeuttaa kuule pelkästään pitkä ikä joka on takonut takaraivoon ko maan käyttäytymiseen suomea kohtaan.
Tiedoksi vielä että en ole seurannut valtamedioita enää 10 vuoteen.