Poliisi julkaisi Tukholman sarjaraiskaajasta piirroskuvan

size1000.png

Kevään ja kesän aikana tehtiin Tukholman ongelma-alueella Rågsvedissä useita raiskauksia. Poliisi epäili, että tekojen takana on yksi ja sama henkilö. Tutkinta on seissyt, mutta nyt poliisi julkaisi uhrien kuvauksien perusteella piirretyn fantom-kuvan.

Rågsvedissä on tapahtunut raiskauksia ainakin 7. kesäkuuta, jolloin tuntemattomaksi jäänyt henkilö hyökkäsi nuoren naisen kimppuun ja raiskasi tämä. Seuraava tapahtui 14. kesäkuuta, sama kaava ja suurinpiirtein sama alue. Lisäksi keväällä oli kaksi muuta vastaavaa.

Kaikki teot olivat hyvin väkivaltaisia raiskauksia, joissa uhreja pahoinpideltiin ennen ja raiskauksen aikana. Poliisi on tehnyt alueella DNA-kartoitusta ja yli 200 henkilöltä on otettu DNA-testi josko se sopisi uhreista saatuihin raiskaajan DNA:han. Osumaa eli hittiä ei ole toistaiseksi saatu.

Nyt poliisi on julkaissut tekijästä uhrien kuvausten perusteella piirretyn kuvan. Kuva yllä epäillystä.

Kuvakaappaus 2019-09-05 17-09-28

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

36 thoughts on “Poliisi julkaisi Tukholman sarjaraiskaajasta piirroskuvan

  1. Yle uutisoi miten valtavat liekit syntyi 6 hehtaarista. Mitenkähän valravat lastit on syntynyt suurimmasta ongelmasta? Eli afrikkalaisen kasseista. Mitä esim ruotsalainen sekä suomalainen ämmä ottaa pilluunsa. Siellä se vitun ongelma on.

   12
  2. Nämä ruotsalaiset ovat niin samannäköisiä, että näitä alkaa olla jo vaikea erottaa.

 1. Muistelen että olen nähnyt tämän näköisen koodaajan jossakin, vai olikohan se sittenkin insinööri jonka näin.

  77
  1. Sanotaan suoraan. Vitun mulkku. Kusipää joka raiskaa naisia. Ja on suoraan sanoen muiden joukossa rinteen, mätäsalon , sekä koko ruotsin
   vastuulla. Näin alkuun. Kun muistellaan ruotsin historiaa, niin tottakai päästivät 35 000 sotarikollista suomeen. Toisen maailmansodan aikina estivät avun pääsemisen suomeen. Siinä sitä länsinaapuria. Kun kriisi tulee, esim venäjä, ruotsi ilmoittaa heti, että otamme vastaan pakolaisia suomesta. Siinä kaikki.

   21
 2. JOS JOKU SAA KIINNI ON MUNAT LEIKATTAVA JA SEN PÄÄLLE TERVAT, JA KUUMANA ETTEI TULE VAURIOITA. AIVOJAHAN SILLÄ EI OLE, SILLÄ TUO MUISTUTTAA HYVIN PALJON MEILLÄ HULLUJA PUHUVAA KUUKERIA H- KIRJAIMELLA ALKAVAA KUUKERIA. JÄÄVIYSSYISTÄ EN SEN NIMEA LAUSU.

  51
 3. Pian suvakit Ruotsissa selittävät tämän Ruotsidemokraattien syyksi.

  43
 4. Olin pari päivää sitten lenkkeilemässä ns.luonto-alueella ja näkyi matkan varrella lenkkipolun keskellä useita kakkaläjiä. Joko koiran ulkoiluttajat eivät enää poimi lemmikkinsä ”lahjoja” tai sitten neekerit tai musulmaanit liikkuu seudulla öisin ja merkkaavat reviiriään….

  39
  1. Yle:n annat tuo syöpä, jonka suomalaiset veronmaksajat väkisin joutuvat kustantamaan, on päättänyt, ettei yhtään uutta sarjaa tai ohjelmaa jossa ei ole kiintiöneekeriä, ei tulla ottamaan ohjelmistppn. Niinpä siellä on joka sarjassa nykyään aina se yksi neekeri, eikä se ole aina se rikollinen tai raiskaaja, kuten elävässämelämässä. Eroon Yle:na pakkoverosta!

   45
   1. Mielenkiintoinen piirre nyky tv-sarjoissa että iljettävimmät joukkoraiskaukset ym. tekevät aina valkoihoiset miehet.

    1. Tottakai. Siellä kuten vihervassureiden arjessa natsisaapaat kopisevat joka nurkan takana. Valkoinen normimies on saastaa niille.

 5. Jotenkin näin silmissäni kutakuinkin kuvanlaisen neekerinpojan
  kun ensimmäisen kerran tästä sarjaraiskaajatapauksesta kuulin.
  On se ruma käikäles, perkele. Ruma ja sivistymätön afrikkalainen persereikä. Amen.

  41
  1. Ei minullekaan tullut mieleen Abban miesmusikanttien näköinen poika vaan tuli mieleen pieneen neekeri tai Afgaani, voi että tätä nykyajan rakkautta…

   31
  1. Ei maksa enää vaivaa etsiä tuota mainitsemaani kuvaa. Se on poistettu. Arvasin, että se ei välttämättä siinä pysy ja otin itselleni ruurukaappauksen muistoksi 🙂

   28
 6. Tänään piti Lööperin porukka palaverinsa ilman Sverigedemokraatteja ja aikovat niin jatkaa vastaisuudessakin, kutsua poliisipäälliköitä kaffelle jne.

  Ylläoleva jööti on varmasti kiitollinen siitä etteivät Ruotsin poliitikot pysty yhteistyöhön raiskaaja-pahoinpitelijöiden kiinnisaamiseksi ja maastapoistamiseksi.

  28
 7. Ei kun se on tavallinen mats jönssön. Jonkun siiderivalaan tai batiikkinoidan ihku rakas. Joka nyt rikastaa. Varmaan suomessakin käynyt panemassa. Laivalla risteillen edestakaisin hyödyllisten idioottien kustantaessa kaiken.

  27
 8. Tolla naamalla ei saa kuin raiskaamalla. Ruotsissa tuomiosta saanee alennusta ehdolliseen asti.

  24
  1
 9. Mitä näihin nyt voi sitten kommentoida, koska ’rasismi’ on kiellettyä. Suositeltavinta lienee virallinen jargon ja mussukan uhriuttaminen – väkivaltaisten raiskausten uhrit jms. on vaan moniosaajien halaamisen hinta.

  18
 10. Paavo M. Petäjän sanoin: Korrrostan, että tämä on vasta epppäilys. Neekerpoika on vain kova nussimaan, siinä kaikki. Mitäs houkuttelevat.

  10
  2
 11. Ei kai sitä dna-osumaa voikaan tulla, koska etnissukupuolisen profiloinnin välttämiseksi näytteet täytyy ottaa Tommeista ja Annikoista.

  13
 12. Miestä ammuttu rintaan keskellä Tukholmaa, Kungsholmenilla. Iso poliisioperaatio.

 13. Asianajajaa ammuttu Tukholman keskustassa rintaan, Kungsholmenilla. Syynä joko tyytymätön asiakas tai vihainen vastapuoli. Taitaa mennä henki?

  1. Juoru kulkee että kyseessä olisi ASAP Rockyn ensimmäinen asianajaja joka vaihdettiin toiseen? No, kohta se nähdään.

 14. Noita ”yön Timoja” ei kukaan tunnista pimeällä. Tuollaiselle olisi tarjottava lättykestit jo etukäteen.

 15. Eikö toi ole se Hussu joka väittää Suomalaisia rasistiksi

Comments are closed.