Poliisi julkaisi Tukholman sarjaraiskaajasta piirroskuvan

size1000.png

Kevään ja kesän aikana tehtiin Tukholman ongelma-alueella Rågsvedissä useita raiskauksia. Poliisi epäili, että tekojen takana on yksi ja sama henkilö. Tutkinta on seissyt, mutta nyt poliisi julkaisi uhrien kuvauksien perusteella piirretyn fantom-kuvan.

Rågsvedissä on tapahtunut raiskauksia ainakin 7. kesäkuuta, jolloin tuntemattomaksi jäänyt henkilö hyökkäsi nuoren naisen kimppuun ja raiskasi tämä. Seuraava tapahtui 14. kesäkuuta, sama kaava ja suurinpiirtein sama alue. Lisäksi keväällä oli kaksi muuta vastaavaa.
Kaikki teot olivat hyvin väkivaltaisia raiskauksia, joissa uhreja pahoinpideltiin ennen ja raiskauksen aikana. Poliisi on tehnyt alueella DNA-kartoitusta ja yli 200 henkilöltä on otettu DNA-testi josko se sopisi uhreista saatuihin raiskaajan DNA:han. Osumaa eli hittiä ei ole toistaiseksi saatu.
Nyt poliisi on julkaissut tekijästä uhrien kuvausten perusteella piirretyn kuvan. Kuva yllä epäillystä.
Kuvakaappaus 2019-09-05 17-09-28