Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
8.9.2019 13:12

Jo vain, sitä senaatin puheenjohtaja Svinhufud kaappasi muutaman avustajansa kanssa venäläisen jäänmurtajan Helsingistä ja ajeli Tallinaan. Silloisena aikana miehissä oli vielä axonia. Nykyään on vain vellihousuja. Maanisesti nauravia EU: ta nuoleskelivian Suomen tuhoajia.

Mihin valmistaudutaan?
Mihin valmistaudutaan?
8.9.2019 13:21
Vastaa...  Anonymous

Mimmones se Vihreä Pekka on? Haluaa syvempää yhteistyötä Suomen ja Ruotsin puolustukseen, tuntuu olevan kiirekin saada jotakin aikaan. Mitä kulissien takana tapahtuu?
Kuka on ensikädessä tulossa? Putte, Kiinakalle, KoreaKim vai Iranin Rouhiainen?

Kusimus
Kusimus
8.9.2019 13:15

Kaunista on. Mutta minkälaisia ovat tallinnalaiset ihmisinä kun vertaat
a/ suomalaisiin
b/ ruotsalaisiin?

T
T
9.9.2019 09:45

Wunderbar.

Kossu
Kossu
8.9.2019 13:35

Tuttua paikkaa,tullut käveltyä samoja rantoja 🙂 Ja yleensäkin nykyään tallinna ja koko eesti hyvinkin viehättävää paikkaa ja kun lähdetään ”ulos” tallinnasta niin eikun paranee……viimeksi tällä viikolla pyörähdin eestissä ja todennäköisesti myös ens viikolla….paljon harrastuksen kautta frendejä siellä ja sitä kautta päässyt tutustumaan maahan vähän ”syvällisemmin”….ja joskus jopa ajatuksenä pyörinyt muutto eestiin…..ruotsista muutto tulee koko ajan ajankohtaisemmaksi niin eesti voisi olla välietappi ainakin….

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
8.9.2019 15:31

Olihan upiat maisemat kertakaikkiaan! Olisi järjestelmäkameran muistikortti helposti tukossa.
Musulmaani tahi somppu ei kyllä sovi tuohon maisemaan sitten millään,
muuta kuin korkeintaan sontimaan tapojensa mukaan paikat.
Ja sitähän me Eurooppalaiset kansalaiset emme voi hyväksyä.
On tää Eurooppa vaan korvaamattoman upea maanosa vielä.

Kilttimies
Kilttimies
8.9.2019 15:46

Paavo pliis, lähikuvaa kasveista, kun se floora on mykistävä karuun savolaismännikköön verrattuna. Ainakin Saarenmaalla tunkee kämmeköitä ja muuta kalkinsuosijaa niin, että pikkupäissään suomibotanistia hirvittää. Vielä ehtii muutaman foton ottamaan, vaikka syksy onkin saamaisillaan. Ota kuva oudon näköisestä, siis mikä ei ole silmälle tutun oloinen, niin haetaan yrtille nimi.
Ps. Rantakivistä löytyy fossiileita Saarenmaalla, miten on Tallinnan seudussa?

Anonymous
Anonymous
8.9.2019 16:30

Miten virolaiset suhtautuu suomalaisiin? Kaveri sanoi että vihaavat suomalaisia enemmän kuin suomalaiset ruotsalaisia?
Onko tullut tilanteita?

Kossu
Kossu
8.9.2019 17:17
Vastaa...  Anonymous

mulla käsitys eestiläisistä että ”vaikea” tutustua mutta kun ”muuri murtuu” niin mitä parhainta porukkaa….suomalaisista iskostunut se ”votkaturismi” ja jos oikeesti vihaavat jotain niin ”venäläisiä” ainakin vanhempi polvi…..mutta tosiaan eestiläisillä itsetunto kohdillaan ja sitä kautta itun hyviä tyyppejä kunhan pääsee tutustumaan. Sen huomannut että pikkasen parannettavaa asiakaspalvelussa esim. ihan kaupan kassoilla jne. vai onko sekin sitten vaan sitä alkujäykkyyttä ulkomaalaisia kohtaan….tiedä sitä sitten…ja loppupeleissähän se on siitä kii miten itse käyttäytyy…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
9.9.2019 03:18
Vastaa...  Kossu

Kossu Työkavereita ei baarissa palveltu lainkaan, niitä ei ollut olemassakaan. Vaimon kanssa saimme hiton hyvää palvelua, vaikka samaa porukkaa aivan selvästi. Kannattaa käyttäytyä.

Kossu
Kossu
9.9.2019 11:29
Vastaa...  fatwantarkistaja

Juurikin näin…..ja joka paikassa se.oma käytös…..se menee niin että sitä saa mitä pyytää ja pätee joka paikassa….. 😀

kammohemmo
kammohemmo
9.9.2019 21:29
Vastaa...  Anonymous

Olen asunut Virossa kymmenen vuotta, vähemmän on ollut ihmisten kanssa ongelmia kuin Suomessa.

XXL- pytty
XXL- pytty
9.9.2019 13:15

Minulla Tallinna- kokemukset ovat yli 20. sitten ja risteilyltä Tukholma-Tallinna. Laiva oli ilmeisesti joku vanha venäläinen risteilylaiva, vessanpytytkin olivat mallia XXL ja niihin meinasi upota jos istui. Seisovassa pöydässä oli eestiläiset tarjoilijat, tarjoilu oli töykeää, stressattua, ei hymyn häivettä. Tallinnassa kävellessä minut yritti ”kääntää” keskellä kirkasta päivää huumeissa ollut noin 25v. nainen. Ostin sitten kotikudotun villatakin joka osoittautui konekudotuksi. Myyjä oli töykeä.
Matkan plussapuoli oli opas, vanhempi 60-70v. nainen, pieni ja siro, sivistynyt ja fiksu. Hän näytti meille vanhaakaupunkia. Hänellä oli siistit ja silitetyt vaatteet, laatutavaraa, mutta ne olivat niin kuluneet ja haalistuneet vuosikymmenien käytössä että kangas oli menossa puhki. Vaatteista näkyi köyhyys. Se jäi mieleeni.

Hauki
Hauki
9.9.2019 14:08

Onhan tuosta moni loikannut.
En suosittele kurkkaamaan talvella jyrkäänteen yli viikon putken jälkeen krapulassa kun auto pysähtyy kusitauolle.

kammohemmo
kammohemmo
9.9.2019 21:19
Vastaa...  Hauki

Asuin muutaman vuoden Tabasalun lähistöllä. Tuo ei ole itsemurhaajien suosiossa, vaan noin kymmenen kilometriä tuosta länteen on Türisalun pank, joka on suosittu näköalapaikka ja siellä on usein tuotu kynttilöitä ja kukkia. Viime vuosikymmen lopussa sinne rakennettiin hieman estettä, että enää ei pysty ajamaan autolla jyrkänteeltä.
Tabasalussa on Altian tehdas ja Saaremaa Vodka tehdään siellä, Suomesta tuodusta pirtusta. En tiedä mistä ne veden tuo, tuskin Saaremaalta, mutta kun asuin omakotitalossa muutaman kilometrin päässä, niin siellä vesi oli niin karmeaa, että suihkussa käyntikin epäilytti.

Johnny
Johnny
9.9.2019 16:39

Jäin kaipaamaan karpaasin kipitystä rappuja ylöspäin. Kameraan taisi just silloin tulla joku tekninen vika? Muuten erinomaisen informatiivinen video.

kammohemmo
kammohemmo
9.9.2019 21:24

Tuossa kohtaa tai ainakin ihan lähellä liittyy rantakallioon sellainen erikoisuus, että kivikerrostumista löytyy fossiileja. Kävin kerran moottoripyörällä ajelemassa penkan päällä, mutta en käynyt siellä alhaalla, mistä niitä fossiileja voisi löytää.

tapperlund
tapperlund
9.9.2019 22:32

Paavo iltakävelyllä – uusi PT:-median ohjelmasarja – kannattaisi toteuttaa. Hieman tukisimme kalustohankintaa ja käden vakautta voisi hieman kehittää, tarinapuoli on jo hallinnassa.

Anonymous
Anonymous
10.9.2019 19:24

Nice.