Afgaanien joukkopako Maahanmuuttoviraston säilöstä

Kuvakaappaus 2019-09-09 17-22-01.png

Tukholman pohjoispuolella sijaitsevasta Märstan vastaanottokeskuksen säilöstä karkasi viime yönä 12 karkoitettavaa henkilöä. Poliisi sai heistä kuusi kiinni aamuun mennessä.

Poliisin mukaan karkurit olivat rikkoneet ikkunoita, jonka jälkeen olivat päässeet karkusalle. Kaikenkaikkiaan 12 karkoitettavaa kolmansista maista tulluta henkilöä pääsi karkuun. Poliisi haravoi Märstan aluetta yön aikana ja saikin kiinni kuusi karkuria, jotka toimitettiin takaisin säilöön ja edelleen odottamaan kotimaan lentoa.

SVT:n uutisten mukaan kaikki karkurit olivat afgaaneja ja syynä epäillään olevan se, että huomenna tiistaina ainakin 80 afgaania tullaan lennättämään kotiin Kabuliin. Poliisin mukaan afgaanit eivät halua kotiin ja koska heille tuli tilaisuus karata he tekivät sen.

Lain mukaan tällainen karkaaminen ei ole rikos, mutta karkureita epäillään vahingonteosta, koska rikkoivat karatessaan paikkoja.

Märstan vastaanottokeskuksen säilössä on 502 paikkaa ja palautettavien määrä vaihtelee suuresti.

Allekirjoittaneelle Märstan vastaanottokeskus tuli tutuksi syksyn 2015 aikana, jolloin etelästä tulevia turvapaikanhakijoita kuskattiin Märstaan levolle. Sieltä heitä kyydittiin edelleen pohjoiseen meneviin juniin ja Suomeen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Afgaanien joukkopako Maahanmuuttoviraston säilöstä

 1. Maskingatanin täyshoitola, siinä puolirehellisten autohuijareiden keskellä

  34
 2. 6 kpl karkureita on ehtinyt jo batiikkinoitien isojen mummoalushousujen alle piiloon.

  67
 3. Ruotsissa ei mene mikään niinkuin pitäisi.

  49
 4. Suomessa 80 moniosaajan palautukseen tarvisi 80 reittilentoa ja vähintään 240 poliisia.
  Siltikään palautuksista ei onnistuis ku muutama sillä kaikenlaiset idiootti pennaset näyttäis loputonta idioottimaisuuttaan..

  69
  1
  1. Niin, Suomeenhan niiden olisi kannattanut karata Ruotsista, kuten yli 30000 teki vuonna 2015.

   15
 5. Vastaavatkohan vapaalta vahingontekoon? Varmaan on jo ennakkotapauksia, miten vakavasti pitää keppostella, että saa jäädä kansankotiin odottamaan oikeudenkäyntiä ja tuomiota karkotuksesta huolimatta.

  30
 6. Minkälainen palautus”leiri” se sellainen on,
  mistä pääsee suksimaan batiikkinoidan helmoihin milloin vain?
  Piikkilangat ympärille ja sotilaat pitämään jöötä pedofiileille.
  Pakoyrityksestä välitön palautus sinne kotikylän kamelinlanta-majaan.

  44
  1. Ei ole vielä syntynyt. Eikä synny seuraavaan sataan vuoteen. Että älä pidätä hengitystä odotellessasi.

   15
   1
 7. Syksy 2015 oli jotenkin näin jälkikäteen ihan hienoakin aikaa. Ensimmäisen kerran tajusin silloin miten isänmaallinen oikeasti olen. Luin jatkuvasti Tajukangasta Mv.tä Hommaforumia, kun halusin tietoa mitä vittua Ruotsin rautateillä silloin tapahtui. Olin itse pohjois-Ruotsissa kaivoksella ja me suomalaiset porukalla mietittiin mitä voitas tehdä, kun tämä organisoitu mutavyöry ei voi jatkua. No aloimme lähettämään Säpolle suunnattuja viestejä, että jos kuljetukset Suomeen eivät lopu, niin kohta alkaa lentää ruotsalaisia rautiesiltojen kansia hevon vittuun. Ensin Luleälvenin ja sitten siitä etelään. En tiedä, mutta jostain syystä ne kuljetukset sitten loppuivat.

  25
 8. Kuinka tyhmä pitää pakolaisen olla, että ruotsi karkottaa? Kristitty muslimihintti tapetaan ihan koko ajan, heti lentokentällä alkaa shiamilitia joukkoraiskaamaan. Pitäskö alkaa suvakiksi ja lentokonekaappariksi, että nuo mainiot naiset ja lapset säästyvät.

Comments are closed.