Husu täräytti twitter-kansaa, ei kuitenkaan kannata panikoida

Husu Hussein kohautti taas Suomen twitter-kansaa. Tällä kertaa Husu toivoo persuja uuniin. Husu selvästikin rohkeutui poliisin taanoisesta tutkimattajättämisjutusta ja tykittelee nyt ilman estoja.

Miten Husun twiittiin pitäisi suhtautua? Ei oikeastaan mitenkään. Husu tulee Somaliasta, jossa ihmisiä on uunitettu, siis kirjaimellisesti uunitettu, viimeiset 30 vuotta. Somalia voidaan hyvällä syyllä katsoa olevan maapallon ihmiskaatopaikka.

Tältä pohjalta voimme arvioida Husun sanomisia. Ilman Suomea Husu ei olisi mitään. Jos hän ei olisi saanut Suomesta turvapaikkaa hän ei ainakaan olisi Suomessa suomalaisia vastaan vihapuhuva maahantulija.

Ei siis kannata nähdä vaivaa hiiltyä asian takia. Hän on saanut sen aseman, minkä on, suomalaisten monikulttuurisuusfanaatikkojen takia. Husu ei itse ole oikeastaan edes vastuussa sanomisistaan vaan Husun kannanotot ovat… kuka siellä takana nyt häärääkään.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

50 thoughts on “Husu täräytti twitter-kansaa, ei kuitenkaan kannata panikoida

  1. Haaveileeko Husu kansanmurhasta, jossa Persut poistetaan vai miten tuo twitter viesti tulisi ymmärtää?

   16
 1. Minkä ihmeen funktion tämä Husu Suomessa oikein täyttää? En ymmärrä koska en asu Suomessa.

  Ja vaikka asuisinkin niin en ymmärtäisi sittenkään.

  137
  1. Husun ”funktio” on seuraavanlainen: ilmainen*(ruoka+juoma+vaatteet+asuminen)-työ=vittuilu

   Eli tulee maahan elätettäväksi, päivääkään ei tee oikeita töitä ja vittuilee vielä elättäjilleen

   209
   2
   1. Siihin asti kunnes kaikki suvakit, ilmastouskovaishörhöt, vihervasemmistokommarit, globalistielitistit sekä feministiälykääpiöt (siis kaikki femakot) ovat tuhkana. Sitten husujen ym muslimien metsästys on hupaa.

    80
    2
  2. Husun funktio on aika selvä (joskaan ei hänelle itselleen): äänien lapiointi demareilta persuille. Tauotta nariseva ja vittuileva somali on parasta, mitä persut voivat toivoa.

   98
   1. Joo, muistan Baywatch sarjan TV:stä, siinä aina käveli noita ”taustaperseitä”. Heh.

    25
 2. Pankaa nyt jo tuo tyyppi kielikurssille. Eihän sen kielitaito ole kehittynyt mihinkään.

  108
  3
 3. Oulussa on vihreiden kaupunginvaltuutettu (ja kaupunginhallituksen jäsen) joka ei ole yli 30 vuoden aikana oppinut kunnolla suomea. Hänelläkin haamukirjoittaja, myös haamupuhuja ja -kuuntelija olisi tarpeen.

  137
  1. Tää jätkä oli samassa työpaikassa, oli mukamas joku insinööri, mutta tiedä sitten minkä afrikan tekun papereilla oli. Ei kukaan tiennyt mitä osaa tehdä ja miksi oli palkattu. Puheesta ei saanut mitään tolkkua. Kellon päälle ei ymmärtänyt mitään. Tuli töihin juuri ennen 11 ja lähti porukoiden mukana syömään ja ruokailun jälkeen häippäsi takaovesta kotiin. No ei tajunnu että takaovellakin on kulunvalvonta. Puolenvuoden takaoven kulkemisten jälkeen sai potkut. Oulun vihreiden valtuustoon juurikin sopivaa materiaalia.

   38
 4. Husulle hyvää kotimatkaa. Kukaan muu ei rakenna Somaliaa, paitsi somalit itse. somaleista ei voi ikinä tulla suomalaisia, joten mitä nopeammin he lähtevät, sen parempi.

  181
 5. Harvoin näkee noin paljon kirjoitus/kielioppivirheitä noinkin helpoissa lauseissa. Onneksi pystyn alentumaan väliaikaisesti jokseenkin samalle älytasolle niin ymmärrän mitä tuo primitiivinen räpellys tarkoittaa. Helkkarin hyvin toi umpirasistinen kiintiöpökäle osaa Suomea jo, ja vain mitäseontäälloisinu 30-40 vuoden treenaamisella! Harvinaisen lahjakas yksilö. Ajatelkaa jos heräisitte eräänä aamuna eikä Suomessa olisi yhtään Somalia eikä muslimi-mukapakolaista.. miten selviäisitte siitä raastavasta ikävästä ja kaipuusta? Miten Suomalaiset ylipäänsä osasivat elää, toimia, tuntea onnea ennen 80-lukua? Taivas, sitä köyhyyden ja huonon riisin määrää. Suomihan oli totaalinen helvetti maan päällä ennenkuin muslimivapahtajamme, muslimipelastajamme, KIIMAISET MUSLIMISANKARIMME saapuivat. Tätä on vaikea kirjoittaa samalla kun itken onnen kyyneliä.. Allah vittu akbar vaan.

  100
 6. On tässä naurussa pitelemistä: Sossu-somali kirjoittaa ”Heräät maanantai aamuna..” =)

  112
  1. Heräät maanantai aamuna ja uutisessa on, ettei Suomesta löydy yhtään #somali Että heitä ja kaikki muut islamin pedofilian edistäjät ovat vaan hävinneet (ihan samaa minne.)

   108
 7. Husun ja kaikkien muidenkin kannattaisi ennemmin miettiä Suomea ilman somaleita.

  https://www.kansalainen.fi/somalian-ulkoministeri-pyytaa-kansalaisia-palaamaan-kotimaahan/

  Somalian ulkoministeri vetoaa kansalaisiin ja pyytää heitä palaamaan.
  Ulkoministeri Ahmed Isse Awad pyysi Yhdysvalloissa antamassaan haastattelussa maanmiehiään palaamaan kotiin auttaakseen Somalian jälleenrakentamisessa. NPR-radiokanavalla Isse Awad sanoi, että Minnesotan somalialaiset ovat jo auttaneet maataan taloudellisesti. Yksi tapa jatkaa tätä sitoutumista olisi ulkoministerin mukaan palaaminen kotimaahan todistamaan siellä tapahtunutta kehitystä. Al-Shabab -terroristiryhmä ei enää hänen mukaansa ole uhka kenellekään, eikä kukaan näe nälkää. – Maa on nyt valmis tyttäriensä ja poikiensa osallistumiseen saavutetun kehityksen säilyttämiseen, ulkoministeri sanoi. Ulkoministeri Isse Awad puhui paluumuutosta ”käänteisenä aivovuotona”, jossa ulkomailla asuvat voimavarat palaavat kotimaahansa mukanaan uusia arvokkaita osaamisia ja tietoja.

  https://www.kansalainen.fi/norja-palauttaa-1-600-somalia-kotimaahansa/
  https://www.vastarinta.com/somalian-ulkoministeri-somalit-voivat-palata-kotiin/
  https://www.kansalainen.fi/tanskan-maahanmuuttoministeri-somalit-menkaa-kotiin-rakentamaan-omaa-maatanne/

  JAKAKAA LINKKEJÄ JA TULOSTAKAA UUTINEN PAPERILLE JA PISTÄKÄÄ KIRJASTOISSA JA KAUPPAKESKUKSISSA ILMOITUSTAULULLE.

  90
 8. Entä, jos Husu heräisi maanantaina johonkin aikaan ja huomaisi, että kaikki suomalaiset ovat kadonneet ja jäljellä olisi vain somaleja? Tulisiko huoli siitä, miten selvitään loppuviikosta?

  122
  1
  1. Ja tuo maanantai olisi esim. tammikuun 25 päivä ja ulkolämpötila olisi samoissa lukemissa, mutta miinusta (-25). Saattaisi Husukin todeta että, tästä tulee vielä pitkä viikko.

   43
 9. Koskakohan saisi lukea hyviä uutisia Somaliasta, tyyliin: ”somalit palailevat kotimaahan sankoin joukoin…”?
  Vastaus: EI IKINÄ!

  66
 10. Mikä ero on USA:n mustien ja Suomen somppujen välillä ? Amerikkalaiset itse rahtasivat mustansa sinne. Kun taas somput raahautuivat itse tänne. Kukaan ei heitä tänne halunnut. No, ehkä jokjotkut vihreät, jotka eivät tajunneet minkälaisen ongelman saivat aikaan.

  70
  1. SDP demla haki somalit Suomeen Moskovasta. Katso YouTube, Jari Leino Show, Miten somalit saapuivat Suomeen, Osa 1 ja 2

   16
   1
  2. Täytyy muuten myös muistaa ketkä noita mustia pyydysteli Afrikassa Ameriikkaan vietäväksi..No tietysti arabit..

 11. Husu näyttää jälleen kerran että ei osaa kirjoittaa edes yksinkertaisia lauseita oikein.

  51
 12. Mitähän Husu twiittaisi jos seuraavissa vaaleissa yli 50% äänestäisi persuja!

  63
 13. Ymmärrän hyvin Husun katkeruuden ja pahuuden jo hänen uskontonsa pohjalta. Hän tietää sisimmässään olevansa ei tervetullut maahamme, pelkkä pummi ja loiseläjä ja tietoisuus tästä panee hänet puremaan ruokkivaa kättä, hyökkäämään häntä auttanutta kansaa vastaan säilyttääksen edes jotakin valheen varaan rakennetusta itsetunnosta. Siis tarkoitan, jos hän on normaali ihmisolento.

  73
  1. Husu on armoton ja jäätävä, hurja rasistikortin heiluttaja. Mutta nykyään rasistikorttia ei heiluteta koska on tultu väärin- ja kaltoinkohdelluiksi värinsä/uskonnonsa takia, vaan nykyään heilutetaan rasistikorttia jolla vaaditaan etuuksia sekä erityiskohtelua värin/uskonnon takia. Mitään ei itse tehdä asioiden hyväksi, ollaan ammattiuhriutujia: Minulla ei ole uutta Bemaria eikä iPhonea koska valkoiset ovat rasisteja eivätkä anna niitä minulle. Minulla ei ole isoa taloa koska valkoiset ovat natseja eivätkä anna sitä minulle. Heille on annettu hyvinkin anteliaasti vaikka mitä, eivät ole ansainneet siitä mitään, mutta vaatimukset vain jatkuvat ja jatkuvat. Mielessä ei käy sekuntiakaan että valkoiset Bemarikuskit isoissa taloissaan tekevät TÖITÄ maksaakseen kaiken minkä omistavat. Tässä on selvä älykkyyden ero. Jos antaisimme Somalien ja kaikkien tänne tunkeutuneiden määrätä ja päättää kaikesta YHDEN PÄIVÄN ajan, MIKÄÄN ei toimisi. Mitään ei tehtäisi. Mitään ei osattaisi. Mitään ei haluttaisi tehdä eikä osata. Kaikki menisi tasan päiväsä täydellisesti päin vitun helvettiä. Ilman meitä RASISTEJA, HIRVEITÄ HIRVIÖITÄ, te kaikki kiittämättömät uhriparat olisitte saatanan kusessa. Tästä 100% faktasta on helppo todeta että me olemme ne hyvät tyypit ja TE rasistikortin heiluttajat olette kaikki kusipäitä.
   Kiitos.

   61
 14. Husu voi kiittää luojaansa, että me perussuomalaiset ollaan niin hyvänluonteisia ja rauhantahtoisia, ettemme ole puristaneet Hususta ilmoja ulos.

  56
 15. Suomi ilman järjenjättiläistä nimeltä hussukka!!
  Eli syö kakkaa ja palaa mogadishuun elämöimään. Siellä päässä on jo kova ikävä.

  30
 16. Husun kaltaiset kiihottajat ovat itse rasisteja. Loisii täällä ja lietsoo kansanryhmien välistä vihaa.

  62
  1. Näinhän se menee. Husun takia vihaa helposti kaikkia somaleja, kun luulee heidän olevan tuota älykköäkin surkeampia. Sakinhivutus oli ennen vanhaan toimiva konsti, omat kertoivat sinun tehneen väärin, nyt ei saa kertoa.

   21
 17. Puolustajiakin noille Husun möläyttelyille löytyy, tekee mieli esittää heille kysymys.

  Entä jos suomesta menisi valkoinen kristitty somaliaan esittämään että ovat kaikki rasisteja ja kuuluvat uuniin, mikähän olisi palaute 😀

  61
 18. Husu on rehellinen. Hän on tullut tänne valtaamaan tämän maan ja ajamaan hänen valtaan pääsemistään vastustavat ihmiset pois täältä. Sitä sanotaan pyhäksi sodaksi hänen terminologiassaan….

  Jokaisen suomalaisen poliitikon, lakimiehen tai poliisin olisi hyvä ymmärtää tämä lähtökohta. Vastakkainasettelu loppuu tietysti sillä, että vastustaja eliminoidaan. Sitäkö toivoo suurin osa Suomen poliitikoista ja virkamieskunnasta. Siis että täältä eliminoidaan merkittävä osa kantakansalaisia? Nimittäin hiljainen tyytyväisenä hymistely tuohon twiitiin tarkoittaa lopulta juuri sitä.

  50
  1. Husu haaveilee hävittävänsä 20% vääräuskoisista yhdessä yössä. Siihenkö se muka jäisi, taitaa mennä kansanmurhassaan pidemmälle, jos sille annetaan valta. Jihadistihan tuo vaikuttaisi olevan.

   Kärjistin vähän. Mutku nii Husuki teki!

   24
 19. Nämä islamistidemarit ja vihreiden aktivistit on kaikki yhtä helvetin rasittaavaa, turhaa ja haitallista sakkia tälle maalle.

  30
  1
 20. Husu ei ymmärrä, että toiminnallaan vaan laskee SDP kannusta ja nostaa persujen. Jatka vaan samaa rataa.

  28
 21. Husun paras teko olemassaolollaan on se, että hän oikeasti tekee meistä tavallisissta suomalaisista parempia, husu on II luokan kansalainen ja sen hän tajuaa ja sitä se poraa.

  13
 22. heräät yhtenä aamuna ja kaikki islamistit ja husu pökäleet on kadonnut (ihan sama minne)
  #maailma ilman husuja

 23. Tämmöiset husulit ei pysty hoitamaan hommia edes somaliassa ,vaan pakoilevat pitkin palloa ,maailman inhotuin kädellisten laji, eikä syyttä ja vielä ilkeävät vtu.lla joku potkaisee vielä tuon 1900 luvun taitteen hassunkurinsen ja antiikkisen tuhkakuppi telineen vtu. tuun vai kävelykepillekö tuo on tarkoitettu ,Husu on karikaatyyri itsestään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.