Miten toimia jos joutuu todistamaan ampumistilannetta?

6802
Muuan uusruotsalainen tervehtii Pt-mediaa.

Moni ihmettelee mistä Tukholman ampumisissa on kyse. Pt-media avaa asiaa ja kertoo. Loppujen lopuksi kyse on hyvin yksinkertainen ilmiö.

Ampujaiset kohdistuvat aina yksittäisiin henkilöihin, eli ne eivät ole kohdistuneet sivullisiin. Tarkoitus ei ole ampua sivullisia. Äärimmäisen tärkeää on kuitenkin ymmärtää, että tapahtumiin ei pidä puuttua millään tavalla. Silloin saattaa tulla osumaa.
Älä millään tavalla puutu ampumistilanteeseen. Kun räiske alkaa käymään lyö maihin. Älä liiku. Älä tee mitään muuta kuin lyö maihin. Ampuminen kestää 10 – 15 sekunttia ja sen ajaksi lyö itsesi maahan autojen taakse tai mitä vieressä on pensaita. Älä liiku. Ampujilla on adrenaliinia veressä ja pakeneva juoksija saattaa joutua ampumisen kohteeksi.
Kun tulitus alkaa lyö maihin. Niin tekevät kaikki muutkin,
Kun ampuminen on ohi älä missään nimessä jää auttamaan kohteita. Paikalla on aina ”sivullisia”, jotka tsekkaavat liian avuliaat ihmiset. Kävele paikalta rauhassa pois äläkä kaiva kännykkää esille. Niin tekevävät muutkin. Kännykkä esillä olet seuraava kohde. Uhrien valituksia ei kannata kuunnella, sillä sinne on tulossa poliisi ja ambulanssihelikopteri, joka hoitaa kohteet. Älä missään nimessä mene auttamaan kohteita. Pidä mielessä, että vieressäsi oleva henkilö voi olla kohteen ampuneen henkilön kaveri ja teidän tuttavallinen juttutuokio voi olla urkintayritys kuka sinä olet.
Älä siis missään nimessä jää kuvaamaan tilannetta, äläkä varsinkaan jää selvittämään poliisin kanssa asiaa. Mitä lähempänä olet poliisia sitä varmemmin olet seuraava kohde.
Poliisile annetut lausunnnot ovat Ruotsissa julkisia asiakirjoja ja todistajien henki on löyhässä. Kuka tahansa saa todistajien henkilötiedot  yhdellä meilillä, joten kannattaa miettiä mitä näkee.
 

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
markus jansson
markus jansson
10.9.2019 17:40

Hyvät ohjeet!.
Mikä on pt-median vastine kun hesari väittää pt-median olevan viha ja valemedia joka levittää netissä vihaa ja valheita?
https://www.hs.fi/nyt/art-2000006039242.html

Patriootti
Patriootti
10.9.2019 18:13
Vastaa...  markus jansson

Kohta varmaan viedään Paavoa giljotiinille kuin pässiä narussa, kuten Janitskille kävi , jos hesarin kirjoitelma ottaa tuulta alleen (jota en koskaan toivo).
Samalla tavallahan se alkoi Janitskin metsästys: ensin kiihottui Hesari, sen jälkeen vihervasemmiston kommari-paskahousut, YLEnantoa ja narkkareita myöten. Sitten kun alkoi olla poliisin kiveksissä tarpeeksi painoa, oli senkin putiikin pakostakin kiihottua väsäämään yleisiä pidätys määräyksiä INTERPOLILLE, KRP:lle, EUROPOLILLE ja lopun kaikki tietääkin. Ei hyvältä näytä.

Puolueeton
Puolueeton
10.9.2019 18:48
Vastaa...  Patriootti

Jos aikoo kritisoida suomalaista politiikkaa ja viranomaisia, on parasta hankkiutua ulkomaille. Se on ainoa mahdollisuus sanoa suoraan mielipiteensä. Nettilehti voi toimia ulkomailla ja toimintaan on liki mahdotonta puuttua.
On kuitenkin blogikirjoittajia, jotka osanovat asiansa niin peitellysti, että niihin ei valtamedia ja polpo voi kiinnittää huomiota. Luultavasti eivät edes huomaa kritiikkiä. Sensuurin puuttesta Suomessa oli aivan erinomainen kirjoitus.

markus jansson
markus jansson
10.9.2019 19:08
Vastaa...  Puolueeton

Totta Ilja Janitskin on esimerkki mitä tapahtuu jos liikaa paljastaa poliitikkojen ja poliisin korruptiota. Heti käyvät kimppuun ja kovilla keinoilla vankeutta ja miljoonakorvaukset. Somessa väitettä, että pt-media olisi muka valemedia, joka muka levittää valheita tätä väittävät. Petra Nyqvist, Johanna Vehkoo ja Saku Timonen.

Minä
Minä
10.9.2019 18:14
Vastaa...  markus jansson

Toivottavasti se tuo uusia lukijoita. Saattaa tuoda montakin.

jokke
jokke
10.9.2019 17:56

Hyvää setttiä myös Suomeen. Tämä on suomen tulevaisuus. Suomen poliisi on lapanen joka ei tutki lasten raiskauksia vaan raamatun siteerauksia ja suomalaisten vihapuhetta.

Vitjaantunut Stadilainen
Vitjaantunut Stadilainen
10.9.2019 18:24
Vastaa...  jokke

En menisi sanomaan noin Suomen poliisista. Ainakaan vielä.
Minun mielestäni kyllä Suomessa paskalakit hoitaa kovaa rikollisuutta ihan eri otteella kuin Ruotsissa, vaikka etenkin etelä-Suomessa poliisiin on onnistunut soluttautumaan totaalisia punavihereunukkeja.
Tilanne saattaa tosin muuttua tämän hallituksen aikana koska uskon, että he aikovat tehdä maksimaalisen vahingon maallemme tämän kauden aikana. Heitä on pidettävä silmällä ja kaikki mädätyshankkeet on paljastettava ennen kuin ne ajetaan läpi!

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
10.9.2019 20:29

Vasta tuli EU:lta ohjeita Suomen hjallitukselle ja viranomaisille vihaisen puheen kuritukseen ja poliisikaartin matuetnisyyden lisäämiseen.
Jokainen toimivilla aivoilla varustettu joka ymmärtää syy ja seuraus -logiikkaa tajuaa etteivät ohjeistukset ja miehitysväestönsiirrot paranna vaan pahentavat kantaväestön elämää, mutta sehän on toissijaista kun elättieliitti ajaa euvostoliiton arvottomuuspohjaa, suvaitsee ja ymmärtää Euroopan jakoa muun maailman pohjasakalle.

Anonymous
Anonymous
11.9.2019 16:24

Kunnille on lähetetty varautumis suunnitelma. Suomeen arvioidaan tulevan 2020 – 2030 vuonna yli miljoona turvapaikanhakijaa Ruotsin kautta. Hallitus valmistautuu jo nyt ottamaan nämä kaikki. Varusmiehet tulevat kantamaan laukkuja. Kunnat valmistautuvat yli 100 000 turvapaikanhakijaan tuloon vuodessa. Rajoja ei tulla sulkemaan missään vaiheessa.

Tommy the Who
Tommy the Who
10.9.2019 18:54

Pt-mediahan suorastaan rakastaa ihmisiä, koska neuvoo ihmisiä toimimaan niin, ettei tule kuulasta kalloon tai puukkoa kurkkuun. Hesari sen sijaan on ilmiselvä vihamedia, koska jos Hesaria uskoo, niin pää saattaa pudota silmänräpäyksessä. Kauhea masokistinen ja sadistinen ihmiselämää vihaava julkaisu tuo kohta valloitetun pääkaupunkimme ykkösskeida.

Anonymous
Anonymous
10.9.2019 19:38

Jos 2 musulmaania ammuskelee toisiaan niin anna ampua toisensa ja häivy paikalta heti kun voit. Auttamaan jääminen ja kaikenlainen avunanto tilanteessa ei hyödytä sinua yhtään vaan voi pahentaa asemaasi välittömästi ja jälkeenpäin

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
10.9.2019 22:28

Pt-median ohje on erinomainen ja sitä noudattamalla voi hyvinkin elää vanhaksi!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
11.9.2019 01:39

Pohjolan Honduras, älä matkusta, ellet ole Jussi Huhtela, sitä ei ammu kukaan.
Matkusta Tallinnaan, kaupunkisodasta ei tietoakaan.

argh@argh.com
argh@argh.com
11.9.2019 05:02

Jokohan näitä ohjeita tarvitaan kohta Suomessakin, tämä typerän hallituksen politiikan takia. Autoja täällä onkin palanut myös, sekä vähän muutakin kulttuuria.

Anonymous
Anonymous
11.9.2019 05:07
Vastaa...  argh@argh.com

Kuopiossahan oli jostakin syystä muuten 3 autoa nyt palanut.

Anonymous
Anonymous
11.9.2019 05:59
Vastaa...  Anonymous

On niitä asuntojakin ja muitakin autoja palanut jo vuosia. Siitä paljastuu, että uussuomalaisten tekemiä, kun poliisi ei ole halunnut niitä selvittää eli ei ole muka saanut selvitettyä. Suojaväri auttaa aika paljon, koska voisi paljastua 20 kertaa suurempi rikollisuus ja rikostilastot näyttäisivät pahalta siksi poliisi ei niitä tutki.

Pikkukaljoilla
Pikkukaljoilla
11.9.2019 12:05

Jos kuulet tulitusta luodit eivät ole tarkoitettu sinulle

Anonymous
Anonymous
11.9.2019 14:24

Parempi vain aseistautua.Voi samalla toimella tehokkaasti itsepuolustautua sekä polpoHUORIA että heidän paapomiaan ali-ihmisiä vastaan.Myös siis Suomessa.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.9.2019 16:05

Voi itku. Pitihän tuo HS:n vaihtoehtomedioista tekemä juttu käydä lukemassa.
Vanha, jo ennestään hyvin tunnettu ilmaisutapa, ’maahanmuuttovastainen’, pomppasi erityisesti silmään, koska valtamedia itse ei voi käyttää termiä ’haittamaahanmuuttovastaisuus’. Ja kyllähän sen tietää mikseivät he sitä voi käyttää.
Siistimällä omia termistöjään valtamedia tulee kuitenkin antaneeksi valheellisen kuvan siitä, miten tietyt mediat maahanmuuttoon suhtautuvat. Tuskin minkään julkaisun äärimmäisenä tavoitteena on estää millainen maahanmuutto tahansa.
Tarkoitus ei missään tapauksessa ole estää mitään muuta kuin: rikollisten muuttaminen Suomeen turvapaikanhaun siivellä, köyhien ja kouluttamattomien ihmisten muuttaminen Suomeen sosiaaliturvan nauttijoiksi turvapaikanhaun siivellä, selvästi meidän kulttuurillemme vieraiden haitallisten tapojen yleistyminen maassamme (jälleen turvapaikanhaun kautta) ja suoranaisten vihamielisten aineksien muutaminen Suomeen heikentämään suomalaisten turvallisuustilannetta. Ei siis ole mitään tarvetta vastustaa tarvittavan työvoiman muuttamista maahamme tai esimerkiksi thainaisten muuttamista Suomeen suomalaismiesten vaimoiksi tai edes vastustaa köyhien ihmisten muuttamista Suomeen, jos he tulevat kulttuurista, jonka jäsenten tiedetään integroituvan hyvin maamme tapoihin ja käytäntöihin.
Termi ’maahanmuuttovastaisuus’ on siis jo lähtökohtaisesti täysin ideologisesti värittynyt, kun sillä kuvataan tiettyjen medioiden tapaa kritisoida tietynlaista maahanmuuttoa.

M
M
12.9.2019 12:31

Mitenkäs tulee toimia, jos joutuu poliisin kuulusteltavaksi tai käräjille todistamaan ammuntajutussa? Pt-media.org toimitus taisi mainita, että ruotsalaiset eivät osaa valehdella. Voisiko Pt-media.org toimitus antaa lukijoille toimintaohjeita myös näihin tilanteisiin?

Kiitos multikultin ja vain sen
Kiitos multikultin ja vain sen
13.9.2019 09:53

Ennenmuinoin, kun Ruotsi oli normaali maa, tuli ampumauhreja Karoliinisen sairaalan traumayksikköön hyvin harvoin, niin harvoin että niistä riitti juttua pari päivää. Nyt tapauksia on noin 60 vuodessa ja nuorimmat ammutut 13-14- vuotiaita:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/har-ar-lakarna-som-moter-skottskadorna

Rikollisjengi vainosi koiranulkoiluttajanaista, nuori perheenisä lapsen kanssa yritti auttaa ja pahonpideltiin törkeästi
Rikollisjengi vainosi koiranulkoiluttajanaista, nuori perheenisä lapsen kanssa yritti auttaa ja pahonpideltiin törkeästi
24.10.2019 12:59

Katsomisen arvoinen dokumentti! Näkyy Suomessa jne.
Kukaan ei auta jos keharijengi hyökkää kimppuusi eikä ”kukaan ole nähnyt mitään”:
https://www.svtplay.se/video/24162310/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-20-tysta-vittnen?start=auto