Suomen Kansa Ensin r.p. lehdistötiedote

Lehdistötiedote 9.9.2019

Suomen Kansa Ensin puolueessa on vaihtunut puheenjohtajisto ja hallitus kokonaisuudessaan jäsenkokouksessa Ala-Temmeksellä 27.4.2019. Meneillään olevan oikeustaistelun vuoksi on em. valittu hallitus päättänyt odottaa että ko. kokouksen moiteaika kuluu umpeen ennen kuin hallitus ottaa johtovastuun puolueessa.

Moiteaika kului umpeen 28.7.2019 jonka jälkeen Patentti- ja rekisterihallitus merkitsi uudet nimenkirjoittajat rekisteriinsä. Samalla myös puolueen osoitetiedot uusittiin ajantasaisiksi. 6.9.2019 oli Pirkanmaan käräjäoikeuden istunto jossa tuomari totesi 27.4.2019 valitun hallituksen olevan ainoa toimivaltainen hallitus puolueessa.

 • Puoluehallitus:  Puheenjohtaja Riikka Salmi, Jyväskylä.
 • 1.varapuheenjohtaja Aki Hemmilä, Oulu.
 • 2.varapuheenjohtaja Kari Sunell, Lehtimäki.
 • Puoluesihteeri Ari Lindström, Kempele.
 • Rahastonhoitaja Keijo Juntunen, Lievestuore.
 • Hallituksen jäsen Matti Loimupalo, Pori.
 • Hallituksen jäsen Niko Tapionkaski, Tyrnävä.
 • Hallituksen jäsen Nina Toivonen, Kotka.
 • Hallituksen jäsen Jussi Kallioniemi, Akaa.

Puolueen postiosoite: Suomen Kansa Ensin rp. Satakunnankatu 33/35, 28130 Pori

Ari Lindström Puoluesihteeri Suomen Kansa Ensin rp.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Suomen Kansa Ensin r.p. lehdistötiedote

 1. Mitähän nyt sitten tapahtuu?
  Hallituksesta ulos jääneet perustavat uuden puolueen Suomen Kansan Sininen Tulevaisuus, ja sitten ne jatkavat riitelyä keskenään.
  EVVVK.

  45
  6
  1. Eipäs nyt aleta riitelemään suuren isänmaallisen toimijan kanssa! Minulla on molempia kohtaan sympatioita Ske ja PS! Nämä pienet puolueet ovat Janitskinin ansiosta mitä ovat! Lisäksi mr. Janitskin antoi palstatilaa Ps tyypeille. Nyt ei ole aihetta alkaa jauhaan passkaa. Nyt on aika yhteistyölle!

   26
   2
  1. Jepp, niinkuin tietysti mestarin persutkin. Eli adios ske, voitte tulevaisuudessa loikata persuihin, ne osaa paskanjauhamisen jo kokemusta 10 vuotta.

   4
   11
 2. Se on kovin valitettavaa tämä suomalaisten kansallismielinen toiminta. Selkäänpuukotus ja mustamaalaus on ollut aina tuhoamassa nämä yritykset ja vain saksalaisten avulla onnistui se ainut kerta, kun jotain saatiin aikaiseksi. Näin kävi ns. nuijasodan aikaan, kun petoksella toisensa perään tuhottiin irtautumisyritys Ruotsin vallan alta ja edelleen peli jatkui Anjalan liiton aikana. Viime vuosisadan alussa Venäjästä kun alettiin kehitellä irtautumista jatkui sama peli. Eri järjestöt kuten jääkärit, Sotilaskomitea, Aktiivinen sotilaskomitea, ylioppilaiden Aktiivinen komitea ja tietysti itse poliittiset järjestöt olivat toistensa raivelissa kiinni. Saksan yleisesikunnassa everstin arvolla toiminut itsenäisyysmies Wetterhof saatiin jopa ilmiannoilla tuomituksi maanpetoksesta kuolemaan ja lähetettiin länsirintamalle tykin ruoaksi. mutta sen verran oli upseerien kesken hyvävelisysteemiä,.että mies kyettiin pelastamaan. Onneksi tuli tämä Mannerheim, jonka auktoriteetti voitti sekalaisen sakin vehkeilyn ja sai myös Saksan luottamuksen ja siten onnellisen lopun seikkailulle. Loppunäytös sitten käytiin Mäntsälässä, jossa kapinaliike pantiin ruotuun. Nyt on käynyt selväksi, että ainoa suomalaisen kansallisen edun valvojana voi toimia vain persut.

  3
  1
 3. SKE on puoluerekisterissä ja monelle potenttiaalinen tilaisuus asettua helposti ilman kannattajakortti tai kannatusyhdistysrumbaa ehdolle vaaleissa, joten kyllä SKE hengissä pysyy vielä seuraavien vaalien yli, se jää nähtäväksi, kuka tai kuinka moni on ennen puolueen lakkaamista puolueen ruorissa ja mihin kaikkiin suuntiin keula osoittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.