Suomen Kansa Ensin r.p. lehdistötiedote

Lehdistötiedote 9.9.2019
Suomen Kansa Ensin puolueessa on vaihtunut puheenjohtajisto ja hallitus kokonaisuudessaan jäsenkokouksessa Ala-Temmeksellä 27.4.2019. Meneillään olevan oikeustaistelun vuoksi on em. valittu hallitus päättänyt odottaa että ko. kokouksen moiteaika kuluu umpeen ennen kuin hallitus ottaa johtovastuun puolueessa.
Moiteaika kului umpeen 28.7.2019 jonka jälkeen Patentti- ja rekisterihallitus merkitsi uudet nimenkirjoittajat rekisteriinsä. Samalla myös puolueen osoitetiedot uusittiin ajantasaisiksi. 6.9.2019 oli Pirkanmaan käräjäoikeuden istunto jossa tuomari totesi 27.4.2019 valitun hallituksen olevan ainoa toimivaltainen hallitus puolueessa.

  • Puoluehallitus:  Puheenjohtaja Riikka Salmi, Jyväskylä.
  • 1.varapuheenjohtaja Aki Hemmilä, Oulu.
  • 2.varapuheenjohtaja Kari Sunell, Lehtimäki.
  • Puoluesihteeri Ari Lindström, Kempele.
  • Rahastonhoitaja Keijo Juntunen, Lievestuore.
  • Hallituksen jäsen Matti Loimupalo, Pori.
  • Hallituksen jäsen Niko Tapionkaski, Tyrnävä.
  • Hallituksen jäsen Nina Toivonen, Kotka.
  • Hallituksen jäsen Jussi Kallioniemi, Akaa.

Puolueen postiosoite: Suomen Kansa Ensin rp. Satakunnankatu 33/35, 28130 Pori
Ari Lindström Puoluesihteeri Suomen Kansa Ensin rp.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl

Mitähän nyt sitten tapahtuu?
Hallituksesta ulos jääneet perustavat uuden puolueen Suomen Kansan Sininen Tulevaisuus, ja sitten ne jatkavat riitelyä keskenään.
EVVVK.

RIP

Näkyvyys tuolla 0.
Tuskin menee kauaan kun RIP

Invictus

Jonninjoutavvuo paskuo..

Peltiheikki

Mitä nuo lestat tuolla puolueella tekee?

Anonymous

Hyvä SKE. Pysykää poissa persuista.

Nonpoint

Eipäs nyt aleta riitelemään suuren isänmaallisen toimijan kanssa! Minulla on molempia kohtaan sympatioita Ske ja PS! Nämä pienet puolueet ovat Janitskinin ansiosta mitä ovat! Lisäksi mr. Janitskin antoi palstatilaa Ps tyypeille. Nyt ei ole aihetta alkaa jauhaan passkaa. Nyt on aika yhteistyölle!

fatwantarkistaja

Marco ei pitäisi tästä.

Hutisalo

SKE = suomen kansa ekana hirteen?? Tai Suomalaisia kusetataan ensin/eniten.

Sensuroimaton Totuus

Kosher.

Ilya

Jepp, niinkuin tietysti mestarin persutkin. Eli adios ske, voitte tulevaisuudessa loikata persuihin, ne osaa paskanjauhamisen jo kokemusta 10 vuotta.

Anonymous

Se on kovin valitettavaa tämä suomalaisten kansallismielinen toiminta. Selkäänpuukotus ja mustamaalaus on ollut aina tuhoamassa nämä yritykset ja vain saksalaisten avulla onnistui se ainut kerta, kun jotain saatiin aikaiseksi. Näin kävi ns. nuijasodan aikaan, kun petoksella toisensa perään tuhottiin irtautumisyritys Ruotsin vallan alta ja edelleen peli jatkui Anjalan liiton aikana. Viime vuosisadan alussa Venäjästä kun alettiin kehitellä irtautumista jatkui sama peli. Eri järjestöt kuten jääkärit, Sotilaskomitea, Aktiivinen sotilaskomitea, ylioppilaiden Aktiivinen komitea ja tietysti itse poliittiset järjestöt olivat toistensa raivelissa kiinni. Saksan yleisesikunnassa everstin arvolla toiminut itsenäisyysmies Wetterhof saatiin jopa ilmiannoilla tuomituksi maanpetoksesta kuolemaan ja lähetettiin länsirintamalle tykin ruoaksi. mutta sen verran oli upseerien kesken hyvävelisysteemiä,.että mies kyettiin pelastamaan. Onneksi tuli tämä Mannerheim, jonka auktoriteetti voitti sekalaisen sakin vehkeilyn ja sai myös Saksan luottamuksen ja siten onnellisen lopun seikkailulle. Loppunäytös sitten käytiin Mäntsälässä, jossa kapinaliike pantiin ruotuun. Nyt on käynyt selväksi, että ainoa suomalaisen kansallisen edun valvojana voi toimia vain persut.

Ilya

Persut, toi federalisttinen ja mamuvoittoinen klikki vai?

syksyllä Nukutaan

SKE on puoluerekisterissä ja monelle potenttiaalinen tilaisuus asettua helposti ilman kannattajakortti tai kannatusyhdistysrumbaa ehdolle vaaleissa, joten kyllä SKE hengissä pysyy vielä seuraavien vaalien yli, se jää nähtäväksi, kuka tai kuinka moni on ennen puolueen lakkaamista puolueen ruorissa ja mihin kaikkiin suuntiin keula osoittaa.