Afgaanibluffi, ja bluffin paljastus

FPhAf64gcDutSoQLAIP2KuyPao4AAAA=.jpg
Yksintulleita lapsia.

Ruotsin afgaanilaki eli koululaki on ollut voimassa vuoden. Sen nojalla Ruotsi sai vajaa 10 tuhatta uutta afgaania. Keitä oikein ovat nuo 10 000 ns. yksintullutta nuorta, jotka saivat ”toisen mahdollisuuden”? Mitäpä kertovat tilastot näistä nuorukaisista.

Expressen tutki asiaa jo keväällä 2018 ja tältä näyttää.

  • 99,4 % afgaaneista on miehiä.
  • 49 % heistä on kertonut, että ovat asuneet vähintään yhden vuoden Iranissa ennen Ruotsiin tuloa. Keskimäärin he ovat asuneet 10 vuotta Iranissa.
  • 2 % heistä, jotka ovat asuneet Iranissa kertoo, että heitä on yritetty värvätä Syyrian sotaan Iranin toimesta.
  • 78 % heistä ikää on veivattu ylöspäin Maahanmuuttoviraston toimesta.
  • 0 % (nollalla) oli näyttää joku henkilöpaperi tai syntymätodistus.

 
Miten näitä lukuja pitäisi tulkita?
*** Jos yhden kansanryhmän pakolaisista käytännössä joka ainoa tulija on mies niin keitä ovat vainoaajat? Naiset, vanhukset ja lapsetko, joita tästä kansanryhmästä ei pakolaisina tule ollenkaan?
*** Puolet kertoo asuneensa Iranissa. Mutta Maahanmuuttoviraston mukaan 95 % on asunut ennen Ruotsiin tuloa Iranissa. Mistä ero? Johtuu siitä, että varsinkin sen jälkeen kun afgaanit tajusivat, että ei ole hyvä kertoa tulevansa Iranista he alkoivat sepittämään tarinaa vainoavista talibaaneista. Käytännössä kuitenkin kaikki muutamia poikkeuksia lukuunottamatta tulevat Iranista eivätkä ole ikinä asuneetkaan Afganistanissa.
*** Jos keskustelet turvapaikka-aktivistin kanssa niin he perustelevat Iranista tulevien afgaanien turvapaikan tarvetta Iranin hallituksen pakkovärväyksellä Syyrian sotaan. Mutta kas, afgaaneista vain 2 % kertoo, että heitä on yritetty värvätä Syyrian sotaan. Eli mitään systemaattista ja laajaa pakkovärväystä ei ole tosiasiassa olemassa, jonka perusteella tarvittaisiin turvapaikkoja. Mitäpä asiaan sanoo UNHCR:n Euroopan ja Aasian tiedottaja Charlie Yaxley:
– Ei ole tullut esille mitään sellaisia seikkoja, että Iran pakkovärväisi afgaaneja Syyrian sotaan. Myöskään LITOS:in maaraportissa ei ole tullut esille tällaista.
Niin ikään turvapaikka-aktivistien tavallinen perustelu on se, että afgaaneja kohdellaan Iranissa toisen luokan kansalaisina ja vainotaan. Vainosta ja huonosta kohtelusta Yaxley sanoo:
– Iranilla on vuosikymmenien ajan ollut hyvin suvaitsevainen asenne turvapaikkaoikeuteen. Ylivoimainen enemmistö Iranissa asuvista afgaaneista asuu kaupungeissa ja he elävät sulassa sovussa iranilaisten kanssa.
Yaxley kertoo edelleen:
– Kaikilla afgaanipakolaisilla on perusoikeus esimerkiksi sairaanhoitoon olivatpa he rekisteröityneet pakolaiksi tai ei.
Iran jopa paransi vuonna 2015 pakolaisten sairaanhoitoon pääsyä, ja kaikki voivat rekisteröityä kansallisen sairaanhoitosysteemin piiriin, myös paperittomat. Niin ikään Iran pyrkii, että kaikki afgaanilapset pääsevät kouluun.
*** Suurin osa tulijoista 90 % on esiintynyt alaikäisenä lapsukaisena tullessaan Ruotsiin. Näistä lapsista taas 78 % on valehdellut ikänsä. Expressenin luku on suurinpiirtein samaa luokkaa kuin lääkintähallituksen antamat luvut, joiden mukaan 83 % lapsena esiintyvistä valehtelee ikänsä.
Voiko ikävippausta selittää jollain persialaisella kalenterilla? Esimerkiksi, että afganistanilaisten vuodessa olisi enempi kuukausia, sanotaanko nyt vaikka vuodessa 16 kuukautta 12 sijaan? Se selittäisi ikäeron. Ja hyvin tavallinen turvapaikka-aktivistien väite.

12115446_916153105106665_8349131111605118360_n
Yksintullut lapsi.
 
Näin siis joka ainoa perustelu afgaanien turvapaikalle on murrettu. Ei ole olemassa yhtään ainoaa sellaista seikkaa, jonka perusteella heille pitäisi antaa turvapaikka.
Tilanne on ylipäätään lähtökohtaisesti kummallinen. Kun afgaani tulee Eurooppaan ja jos hänellä ei ole papereita eikä tuloon oikeuttavaa Schengen-viisumia, silloin tulijaa ei pitäisi ylipäätään päästää Schengen-alueelle. Jos henkilö kuitenkin pääsee livahtamaan EU:n alueelle silloin henkilö pitää vangita laittomasta rajanylityksestä. Lain mukaan ulkomaalaisen on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Jos poliisi kysäisee kiinalaiselta turistilta papereita, eikä niitä ole näyttää, silloin poliisi pidättää kiinalaisen. Mutta afgaanin kohdalla tilanne on aivan toisenlainen.
On olemassa yksi asia, jota pakkopalautuksissa ei ole otettu huomioon. Iran ei tosiasiassa ole sellainen takapajula kuin annetaan ymmärtää. Se on islamilainen maa ja kaikille tasapuolisesti juuri niin turvaton kuin islamilaiset maat ovat. Miksi afgaaneja ei vain voisi laittaa Iranin koneeseen. Tietenkin tälle pitää saada Iranin hyväksyntä, Iran ei ole vastuussa afgaaneista. Mutta se voisi olla kokeilemisen arvoinen idea. Voisiko Irania houkutella porkkanoilla ottamaan vastaan sieltä karanneet afgaanit. Näin turvapaikka-aktivistienkaan ei tarvitse ahdistua Kabuliin ”pommien keskelle” matkaavasta maskoteistaan.
Julkaistu syksyllä 2018.

, ,
Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Alarik Lundin

Jos ei anna niille minkäänlaista ylläpitoa, niin ne kaivaa itse esiin omat säästönsä ja ostaa lentoliput Iraniin.

Johnny

Tuskin kaivavat omiaan, vaan he kaivavat sinun ja minun säästöt vaikka väkivalloin.

pöh

miksi tekisivät niin, kun Suomi maksaa 5000e siitä että ”vapaaehtoisesti” palaavat kotiinsa.

fatwantarkistaja

Raksakontteihin vaan vartioidulle leirille, ellei sitten ihan oikeasti ole tullut viisumilla ja passilla ja omaa todisteita turvapaikantaarpeelle. Niitäkin on 0%, tasan. Leiriltä saisi poistua ainoastaan siinä tapauksessa, että koti-ikävä iskee. Elantonsa ja matkalippunsa työhön pystyvä saa maksaa työllään, muille voi järjestää keräyksen esim.
Alkaa muuten turismi lakata tietyistä maista.

Paavo Pökäle

Raksakontteihin ja suolle odottamaan ensi kesää! Kyllä hyttyset hoitelee hommat!

Anonymous

Taman hetken suurimmat Hyodylliset Idiootit ovat Turvapaikka-aktivistit, totuus elintasohuijareista ei mene jakeluun vaikka lekalla paukuttaisi.

ike

Niin ruotsissa kuin suomessakin sama ongelma. Suurin osa hallituksesta ja poliittisista päättäjistä joko sinisilmäisiä typeryksiä tai häikäilemättömiä rikollisia. Luulevat vielä että heillä olisi oikeus kiristää demokraattista vltioita kuten Unkari.Oikeusvaltioperiaate, oikeusvaltio LOL.

jokke

Keskiluokka maksaa tämän invaasion. Keskiluokka uhraa omat lapsensa invaasiolle. Keskiluokka uhraa omat asuinalueensa invaasiolle. Keskiluokka uhraa omat työpaikkansa ja elintasonsa invaasiolle.
Maailma on vitun sekaisin.

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!

Marja Sannikka

Riku hei!
Sä unohdit ne kivat pelihetket, ystävyyden, naapuruussuhteet ja kulttuurintuntemuksen?

Paavo Pökäle

Pyydä niiltä sianlihakastiketta, tai prsaanleikettä, sian sorkkia. Sian vittua ei voi pyytää, koska se on niiden omassa käytössä!

Nappia otsikkoon

Suomessa meno on aivan yhtä sairasta, Vihreät lobbaa halpatyövoiman maahantuontia ja sortaa suomalaisia työläisiä.
Väkisinkin nousee mieleen kysymys: Onko kyse lahjonnasta kun he niin voimakkaasti ajat samaa agendaa suomen yrittäjien keskusliiton kanssa?
Totuus kuitenkin on: Halpatyövoimalla rikastuvat yrittäjät syövät suomalaisen työttömäksi jätetyn ja syrjäytetyn lapsiperheen lasten lautasilta.

Värdo

Ei edes teollisuudelle kelpaa mikään mitäänosaamaton, mitäänhaluamaton analfabeetti.
Analfabeetti on myös suuri työturvallisuusriski. Ei sellaista kukaan palkkaa, ei maksa vaivaa.

miekku

Kyllä ne kohta käy, kun Postin palkanalennus on tehty, tarkoituksenmukaista? Kukaan suomalainen ei ota työtä vastaan, jos samaan aikaan pitää hakea sosiaaliturvaa. Normaali ihminen haluaa tulla toimeen omillaan, poislukien kaikki lusmuilijat, niitäkin on valitettavasti suomalaisissa.
Eikös Postin strategiassa mainittu, että jotain 25% ulkomaalaisia otettava työhön, aivan kuten kaupunkien strategioissa suhteessa ulkomaalaistaustaisiin ja siitä alkaa alamäki, vauhdittuu, kun otetaan töihin etnisin eikä osaamisperustein. Taksikuskeina on jo nyt keilitaidottomia ja kuulinpa uutisen, huhun, että Taksi Helsingissä olisi kiinni jäänyt afrikkalainen, jonka kortilla koko kaveripiiri oli taksia ajellut. Itsellekin joskus tullut kuski, joka ei osannut auttavasti edes englantia, käyttää navigaattoria ja jouduin opastamaan perille. No vahingosta viisastuneena katson tarkkaan kenen kyytiin menen.
Vaikka olen hyvin kielitaitoinen ihminen, valitsen kahvilanikin sen mukaan, että saan asioida omalla kielelläni omassa kotimaassani.
Miksi muuten uudet rakennukset ovat jo valmiiksi mätiä? Uusi lastensairaala ja moni muu, niinpä.

Paavo Pökäle

Kyse on vihreitten ja vasureitten, kuten demarienkin kohdalla ainoastaa tyhmyydestä. Jos ne eivät aikanaan ole saaneet sitä minimimäärää edes aivokapasiteettia, niin mitä niiltä voi vaatia. Gretaismiin kun ovat lisäksi hurahtaneet ja itsekin ovat alkaneet nähdä ilmakehässä hiilikaivoksia, niin se kertoo kaiken. Toki nuo näyt ovat sen jälkeen kun ovat käyneet liimakaupassa, siis luit ihan oikein, liima, ei viina, Kelan kustaman Botick tuubillisensa jölkeen!

ruotsalaisilla viiraa pahasti päässä

Ruotsalaiset eivät ole pitkään aikaan olleet sodassa ja sen he tulevat tällä toiminnalla myös saamaan.

Mutku

Niimutku afgat on mummon poikii, mummot tykkää nappisilmist jotka halii, pussaa ja puristelee mummoiki.
Röven ja Rööf ovat syypäitä afgainvaasioon, toivottavasti heitä tullaan vielä (muunmuassa) siitä rankaisemaan.

Hazarien hazard

Hazarit ovat tulleet tänne pelaamaan hazardia meidän kustannuksellamme ja me idiootit mulkut olemme antaneet heidän tulla!

kanander

Miksi Ruotsin maahanmuuttoviraston asiantuntemusta ei hyödynnetty afgaanimiesten tapauksessa? 95 % tuli turvallisesta Iranista, mutta sai ”toisen mahdollisuuden”. Löfkelmi on aidosti tyhmä mies.

Serru

Löf-kelmi ei ymmärrä omaa parastaan.

Suomi FInland

”JOUKKO 15–21-vuotiaita nuoria murtautui omakotitaloon Hyvinkään Pavinmäellä heinäkuussa 2017. Joukon vanhin, vuonna 1995 syntynyt mies, sytytti lopuksi talon palamaan.”
”Vuonna 1995 syntynyt mies sytytti vielä lopulta tulipalon talossa. Hän sytytti palaamaan vaatekaapissa olleen hameen tulitikuilla.
”Hameen sytyttäminen tuli vaan hetken mielijohteesta”, nuori kertoi kuulusteluissa.”
https://www.hs.fi/kaupunki/hyvinkaa/art-2000006237042.html
Helvetti, mikä valopää. Tuollaista ideaa ei ihan joka jätkä saakaan.
Onko kellään tietoa, mitä porukkaa nämä ovat?

M

>99,4 % miehiä
Ehkä tässä näkyy sama ilmiö joka Ruotsissakin on havaittu: 70 % nuorista miehistä ja teinipojista pelkää joutuvansa väkivallan uhriksi, mutta naispuolisista vain 50 %.
> keitä ovat vainoaajat
Jengiytyneitä miehiä, jotka vainoavat yksinäisiä miehiä, minkä vuoksi on pakko liittyä jengiin pysyäkseen hengissä, kun valtiovallan jengi on heikko tai puuttuu. Näin väkivallan ja sisällissodan kierre toimii. Se toimii niin Afganistanissa kuin Ruotsissakin.

Paaavooo!!!
Suomi Finland

Ei samperi. Tuo piirileikkikuva on aivan yliveto. Piti oikein hetken sulatella, että onkohan se mitä näen ihan oikeasti siinä. Kyllä itseäni ainakin vituttaisi suunnattomasti olla aikuisena miehenä käsi kädessä piirissä leikkimässä vesileikkejä.
Ovatkohan nuo, jotka tuota ohjelmaa kehittävät, ihan täysillä happisäiliöillä matkassa? Ellei taka-ajatuksena olekin se, että leikistä kieltäytynyttä aletaan vahtia vaikean persoonallisuuden varalta.
No joka tapauksessa 0 hypoteesi on se, että:
a) suvakit ovat aidosti idiootteja
b) se, että leikkii vesileikkejä porukan mukana, ei todellakaan kerro mitään siitä, että henkilö käyttäytyy muuten nätisti.
c) uimataito on aavikolla täysin turha

ike

Hävettää euroopan ja länsimaisen sivilisaation puolesta.

mamma

Tulee mieleen video SUomesta 2015 pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat… laulatti suvakkitäti aikuisia miehiä, sotarikollisia sun muita. Myötähäpeä oli suuri.

Shoeless suvakit

Suvakit protestoivat palautuksia vastaan jättämällä kenkänsä kadulle. Sieltä olisi saanut hyviä kenkiä ilmaiseksi! Tai kukaties väijyivät nurkan takana? No, yhtään paria läpsyttimiä ei ainakaan näy:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/protesterar-med-kvarlamnade-skor-mot-utvisningar-till-afghanistan

Suomi Finland

Läpsyttimet on sensuroitu pois, etteivät rasistit pääse ilkkumaan.

Wiljo

Miksi Suomeen on tullut turkkilaisia? Kuka selvittää?

PastoriNikulainen

Oi miten ehania kullan-nuppukoita tuossa yläkuvassa, toteaisi batiikkinoidat haarukset kuivina.
Totuus on silmälumetta karumpi jos älyttää mistä ”kulttuurista” (ideologian toteuttajista) on kyse.
Eiväthän nuo nyt ole sen Rambo 3 leffan urheaa kansaa, mihin batiikit sokeasti uskovat. Sekin leffa oli kai vain
petausta tälle klaikelle tulevalle hulluudelle luulenma. Tai siltä se nyt jälkikäteen tuntuu…. Amen.