Ruotsalainen musta räppäri kehoittaa tappamaan valkoisia: video

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpeg

Ruotsia on kohauttanut, tai ei oikeastaan, nigerialaisen melko suositun mustan räppijätkän JCBUZ:n alias Jesse Ekene Nweke Conablen video, jossa räppäri kehoittaa mustia siskojaan ja -veljiään tappamaan valkoisia.

Instagramin salaiselta palstalta ”bara svarta” (vain mustille) lähti leviämään videoklippi, jossa räppäri kehoittaa mm. tappamaan valkoihoisia. Klippi alla, tekstitys suomeksi.

Huom! Älä katsoa herkässä mielentilassa!

 

”Veljet ja siskot, mustat veljet ja siskot, minulla on tärkeä viesti teille. Haluan sanoa teille kaikille mustille veljille ja siskoille siellä jossain, että te olette erityisiä. Kukaan ei ole kuin te, jatkakaa taistelua.

Me mustat otamme vallan ja meistä tulee ykkösiä. Joku kaunis päivä me olemme numero yksi ja otamme tämän kaiken valkoisilta valtaan. Niinkuin valkoiset ovat pitäneet meitä orjina tulemme me pitämään heitä orjina, kohtelemme heitä jopa huonommin.

Juuri nyt meidän pitää taistella itsemme läpi, meistä pitää tulla fiksumpia, meistä pitää tulla nopeampia ja parhaita kaikessa. Me otamme heidän huorat ja rahat. Meistä tulee rehellisesti sanottuna paras rotu koskaan. Tämä on vain alkua. Kaikki alkaa pienestä, mutta me kasvamme aina vain isommaksi ja tulemme suureksi. Tulemme olemaan suurin ja vahvin ryhmä Ruotsissa, kukaan ei rohkene vittuilla meille.

Odottakaa vain, joku kaunis päivä näin käy.

Jos valkoiset yrittävät vittuilla meille, silloin tietää mitä tapahtuu (pistoolimerkki sormilla ja ampumisen ele). Me näytämme heille kuinka teemme. Olemme sotilaita, ymmärrättekö? Olemme afrikkalaisia sotilaita, ne (valkoiset) eivät ole meidän tasolla.

Tämä on vain alkua, black power, black power.

Jos joku valkoinen mies tai nainen puhuu paskaa sinusta niin – ammu hänet. Jos he puhuvat paskaa perheistänne – ampukaa heidät.

Pitäkäämme yhtä”

Räppijätkä on useaan otteeseen levittänyt valkoisiin kohdistuvaa vihaa, mutta nyt mustikki on astunut uudelle tasolle. Instagram-tilillä sadat uusruotsalaiset ylistävät räppijätkän sanomaa ja uhoavat käyvänsä valkoisten kimppuun.

Katso myös Samnytt:

https://samnytt.se/rapartist-fran-lund-uppmanar-till-mord-pa-vita-skjut-dem/

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

37 thoughts on “Ruotsalainen musta räppäri kehoittaa tappamaan valkoisia: video

 1. Mustikin kivapuhe on toki suotavaa ja oikeutettua , vaikka jotain loogisia aukkoja siellä voi olla havaittavissa – jännä eksoottinen värinä tässä on kuitenkin pääasia

  53
  1. Kyllä nyt väräytti tymäkästi tämä. Menee vähän aikaa ennen kuin pää selviää.

   23
 2. ”Me valkoiset otamme vallan ja meistä tulee ykkösiä. Joku kaunis päivä me olemme numero yksi ja otamme tämän kaiken mustilta valtaan. Niinkuin mustat ovat pitäneet” Tuon voi ymmärtää jotenkin näin. Siteerattu kappaleesta.

  26
  1. Onneksi räppäreistä ei ole minkään tekijäksi. Energia kuluu ganjan poltteluun…

   Kannattaisi tuo, ja viestiä peukuttaneet, varmuuden vuoksi kumminkin poistaa maasta.

   36
 3. paras rotu koskaan 😂 kunnon rasisti. otatte vallan.. no sehän toimii afrikassaki aivan saatanan hyvin, missä teillä on valta 👍

  52
 4. Tää nyt on vaan tätä parempaa uhoa. Vaihepoju uhoaa aikansa kuluksi. Ruotsihan se orjuuttajien ykkösmaa on aina ollut. Kun Kungen on se pahis, niin muslimi osaa tehdä jihadin oikeaan paikkaan.

  23
 5. Meillä tapolat heittää löylyä kiukaille puolustamalla näitä moniosaajia. Mitä lie ajat takaa toiminnoillaan?

  30
 6. Mustaa terrorismia ja mustan ylivallan tavoittelua ei ole olemassa koska suvakistisessa maailmankatsomuksessa ei löydy edes sellaisia termejä. Tai sitten muusikot ja nuoret on aina vähän uhitelleet.

  13
 7. Kattellaan sitten kun ootte vähän meitä fiksumpia, jotain 100 000 vuotta vielä menee, kunhan pidätte rotunne puhtaana. Lopettaakos muuten veljet vihdoin raiskailun, ettei vaan tule sekarotuisia penskoja?

  22
 8. ”Jos joku valkoinen mies tai nainen puhuu paskaa sinusta niin – ammu hänet. Jos he puhuvat paskaa perheistänne – ampukaa heidät.”

  Paskasta kun ei saa aikaiseksi muuta, kuin paskapuhetta. Hiljaako paskoista pitäisi olla?

  16
 9. Paskoista kun ei voi puhua muuta, kuin paskapuhetta. Hiljaako paskasta pitäisi olla?

 10. Tuleeko kyseisen lauleskelijan mukaan myös valkoisten tekevän samalla tavalla, samoin perustein?

  Jos joku niin toimisi, ei tuo lauleskelija enää kauaa olisi väestökirjanpidossa.

  17
 11. Kaukana alkavat olla ajat kun laulettiin avoimesti tv:ssä vielä, että
  ”ulos mutakuonot ja joka lakupellet…”. (Hyvä Irwin! Rest in peace white master!)
  Tää saasta on laskettu Eurooppaan ihan tarkoituksella.
  Ei nuo hullut ihan vahingssa tänne ole miljoonittain – mieslaumoina lähteneet.
  Tuokin mutis-barbaari kuuluu sinne mistä on tänne ruman päänsä tunkenut! Itseasiasiassa hirteen.
  Tämän kaiken ”ihanuuden” takana on Eeee…..juuu……

  22
  1
  1. Niin Pastori, niin kauan kuin on laillasi ajattelevia ja tekeviä, niin niin kauan on myös sitä vastaan taistelevia.Sanomattakin on selvä, että kriisit jatkuvat Afrikassa , USA pommittaa eikä kansainvaellus voi loppua. Ilmastonmuutoksen vaikutusta ei kukaan tiedä, mutta väistämätöntä on eri ihmisryhmien kohtaaminen. Siinä onko se sotaisa vai yritämmekö rauhassa voimme jo ennakoida tulevaa. Joka tapauksessa kauaa ei enää ole mustia , eikä valkoisia – rodut sekoittuvat lopullisesti ja niin on yksi olematon ongelma ratkaistu.

   1
   11
   1. ”Niin Pastori, niin kauan kuin on laillasi ajattelevia ja tekeviä, niin
    niin kauan on myös sitä vastaan taistelevia.”…

    …Ei tätä Euroopan väestöä noin vain kuule vaihdeta raajat ja rajat levällään.
    Oletko kasaarijutsku kenties kun noin valkoista rotua mitätöit, etkä pidä sen sekoittamista minään?
    Ei kyllä tähän vielä stoppi tulee kun eu kaatuu.
    Ja vittuvie kaatuuhan se omaan mahdottomuuteensa. Amen.

    8
    1
 12. On nuo ruotsalaiset kummia. Jos suomessa tuollaista niin olisi heti vihapuhetuomioistuimessa. Vitsi, vitsi.

  16
  1. Täytyy sanoa, että ajatus oli niin absurdi, että alkoi naurattamaan. Kyllä siellä vihapuhetuomioistuimessa olisi loukkaantunut kantasuomalainen, joka erehtyi ajattelemaan puoli sanaa väärällä raiteella, jos siellä joku olisi.

   4
   1
 13. Kiinnostaisi myös tietää saako kyseinen ulostulo foorumissa paljon kannatusta ja myös vastustaako kukaan sitä?

  Ja jatkossa se saako henkilö tästä syytteet väkivaltaan kiihottamisesta?

  24
 14. ”Jatkakaa taistelua” mikähän taistelu siellä Ruotsissa on menossa, kun en tiedä että ruotsalaiset olisivat mitenkään osallisina näihin pommituksiin, raskauksiin, ryöstöihin ym…kovin on yksipuolista ”taistelua”…

  17
 15. Onhan se hassua kun sossuniggeri on sitä mieltä että muita arvokkaampi/parempi/arvokkaampi/ylempi ja kehottaa ratkaisemaan ongelmia murhaamalla alempiarvoisia valkoisia. Kunnon rotufanaatikko, black Hitler. Onneksi näitä mieleltään heikkoja, väkivaltaisia, valkoisten verorahoilla loisivia tummia olentoja on Pohjolassa hyvin hyvin vähän eikä kenenkään tarvitse huolestua turvallisuudestaan. Ihan vaan pienenä varotoimenpiteenä voisi välttää IKEAn veitsiosastoa pari päivää.

  18
 16. Kuukeri on näköjään poistattanut osoitteensa Gråvädersvägen 4G, asunto 1602, 22228 Lund. Hitta.se:stä Pelkäsiköhän, että joku voi olla erimieltä kuulemien tulevasta ylivallasta?

  20
 17. Koska ei kohdistunut mihinkään helposti tunnistettavissa olevaan tai riittävän selkeästi rajattuun kansanryhmään, ei ole rikos.

 18. Ai ei helposti?
  Jokaiseen valkoihoiseen, nehän ei ole ilmaisesti selvästi nähtävä ihmisryhmä euroopassa..?

 19. Pakko vielä palauttaa mieliin juttu koiranpaskasta ja tästä rapartistista, mikä ero niillä olikaan?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.