Ruotsalainen musta räppäri kehoittaa tappamaan valkoisia: video

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpeg

Ruotsia on kohauttanut, tai ei oikeastaan, nigerialaisen melko suositun mustan räppijätkän JCBUZ:n alias Jesse Ekene Nweke Conablen video, jossa räppäri kehoittaa mustia siskojaan ja -veljiään tappamaan valkoisia.

Instagramin salaiselta palstalta “bara svarta” (vain mustille) lähti leviämään videoklippi, jossa räppäri kehoittaa mm. tappamaan valkoihoisia. Klippi alla, tekstitys suomeksi.
Huom! Älä katsoa herkässä mielentilassa!

 

“Veljet ja siskot, mustat veljet ja siskot, minulla on tärkeä viesti teille. Haluan sanoa teille kaikille mustille veljille ja siskoille siellä jossain, että te olette erityisiä. Kukaan ei ole kuin te, jatkakaa taistelua.

Me mustat otamme vallan ja meistä tulee ykkösiä. Joku kaunis päivä me olemme numero yksi ja otamme tämän kaiken valkoisilta valtaan. Niinkuin valkoiset ovat pitäneet meitä orjina tulemme me pitämään heitä orjina, kohtelemme heitä jopa huonommin.

Juuri nyt meidän pitää taistella itsemme läpi, meistä pitää tulla fiksumpia, meistä pitää tulla nopeampia ja parhaita kaikessa. Me otamme heidän huorat ja rahat. Meistä tulee rehellisesti sanottuna paras rotu koskaan. Tämä on vain alkua. Kaikki alkaa pienestä, mutta me kasvamme aina vain isommaksi ja tulemme suureksi. Tulemme olemaan suurin ja vahvin ryhmä Ruotsissa, kukaan ei rohkene vittuilla meille.

Odottakaa vain, joku kaunis päivä näin käy.

Jos valkoiset yrittävät vittuilla meille, silloin tietää mitä tapahtuu (pistoolimerkki sormilla ja ampumisen ele). Me näytämme heille kuinka teemme. Olemme sotilaita, ymmärrättekö? Olemme afrikkalaisia sotilaita, ne (valkoiset) eivät ole meidän tasolla.

Tämä on vain alkua, black power, black power.

Jos joku valkoinen mies tai nainen puhuu paskaa sinusta niin – ammu hänet. Jos he puhuvat paskaa perheistänne – ampukaa heidät.

Pitäkäämme yhtä”

Räppijätkä on useaan otteeseen levittänyt valkoisiin kohdistuvaa vihaa, mutta nyt mustikki on astunut uudelle tasolle. Instagram-tilillä sadat uusruotsalaiset ylistävät räppijätkän sanomaa ja uhoavat käyvänsä valkoisten kimppuun.
Katso myös Samnytt:
https://samnytt.se/rapartist-fran-lund-uppmanar-till-mord-pa-vita-skjut-dem/