SKE tiedottaa: Oikeudenkäynti ohi ja Marco de Wit sivuun oikeuden päätöksellä

SKE_logo_iso

Suomen Kansa Ensin puolueessa vaihtui puheenjohtajisto ja hallitus kokonaisuudessaan jäsenkokouksessa Ala-Temmeksellä 27.4.2019. Koska meneillään on ollut oikeustaistelu, niin em. valittu hallitus päättänyt odottaa että 27.4.2019 kokouksen moiteaika kuluu umpeen ennen kuin hallitus ottaa johtovastuun puolueessa.

Moiteaika kului umpeen 28.7.2019 jonka jälkeen Patentti- ja rekisterihallitus merkitsi uudet nimenkirjoittajat rekisteriinsä. Samalla myös puolueen osoitetiedot uusittiin ajantasaisiksi.

6.9.2019 oli Pirkanmaan käräjäoikeuden istunto jossa tuomari totesi 27.4.2019 valitun hallituksen olevan ainoa toimivaltainen hallitus puolueessa.

Tänään 13.9.2019 on Pirkanmaan käräjäoikeus tehnyt päätöksen jonka mukaan SKE:ta edustaa oikeudenkäynnissä 27.4. valittu hallitus. Tämä hallitus on tehnyt päätöksen jonka mukaan SKE puolueena hyväksyy Riikka Salmen moitekanteen 29.12.2018 pidettyä puoluekokousta vastaan. Tämä tarkoittaa että oikeuskäsittely on ohi.

Puheenjohtaja Salmi on tavattavissa huomenna lauantaina 14.9. kotikaupunkinsa Jyväskylän keskustassa kävelykadulla Kompassin liepeillä klo 10.00 – 14.00. Kahvitarjoilu. Tervetuloa.

Ari Lindström

Puoluesihteeri

Suomen Kansa Ensin r.p

Liite:
SKE Päätös 13.9.2019

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mr.flipflop

Huh huh.. On ollut kylmää kyytiä tämä pienpuoluetouhu!
Hengitystä pidätellen joutuu kauhulla odottamaan tämän teatterin seuraavaa kohtausta!

Tiinaliina

Eihän oikeusjuttua ole ilmeisesti käyty vielä loppuun?
Onko puolueen kaappaaminen noinkin helppoa?

Anonymous

On se. Kokomuksenkin kommunistit kaappasivat pelkällä muutaman vuoden jatkuvalla nalkuttamisella.

fatwantarkistaja

Kuulemma Riikka lopettaa oikeudenkäynnin, koska joutuisi muuten käymään sitä “itseään vastaan”.
Eri asia on Marcon ja Marin vaatimat puoluetuet. Syyttäjä niistä ei varmaankaan syytettä nosta, koska se olisi täysin sekopäistä toimintaa, mutta omalla kustannuksellahan tuota voi viedä eteenpäin? Norminetissä käynnissä osakeanti, jolla kuluja katellaan (tuon keksin ihan itse).
Ja jos rahaa tulee, luultavasti puoli Suomea haastetaan oikeuteen vaikkapa haamuäänestämisestä, koska ääniä ei voitu laskea, vaikka niitä tuli aivan helevetisti. Jotain tuollaista voisin odottaa, sillä sen verran “sakeaa” on meno ollut viime aikoina.
Vahingonilo on täysin puolellani, sen verran on tullut solvattua puolin ja toisin, että leiripaikka suihkulla olisi ollut tosiasia Marcon päästessä diktaattoriksi.
Ja puoluetta ei kaapattu, jäsenet äänestivät ja sen mukaan toimittiin, kuten lakikin jo määrää. Marcon olisi pitänyt vaivautua paikalle ja asettaa itsensä ehdolle puheenjohtajaksi, ellei joku muu sitä olisi tehnyt. Sen sijaan mentiin mieluummin “torille” ottamaan pataan ja kiellettiin kannattajia osallistumasta kokoukseen. Itse siis pelasi itsensä puolueesta pihalle. Olisi kehottanut kaikkia paikalle äänestämään häntä ja tilanne olisi toinen? Ei kenestäkään tule presidenttiä, ellei suostu asettumaan ehdolle.

Ilmari

Tässä vaiheessa oli kyse vain siitä, kuka edustaa SKE:tä. Jos joku vielä haastaa puolueen oikeuteen mistä tahansa asiasta, puoluetta edustaa Riikka Salmen hallitus. Marco de Wit ei voi puhua puolueen puolesta. Hän ei ole enää puheenjohtaja eikä edes hallituksen jäsen.

Särmääjä

Ei ole vielä päätöksessään toi asia vaan kevätkokouksen mitätöimisestä tullaan vielä käymään oikeutta. Ilmeisen mitätön se ei ole ollu. Nykysillä SKE:n edustajilla tosin ei ole juuri mitään eroa Perussuomalaisiin eikä noita tunne kukaan niin tuskin ketään kiinnostaa pahemmin heidän touhunsa.

R.i.p muistopuhe

Ilman marcoa puolue on näkymätön. Näkyvyys 0.
Joten toi puolue on haudattu ennen lumia

KantasuomalainenKOSSULTA

Jännä juttu että “tyhjillä puheilla hämätty” kansa on kuitenkin todennut että PERUSSUOMALAISET on ylivoimaisesti suosituin puolue, jo nyt!
Muiden puolueiden ulostulot sataa täysillä persujen laariin, enää ei tarvita kuin toinen terrori-isku suomeen niin persujen kannatus napsuu jossakin 40% tietämillä.
Jo nyt nämä uussuomalaiset pelaa raiskauksillaan yms. -rikoksillaan 110-0 persujen pusiin niin että ilman uutta terrori-iskuakin persujen kannatus tulee olemaan +30% (ISO peukku sille!) 🙂

Tretti

Persujen takinkäännöt ollaan nähty, eerola ja mestari ovat aina ole t federalisteja,.pettureita,.lampaat taputtavat vain uusillle huijareille, niin se menee

Minä

Ei löytynyt tuollaisesta tietoa netistä ainakaan helposti.

Minä

Sen verran löytyi etsiskellen, että ilmeisesti tuo tieto on perätön. Joku oli tehnyt perättömän ilmiannon, eikä sen perusteella syntynyt epäily johtanut mihinkään. Ei siis ollut syytettä, saati sitten tuomiota.

PastoriNikulainen

Makehan oli omalla tavallaan han ok loppujen lopuksi.
Menkää itse ja tehkääpä samat urakat, sensijaan, että koneella vaan notkutte.
Marco oli valopilkku etenkin pimeinä syysiltoina. Amen.

Atte

Pastorin kaa samaa mieltä.
Ilman Marcoa puolue on täysi nolla.
Mutta onnea matkaan.

RadikaaliAli

No nyt voi erota sitten SKE:stä ja äänestää persuja niinkuin ennenvanhaan. Mitään radikaalia vaihtoehtoa ei tuosta puolueesta saatukaan vain persukopiopuolue.

Hannu Akkanen

Ske. lle annettu ääni on tuke demareille, kepulle ja vihreille. Vain PS on todellinen vaihtoehto.

katso ja seuraa

Vai PS ainut vaihtoehto?
Aika hiljaista ja myöntyväistä oli lokakuussa eduskunnassa, kun tiedustelulakipaketista päätettiin. Siinä näki ,mikä ps on puolueena (pari edustajaa poissa). Marco erittäin älykkäänä henkilönä on ihan oikeassa tässä, kun on paljon arvostellut persuja rankasti just tämän paketin hyväksymisestä. Yksimielinen hyväksyminen! Nämä laithan mahdollistaa kansalaisten kaikenlaisen kyttäämisen ja kyykyttämisen eli siinä murennettiin perustuslakimme yksityisyydensuojaa tosi rankasti. Eli mahdollistettiin poliisivaltio. Tutustukaa historiaan, mikä se oli mm. Neuvostoliitossa ja DDR:ssä. Nyt se on meillä!!! Halooo!
Jos ei muita vaihtoehtoja ole, niin persujakaan en äänestä.

NN

Tiedustelulakipaketti ei tarkoita poliisivaltiota. PS ei ole vastustanut tiedustelulakia, koska sen kannattajakunta on hyvin poliisimyönteistä ja haluaa poliisille enemmän keinoja ratkaista rikoksia. PS kannattajineen ei ymmärrä poliisivastaisuutta. Poliisivastaisuus on vasemmiston ja etenkin Antifan toimintaa. Siihen ei kannata sortua.
Poliisivaltio voisi sitä paitsi olla jopa ihan hyvä asia, niin kauan kuin meillä on normaalit kantasuomalaiset poliisit, joista erittäin harva edustaa vasemmistoa tai vihreitä.

Anonymous

Hieman ihmetyttäää tämää nynnyjen ja faniien Järjenjuoksu?
Siis tämä tuomari ei päättänyt minkään hallituksen laillisuutta, tutkimatta asiaa totesi, että hänellä ei ole moitittavaa.
Eli siis jos huhtikuu on huijaus, laiton, tuomaria ja prhta harhautettu.
Huhtikuu ei voi olla laillinen, jos joulukuu on laillinen. Huhtikuu voi olla laiton, vaikka joulukuu olisi laiton.
Nyt vasta mitätöintikanne ratkaissee kaiken.
Sinällään ainoa “ihmetys” minulle aito SKE puolelta, että miksei he pitäneet kevätkokousta, kuitenkin heloa asiantuntijana, ilmeisesti kun edellinen kokous oli oikeudessa odottivat tulosta. Supon neuvoila nynnyt sai HC apua maan parhailta asiantuntijoilta ilmaiseksi millä saadaan homma sekaisin.
Vähän kyllä pelkään, että valtiovalta haluaa puudelimaiset nynnyt, ps mitättömän apupuolueen, kuin vallankumousta hakevan Koraania viskovan radikaalijohdon, joten saa nähdä kuinka “puolueeton tuomari” tapaukseen saadaan.

Ilmari

Tuomari nimenomaan päätti että ns huhtikuun hallitus on ainoa laillinen. Mikä tässä on vaikea ymmärtää?

Roope Ankka

Marco höpisee sekavia muka nostamastaan mitättömyyskanteesta. Laittaisi jutun diaarinumeron tiedoksi niin olisi edes jotain pohjaa puheille. Todennäköisesti on kuitenkin kysymys patologisen valehtelijan mielikuvituksen tuotteista. Ei perseaukisella marcolla yksinkertaisesti ole varaa mitään kanteita nostella, siihen tarvitaan lakimiehiä ja niitä sossu ei hänelle kustanna.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=cjnrCB84f5I

Irkku

Marco on onnistunu hajoittamaan koko kansallismielisen porukan. Oiskohan pelkkää sattumaa? Jotenkin luulen et mari on tän porukan aivo joka sanelee marcolle mitä esitetään ja marco papukaijana papattaa kaiken ulos. Marihan on joidenkin tietojen mukaan kiinnijääny kettutyttö joka on tehny diilin polpon kanssa, haisee siis todella haisee nää striimit.

kuoppa ja lankeemus

Voihan johdateltava Riikka elvistellä jonkin aikaa pj:na, vaikka tuomari ei nimenomaan ottanut kantaa “nynnyjen” laillisuuteen kokonaisuudessaan. Mutta toinen ja ratkaiseva juttu on vasta tässä asiassa tulossa, mikäli olen oikein ymmärtänyt.
Itse en tule ikinä äänestämään tai hyväksymään joukkoraiskauksen uhria herjaavia tyyppejä ja heidän kannattajiaan ja yllyttäjiään. Tuli nimittäin seurattua silloin SKe:n tapahtumia ihan aktiivisesti ja näin nuo silmiä avaavat tapahtumat livenä/videoilta. Kauhistuttavaa.
Tietysti jotkut voivat omistaa elämänsä vihan ja kaunan varaan, mutta onko se sen arvoista? Kysymyksen voi kohdistaa myös mm. erään nettiradion pyörittäjälle sekä viljanjauhajalle lätäkön takana.
Itse näkisin, että islamisaatiolle ei ole totisesti varaa antaa siimaa tässä maassa. Rajallista energiaa ym. voimavaroja ei kannata hukata toisarvoisiin juttuihin, joilla ei tule olemaan tulevaisuutta. Fokus oikeisiin asioihin ja isänmaan pelastamiseen!

Ilmari

“Mutta toinen ja ratkaiseva juttu on vasta tässä asiassa tulossa, mikäli olen oikein ymmärtänyt.”
Et ole ymmärtänyt oikein.
Kyllähän ne herjasi mutta siinä oli joku väärinkäsitys ja he pyysivät anteeksi