Lundissa pommi, sivullinen sairaalaan

Kuvakaappaus 2019-09-14 08-41-42.png
Räjähdyspaikka Google street wievissä.

Malmön naapurissa Lundissa räjäytettiin viime yön iso pommi, jossa yksi sivullinen henkilö joutui sairaalaan. Vammojen laatu ei ole tiedossa, mutta henkilö otettiin ambulanssihenkilökunnan toimesta sairaalaan.

Räjähdys tapahtui Lundin keskustassa klo 02.40 aikaan, tapahtumapaikkana oli Stora Södergatanilla sijaitseva kiinteistö. Lundin kirjeenvaihtaja kertoo Pt-medialle, että räjähdyksiä oli hänen mielestään kaksi peräperää.
– Asun vajaa kilometrin päässä paikasta ja olin hereillä. Ensin kuului kunnon jytky ja heti perää vähän pienempi räjähdys. Räjähdyksillä oli siis eroa vain joku alle sekuntti, että se kuulosti äkkiseltään yhdeltä pommilta, mutta kyllä niitä oli kaksi.
Hälytyskeskus sai tapahtumasta useita soittoja ja kun pelastuslaitos saapui paikalle räjähdyspaikan edestä löytyi haavoittunut nainen. Henkilö oli pyöräillyt juuri räjähdyshetkellä paikan ohi.
Räjähdyksen kohde on pienehkö hedelmäkauppa, jota pyörittää uusruotsalainen henkilö. Kiinteistön ja kaupan julkisivu sai suuria vaurioita. Poliisi eristi räjähdyksen jälkeen ison alueen ja haravoi sitä mahdollisten räjähtämättömien pommien takia. Pommin motiiveista ei ole tietoa oliko kyseessä suojelumaksun viimeinen muistutus vai mikä.
Asiaa tutkitaan ruumiinvamman tuottamisena (naisen osalta) ja törkeästä yleisestä vaaran aiheuttamisesta. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Polisen
Muutama kuva paikalta.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Heja Sverige
Heja Sverige
14.9.2019 09:26

Rasistinen äärioikeisto ja SD valmistautuu seuraaviin vaaleihin viattomien ja pirun hyvää safkaa laittavien moniosaajien kustannuksella. Voi olla tietysti myös niinkin että ilmoituskynnys on madaltunut räjähdyksien kohdalla.

Alkuarvo
Alkuarvo
14.9.2019 09:37
Vastaa...  Heja Sverige

Ei hätää, onhan Löfvenillä ”ingångsvärde” jota samaa kaikki hänen ministerinsä ovat hokeneet jo viisi vuotta oli asia mikä tahansa. Mikähän konsultti sen on pöljille opettanut?
https://www.svt.se/nyheter/val2014/stefan-lofvens-nya-modeord

Pahalle annetaan pikkusormi nin näin käy
Pahalle annetaan pikkusormi nin näin käy
14.9.2019 09:31

Viis välittävät mitä mahdollisille sivullisille tapahtuu, hehän katsovat että tämä on HEIDÄN maansa, he tekevät täällä mitä haluavat, kenelle haluavat, koska ja missä tahansa.
Ja se sossun maksama palkkakin on Allahin rahaa. Piste.

Valtsu
Valtsu
14.9.2019 11:08

Tuli käväistyä syömässä Myyrmannissa. Oli sellainen iloinen kehitysmaamekkala ja monikulttuuristen tuoksujen ilotulitus, että eipä tarvikaan enää mennä. Ja kun ne viisilapsisten perheiden ihanat pikku Mohammedit kasvavat teineiksi, yleinen kaikenpilaaminen vaihtuu pommi-iskuihin.
Kovaa vauhtia oma tila vähenee. Mitähän helvettiä tässä keksii tehdä asialle? Huntujengi valtaa alaa hurjalla vauhdilla. Vituttaa.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
14.9.2019 13:09
Vastaa...  Valtsu

Tuu Valtsu maalle, ihan kunnon perämettään. Talot ei maksa mitään, rauha taattu, ja autollas käyt kaupassa kerran viikossa vajaan 50 kilsan päässä. Aina jossain asuu joku, joka osaa yhtä, ja hän tuntee toisen, joka osaa toista jne jne. Tähän ollaan menossa. Meidän aikanamme ei vielä murjaanit tuu perämettiin.

ike
ike
14.9.2019 17:40

Kiitos. Toimin juuri noin viisi vuotta sitten. Ystävät jotka ovat käyneet kylässä ovat haltioissaan. Olen tosin eläkkeellä joten kaikille ei tämä käy. Voisiko uusi sukupolvi edes yrittää ottaa maataan takaisin. Niin pahalta kuin se ehkä kuulostaa, ottakaa tämä maa takaisin. Muuten kaikki esi-isänne jotka kuolivat tämän maan takia eivät teitä ymmärrä. Se oli teille vihervasemmistolle. Husuja kyllä maailmasta löytyy.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
14.9.2019 12:12

Uhrimäärästä päätellen selvää moniosaamista taas.
Noille apinoille pitää viedä vähintään atomipommi
että osuvat edes ladonseinään sillä.
On näitä isiksen videoitakin näet tullut nähtyä, missä ampuvat omaan nilkkaan.
Ei noita enää yhtään lisää Eurooppaan, kiitos.

Tahallinen nykymuotoisen yhteiskunnan hajoittaminen jatkuu
Tahallinen nykymuotoisen yhteiskunnan hajoittaminen jatkuu
14.9.2019 12:39

(Muuan lukija kommentoi:)
”Eliten’ i Sverige vet precis vad den gör och den gör det den gör för att att den vill göra det. ’Eliten’ vet att massinvandringen förstör det svenska samhället, det är därför den har startat importen. ’Eliten’ består inte bara av politiker och journalister, även andra i nyckelpositioner, som höga tjänstemän, jurister, lärare m.fl., hör dit. Utifrån dessa maktpositioner agerar de som vore de en enda person.
I ’eliten’ är de nihilister, för vilka ingenting har något värde, framför allt inte människoliv. De drivs av en fanatisk globalistisk övertygelse – kryddad med lika fanatiskt feminism-trams, HBTQ-galenskap och genus- vansinne – där inga självständiga nationalstater skall få existera. Utifrån deras psykopatiska människohat handlar ’eliten’ helt rationellt och ’elitisterna’ grips av en orgiastisk maktberusning när de lever ut sitt hat. ’Eliten’ vet vad den gör, tro inte annat.”

Minä
Minä
14.9.2019 17:40

Pikainen käännös, joka voi olla joillekin hyödyksi:
Ruotsin ”eliitti” tietää tarkalleen, mitä se tekee ja se tekee mitä tekee, koska se haluaa tehdä sen. ”Eliitti” tietää, että massamaahanmuutto tuhoaa ruotsalaisen yhteiskunnan ja siksi ”eliitti” on aloittanut maahantuonnin. ”Eliitti” ei muodostu vain poliitikoista ja journalisteista, vaan myös muista avainasemassa olevista, kuten korkeat virkamiehet, lakimiehet, opettajat mm. kuuluvat siihen joukkoon. Näistä valta-asemista he toimivat kuin olisivat yksi henkilö.
”Eliitissä” ovat nihilistit, joille millään ei ole arvoa, erityisesti ihmishengellä. Niitä kuljettaa fanaattinen globalistinen vakaumus – joka on maustettu yhtä fanaattisella feminismi-hölynpölyllä, LGBT-hullutuksella ja sukupuolihulluudella – jonka mukaan mitään iotsenäisiä kansallisvaltioita ei saa olla olemassa. Heidän psykopaattisen ihmisvihansa lähtökohdista toimii ”eliitti” rationaalisesti ja ”elitistit” saavat orgiamaisen valtahurmion eläessään vihassaan. ”Eliitti” tietää mitä se tekee, älä usko muuta.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
15.9.2019 06:31
Vastaa...  Minä

Aika synkkää tota pakkoruattia vääntää, vaikka sitä periaatteessa osaakin.
orgiastisk = hillitön, lähde: Google kääntäjä

Minä
Minä
15.9.2019 07:49
Vastaa...  fatwantarkistaja

Vähän tuon sanan kääntämistä mietin, mutta en jaksanut kamalasti etsiä. 🙂 Voisi tuossa sitten kääntää tuossa sanalla: hillittömän, hurjan, kiihottuneen tms. vastaavalla. Orgiamainen on tosin yksi vaihtoehdoista, mutta ei kai kuulosta parhaalta. Viimekädessä riippuu siitä, minkälaisen mielikuvan alkuperäinen kirjoittaja halusi luoda.

Hurmio vie turmioon
Hurmio vie turmioon
15.9.2019 12:15
Vastaa...  Minä

Miten olis ”orgiastinen valtahurmio”? Sitähän se nimenomaan on.
Muistuttaa ”hyvien” ihmisten ”hyvyyshurmiota” jossa hekumoivat kun saavat tuntea olevansa parempia kuin muut.

Särmääjä
Särmääjä
14.9.2019 14:32

Ruotsissa on räjäytelty aina. Ainakin pullopommeja sorakuopilla ja pojat ovat ihannoineet aseita aina pyssyleikeissä. Lisäksi äärioikeiston vihapuhe aiheuttaa syrjäytymistä ja huono kaupunkisuunnittelu turhautumista. Eikä sukupuolineutraaleja vessoja ole tarpeeksi saatavilla.

Anonymous
Anonymous
14.9.2019 15:40

Tuo ns.Suojelumaksu on kylla sairaan ihmismielen kummallisin ideologia. Pommittivat varmaan kojun myyjaa kun halusi elaa vaan rauhassa ja lainkuuliaisesti. Suojelurahan pyytajalta pitaisi repia paa irti ja paskantaa kaulaan…

M
M
14.9.2019 16:25
Vastaa...  Anonymous

Älä panikoi, varmaan vain joku arvonlisäveron tai eläkemaksujen tilitys myöhästynyt tjsp.

toni lajos
toni lajos
14.9.2019 15:54

Afrikka-komissaari Urpulainen lopettaa hitaan valloituksen euroopan alueella, valloitukseen tulee uudet askelmerkit, vauhti kiihtyy. Urpulainen kaavailee rahtilentoja Afrikan perukoilta euroopan suurkaupunkeihin, eivät tuhriinnu pakolaisen vaatteet, ei kastu kännyköiden akut Välimeren suolaisessa aallokossa. Vainotun ja alati sodankauhuja pakeneva voi rauhaisin mielin perustaa pesäpaikan tänne perheensä kera, johon kuuluu ensiarvion mukaan 25 henkilöä, kaikki perheen jäsenet eivät tietenkään ole vielä saapuneet.

M
M
14.9.2019 16:37

Näköjään Ruotsissa linnut eivät estä tuollaista avomyyntiä. Ei toimi Suomessa – meillä se vaan on eri asia!

Anonymous
Anonymous
15.9.2019 08:52

Sodissa kuolee.Sellaista se on.Homopettereidenkin kannattaa pikkuhiljaa alkaa pommittamaan moskeijoita ja ampumaan takaisin.

Vain 4% uskoo tosissaan Lööperiin
Vain 4% uskoo tosissaan Lööperiin
15.9.2019 12:42

Sverigedemokraattien kannatus kasvaa ja vain 4% ruotsalaisista tuntee täyttä luottamusta nykyistä hallitusta kohtaan (SvD, Novus):
https://web.archive.org/web/20190914084134/https://www.svd.se/ny-svd-sifo-sd-far-hogsta-siffran-nagonsin