Autenttista videokuvaa eillisestä Kööpenhaminan ampumisesta

70338548_2587379964822857_2493549757406904320_n.jpg

Kööpenhaminan naapurissa Ishøjissä eileillan ampumistapauksessa kaksi loukkaantui vakavasti ja yksi kuoli. Tilaisuus triplamurhaan meni tällä kertaa siis ohi.

Paikalta kuvattiin tapahtumahetkellä video. Filmissä näkyy miten kaksi henkilöä osallistuu ampumiseen. Toinen tulittaa pysähdyksissä olevaa Audia ja toinen mahdollisesti suojaa itse ampujan selustaa. Ampuja käyttää lyhyttä käsiasetta. Laukauksia videon tuolta kohdalta kuuluu 5-7. Audi kuvassa yllä tapahtumien jälkeen.
Ampumisen jälkeen tekijät poistuvat yhdellä autolla paikalta.
 
[wpvideo VJXw0k41]  
Poliisi on vahvistanut, että teko oli rikollisten välienselvittely ja tapahtumassa haavoittui kaksi vakavasti ja yksi kuoli. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Video ja kuvat ovat yksityishenkilöiden ottamia kuvia.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Henttosen Hunu

Siellä on käyty pimeässä parturissa.

Philips

Valtion kannattaisi ostaa jokaiselle kansalaiselle tukanleikkuukone. Saataisiin hetkessä rikollisuustilastot huimaan laskuun.

Paavo Pökäle

Suomen poliisi kommentoisi, ettei antaisi tässä vaiheessa mitään julki, vaan tiedottaisi joskus myöhemmin. Sitten lisäyksenä, ettei sivullisille olisi aiheutunut vaaraa, eikä tapaukseen liity rikosta, eikös vaan?

Nisse-Nasse

Taposen mielestä kyseessä olisi löyhä kaveriporukka ja osallisilla vähintäänkin vaikea lapsuus. Myöskään ei saisi yleistää, vaan kyseessä pelkkä yksittäistapaus ja tekijät luultavasti maan kansalaisia, joten ihan kotoperäistähän tämä sittenkin on.
Mukaan pusipusikuva päivystävän anarkistin kanssa.

murmeli

Lisäksi Taponen suosittelisi, että jos löyhä kaveriporukka saadaan kiinni, heidät voidaan viedä yläasteelle teinityttöjen pariin saamaan oppia, kun oppi tekee heillekkin hyvää.

Nisse-Nasse

Ei liity Kööpenhaminan ampumiseen, mutta kun kotimaiset asiat otettiin kommenttiketjussa vertailuksi niin tässä yksi ”kaveriporukka” hippasilla. Ei mitään uutta tai ihmeellistä:
https://rikosuutiset.fi/teosta-yllatetyt-murtomiehet-kavivat-talon-omistajan-paalle-sipoossa-kuvat/

Suomi Finland

Taitaa olla Romanian kilvissä tuo pakettiauto. Ullatus sekin…

rocky

Yllättävää jutussa se että kun tapahtumapaikkana Sipoo niin nyt löytyy poliisilta kuvaa.Jos olisi tapahtunut keskivertokansalaisen kotona niin tuskin olisi julkaistu enempää kuin Hiacen kuva rekisteritunnus peitettynä.

fatwantarkistaja

Terroristi-Taposen kaverit potkivat mummoja jo 80-luvulla, joten siellä on Tanskassa jäänyt jollain ikkuna auki. 80-luku kompensoi kaikki nykypäivän tapahtumat, eli mitään tapahtumia ei ole, paitsi kivoja sellaisia, kuten selfiehetki metroasemalla.

S.E.P.

Ja sehän on poliisilta nykyään perkeleen tärkein viesti ”sivullisilla EI mitään hätää, kun vieressä torilla ammuskellaan”.
Ihan kuin polpolla olisi vakio lomake johon vaihdetaan vain paikkakunta ja epäiltyjen määrä (alakanttiin) ja se että polpo ei tiedota asiasta enää ikinä mitään….paitsi…jos tekijät ovat kantasuomalaisia. Silloin tieto välitetään vauhdilla ohituskanavaa pitkin seuraaviin totuudentorviin…ylenanto, molemmat iltapaskat, Stadin Pravda….ja muut saman konsernin reservaattien tiedonvälitystä hoitavien lehdykkäisiin.
T.
S.E.P.

Kantasuomalaisia etsitään
PastoriNikulainen

Hurjaa touhuu! Kuin suoraan tarantinon väkivaltaleffoista.
Paviaanit katsoivat takuula jonkin k-18 paukutteluleffan ja koska olivat vasta 17 vee
niin apinoivat tietysti näkemänsä 6-0.
Ei ole ikärajat enää turha keksintö. Ennen 2015 oli.