Göteborgissa tuhottiin HBTQ-taidetta, kaikila nyt paha mieli

1568648713

Ruotsissa on noussut valtava kohu kun Göteborgissa tuhottiin HBTQ-taidetta. 26 metriä pitkä Järntorgilla sijaitseva taideteos ”Pussy tastes like” sotkettiin lauantain aikana ja nyt kaikila on paha mieli.

Kuvassa on kaksi taiteellista pinperoa ja alla jotain tekstiä. Taiteenvihaajat olivat kuitenkin spreijanneet taideteoksen päälle ”kulttuurimarxismia”. Kyseisen taideteoksen kerrotaan kyseenalaistavan sen miksi naisien suuntaa yleensä kohdistetaan makeat maut ja tuoksut.
SVT:n uutisten mukaan tällainen taiteenvihaaminen nähdään vakavana asiana, varsinkin kun teos koskettelee ”kaikkien tasa-arvoa”. Rikoksesta on tehty rikosilmoitus. Kuva yllä töhritystä taideteoksesta.


 
Kuvissa alla hieman hmmm… toisenlaista, mutta samanlaista taidetta. Korkeakulttuuriset taideteokset ovat Tukholman metroasemilla olleita teoksia toissakesältä. Taide herätti valtavaa kalabaliikkia ja niitä revittiin useaan otteeseen alas seiniltä. Lopulta suvaitsevaisuus kuitenkin voitti ja teokset jätettiin rauhaan. 
Teokset kuuluivat taidepläjäykseen ”saunapäiväkirja” ja taiteen piti herätellä ihmisten ajatuksia. Itse jäin miettimään kolmannen kuvan kohdalla, että katsookohan varis veristä pillua ikäänkuin makupalana, että tuostapa käyn nokkaisemassa.
Voisiko Helsinginkin metroon saada tällaista avarakatseista ja sofistikoitunutta taidetta?
1506618872
59fba8acfc7e9340418b4567
mens1
liv

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
16.9.2019 22:51

”I don’t want to live on this planet anymore”
– Prof. Hubert J. Farnsworth

Arjis
Arjis
17.9.2019 08:24
Vastaa...  Anonymous

Jotain hyvää töhrijätkin saavat joskus aikaan. Olisivat vaan enemmän käyttäneet spraymaalia.
Järkyttävää suorastaan oksettava ”taidetta”. Rappiokulttuurin tuotetta. 🤮

Hep0nen
Hep0nen
16.9.2019 23:21

Jotain vikaa noiden päässä on.

Hutisalo
Hutisalo
16.9.2019 23:36
Vastaa...  Hep0nen

Eikä ole vaikeaa arvata kummassa päässä. Vastaus on että molemmissa.

John MacMunne
John MacMunne
16.9.2019 23:22

Niinpä, ”Vellu Pirinen” on nykyään kulttuuria.
Ennen se oli lähinnä biologiaa, jota ei liiemmin piirrelty julkisille paikoille.
Mielummin katselen vaikka Peräsmiestä…

Janis Petke
Janis Petke
16.9.2019 23:24

”ja m……. ei värähdä, vaikka verinen v….. lentäisi ohitse sikari huulillaan – meinaan silmäm…”
Kaikkea epänormaalia kutsuttakoon sitten taiteeksi!

Valtsu
Valtsu
17.9.2019 00:29

Saavat ylistää toistensa eritteitä ja avarakatseisuutta vapaasti, mutta jos vaikka pienten lasten ei tarvitsisi asiaan osallistua. Että keskenään ihailevat jossain toisiaan, jossain mihin voivat halukkaat mennä. Tai olla menemättä.

Moonman
Moonman
17.9.2019 00:30

Taide kaikkina aikoina yhteiskunnissa on heijastellut aina yhteiskunnan tilaa, arvoja, ihanteita ja sensellaista. Kertookin paljon kun paskaan hukkuva ruotsi nostaa jalustalle ja saa kohun aikaiseksi jostain tuollaisesta mitä teinit piirtelevät yläasteella vessan seiniin. Kulttuuri-marxsismia ja rappiotaidetta, totta vieköön.

Särmääjä
Särmääjä
17.9.2019 01:57

Kun pitäisivätkin ällöttävän feministipaskansa omissa ”gallerioissaan”, mutta kun yhteistyössä kaupungin kulttuurimarxistien kanssa on päätetty että taide ja veriset pillut kuuluu kaikille niin tämä on taas lopputulos. Pian näillä on varmaan veriset tamppooniorgiat keskellä kaupunkia jossakin lasikopissa, koska taide kuuluu edelleen kaikille.

Anonymous
Anonymous
17.9.2019 03:01

Aivan oikein että sotkettiin. Tekijöille pitäisi antaa kunniamitali, tästä suorasta toiminnasta. Tuossa roskataidetta tarvitse kenenkään katsella.

Minä
Minä
17.9.2019 03:16

”Taiteilijat” halusivat herättää keskustelua ja ajatuksia. He saivat vastauksen herättämiinsä ajatuksiin maalattuna ”teosten” päälle.

Anonyymi
Anonyymi
18.9.2019 09:07
Vastaa...  Minä

Niinhän ne aina haluaa, mutta tosiasiassa viestivät vain omasta sairaasta ja vinksahtaneesta ajatusmaailmastaan ja addiktioistaan. Silloin, kun tolkun ihmisiä oli vielä tarpeeksi, tuollaisien piirtelijät ja niiden näytteille asettajat olisi viety hoitoon.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
17.9.2019 03:41

Moskeijan seinään vois liimata noita kuppaisia vitunkuvia ja menkkapilluja. Eläinhahmotkin ovat suosittuja yliruotsalaisten keskuudessa, titityy sopii perjantain viettoon. Ehkä kulttuurinvaihtona lähetämme Rosa Meriläisen lausumaan runoa ”Fittan smakar bra”. Ämyreistä sillai rukouskutsun tapaan. Sianverta, kusta ja paskaa johonkin spermalinkoon pyörimään vielä pyhien kirjojen lisäksi.
Saattaisi saada aikaan aivan uuden taiteenmuodon, Punahilkan. Punahilkassahan vääräuskoinen susi suolistettiin ja pantiin kiviä tilalle ja eikun kaivoon. Taiteessa sutta voi symboloida monet erilaiset tekemisen kohteet. Punahilkkana voidaan nähdä joko suvakki tai kommari, joka avustaa vahvatahtoista sankariamme urotyössään, kiduttamisessa.

Suojelkaa lapsia saastalta
Suojelkaa lapsia saastalta
17.9.2019 09:42

Vasemmistolaiset eivät voi olla ihmisiä.

Vihervasemmistolaista sontaa
Vihervasemmistolaista sontaa
17.9.2019 09:51

Joskus katson SVTn ”Kulttuuriuutiset”, se on kulttuurimarxistinen ohjelma joka tulee kaksi kertaa päivässä. Siinä juuri tällaiset mitäänosaamattomat töhertäjät pääsevät esille ja matuja liitetään projekteihin niin paljon kuin vain pystytään. IHANAA! All You Need Is Love!
Mikä pahinta, valtio maksaa miljoonia apurahoina kaikenmaailman työtävieroksuville ”hashareille”.

Ahmedilla on mensut
Ahmedilla on mensut
17.9.2019 10:09

Huomioikaa että balettitanssijat näyttävät miehiltä.
Tasa-arvon voimme saavuttaa vasta sitten kun myös miehillä on kuukautiset ja mies voi synnyttää ja imettää siinä missä nainenkin. Myös muslimimiehet.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.9.2019 11:25

Kaameita viritelmiä. Hirveää katsottavaa kerta kaikkiaan. Ruokahalu meni välittömästi ja tuota näkyä ei ihan heti näkemättömäksi saakaan, mutta onneksi on muutakin ajateltavaa, niin eiköhän tämä tästä.

Anonymous
Anonymous
17.9.2019 11:59

Kankkujen väliin olisi pitänyt sprayata ripulinruskeaa, joka symboloisi tuskan parahdusta.

pöh
pöh
17.9.2019 12:43

Pillutaidetta kalifaatissa oho.

Catilina
17.9.2019 17:20

Tämän viharikoksen tutkinta ei kyllä resurssipulaan lopu.

feminismi on pahuuden alku
feminismi on pahuuden alku
17.9.2019 18:42

Homot ja seta ajaa kouluihin transsukasvatusta. Eli homot ja opettajat haluaa aivopestä pieniä lapsia ottamaan hormoniestolääkitystä. Tämä on pedofiliaa pahempaa toimintaa.

NN
NN
18.9.2019 13:52

Ensin tuli mieleen, että et kai vähättele pedofiliaa, kun se on kyllä yhtä pahaa. Mutta toisaalta kyllä on ihmisiä, jotka kertovat aikuisena päässeensä yli pedofilian jättämistä traumoista ja elävät normaalia elämää.
Sen sijaan murrosikää jarruttava estolääkitys ja toisen sukupuolen hormonien syöminen keskenkasvuisena saattaa jo yksinään tehdä yksiköstä lapsettoman ja tutkijat epäilevät, että se saattaa hidastaa älyllistä kehitystä. Tästä jälkimmäisestä ei ole vielä varmaa tieteellistä näyttöä ja lisätutkimuksia tarvitaan. Hormonihoidot lapselle aloitettuna jarruttavat myös seksuaalista kehitystä, 14-vuotiaalla pojalla (josta yritetään tehdä tyttöä) saattaa olla aikuisen naisen hormoniannos veressään mutta ei mitään seksuaalisia tuntemuksia (ja oma pippeli on jäänyt pikkupojan pippeliksi).
Nämä aivopestyt lapsiraukat saadaan haluamaan omien luontaisten elinten poistoleikkaus ja keinoelimet tilalle. He eivät kykene käsittämään (aivot kehittyvät 24-vuotiaaksi asti), että nuo rakennetut elimet eivät milloinkaan kykene samaan kuin oikeat ja alkuperäiset. Moni katuu vaihdosta. Loppuelämä tuntuu pilalle menneeltä. Seksielämää on erityisen vähän niillä, joille vaihdos on aloitettu jo lapsena.
Hormonilääkitys saattaa lisätä mm. syövän riskiä ja siitä voi olla muutakin terveyshaittaa. Sukupuolivaikutusten parissa työskentelevien terveydenhuoltohenkilöiden on mm. kuultu pitävän murrosikäisten tyttöjen rintojen poistoa vähäpätöisen mitättömänä juttuna (senkun hakee katuessaan itselleen silikoni-implantit), aikamoista vähättelyä ottaen huomioon, että kaikissa leikkauksissa on riskinsä ja omat seurauksensa. Digitaalisen verenpainemittarin ohjeista selviää jopa se, että verenpaineen mittauksessakin jo rinnanpoisto pitää ottaa huomioon (Apteq Q5 Verenpainemittari, Käyttöohje, luku 23. Varoitukset, kohta 22 sivulla 15: ”Älä käytä mansettia ihmisillä, joille on tehty rinnan poisto.”)
Tosiaankin, ”transukasvatus” on jopa vielä pahempaa, siinä lapsiparat huijataan kuvittelemaan sukupuolenvaihdoksen olevan helppoa ja tulosten hyviä + onnea tuottavia. Tosiasiassa jo murrosiän jarrutushoito voi tuoda elinikäisiä haittoja – saati sitten tosiasiassa turhat leikkaukset. Suurimmalla osalla (ulkomuistista 90 %:lla) keskenkasvuisista halu vaihtaa sukupuolta menee tutkimusten mukaan ohi, jos heidän annetaan kokea normaali murrosikä.

Anonymous
Anonymous
17.9.2019 22:48

Hmmm..