Kansalaiskeskustelu.fi haastaa monet blogialustat

Kuvakaappaus 2019-09-16 11-10-47

Nettiin on perustettu uusi blogisivusto, joka pyrkii haastamaan mm. Uuden Suomen puheenvuoro-palstan. Ilkka Huotarin ylläpitämä sivusto on saanut jo useita vakituisia kirjoittajia.

Viimeisin on Huotarin itsensä kirjoittama blogiartikkeli tunnetun helsinkiläisen ylikomisarion kiistellyistä twiiteistä. Ylikomisarion twiitit kohauttavat säännöllisesti, josta seuraa myös massiivinen määrä mielenpahoitusta. Huotari on kerännyt twiitit yhteen. Onko ylikomisario somepoliisi vain päivystävä somepoliisi?
https://kansalaiskeskustelu.fi/@ile/taposen-kootut-kannanotot
Lukija voi itse luoda tunnukset sivulle ja paukuttaa tekstiä maailmaa. Linkki sivulle: https://kansalaiskeskustelu.fi

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Petri Nyykoort

Vaikuttaa hyvältä paikalta ilmaista ajatuksia, kun usarit jne valtpaskamedian alustat ovat ohjauskoneiston hallinnassa ja rajoittavat sanaa.

Aappa

Uuden Suomen ‘puheenvuoron’ haastaminen ei muuta vaadikaan kuin sananvapautta ja sitä kautta näkyvyyden lisääntymistä – voisi ne vähätkin järki-ihmiset siirtyä sieltä muualle ja jättää suvakit ja mokuttajat lällättelemään keskenään.

M

Hyvältäkö? Tuon sivuston mukaan “lakia pitää noudattaa.” En tiedä minkä maan mihin lakiin tässä viitataan, mutta esimerkiksi Suomen rikoslaki kieltää loukkaavat mielipiteet ja loukkaantuahan voi hyvinkin vähästä. Itse kullakin on tässä itsesensuroinnin saralla opettelemista ei vähiten siksi, että nykyinen kunnianloukkauspykälä on varsin uusi. Suuntaviivojahan itsesensuuriin saimme äskettäin eräältä syyttäjältä, jonka mukaan “pahoista ajatuksista tulisi päästä eroon.”

Miika

Tärkein asia puuttuu vielä. Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa. Nyt tilanne on se, ettei sitä kansan tahtoa koskaan edes kysytä.
Luulen että jos kansantahtoa joskus kysyttäisiin esim. gallupilla, niin sen kansan tahdon toteuttaminen olisi helpompaa.
Demokratia eli kansanvalta on kansanvaltaan perustuva valtiojärjestys tai hallitusmuoto. Demokratian perusajatuksena on, että hallintovalta nousee kansasta ja toteuttaa kansan tahtoa.[1] Demokratia tulee sanoista demos (tavallinen kansa) ja kratos (valta, hallita)
https://fi.wikipedia.org/wiki/Demokratia

M

Kysytäänhän sitä. Valtiopäivillä tahdonkysymisen näytteenottoväli on enintään neljä vuotta. Europarlamenttiin viisi vuotta jne. Juurikin tänä vuonna oli kummatkin vaalit, joissa Suomen kansa antoi voimakkaan tukensa esimerkiksi monikulttuurille äänestämällä monikulttuuria kannattaville puolueille selvän enemmistön. Toinen vaihtoehtoinen selitys on, että monikulttuuri on merkitykseltään niin vähäinen asia, että äänestäjien enemmistö myöntyy siihen saadakseen jotain muuta.

pate

Hieno homma.!

Valtsu

Hienoa! Toivottavasti nyt alkaa hieman muutakin kuulumaan kuin silkkaa islam-ylistystä. Omasta mielestäni Taposen kommentti “hyvää oppi tekee terroristillekin!” on maksimaalisen kusipäinen ja törkeä kommentti kansalaisten oikeutettuun huoleen terrorismista vain hieman Turun terrori-iskun jälkeen.
Tekeekö tämä Taponen edes muuta kuin aukoo päätään kantasuomalaisille?

Suomi Finland

Sitähän tuo juuri tekee.
“Terroristit eivät poikkea merkittävällä tavalla valtaväestöstä.”
Tuon voi tulkita kahdella tavalla:
1) Valtaväestö räjäyttelee pommeja siviilikohteita vastaan siinä missä terroristitkin = ei poikkeamaa (=kaikki ovat oikeastaan terroristeja)
2) Terroristit eivät tee terroritekoja, joten he ovat kuin valtaväestö = ei poikkeamaa tässäkään (=kukaan ei tämän määritelmän mukaan ole terroristi)
Herää kysymys, miksi koko käsite ‘terroristi’ on olemassa?
Taponen jatkaa: “Kyse ei ideologian tai uskonnon väkivaltaisuudesta.”
Niin. Heillä ei kai sitten ole mitään tarkoitusta tai päämäärää, johon he terrorismillaan pyrkivät. Löyhien kaveriporukoiden huvitteluako se sitten on? No Taponen, onko se sitten parempi? Miten selittää se kiusallinen yhteensattuma, että meitä vastaan iskevät terroristit ovat nykyisin useimmiten sen tietyn uskonnon edustajia? Ja se, että terroristit mielellään kuolevat terroritekoa tehdessään, ei tietenkään viittaa yhtään mihinkään.

fatwantarkistaja

Jos olisi pakko valita Terroristi-Taposen ja oman tyttären kouluturvallisuuden väliltä, olisi valinta selvä. Tavalla tai toisella. Valitettavasti on tuhansia vanhempia, jotka tietävät Terroristi-Taposen ajatusmaailman, mutta päättäisivät silti toisin. “Telkkarissa sanottiin, että poliisiin luottaa 95% kyselyyn osallistuneista, ni menkööt yks shariakyttä siin samal.” Luulisi perkele vanhemmilla olevan verkostot ja tapaavat toisiaan koululla/harrastuksissa satunnaisesti. Ulos tuollainen ukko on pakko saada ja heti, se vaikka syöttää lapsenne elävältä näille elukoille, kunhan saa miellyttää pedofilianhyväksyjiä. Asekin sillä varmaan on, mihinköhän sitä vielä tulee käyttämään, kun elkeet on nuo.
Taposen mielestä edellinen oli vihapuhetta. Niin oli, tiedät missä asun. Olet poliitikko, et yksityishenkilö, sinua saa ja pitää arvostella. Olet myös “poliisi”, esiinnyt poliisina tukiessasi terroristeja, silloin vasta pitääkin arvostella kovin sanoin. Yksityishenkilöä arvioidessani minulla on syytä epäillä, että sinulla ei ole seissyt enää vuosiin. Revi siitä elämäniloa suvakki!

John MacMunne

Taponen on neitimäinen tupa-Uuno, joka pillahtaisi itkuun jos joutuisi joskus oikeisiin MIESTEN töihin.
(Esim. raksalle, pajalle, kaivokselle, mehtään jne. joista itselläkin on kokemusta yllin kyllin.)

fatwantarkistaja

Ei Taposta pajoittamaan, Ei Taposta minnekään.

fatwantarkistaja

Paitsi Taposta vankilaan.

Svastikan sijaan Hannunvaakuna

Vilkaisin äsken Junes Lokan twitter-sivustoa, jolla muutoin onkin hyviä linkkejä. Siellä oli video, jolla Eero Tillanen yritti haastatella ministeri Ohisaloa, joka käyttäytyi sivistymättömästi eikä vastannut suomalaisen toimittajan asialliseen kysymykseen.
Tilanteen ohimentyä Tillanen riisui takkinsa, jonka alla oli T-paita ja jonka selässä hakaristi. Tätä Ohisalo kaiketi ei nähnyt. On tietysti Tillasen oma asia, mitä hän kannattaa, mutta hakaristi ei ihmisten mielissä ensisijaisesti tuo mieleen Suomen ilmavoimia, vaan Saksan natsit, joiden teot tiedämme.
Suomalainen kansallismielinen ei käsittääkseni pääasiassa anna tukeaan vajaan sadan vuoden takaisille, vieraan valtion, kuten Saksan natsien teoille, vaan suomalais-kansallismielinen on puhtaasti oman Suomemme, etnisen suomalaisen kansamme ja siihen liittyvän 10 000-vuotisen, oman Itämeren kulttuurimme oikeuksien puolustaja, omassa kansallisvaltiossamme, jota ulkopuolelta tulleet, eri viholliset, suomalaisine oman kansamme pettureineen, yrittää meiltä väkivalloin riistää. Hakaristi ei ensijaisesti ole meidän aatteemme tunnus, vaikkakin historiallisesti myös muinais-Suomessa käytetty. Hakaristi, tunnuksena on kuitenkin liattu. Se ei ensijaisesti tuo mieleen Pohjolan aurinkoa, jota se suomalaisessa muinaiskulttuurissamme edustaa, vaan ihmisten savuavat ruumiskasat, meille vierasmaassa, Saksassa ja etenkin näiden miehittämässä Puolassa.
Hakaristien heiluttajat vahingoittavat tätä puhdasta, aitoisänmaallista tarkoitusperäämme. Esim. nk. Hannunvaakuna olisi parempi tunnus kuin Saksan natsien likaama, monille kansoille tuttu muinainen svastika.
Viime sodan aikana, sotilaallisesta yhteistyöstämme johtuen, Suomeen syntyi myös paljon saksalaisten sotilaiden jälkeläisiä. Te asutte ja elätte nyt Suomessa. Jättäkää isovaarienne tunnukset sinne minne ne kulttuurisesti kuuluvat: Saksaan. Älkää enempää levittäkö tätä meille vieraskulttuuria Suomessa. Jos olette olevinanne suomalaisia, ajatelkaa Suomen parasta. Sama koskee hurreja Suomessa. Levittämänne ryssäviha ei ole Suomen ja Suomenkansan etu.