Kööpenhaminassa sotatoimi – useat saaneet osumaa ja yksi kuollut

Kuvakaappaus 2019-09-16 01-34-12.png

Tanskassa Kööpenhaminan alueella käytiin sunnuntai-iltana suuri sotatoimi, johon osallistui useita ihmisiä. Poliisi ei toistaiseksi ole kertonut tilanteesta paljoakaan, mutta se tiedetään, että osumaa on tullut ja ainakin yksi on kuollut.

Tulitus alkoi Kööpenhaminan naapurikaupungissa Ishøjin klo 21 jälkeen paikallista aikaa. Kaksi tai useampi henkilö avasi tulen kohti hitaasti liikkuvaa autoa, josta vastattiin tuleen. Luoteja sinkoutui myös alueen talojen ikkunoista sisälle ja pysäköityihin autoihin, mutta sivullisten ei ole kerrottu saaneen osumia.
Tanskan poliisin mukaan kyseessä oli rikollisten keskinäinen välienselvittely. Poliisi ei ole vahvistanut mitään tietoja, mutta eri medioiden mukaan yksi on kuollut ja usea saanut osumaa.


Extrabladetin mukaan paikalla on kymmeniä ambulansseja ja aseistautuneita poliisipartioita. Katso kuvat Extrabladetista. Kuvista huomaa, että kyseessä ei ole mikään yksittäinen iloampuminen vaan tosi on ollut kyseessä.
Seurataan tilannetta.