Kööpenhaminassa sotatoimi – useat saaneet osumaa ja yksi kuollut

Kuvakaappaus 2019-09-16 01-34-12.png

Tanskassa Kööpenhaminan alueella käytiin sunnuntai-iltana suuri sotatoimi, johon osallistui useita ihmisiä. Poliisi ei toistaiseksi ole kertonut tilanteesta paljoakaan, mutta se tiedetään, että osumaa on tullut ja ainakin yksi on kuollut.

Tulitus alkoi Kööpenhaminan naapurikaupungissa Ishøjin klo 21 jälkeen paikallista aikaa. Kaksi tai useampi henkilö avasi tulen kohti hitaasti liikkuvaa autoa, josta vastattiin tuleen. Luoteja sinkoutui myös alueen talojen ikkunoista sisälle ja pysäköityihin autoihin, mutta sivullisten ei ole kerrottu saaneen osumia.

Tanskan poliisin mukaan kyseessä oli rikollisten keskinäinen välienselvittely. Poliisi ei ole vahvistanut mitään tietoja, mutta eri medioiden mukaan yksi on kuollut ja usea saanut osumaa.

Extrabladetin mukaan paikalla on kymmeniä ambulansseja ja aseistautuneita poliisipartioita. Katso kuvat Extrabladetista. Kuvista huomaa, että kyseessä ei ole mikään yksittäinen iloampuminen vaan tosi on ollut kyseessä.

Seurataan tilannetta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

24 thoughts on “Kööpenhaminassa sotatoimi – useat saaneet osumaa ja yksi kuollut

 1. paavon uutiset vuodesta toiseen 🙂 Kuka nämä toi eurooppaan??????????????????????????????????????????????? Tuntuu olevan paavolle liian iso tehtävä selvittää!!

  5
  21
   1. En katso ikinä mitään youtubelinkkejä, jos sen esittäjä ei osaa omin sanoin lyhyesti tiivistää asiaa muutamaan lauseeseen.

    10
    5
    1. Hupiukko äänesti SDP vaaleissa ja on siksi kujalla asioistakin. Hän myös äänesti, tämän jatkumisen puolesta Suomessa. Hän on kirjaimellisesti hupiukko.

 2. Rikollisten välienselvittely. Eihän kultamunat ole rikollisia vaan kantikset niitä rikoksia tekee.

  11
 3. Tanskan hipsterit on nähtävästi alkaneet vetää huumeksia ihan urakalla kun ’haavoittuvien alueiden’ kansalaiset noin ovat villiintyneet.

  Voisi nuo Tanskan ja Ruotsin uus-sotilaat siirtää Suomeen, meillä kun Taposet varmistavat järjestyksen ja Nergit tietävät keitä ovat jos meinaavat ryhtyä sämisemään.

  10
 4. Hyvä juttu, tilanteen täytyy vielä paljon pahentua, ennenkuin voi alkaa parantua,
  Tosin luulen että tilanne ei koskaan parane, Libanonin tie on euroopan tie.

 5. Hyvin menee! Ruotsissa islamistit jatkavat soluttautumistaan yhteiskuntaan eli haluavat perustaa päiväkoteja joissa aivopesu voidaan aloittaa mahdollisimman aikaisin (Expr., AB etc)

  Meidän yhteiskuntaamme kohtaan hyökätään monelta taholta samanaikaisesti. Eikä kukaan tai mikään vetele naruista missään?

  14
 6. Kysymys PT-media:lle ja sen lukijoille!

  PT-Media on varsinainen vääristelevä valemedia. Suurin osa jutuista on keksittyjä, joissakin on joku tositapahtumakin taustalla, johon sitten lisäävät omiaan. Kirjoittajat eivät esiinny omilla nimillään vai kuvitteeko joku että ”Tajukangas” on oikea nimi?

  Pseudonyymi Paavo Tajukankaan sivusto, jonne hän kääntää juttuja Ruotsin tai Viron medioista, kuorruttaen vähän omaa Tajulisää kun kukaan ei huomaa. Sivusto on täyttä enimmäkseen silmiä kirvelevää saastaa, mutta viime aikoina on ollut myös pyrkimystä olla menemättä mukaan joka loruun. Jollainhan sitä uskottavuutta tietysti täytyy yrittää etsiä. Toisten kuvamateriaalia Paavo Tajukangas käyttää surutta, sillä monilla äärioikeistolaisilla medioilla on hämmästyttävän kommunistinen käsitys verkon materiaalin omistusoikeuksista ja tienaamismahdollisuuksista.

  -Petra Nyqvist

  1
  31
  1. Onko Ylellä, Helsingin sanomilla ym jokin jumalainen yksinoikeus uutisten toimittamiseen? Hs, Yle ja kumppanit ovat aurinkokeisareita, jotka kertovat kuulijoilleen miten tulee ajatella? Olin pitkään luullut että eri medioiden tavoite olisi puolueeton uutisten toimitus mahdollisimman monesta näkökulmasta. Tämä illuusio särkyi kun aloin pohtimaan/tutkimaan asioita enemmän. Tämän huomasi medioiden hämmästyttävästä määrästä vihaa, jolla ne suhtautuivat kilpailijoihin. Normaalissa maailmassa mediat olisivat innoissaan uusista medioista, sillä ne laajentavat overtonin ikkunaa ja tuovat uusia näkökulmia asioihin. Nykyisin mediat ylenkatsovat ns vaihtoehtomedioita ja syyttävät näiden olevan valemedioita. Tämä on ymmärrettävää, sillä uudet tulokkaat koetaan kilpailjoiksi, jolloin ns vanhojen medioiden vallankäyttömahdollisuudet vähenevät. Myös tapaus Durante New York Timesista on klassikko.

   Ennen kuin syytät median olevan valemedia, esitä pitävät todisteet valehtelusta. Eri näkökulma asiaan ei ole valehtelua.

   18
  2. Tiina wiik ja Junes Lokka tekevät streameja, joita on mukavaa seurata. Olisi hienoa jos Sinä osallistuisit joskus näihin lähetyksiin niin eri näkemysten vuoksi keskustelusta tulisi kiinnostava. Samanmielisten keskustelut tuppaavat helposti olemaan tylsiä.
   Me emme pääse yhteiskuntana eteenpäin mikäli ns vasen laita ja ns oikea laita eivät keskustele keskenään.
   Hyvän yhteiskunnan tunnistaa siitä että eri mieltä olevat osaavat keskustella keskenään.

   16
  3. Petra Nygvist haluaa ilmeisesti islamisoida Suomen. Miksi? MIksi haluat saattaa vaaraan naiset ja seksuaalivähemmistöt jotka ovat koiran asemassa jos Suomi islamisoituu riittävästi? Miksi toistaa mm. Ruotsin virheet jos voimme välttää ne tiukalla maahamuuttopolitiikalla Japanin malliin? Kerro se meille Petra Nygvist.

   15
   1. En koskaan keskustele ihmisten kanssa, jotka vastustavat avoimia rajoja ja monikulttuurisuutta. Suomesta tehdään monikulttuurinen maa, vaikka rasistit, kuinka vastustavat sitä. Eduskunnassa Suomeen arvioidaan tulevan 2020 – 2030 vuonna yli miljoona turvapaikanhakijaa Ruotsin kautta. Hallitus valmistautuu jo nyt ottamaan nämä kaikki. Varusmiehet tulevat kantamaan laukkuja. Kunnat valmistautuvat yli 100 000 turvapaikanhakijaan tuloon vuodessa. Rajoja ei tulla sulkemaan missään vaiheessa. Rasistien kannattaa nyt luovuttaa, koska miljoonia ihmisiä tulee Suomeen. Rajat pysyvät avoimina, eikä niitä tulla koskaan sulkemaan. Suomi ei voi olla monikulttuurinen maa mikäli yli puolet väestöstä ei ole ulkomaalaisia. Teidän rasistien peli on pelattu, ette voi estää miljoonien ihmisten tuloa Suomeen mitenkään.

    3
    19
    1. Petra vaikuttaa trollilta. Miljoonien kehitysmaalaisten tulo tarkoittaisi Suomen konkurssin lisäksi sitä että olisimme ainakin lähellä sisällissotaa. Vain vihreät ja vasemmistoliitto voisivat tällaista skenaariota ajatella ja jopa demarit olisivat sitä vastaan

     Petra voisi näyttää edes yhden valeuutisen tältä sivulta.

     12
     1. Petra ei tietenkään oikeasti ollut kirjoittanut tuota viestiä, jokainen ymmärtää varmaan sen. En vaan jaksanut painaa deleteä, koska etusormi on kipeä.

      11
      1
       1. Lueppa tarkemmin, Markus hyvä! Jälkimmäisen kirjoitti Petra Nygvist, ei Petra Nyqvist. Nämä ovat tietysti täysin eri henkilöitä.

       2. Joku suvakki ilmeisesti tuli sitten riehumaan. Ellei sellaista suvakkia ole jonka nimi on Petra Nygvist? Mutta tuo toinen on kyllä sanatarkasti oikean Nyqvistin kirjoittama. Voi jokainen tarkistaa tuosta linkistä.

       3. Niin mutta Nyqvisti ei ole kirjoittanut sitä tänne.

       4. Niin tänne voi kirjoittaa kuka tahansa ja millä nimellä, vaikka joulupukkina.

       5. Nyyqvisti ei siis itse kirjoittanut tekstiä tänne, vaikka itse teksti olikin Nyyqvistin pari vuotta sitten toisaalle kirjoittama teksti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.