Tanskan poliisi julisti Ishøjn keskustan erityisalueeksi jengisodan takia

Kuvakaappaus 2019-09-17 03-35-11.png

Vestegnensin poliisi Tanskassa otti hieman poikkeukselliset keinot käyttöön eillisen Ishøjn murhajaisen jälkeen. Alue ampumapaikan ympäristössä määrättiin ns. tarkastusvyöhykkeeksi, visitationszone.

Ishøjhin määrättiin toistaiseksi voimassa oleva erityisalue, joka tarkoittaa sitä, että poliisi voi tehdä henkilötarkastuksen keheen tahansa ilman sen kummempaa erillistä määräystä tai syytä. Poliisi voi ratsata henkilöitä, autoja ym. Poliisilla on ollut tällainen erityisoikeus julistaa jokin alue tällaiseksi poikkeusalueeksi 2000-luvun alkupuolelta. Aiemmin sitä on käytetty vuonna 2017 Kööpenhaminassa Nørrebrossa, jolloin alueen uustanskalaisilla gangstereilla oli sotatila. Tuolloin poliisi julisti ison alueen tarkastusalueeksi.
Ishøjssa tarkastusalueeksi määrättiin kaupungin keskustan ympäristö. Poliisin mukaan kaupungin gangsteilla on nyt menollaa täysi sota ja poliisi käyttää tätä tarkastusoikeutta ratsatakseen potentiaalisilta gangstereilta aseita takavarikkoon.


 
34908828_594000704314394_6433392321101824000_nAmmuskelussa kuoli turkkilainen 22-vuotias Tayfun Kara. Omaisten mukaan hän ei ollut kriminaali vaan rehellinen kuljetusalan ammattilainen. Hänen kaverinsa jäivät toistaiseksi henkiin. Kuvassa kohde.
 

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Hyvä Tanska. Saitte sinne villin lännen myös.

Übersturm

TAAS selvästi ylireagoidaan!
Kyse on vaan ainoastaan ja pelkästään ilmoituskynnyksen madaltumisesta. Ei ennen ammuttuja “rehelllisiä kuljetusalan ammattilaisia” ilmoiteltu poliisille.

John MacMunne

“Rehellinen kuljetusalan ammattilainen”…
Mitähän hän sitten mahtoi kuskata? (Tuskin paskoja vihanneksia ainoastaan.)

Ullatusta ullatuksen perään

Erityisalue tunnetaan myös nimellä Ullatusalue

Suomi Finland

Kilpaileva ryhmä oli kateellinen näiden muiden saavutuksista vanhustenhoidossa ja kestävyysvajeenpaikkaamisessa.

Helevetin vasemmisto, Kock, Kepu ja RKP

En malta odottaa, koska tää ihanuus tulee täysimääräisenä tänne Suoleenkin.
Tässä suvakkeihin voi luottaa täysin. Ne tekee kaikkensa kehitysmaalaistaakseen aiemmin niin hyvän kotimaamme.

Nähtyon

“Omaisten mukaan hän ei ollut kriminaali vaan rehellinen kuljetusalan ammattilainen.”
Niimpä varmaan.
Oikea termi kuuluu, terroristien AAA-ryhmää.

Heh heh niinpä

Siis muuli.

Mitäs niitä samoja syynäämään vuositolkulla, ulos maasta samantien

Ruotsiin halutaan samanlaisia tarkistusvyöhykkeitä mutta jotkut pistävät hanttiin kuten aina.
Männäiltana puolalainen, Tukholmassa ”pätevä” kriminologian professori Snickisnacki sanoi telkkarissa ettei rangaistuksia saa koventaa koska se TUNTUISI MATUJÄTKISTÄ EPÄOIKEUDENMUKAISELTA JA NÖYRYYTTÄVÄLTÄ!!!

Niin, pitää ymmärtää ja sitten kuolla suvakismin saappaat jalassa.

Siis mitä? Enää ei mielikuvitus riitä tähän, älkää viitsikö. Onko tämä vitsi?

kanander

Ei kai poliisi suorita tarkistusvyöykkeellä etnistä profilointia, koska se on tuhmaa ja rasistista. On hyökättävä kantatanskalaisten eläkeläismummojen tuolijumppaankin tekemään tarkistuksia yhdenvertaisuuden vuoksi.

Klarsyn

Kun viimeksi kävin Kööpenhaminassa oli Modernin taiteen museoon mennessä käytävä myös Ishøjssä, ja jo juna-asemalla näki, ettei alueella asu montakaan tanskalaista, naiset huiveihin sonnustautuneita, miehillä parrat, kaikki tummia hipiältään. Lehdissä oli juttuja näistä jengisodista, eri alueitten jengit toisiaan vastaan ja yhden alueen jengi keskenään reviiri- tai valtataistelussa.
Joku ampumavälikohtaus oli sattunut Nørrebrossa, ja siellä asuvan maahanmuuttajien poika osoittautui syyliseksi, hän oli kirjoilla vanhojen vanhempiensa osoitteessa, ja kunta otti vanhemmilta asunnon pois, ja vanhemmat tietenkin itkivät kovaa kohtaloaan, eihän poika heillä asu. Silloin oli kysymyksessä Hundigen ja Nørrebron välisistä jengisodista, joissa ei kuollut kukaan, mutta yksi haavoittui ja halvaantui.

Nestori Lundahl

Ruotsissa ja Tanskassa käydään paikoitellen täyttä sotaa.
Milloinkahan sisäministeri Ohisalo haluaa kuulla asiasta välttääkseen Suomessa saman tilanteen?
Tuskin koskaan – on se eukko niin matukiimassa.

Valtsu

Ohisalo on selvittämässä, kuka piirsi hakaristin Persläviän alakoulun vessaan.

Särmääjä

Sitä sisäministerin virkaa hoitavaa vihreetä ämmää ei vois vähempää kiinnostaa tehdä asialle muuta kun pahentaa sitä koska aate käskee tekemään niin ja jos joku sitä kyseenalaistaa on rasisti ja natsi. Täytyy ymmärtää että ne näkee saman asian kuin me aivan eri tavalla, koska ne on joko päästään sekasin tai erittäin vittumaisia ihmisiä.

Kilttimies

“Milloinkahan sisäministeri Ohisalo haluaa kuulla asiasta välttääkseen Suomessa saman tilanteen?
Tuskin koskaan – on se eukko niin matukiimassa.”
Näin on ja matukiimaan ei korvikkeilla saa helpotusta. Suomen laissa ei taida vielä olla tällaista erityisalue-käsitettä, mutta antaapa ajan kulua, tarvetta lain täydentämiseen voi ilmaantua. Nyt poliisi saa tsekata henkkarit yksittäisen tehtävän suorittamiseen liittyen. Nekruitkua hesan poliisi aiheutti taannoin, kun erehtyi oliko se nyt joku julkkisnekrun äitiä ratsaamaan ulkomaalaisvalvontaa tehdessään. Tykkäsivät että etnistä profileeraamista…