Göteborgissa 30 autoa romuksi autogrillissä

Kuvakaappaus 2019-09-18 11-38-02.png

Göteborgissa laitettiin yöllä pystyyn hurjanpuoleinen autogrilli. Noin 30 autoa paloi käyttökelvottomaksi.

Autopalorypäs sytytettiin parkkitalossa Askimin pientaloasuinalueella klo 23.00 jälkeen. Ennen palolaitoksen tuloa paikalle kymmeniä autoja oli ilmiliekeissä. Kaksikerroksisessa avoimessa pysäköintitalossa autoja oli sytytetty molemmissa kerroksissa. Ylätasolla viitisentoista autoa paloi täysin romuksi yhdessä rivissä. Lisäksi toiset viitisentoista autoa paloi muuten vaan lunastuskuntoon.
Kannattaa huomata autopaloissa se, että auton ei tarvitse saada kovinkaan isoja palovaurioita kun auto on käyttökelvoton. Mediat yrittävät siloitella kuvaa kokonaisvahingoista kertomalla vain “täysin tuhottujen” (totalförstördes) autojen määriä kun tosiasiassa pitäisi kertoa se montako autoa paloi käyttökelvottomaksi. Sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä näyttääkö auto loppuunpalaneelta raadolta vai vain “vähän palaneelta” hieman vahingoittuneelta autolta, koska molemmissa tapauksissa auto on jokatapauksessa käyttökelvoton.
Askimissa tuhottujen autojen määrä on siis + – 30 autoa. Poliisi tutkii asiaa murhapolttona, mutta ketään ei ole noukittu putkaan kidutettavaksi.
Kuvaa palopaikalta illalla:
 
[wpvideo io7vuDOr]  
Tässä videota toisesta kulmasta:
[wpvideo 7G1Y1KX8]  
Tältä palopaikka näytti ennen palon syttymistä:
Kuvakaappaus 2019-09-18 11-24-39.png
 
Ja tänä aamuna:
Kuvakaappaus - 2019-09-18 11-35-52.png
 
LISÄYS: Joidenkin mukaan tässä palossa on kyse “muistutuksesta” sillä tänään alkaa oikeudenkäynti viime syksyisestä Göteborgin jättimäisesta autopaloryppäästä, jossa yli 70 autoa poltettiin.