SVT:n kuvausryhmää kivitettiin Uppsalan ongelmalähiössä

Kuvakaappaus - 2019-09-19 13-35-17.png

SVT:n uutistoimitus sai maistaa monikulttuurisuutta kun se oli Uppsalan ongelmalähiö Stenhagenissa kuvaamassa klippiä uutislähetykseen. Nimittäin kuvaus- ja uutisryhmä ajettiin kivittämällä pois alueelta.

SVT:n uutisten mukaan toimitus oli tekemässä reporttia Stenhageniin suunnitellusta islamilaisesta keskuksesta. Kun toimitusryhmä oli metsälämpäreessä, jonne kaavoitettu moskeija tullaan rakentamaan kohtasi joukko vastarintaa. Nimittäin heitä heiteltiin nyrkin kokoisilla kivillä. Tiimi luuli ensin, että kivet ovat käpyjä, mutta parkkipaikalla selvisi totuus.
Ryhmä auton ikkunat oli pätkitty palasiksi ja kaikki renkaat puhkottu. Poliisisedät soitettiin paikalle ja asiasta tehtiin rikosilmoitus.
SVT:n toimittaja kertoo uutisissa:
– Kurjaa kun kivitetään. Mehän teemme vain työtämme. Homma olisi voinut päättyä ikävästi [kuin lasten mehuhetki].
Tsekkaa rikotun auton kuvat SVT:n uutisista.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
John MacMunne

Näinhän siinä voi käydä, kun ei ole naamioitunut jätesäkillä, rievulla & risuparralla sulautuakseen paikallisten joukkoon…

Päivä Swedistanissa

Poistuttuaan alueelta kuvausryhmä totesi, että olipa hieno ja rikastuttava kokemus.
Lähtiessään jatkoivat diskuteeraamista ja yhteislaulua Fallerii Falleraa.

Anonymous

Esimakua tulevaisuudesta. Kun miehitys on ylittänyt ns kriittisen rajan, näitä jahdataan metsissä ja kaduilla. Aseena jotain muuta kuin kivet.

T

Itse hämmästelen kivien heittelyä. Päähän osuessaan kivi voi olla hengenvaarallinen. …Paitsi jos se olikin tavoitteena..

Kaj Byman

Johan sen sanoo paikan nimikin mitä oli tiedossa..Stenhagen..Kohta varmaan Vantaan Kivihaassa sama tilanne?
Kyllä Ruotsi on menetetty.

Aappa

”Att bli respekterad. Vi försöker hjälpa ungdomar…tumps….tumps…”
He he he heitelläänkö meitä stemuilla??? Ullariii!!

Heikki Kunttu

Nyrkin kokoinen kivi on tappava ase, siihen pitäisi voida vastata myös tappavalla aseella!

pöh

svt:n toimittajien tappava ase on avain nippu mitä kilistelevät.

Moonman

Moskeijan rakentaminen tuonne on vähän sama kuin päästäisi purkillisen luteita rapistuvan asunnon lattialle. Eli Svt:n mielestä oli pikkasen kurjaa kun kivitetään, mutta ihan normipäivä ja valtakunnassa muuten kaikki hyvin??

Veetuuntunut Stadilainen

HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja seuraavaksi YLE ja Hesari!

Anonymous

Siellä otetaan tilaa haltuun.

Jocke

Paikkahan oli sellainen johon ei kahdestakaan syystä voi mennä: Se on maahantulleiden asuma-aluetta ja jo nimikin varoittaa: Stenhagen.

Valtsu

Ainahan se mieltä lämmittää, kun etnopalvojat saavat maistiaisia uskonnostaan. Oiskohan danderydilaiset kivittäneet kuvausryhmää?

Monikulttuurisuus on rikkautta

Jospa kivitys oli kutsu kylään ja syömään törkeen hyvää safkaa ja auton hajottaminen oli vihje jännästä pelihetkestä!

Anonymous

Sääli että ei käynyt kummemmin.Toivottavasti SVT-HUORAT ensi kerralla saavat kiviä naamaansa kunnolla.Ihan koraanin ohjeiden mukaan.Itse he ovat sitä olleet propagandallaan edistämässä joten eiköhän se ole ihan vain oikeus ja kohtuus että nauttivatkin siitä omatoimisesti.

Anonymous

Jos kivittäjinä olisivat olleet vaikka odinit, niin olisikohan todettu “Kurjaa kun kivitetään”. Veikkanpa että olisi ollut kauhea huuto ja taivastelu laittomuudesta, hengenvaarasta ja yhteiskunnan romahtamisesta sun muusta kamaluudesta.

Anonymous

Kylläkyllä. YK:n turvallisuusneuvosto olisi kutsuttu hätäkokoukseen.

Sam Colt

Tänään 19.9.19 SVT vihdoin uskalsi julkaista tukholmalaisen korttelipoliisin (etno) lausuman, että pikkugangstat nauravat Ruotsin lakeja! Jokohan tulee herätystä löveeneillekin. Vai jatkuuko kaffittelu?

Särmääjä

Ihan oikein Ruotsin Ylelle. Levittävät samanlaista potaskaa ja ovat täynnä typeriä yhtä typeriä roskaohjelmia kun suomalainen vastineensa. Oksettavaa porukkaa.

Ströms-söö

Älä nyt noin sano! Juuri nyt tulee ”Strömsö” jossa swedut ja hurrit yhdessä kokkaavat ja näpertelevät.

Voivoivoi- eikö olekkaan enää niin kivaa?

Tänään bussipysäkillä 10 ihmistä:
2 täyskaapua lastenvaunuineen ja mahat pystyssä, 2 matujätkää, 4 romppua ja 2 pelokasta valkonaamanaista 10 metriä erillään muusta porukasta.

Kilttimies

Painajainen.

Acc358

Moniosaajat kokenevat ruotsalaisten ystävällisyyden ja anteliaisuuden yritykseksi tuhota osaajien keskinäinen yhteenkuuluvaisuuden tunne. Siis mitä kiltimpiä ruotsalaiset ovat, sitä suuremman vihan osaajat tarvitsevat neutraloimaan nämä yritykset. Mitä enemmän ruotsalaiset antavat periksi ja ruoskivat itseään, sitä vihaisemmiksi osaajat tulevat.
Luulisi, että osaaja rauhoittuisi tullessaan hyysätyksi ja vielä enemmän hyysätyksi. Mutta rauhoittumista ei ole tapahtunut, vaan tilanne Ruotsssa pahenee ruotsalaisesta näkökulmasta katsottuna. Osaajille sama kehitys näyttäytyy lupauksena paremmasta tulevaisuudesta. Jokainen teko ruotsalaista yhteiskuntaa vastaan on osaajille juhlimisen arvoinen asia, askel parempaan suuntaan. Jokainen kivittäjä on sankari omiensa silmissä.
Ruotsalaiset ovat toimineet väärin, koska tilanne huononee heidän kannaltaan. Miten parantaa tilanne? Osaajapopulaatiota pitänee hallita niillä tavoilla, joilla heitä hallitaan heidän lähtömaissaan. Ne tavat ovat vastenmielisiä ruotsalaisille, mutta niihin turvautumatta jättäminen tuo ensin paljon kärsimystä ruotsalaisille ja lopulta tuhon.

Vittuuntunut Stadilainen!

“Osaajapopulaatiota pitänee hallita niillä tavoilla, joilla heitä hallitaan heidän lähtömaissaan…”
Tuota minäkin olen ajatellut.
Kun kerran halajavat shariaa, niin esim. käsi vaan poikki esim. myymälävarkaudesta, kivitys aviottomasta seksistä, jne.!

fatwantarkistaja

Siinä olisikin perheenisälle ylläriä, kun tulee kesälomaltaan sodasta uuden, 9-vuotiaan seksihuoransa kanssa ja heti kentällä kysytään imaamin todistusta. No sehän putosi laskutelineiden auetessa Itämereen, eli ei muuta ku Kramer kaivamaan kuoppaa ja sinne vaan odottamaan vihaista väkijoukkoa.
Muille sitten normaalien ihmisten laki, tietty.

PastoriNikulainen

Vitun hölmöä mennä muslimien valtaamalle alueelle kuvaamaan yhtään mitään.
Sama kuin lentäisi suoraan afkanistaniin tai jemeniin pyyhkimään koraanilla pyllyä,
keskellä kirkasta päivää.
Ei siis mitään muuta eroa, paitsi noissa persläpimaissa ei vain heiteltäisi murkuloilla.
Siellä aikuisen oikeasti pantaisiin vääräuskoinen siniseksi hymyissä suin.
Ja se olisi kokoperheen tapahtuma torinkulmalla. Amen.

John MacMunne

Kyllä, juuri näin; yksi suomalaisturisti oli muistaakseni saudeissa ajautunut väkijoukon mukana vahingossa katsomaan julkista kivitystä, jonka jälkeen festariväki kulki jonossa ruumiiden ohi ja sylki niiden päälle…

PastoriNikulainen

Niin… sanotaan että matkailu avartaa. Njoo tässä mainitsemassa tapauksessa takuula avarsikin,-
ainakin jos kyseinen seikkailija oli mitään pelkäämätön suvakki-muumio.
Mutta kyllä nämä asiat saa selville myös ihan täältä internetistäkin ja turvallisemmin sohvamatkailemalla.
Ja kukapa tervejärkinen sitä minneen noista maista turistiksi lähteekään. Amen..

Anonymous

Huh. Järkyttävää.

TUHONTIE

Mitä sitä itkemään, ittehän ovat terroristit kunniakansalaisiksi halunneet.

Ananas menee piloille jos tulee hiki?

SVT kertoo 20.9 että Ruotsiin on tullut työperäisen maahanmuuton verukkeella 17.000 tänä vuonna, kolmasosa on alhaisesti koulutettuja. Nämä menevät marjanpoimijoiksi, metsänistuttajiksi, ravintolatiskaajiksi, siivoojiksi jne.
Mitä järkeä on ottaa sisään LISÄÄ analfabeetteja kun jo muutenkin maa on tupaten täynnä työtävieroksuvaa joutoväkeä? Eikö heidät pitäisi ensin laittaa töihin?

Anonymous

No kun ruotsalaiset on maailman tyhmin kansa näissä maahanmuuttoasioissa ja vastaavasti japanilaiset kaikkein viisain. Japanilaisista pitäisi meidänkin oppia. Ne ei päästäkään röyhkeitä muslimeita maahansa kuin hyvin rajallisesti.

vittuuntunu stadilaine

Todellakin kannattaa sillä myös näissä “työperäisissä menestystarinoissa” on ollut niin monta källiä ettei laskuissa pysy: kiinalaisia kivimiehiä, 2€:n voimalarakentajia, joukkotappeluita, maksamattomia palkkoja, rikottuja sopimuksia, ihmissalakuljetusta, prostituutiota…
Moni näistä ihanista menestystarinoista ei sitten lopulta ole ollutkaan niin ruusuisia.
Toki arvostan täällä käyviä ahkeria tilapäistyöntekijöitä.

vittuuntunu stadilaine

Niin ja unohtui mainita, että monen työperäisen projektin tausta on tietenkin palkkatasojen tallaaminen ruohonjuuritasolle. Ei se, etteikö hommaan saataisi suomalaisia tekijöitä.

Työlupakauppa

Ei pidä unohtaa että ns. ”työlupia” myydään kovaan hintaan, jopa 100.000kr per lupa. Tämä kauppa on kasvussa. Veronmaksajien niskoille jäävät elämään.

Ananas lepää, thaikku raataa

Olisi parempi lyöda thaikulle rahat suoraan käteen ja sensijaan pakottaa ananas poimimaan.