Filmi: Uusruotsalaiset pahoinpitelevät ruotsalaisen lapsen

Oheinen video on kuvattu muutama päivä sitten. Filmillä arabitaustaiset kolmansista maista tulleet tulijat pahoinpitelevät ruotsalaisen lapsen. Yksi kuvaa tyynesti pahoinpitelyä. Kolmas ajaa pyörällä päälle.

Filmi lähti pyörimään sosiaalisessa mediassa kun arabiaanonuoret jakoivat sitä eri nuorten sosiaalisen median kanavilla ja kertoivat, että sama kohtalo on kaikila ruotsalaisilla. Pahoinpitelyn uhri on selvästi nuorempi kuin pääpahoinpitelijä. Filmi on kuvattu Skövden kaupungissa paikallisen koulun pihalla ja päätpotkija on nimeltään Hassan.
HUOM! Kannattaa laittaa särkyvät arvotavarat käden ulottumattomiin ennenkuin alat katsomaan filmiä. Se ei ole varsinaisesti ”ääriväkivaltainen”, mutta aiheuttaa raivokohtauksen.
SUOMALAINEN: Kun katsot filmiä katsot tarkastiottaen tulevaisuuteen.
[videopress Ch7Eo6Ua]