Göteborgissa iso räjähdys yöllä

Tällä kertaa pommi viritettiin Göteborgiin. Angeredissa sattuneessa räjähdyksessä kerrostalon julkisivu sai suuria vaurioita.

Räjähdys sattui klo 02.00 aikaan. Muuan mies kertoo Pt-medialle:
– Heräsin räjähdykseen ja tuntui, että koko makuuhuone jytkähti. Ikkunat helisivät. Asun 100 metrin päässä räjähdyspaikalta.
Poliisi sai kymmeniä soittoja tapahtuneesta. SVT:n mukaan rakennuksen kaikki räjähdyksenpuoleiset ikkunat rikkoontuivat ja rakenteet vääntyivät. Lisäksi vesijohtoputki katkesi ja paikalla oli yöllä paljon vettä. Rakennuksen seiniin tuli halkeamia.
Poliisi eristi alueen yöllä pommiryhmää varten, joka haravoi aluetta mahdollisten räjähtämättömien pommien varalta. Tutkinta aloitettiin törkeästä vaaran aiheuttamisesta, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Angeredin alueella, erityisesti Rannebergin alueella asuu paljon värillisiä ihmisiä.