Asuntoyhtiö jätti vesilaskut maksamatta, kerrostalosta katkaistiin vesi

Malmön Rosengårdissa on syntynyt mielenkiintoinen tilanne. Kokonaiselta kerrostaloryppäältä on suljettu vesi ja seuraavana suljetaan lämpö. Asunto-osakeyhtiö on jättänyt laskut maksamatta.

Kiinan muuri-niminen asumisoikeusyhdistys on jättänyt kaikki laskut maksamatta viimeisen puolen vuoden ajalta ja nyt vesi- ja enegriayhtiö VA on sulkenut kerrostalojen veden. Vedettömyys koskee ainakin 70 huoneistoa. Asukkaat ovat tietenkin käärmeissään. Mm. Sydsvenskanille kerrotaan, että asukkaita kohdellaan kuin eläimiä, koska vesi on suljettu.
Seuraavana yhtiöstä suljetaan lämmitys, sillä sekin on maksamatta yli puolen vuoden ajalta. Tarkkaan ei tiedetä miksi taloyhtiö on jättänyt kaikki maksut maksamatta, mutta eri yhteyksissä on tullut esiin yhtiön vaikeuksia.
Taloyhtiö aiotaan nyt ottaa ikäänkuin pakkohuostaan ja sen toiminta laitetaan sitä kautta takaisin raiteilleen.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
KantasuomalainenKOSSULTA

Olisipa mukava tietää mikä elintasosiirtolaisten täyttöprosentti on tuossa taloyhtiössä?
Ja mikä etninen tausta taloyhtiötä pyörittää?

Anonymous

Oikein hyvä esimerkki siitä kun näille kehitysmaalaisille antaa infraa hallittavaksi niin alkaa hiljalleen jäädä luu käteen….

John MacMunne

Hui hai; kyllä svenssonit nämä(kin) viulut lopulta maksavat ja rättipää räähkät jatkavat elosteluaan “all night long”…

Valtsu

Kehitysmaalaiset hoitaneet kehitysmaalaisten asioita kehitysmaa-tyyliin. Svensson kuittaa laskun.

AC-DC

No nyt alkaa olemaan jo kotoisat oltavat, ihan kuin kotimaassa! Nyt jo heitetään roskat partsilta pihalle ja rikotaan kämppien kaikki pinnat. Vettä valutetaan yötäpäivää koska silloin on trooppisesti kotoisa olo. Tähän vielä päälle Skoonen orastava sähkökriisi niin eiköhän uudet kuninkaalliset viihdy oikein hyvin. Ai mikä sähkökriisi kysytte? Noh, Ruotsin viherpiipari vellihousu transuhomopridehallitushan on päättänyt että ydinvoima on buuuu ja maaginen, jumalan kehittämä ilmainen loputon sähkövoima on jeeee. Lisätään yhtälöön miljoona uutta muslimia joiden sähkö/vedenkulutus on luokkaa “järkyttävä” niin Skoonesta loppuu ihan aikuisten oikeesti sähköt. Nyt jo monet yritykset pakenevat koska sähkö on sillattiin ihan kiva juttu, samoin monet suuryritykset välttävät Skoonea koska siellä ei ole virtaa. Sama homma tulee leviämään muualle Ruotsiin ihan just. Eikös olekin mukavaa kun päättäjinä on lauma pöljiä maailmanpelastajia? Luultavasti ratkaisevat Skoonen sähkökriisin suosittelemalla kaikille sähköautojen hankkimista…

Pertti Grandell

sehän tässä on kaikkein ikävintä , että lopuksi se on duunarin palkasta eli veromerkeistä pois. aina joutuu kansa mikä hoitaa itsensä, maksamaan hullujen jättämät laskut…

Anonymous

Eikun lähimmälle keitaalle pulahtamaan,mutta ei missään nimessä ilman burkhaa,voi tulla kylmä.

Anonymous

Siis lämmin suihku joka mörskässä päivittäin tuntikausia päällä? No, kyllä Löfkelmi maksaa.

stuppisanoosanoosanoosanoo

löfkelmi ei maksa mitään mutta veronmaksajat maksaa siihin kun viimeinen sammuttaa kaikki sähköt ja vedet. Ruotsi oli hyvinvointivaltio, R I P.

M

Onkohan hallituksella käynyt mielessä, että ilman lämpöä lämmitysjärjestelmät tuhoutuvat, kun tulee pakkanen? Pakkohuosta lienee siis jonkinlainen konkurssi, jos yhtiöllä ei ole varoja, joita voitaisiin ulosottaa velkojen maksamiseksi.

fatwantarkistaja

Eiköhän kunta maksa haljenneet putket. Voi se olla päämääräkin näin pakkasten koittaessa lämmöt sulkiessa. Teepä remonttia tuommoiseen tönöön muuten, ihanan kallista.

Ilmaista

Vesi ja lämpö on Allahin niinkuin rahakin.

PastoriNikulainen

Juuri noin nuo taikauskoiset kehikset kivikaudelta yhä uskovat
Kaikki on aina mukamas sen härskimies-mullahin ansiota
koska ovat hälle säännöllisesti pyllistelleetkin.
Ne jotka näiden tänne roudaamista rahoittavat merellä tietävät kyllä tämän taipumuksen.
Amen.

PastoriNikulainen

Voi vain kuvitella mikä karsina tuonkin yhtiön kertseistä tulee
kun kehareita pidetään ilman vettä ja kohta lämpöäkin. Toisaalta ihan oikein.
Asiasta kolmanteen…
…Ei ole olemassa ilmaisia aterioita väittävät muuten jotkuut.
Paskanvitut!
Kyllä ateriat ja vieläpä ravintolatasonkin sellaiset ovat olleet
noille kehitysmaiden kusimunille ja kakkapyllyille 100% ilmaisia.
Mutta yhtä kaikki.
Kohta paukkuu kuulkaas ja autot palaa ja paska haisee ja palalaikka soi!
Kyllä näin tulee oleman. Amen.

Särmääjä

Nää Ahmedit saa tollasen ison taloyhtiönkin pantua konkurssiin. Varmaan maksettu huumevelkoja yhtiövastikkeilla ettei naaurikorttelin As Oy Ilallaah tule jo pommita julkisivua tuhannen paskaksi.

Sam Colt

Ruotsin bostadsrättsföreningen ei ole ihan sama kuin Suomen asunto-osakeyhtiö. Sydsvenskanin mukaan organisaation voi “kaapata” jokin vihamielinen taho. Ei täysin auennut meikäläisen ruotsilla, ehkä toimittaja ei ymmärrä asiasta mitään ja päätoimittaja kieltää ikävästi kertomasta.
Mutta näitä tulee jatkossa kiihtyvällä tahdilla.
Uutisissa Ruotsin kirjastoväki on huolissaan laitoksiin pesiytyneistä hulluista, huumekauppiaista ja mölyävisstä riehujista.
How dear they! (siteeraus Greta T:ltä)
Ei sinulta Paavo työ lopu.