Greta Thunberg veti NY:ssä kunnon draamapuheen

Kuvakaappaus - 2019-09-23 22-03-38.png

Ilmastoprinsessa Greta Thunberg piti tänään tulikivenkatkuisen puheen YK:n ilmastokokouksessa New Yorkissa. Greta läksytti maailman johtajia “kuinka te kehtaatte”.

Video:

 
Greta aloitti puheensa sanomalla, ettei hänen ylipäätään pitäisi olla koko kokouksessa, jonka jälkeen tyttö flippasi kokonaan:
– Miten te kehtaatte? Olette varastaneet minun unelmani ja lapsuuteni tyhjillä sanoillanne, Greta tykitti.
Gretan ilmeet olivat paljonpuhuvia, täynnä vihaa ja katkeruutta, jollaista ei osaa odottaa tavalliselta pikkutytöltä. Kannattaa muuten huomata tässä välissä, että Greta Thunberg tulee hyvin varakkaasta perheestä ja ilman vanhempien rahoja hän ei olisi mikään julkkisilmastoaktivisti. Ilman varakkaita vanhempiaan hän ei voisi matkustella ympäri maailmaa ilmastomielenosoituksissa.
– Minun tehtävä on pitää teitä silmällä. Kaikki täällä on pielessä. Minun ei pitäisi olla täällä vaan koulussa toisella puolen maailmaa. Kuitenkin katsotte meitä nuoria toivon perässä. Kuinka kehtaatte? Olette varastaneet minun unelmani ja lapsuuteni tyhjillä sanoillanne. Siitä huolimatta olen onnekas. Ihmiset kärsivät, kuolevat. Koko ekosysteemi on romahduksen partaalla. Kohta alkaa massakuolemat ja te – te puhutte vain rahasta ja satuja jatkuvasta talouskasvusta. Miten kehtaatte, Greta Thunberg paukutti.
Gretan ilmeet olivat jyrkät ja paljonpuhuvat:
– Yli 30 vuotta tiede on ollut tässä asiassa kristallinkirkas. Miten kehtaatte katsoa poispäin? Tulette tänne ja sanotte, että teette tarpeeksi. Mutta silti mitään ratkaisuja ei ole edes näköpiirissä. Sanotte ottavanne meidät tosissaan. Mutta vaikka olen nyt hyvin hyvin vihainen en usko teitä, Greta jyrisi.
Kannattaa katsoa puhe filmiltä, sillä siitä jollain tavalla huokuu koko Thunbergin olemus ja ydin.
 

Subscribe
Notify of
guest
70 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jake68

Hyvin on aivopesty tämäkin kakara. Mitä tällainen pentu muka ymmärtää kokonaiskuvasta.

Aikki.

Vanhemmat keksivät hyvän tavan tienata, eikö Gretalle ole ehdotettu Nopelia.

stuppi-ihku kolmepointtia

En tiedä nopelista mutta äpärälle kuulemma suunnitellaan viikatemiestä, koska sorosgyörgy on kyllästynyt äpärän kokonaistaloudellisesti tehottomaan rääkymiseen.

peräpää

Kohta paljastuu (tiedän), että Gretan vanhemmat ovat vasurimömmönkäyttäjiä (etenkin äiti odotusaikana) ja siksi tytöstä tuli vajaa. Kyse on viikoista.
Hyi kuinka sitten suvakkeja hävettää ainakin päivän. Vallasväki tietää jo tämän eikä kukaan täysijärkinen politikko, ei edes Sale, vanno tämän nimeen.

fatwantarkistaja

Kuka meistä tajuaa kokonaiskuvan. Kenellä on kirjastollinen tietoa päässään. Ei vissiin kenelläkään ole semmoista melonia harteillaan.
stuppi Ei ole mukavaa tuommoinen puhe, ellei se sitten ole totta, jolloin se ei vieläkään ole mukavaa, mutta totta. Tahtoo sanoa, että kerran oli Volvossa tulpanjohdot ristissä, eikä se nätisti käynyt. Volvomaan tytöllä on selvästi kanssa sähkökaapissa kytkennät pielessä.

Juuso

Kyllä meistä monet ovat kokonaiskuvan jäljillä. Siinä kuvassa yksi Soroksen heimon poikalauma on kaiken kukkulan kuninkaana, pahinta on jenkkien (länsimaiden) valtamedian suvereeni hallinta. Se on iso ase ihmisten ajatusten muokkaamiseksi. Sama ison rahan heimo hallitsee finanssimaailmaa, suorastaan valuuttaa. On se iso ase aika moneen.
Ilmastohumppa, voisiko ne ketaleet keisarit hyötyä siitäkin? Siinä sitä pohdintaa isosta kuvasta. Jatka sinä vaan ison rahan ostamien tiedeputiikkien ja -miesten juttujen kuuntelua tai superpoliittisesti latautuneen IPCC.n propagandan kuuntelua. Nythän sieltä tänään taas pukkasi jäätikköuutista… 80-luvun lopulla itsekin pelkäsin hiukan, kun Hollanti oli tuossa tuokiossa jäämässä sulaneen jäätikön nostaman meren alle. Eipä ole jäänyt.
Pidä kansa pelossa ja hallitse. Anemaksut on maksettu kautta historian.
Isoa kuvaa siinä, ole hyvä.

T

Rikkaan perheen etuoikeutettu pentu, jolla elämänkokemuksen määrä nolla. Menisi ensin vähintään vuodeksi oikeisiin töihin esimerkiksi rakennustyömaalle, siivoojaksi, ym ja hankkisi nämä työpaikat ilman suhteita niin sen jälkeen saattaisin jopa arvostaa häntä.

Anonymous

Jep. Alkaako tämän hysterian ja tälläisten lasten hyväksikäytön jälkeen seuraava joukkopsykoosi että kaikki saastuttajat kerätään leireille sekä roskaajat teloitetaan heti tavattaessa. Lisäksi rasistit eli islamin vastustajat laitetaan varoitukseksi kiikkumaan julkisille paikoille kylttien kanssa että jumala on ….

Erkkaope

Tyttöhän olkaa olla psyykkisen kestokykynsä rajoilla.

Paavo Pökäle

Tuo otus pitäisi viedä Afganistaniin ja jättää sinne pariksi päiväksi ihan yksikseen miettimään elämän menoa ja ihastelemaan hiilidioksiidin kohoamista atmosfääriin ja ilmakehään. On tuo hullu mimmi ja joutaisi ihan selvästi saamaan sen 9 mm. Buranan kierojen silmiensä väliin.

Vittuuntunut!!! Stadilainen

Luoja oi mä olen aivan vitun kyllästynyt katsomaan tuon aivokääpiön tympeää naamaa ja tätä totaalisen falskia teatteria mikä hänen ympärillään pyörii!

pöh

Ennen oli mielisairaita, nykyään niistä tehdään sankareita..
Tuo tyttö on aivan sekasin ennen kun täyttää 20.

fatwantarkistaja

Jos hänellä olisi pakkomielteenä muumimuki, saattaisi pärjätä ihan jees. Nyt on kaksi mahdollisuutta: joko hänestä tulee oikea stara, joka saa kyhnyä, tai sitten hänet unohdetaan ja peruskoulukin jäi käymättä. Tietty voi käydä mitä vaan, mutta hänellä ja kaikilla meillä on rajoitteensa/rajoitteemme. Voi sen koulunkin käydä jälkikäteen, sitten kun on sekaisin ja 20v…

Paavo Pökäle

Kunno panoa vailla se on, mutta kun on hurri niin minkäs teet. Onhan siellä niitä muunmaalaisia neekereitä, muttei ne mamsellille kelpaa, kun ovat neekereitä tai muuten vaan murjaaneita!

Hardo

Eiköhän oo jo nyt sekasin ku seinäkello

John MacMunne

Joo ja toivottavasti kyllästyy sukupuoleensa tms. ja tekee jotain senkin eteen yhtä pontevasti. ; )

Anonymous

Hysteerisen vihapuheen Greta piti. Asiaa siinä ei ollut lainkaan. Hän kuvittelee voivansa määrätä koko maailmaa. Faijalta on lorahtanut aikoinaan…sekaan.

Heppu Korhonen

Vihaa ja draamaa täynnä oleva puhe, joka varmasti kiihottaa kohdeyleisöään.
Jotenkin koko ajan tuli mieleen eräs viiksekäs saksalainen.
Hänessä oli samaa tyyliä.

realisti

Turvallisuusuhka tuo on. Arvostaa Antifaa.
Kuuluu Antifaan, kuten vanhempansa.
Jos pukevat julkisesti Antifa logo paidan päälle,
niin aika vannoutuneeksi voisi luonnehtia.
Viha Trumpia kohtaan näkyy Hesarin jutun yhdessä pikkuvideossa.
en sitä linkkiä laita tähän, juttu löytyy 23.9.2019
“Greta Thunberg YK:n ilmastohuippu­kokouksessa: ”Muutos on tulossa, halusitte tai ette””

Pelkkää teatteria

Se oli kotona värkätty käsikirjoitus minkä hän luki ja se oli opiskeltu rooliksi näyttelijäisän ja hoilottajanäyttelijä-äidin kanssa.

Tuumaaja

Gretasta ei ole ensimmäistäkään keskustelua löydettävissä, jossa hän antautuisi debattiin oikeiden ilmastotutkijoiden kanssa.
Kyllä ipcc:n klaani laittaa lapsen viemään oman virheellisen raportin yk:n, mutta ei tule omalla edustajalla esille.
Eikä se kummeksuta yhtään, kun katsoo ketkä istuvat johtajien pallilla ja päämeklarina “tutkimuksessa”, kuten yk:kin.
Mutta näin iät ajat on, vasemmisto etenkin, ajettu mitä erilaisimpia agendoja ihmisten mieliin, viimeisenä aina käytetään lapsikortti tunteiden herättämiseen, vaikkei koko asialla ole mitään tekemistä tunteiden kanssa vaan tieteen.

Mielisairaalaan toi kuului

Siinä mä oon samaa mieltä, että päättäjät ovat valehdelleet ja ovat suuria valehtelijoita, ja toisaalta kaikesta päätellen Gretalta on viety lapsuuskin. Sen takia vissiin pää niin sairas.
Mutta jospa Greta lähtisit etsimään sitä onneasi Ruotsin vokeista ja matualueilta. Siellä kaltaisesi saavat varmasti onnen ja rauhan.

Van, Mie

YLElläkin vaikuttaa joku piilonuiva? Kuva on niin hyvä. 😀
https://yle.fi/uutiset/3-10984093

Ilmari

Miten on mahdollista että hänet edes päästetään puhumaan aikuisten kokouksiin? Miksei Ruotsin lastensuojelu puutu siihen, että hän ei ole koulussa?

M

Ruotsissakin kai oppivelvollisuus päättyy, kun peruskoulu on käyty. Ja toisen asteen oppilaitokseen lienee mahdollista ilmoittautua poissaolevaksi – käydäänhän sitä esim. vaihto-oppilaana vuoden ja jatketaan sen jälkeen siitä mihin jäätiin, vuoden myöhässä. Muutenhan YK:ssa käy paljon kutsuvieraita puhumassa, siinä ei ole mitään ihmeellistä.

Aikki.

Greta sinun vanhempasi ovat varastaneet sinun unelmasi ja lapsuutesi, ei kukaan muu. Voi kun taistelisit yhtä kiivaasti lastemme puolesta, joita tänne tulleet turvapaikanhakijat ovat raiskanneet.

fatwantarkistaja

Olisi huostaanotettu jo ja annettu pakolaisperheelle himaorjaksi. Ei välttämättä, mutta kas, nyt ei kiinnosta pätkääkään ketään.

Anonymous

Tulee mieleen elokuva Kuoleman kentät. Siinä NUORET punakhmeerit tappoivat innolla kamputsealaisia. Nuoriin on helppo syöttää propakantaa. “Olen pikku pioneeri…..”

peräpää

Aina on ollut lasten hyväksikäyttäjiä (Mao, Stalin, Ulbricht/Merkel, Hitler jne) mutta heidän kehitelmiään eli aivopestyjä olioita hämmästeltiin hiljaa säälien. Nyt tuollaista ihaillaan eikä manipuloijia meinatakkaan rangaista.
Tähän on tultu.

Anonymous

Ja seuraavaksi esiintyy kääpiö joka jonglööraa palavilla kumikanoilla.

Kuva ei lähde pois aivoista

Kiitos, totaalinen repeäminen ja teen roiskuminen housuille 🤭

Lebensraum

En ihmettele miksei GT halua olla enää ruotsalaisessa koulussa. Häntä on luultavasti ihan vitusti kiusattu ns. kehiksien taholta. Jotenkin todella säälittävä tapaus. Monet nauraa autismille, mutta se on oikeesti vaikea yhtälö luoda noilla geeneillä jotain normi ihmissuhteita.

fatwantarkistaja

Sääli on sairautta, eikä hänelle nauraakaan voi. On aivan hiton väärin käyttää aikuisten bisnesten mannekiinina lasta, joka on vieläpä autisti. Sille aikuiselle, joka lukisi samaa tekstiä luultavasti naurettaisiin, tämä hyväksikäyttö on paljon vakavampaa ja tulee jatkumaan, kunnes rahaa ei enää tule entiseen malliin. Sitä aikaa tämä lapsi ei osaa suunnitella, mitä lie tapahtuu hänelle siinä kohtaa, toivottavasti ei raaistu…

Taas äimän käkenä

Saksassa oli se punainen armeijakunta ja USA:ssakin aivopestiin joku kidnapattu perijätär tekemään iskuja konepistoolin kera jos muistan oikein, eli todellakin lastensuojelun on syytä huolestua Gretan hyvinvoinnista ja lähipiirin huonosta vaikutuksesta.

tapperlund

Sääli tyttöä kun mollamaija itkee kotona yksin.

Särmääjä

Ei olisi uskonu vielä muutamia vuosi sitten että nämä äärivihreet tuomiopäivän profeetat radikalisoituu harhoissaan tälle tasoille ja näitä kummaretaan jumalina. Varmaan Ylen ja Hesarin mielestä ollu tosi mahtava puhe ja saanu ainakin osan toimittajista näkemään hiilidioksikin väreilevän ilmassa.

rocky

En tiedä miksi mutta tuli mielikuva jo edesmenneestä viiksekkäästä miehestä joka myös elehti ja käytti ilmeitä puheissaan.

fatwantarkistaja

No se on Juneksen vika. Ainakin Twitterissään oli video aiheesta.
Missä toi likka on enkkua noin hyvin oppinut, kun ei koulua käy?

Debis

16- vuotias ei ole enää “lapsi”. Lapsuus loppuu viimeistään 15 vuotiaana kun rikosvastuukin alkaa..käytännössähän lapsi tarkoittaa aikaa ennen murrosiän alkamista. Ja kukahan mahtaa olla vastuussa “ilmastonmuutoksesta” tai sen pahenemisesta? No erityisesti hänen kaltaisensa suvakki-imbesillit jotka ruokkivat kehitysmaiden väkiräjähdystä ja tuottavat viellä Eurooppaankin valtavia määriä kehareita juurikin lisäämään kulutusta ja samalla hiilidioksidin syntymistä.
Ja kun keharit tuhoo luonnon ja metsät niin sihenhän ei mittään hiilidioksideja tarvita.
Sitäpaitsi syytän suvakkeja kuten Gretaa elämäni ja tulevaisuuden uskoni romahtamisesta mamutuksen muodossa..ja kaiken muunkin paskan mitä noi on saaneet aikaan. Ja epäilemättä tulevat saamaan aikaan, ellei noita pysäytetä.

Anonymous

Tulee kyllä kova myötähäpeä tätä lastenteatteri näytelmää kohtaan, jossa Greta pääosassa. Ei tällä ole kaikki inkkarit kanootissa. Kuten ei Suomen hallituksellakaan.

Anonymous

No, tämä ilmastovouhotus on loiskahtanut yli laidan. Vain Trunp on säilyttänyt järjellisen käyttäytymistavan asiassa. Siksi hän ei tuon kaltaisiin näytelmiin osallistu. Holtiton väestönkasvu on suurin uhka sen ohella, että teollinen tuotanto on häädetty maihin, joissa ei ole mitään säädökssiä tai valvontaa toimijoilla. Sen vuoksi suurin ilmastoteko olisikin pitää tuotanto maissa, joissa on ollut asialliset päästörajoitukset jo pitkän aikaa, eikä yrittää nostaa rimaa kuvitteellisellle tasolle.
Göbbels varmaan olisi kateellinen, sillä olihan tuo puhe jokseenkin yhtä hulvaton kuin omansa. Yhtä vähän kuin se auttoi Saksan kansaa pelastumasta ahdingosta, auttaa tämäkään propaganda ilmaston muutoksiin. Suuret puheet ja suuret teot pyrkivät kulkemaan eri tahdissa. Ilmasto on lämmennyt ja kylmennyt miljoonia vuosia. Nyt jäätiköt ovat sulaneet tuhansia vuosia jokseenkin tasaiseen tahtiin siitä lähtien, kun Suomikin oli jään alla. Jos ihmiskunta kasvaa liian suureksi, se heivataan kuin dinosaurukset täältä hevon kuuseen muun kuin Corollalla ajelevan pottunokan ansiosta.

Tapsa

Gretalla oli yksi erittäin hyvä pointti
–Minun ei pitäisi olla täällä. Minun pitäisi olla koulussa toisella puolella valtamerta, Thunberg sanoi puheessaan.
Tuo osoittaa että hän itsekin käsittää että kaikki ei ole nyt kohdallaan. Ikävää että vanhemmat eivät ole yhtään huolehtineet lapsestaan joka selvästi tarvitsisi enemmän tukea kuin tavallinen nuori.

M

Miksi ensinkään lähteä kokoukseen, jos pitäisi olla muualla? Vai onko mieli muuttunut kolme neljä viikkoa kestäneen Atlantin ylityksen aikana?

murmeli

Onhan sitä itsekkin ollut nuori ja vauhkonnut asioista. Nyt tuntee myötähäpeää itseään kohtaan, mutta sallittakoot se, koska nuoren aivot eivät ole vielä kehittyneet ymmärtääkseen kokonaisuuksia.
Mutta vanhempia moitin, koska koko tämä show on vastuutonta. Kun parin vuoden päästä greta on unohdettu, miten hänen psyykkeensä kestää sen? Kun nyt on tottunut purjehtimaan julkkisten kanssa ja edustamaan joka paikassa ja luulee olevansa suuri vaikuttaja. Mutta parin vuoden päästä on taas joku muu julkkis esillä.
Mitä tekee greta, kun ketään ei enää kiinnosta hänen tekemisensä. Onko seuraava askel tempaista paita pois ja esiintyä jossain seiskalehden tyylisessä lehdessä, että saa taas hetken julkisuuden.
Julkisuuteen tämä pikkutyttö on koukuttunut, eikä ilmastonmuutokseen. Vanhemmat leikkii lapsensa psyykkeellä ja tästä tulee vielä heille kallis lasku.

laps raukka

Minua ainakin säälittää lapsonen, joka on pantu jauhamaan puppua tunneherkässä puberteetissa maailman silmien edessä. Siitähän ei tule seuraamaan kuin lisää ongelmia, kun pitäisi aikuistua ja aina muistutetaan tästä naurettavasta esityksestä kerran lapsena. Olisi hyvä ottaa lastensuojelun huostaan tämä, ennen kuin sairastuu pahemmin.

Apatiabluffi

Gretahype saattaa osoittautua samanlaiseksi bluffiksi kuten tämäkin eli ”apaattiset pakolaislapset” jotka itseasiassa olivat vanhempiensa pakottamia esittämään sairasta jotta sossuavustukset juoksisivat ja saataisiin pysyvät oleskeluluvat ja ylläpidot.
https://magasinetfilter.se/granskning/ohorda-rop/
Apatiahuijareilta PUT ja rahat pois ja apatiaanot ulos maasta heti! Ensin tuomio petoksesta.

Pannukakku

Greta- ilmiö on samanlainen kuin #metoo- vouhotus:
”Upp som en sol, ner som en pannkaka” eli
”Ylös kuin aurinko, alas kuin pannukakku”.

Suomi Finland

Gretan puheen sävy ja idea olisi jopa oikein hyvää settiä, jos ilmaston tilalle vaihdettaisiin matutus. Onhan se nyt vaan niin, että turvalliset maat kun pilataan ottamalla paljon muiden kulttuuripiirien ihmisiä, joista Ruotsissakin nuo sossupummit, raiskaajat , vandaalit, gansterijengit ja pommimiehet nykyisin koostuvat, niin siihen tuo ‘miten te kehtaatte?’ kysymys sopii useamminkin heitettynä.

debis

Kummaa vouhotusta, kun alusta asti on ollu selvää, että jos planeetta halutaan pelastaa, niin ainoa toimiva keino on neekereiden ja eräiden muiden kehareiden pakkosteriloinnit, sama koskee suurinta osaa Aasiaa ja E-amerikkaa. Kaikki muu on pelleilyä. Niin ja puolet Afrikasta kuten E-amerikastakin luonnonsuojelualueiksi, eli siis ihmisen liikkuminen ja toiminta olisi kielletty alueella. ja sitä valvoittaisiin sotilaallisesti. joidenkin muiden kuin kuukkerien toimesta

Worship Or Die

comment image

Sam Colt

Hyvin laadittu ja ilmeitä myöten harjoiteltu spektaakkeli. Englanti parempaa kuin suomalaisilla poliitikoilla.
Ruotsistahan tuli aikanaan myös Pyhä Birgitta. Sittemmin Ingemar Johansson ja Abba. Ja nyt tuo Pyhä Greta.

Toivottavasti olen väärässä

Pelkään, että Gretan taustalla olevat voimat vielä nollaavat tämän tytön. Syy sysätään vastustajien syyksi.
Näin saadaan martyyri aikaiseksi ja sitten tämä vouhotus saadaan vieläkin kovemmille kierroksille.

Anonymous

Näin tulee tapahtumaan.

helena

Gretasta tulee mieleen aikoinaan vaikuttanut saarnamies Niilo Ylivainio. Taisi kuolla sydänkohtaukseen.Voi olla, että muistan väärin, en ole varma.

Almu

Ylivainio kyllä ennusti hirvittävää tulevaisuutta syntiemme tähden. Itse hän surutta ajeli kylästä toiseen Mersulla ja kaatoi ihmisiä, avustaja keräsi kolehdin vieressä.

siunattu hulluus...

Myös Aapelin mainiosta “Siunattu hulluus” -kirjasta tehdyssä vielä mainiommassa elokuvassa oli saarnamies, jonka paatoksellisuus veti vertoja Gretan esitykselle. Onkohan jostain saatavissa klippi leffasta…

Nyyh, maapallo meni rikki

Noh, kuinkas moni Gretaa fanittava valkoinen pilalle lellitty länsimaalainen nainen on sitten valmis luopumaan älypuhelimestaan?
Sillä eihän sovi unohtaa tätä juttua:
https://yle.fi/uutiset/3-10832413

Leka

MK-ultra?

Patu

Vaikka täällä varmaan kaikki jo tämänkin tietää, niin muistutetaan vielä että jos kerran afrikkalaisen tai lähi-idän kasvatin hiilijalanjälki moninkertaistuu mikäli hän siirtyy asumaan pohjoismaihin, on jokaisen turvapaikanhakijoita, elintasopakolaisia tai mitä tahansa maahanmuuttajia näiltä alueilta vastaanottava euroopan maa tekemässä pahaa ilmastovirhettä. Siispä esim Rinteen hallituksen vastuullisuus asiassa on pelkkää huonosti näyteltyä moraaliposeerausta. Rajat kiinni ja palautukset kaikille turhille eläteille on suurin ilmastoteko mitä voisi nykytilanteessa tehdä.
Silti mitäpä tuokaan auttaa kun Kiina lisää päästöjä jo vuodessa enemmän kuin koko Suomella on päästöjä. Eli vaikka täällä lopetettaisiin eläminen kokonaan niin päästöt lisäntyy globaalisti. Eipä silti, paikallisella tasollahan Suomi on harvaanasuttuna ja suurilla hiilinieluilla varustettuna maana ihan mallimaa näissä ympäristö ja ilmastoasioissa. Mutta verottakaa nyt loppukin teollisuus pois Suomesta että pääsevät Kiinaan saastuttamaan ja suomalaiset kaikki työttömiksi. Sitähän tässä ajetaan takaa.

Parempaa vihapuhetta

Gretan aggressiivista, vihamielistä käytöstä ja puhetta maailman päättäjille ja toisinajattelijoille ei kukaan suvakki tietenkään tunnusta vihapuheeksi. Se on sitä anderssonilaista “parempaa vihaa”.

jippos123

Aina kun riittävän agressiiviset ideologiset järjestelmät ovat saaneet liikaa valtaa alkaa kaduille muodostua ruumiskasoja.
Lapset ovat näiden ideologioiden airueina olleet ennenkin. Esimerkkeinä Pol Potin hallinto ( n 2 miljoonaa raatoa), Maon kulttuurivallankumous (n 20-30 milj raatoa), Stalinin hallinto ( 60 miljoonaa madonsyömää)DDR, raadoista ei lienee tarkkaa lukua.
Pointti on se, että ääriajattelua kannattavat diktatuurit ovat aina valjastaneet kakarat omiksi käsikassaroikseen ja lapset ovat jopa lähettäneet omaisiaan tapettaviksi koska aate.
Vaimoni o psykiatrian puolen ammattilainen ja sanoi eilisen uutisfilmin jälkeen, että Greta on hyvin lähellä sitä vaihetta kun luisutaan psykoosiin.
Ei rajaa ja mainetta halajavat omat vanhemmat muista taustajoukoista puhumattakaan välitä paskaaakaan Gretasta, markkina-arvo on tärkeintä.
Vanhemmat lienevät kommunisteina täysin valmiita tekemään kakarastaan marttyyrin oman agendansa puolesta.

Anonymous

Mielisairas kommarihuora?Missä uutinen??Uutinen olisi jos joku noista oksettavista punaisista fasisteista ei olisi mielisairas.

AdAstra

Autismikirjon aspergerlapsi. Tyypillistä pakkomielteinen saman toistaminen.
Hyväksikäyttäjinä omat vanhemmat.
Rahoittajina mm. George Sorosin lukuisat säätiöt.
Kaksi vuotta sitten maailman rahaeliitin World Economic Forumissa (Davos, Sveitsi) päätettiin, että “ilmastonmuutoksesta” pitää tehdä kansalaisille niin kammottava asia, että se heidät kauhulla kangistaa.
Tässä nyt ollaan:
viattomia koululaisia syyllistetään, koko media huutaa samaa soopaa…
Itse olin teini-ikäinen 1970-luvulla. Meille tuputettiin, että “uusi jääkausi uhkaa”.
Mutta sitä tuli vain YLE:n kautta, tai satunnaisesti paikallislehdestä.
Nyt lapsemme saavat jatkuvana pommituksena kaikista mahdollisista suunnista kaikkea mahdollista informaatiota ja disinformaatiota. Suojelkaa heitä!

PastoriNikulainen

Aikuisten ilmastohihhulien hyväksikäyttämä aivopesty pieni lapsi.
Hävetkää aikuiset ilmastohuijjarit!

Anonymous

Onkohan hänkin ollut jo eliittipedojen leikkikaluna?

Aappa

”She seems like a very happy young girl looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see!” (Donald Trump) 🙂

Nähtyon

Olihan tuo taannoin ählämin kanssa kuvissa, huomasi selvästi että kyllä on kokeillut ritsaa ajella.

Nähtyon

Alkaa pikkuritsan pelleilyt jo leviämään siihen malliin että kohta ko kersa on pehmustetussa huoneessa.
https://www.youtube.com/watch?v=DticpNH3a2Q

Raksaäijä

Säälin tätä tyttörukkaa… hän on UHRI, vihervasemmistolaisen aatteen uhri. Vai luuleeko joku, että nuori tyttö olisi saanut ääntään kuuluville, ellei takana olisi “koneisto” joka on auttanut kuuluvuuden ja näkyvyyden saamisessa? Samanlaisia ilmastoahdistuneita nuoria on länsimaat pullollaan, mutta tämä yksi ainoa yksilö nousi/nostettiin esiin…
Ja ihan kohta tuolta tytöltä loppuu jaksaminen, ilmeetkin kertovat sen…

Nähtyon

Ko hisoriasta sen verran että silloin mies puhui asiaa. Tuo 16v ritsa on täysi hullu eikä suusta ei tule muuta kun paskaa.