Greta Thunbergista Tukholman sosiaalitoimeen lastensuojeluilmoitus

Kuvakaappaus 2019-09-25 00-08-36.png

Yksityishenkilö kertoo tehneensä Tukholman sosiaalitoimeen Greta Thunbergistä lastensuojeluilmoituksen. Asiasta kerrotaan Twitterissä.

Ruotsissakaan ei olla ihan yksimielisiä Greta Thunbergin roolista ilmastoaktivistina ja monet ovat sitä mieltä, että lapsen tehtävä ei ole kiertää ympäri maailmaa julistamassa “ilmastokatastrofia”. Eriävät mielipiteet ovat sitä mieltä, että Thunbergiä käytetään hyväksi erilaisten aktivistien toimesta.
Henkilön mukaan ilmoitus on tehty Kungsholmenin sosiaalitoimeen (orosanmälan, joka vastaa suurinpiirtein Suomen lastensuojeluilmoitusta). Sosiaalitoimen on reagoitava ilmoituksen 24 tunnin kuluessa.


 
Ilmoitus on jakanut kommentoijia. Jotkut pitävät ilmoitusta hyvänä, toiset taas kehoittavat ilmoittajaa hakeutumaan hoitoon. Samnytt.se kertoo, että he ovat yrittäneet saada asiaan vahvistusta sosiaalista, mutta sieltä ei haluttu kommentoida asiaa vedoten salassapitosäännöksiin.
Luultavasti ilmoitus ei ole ensimmäinen vaan niitä on tehty aiemminkin. Tämä on tietenkin vain arvailua, mutta oletettavaa. Thunbergin eillinen puhe on jokatapauksessa herättänyt Ruotsissakin valtavaa huomiota ja keskustelua. Yhä useamman mielestä puheessa tuli esille se, että Greta ei ehkä ole täysissä sielun voimissa tällä hetkellä ja valtava maailmanlaajuinen huomio voi saattaa tytön raiteiltaan.
Kannattaa muuten huomata se, että Greta Thunberg ei ilmiönä ole mikään puolueeton ja harmiton nuori idealisti. Ne, jotka kannattavat fanaattisesti Thunbergiä ovat samoja ihmisiä, jotka kannattavat fanaattisesti avoimia rajoja ja vapaata turvapaikkamaahanmuuttoa.

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Armo Kaunismäki

Kyllä, kun tämä sairas vouhotus loppuu, jää tää nuori tyttö tyhjään huomiosta ja voi tippua hyvinkin syvään harmauteen.

rocky

Mitäs sitten kun tulee täysi-ikäiseksi ja lapsena olemisen kilpi katoaa?

Anonymous

Itsetuhoisat ajatukset lisääntyvät jos edes selviää lapsuudestaan henkissä.

Hiilidioksidi molekyyli

Koko Gretulin perhe pääsee vielä yhteiseen kolmioon osasto lataamoon, kun pari vuotta veivaat maanisesti tätä ilmastohysteriaa.

Los6666

aivan oikein! antenniosaston lääkärit vois kanssa arvioida ton pikkuhiljaa

Nestori Lundahl

Samat lääkärit voisivat arvioida myös Gretan vanhemmat!

Anonymous

Ja aatteen kannattajat.

fatwantarkistaja

Avoimien rajojen kannattaminen on aika arvattava suuntaus ilmastoahdistuvaisilla, sitähän varten koko uskonto on luotu. Afrikassa ei ihmisiä kiinnosta oikein mikään, joten tulevat Eurooppaan töihin ja kuka mitäkin touhuamaan. Afrikassa on liikaa neekereitä, joten eurooppalaisten tulee huolehtia heistä Eurooopassa. Vuosisadan vaihteessa jokaisella eurooppalaisella on kahdeksan mustaa suuta ruokittavanaan. Onnistuisi jotenkuten, jos ne ruokaa huutavat lattaturvat olisivat Afrikan mantereella.. ehkä. Aika rajua rotuvihaa houkutella heidät tänne, koska syrjäyttävät meidät ja sen jälkeen heitä kohtaa kylmä talvi ja nälänhätä. Historian suurin joukkomurha on valmisteilla, tai oikeastaan kaksi. Ensin menemme me ja sitten he. Vain rasisti ei aja tätä asiaa hullun lailla.
Greta tuhoaa yltiöpäisesti ilmastoa toimillaan, kai hänkin jonkin sortin natsi on. Muutenhan afrikan eläjistö saisi elää ilman väestönsiirtoja onnellista elämäänsä.

Debis

erittäin haitallinen maapallon kannalta tuo, siirtää huomion näennäisiin VHM tekemisiin, kun se oikea teko olisi mutisten määrän raju vähentäminen vaikka pakkosteriloinneilla, ainoa keino pelastaa pallo, mut sehän olis tietty natsismii/ fasismii

Minä

Missä lisääntyvät liikaa, kärsiköön omassa maassaan sen seurauksista. Jospa oppisivat ajattelemaan, että yletön lisääntyminen tuo puurokupin ääreelle niin monta, että enää ei riitä kaikille. Se on heidän asiansa ja heidän vastuunsa. Kyse ei ole jostain hädästä ja hädänalaisuudesta, vaan omasta typeryydestä.

Suomi FInland

Lukekaa hitossa tämä seuraava apaattisista turvapaikanhakijalapsista, vaikka se onkin yle:n juttu.
https://yle.fi/uutiset/3-10985711
Seuraava kohta oli jotenkin odotettu:
“Apaattisia lapsia käsittelevä Filterin artikkeli herätti jo ennen julkaisuaan vastalauseita, ja sitä on arvosteltu äärioikeiston pussiin pelaamisesta.”
Eli totuutta ei sitten saa kertoa, jos ‘äärioikeisto’:n näkemykset saavat vahvistusta.
Kukaan muu kuin aito kulttuuri-ihminen ei kohtele lastaan noin julmasti, miten nuo oleskelulupaa havitelleet vanhemmat tekivät. Enää tuo tuskin onnistuu.
Uuninpankkopoika oli muuten sitä mieltä, että Gretan ilmastonmuutostietämys on murskaava ja että kukaan kritiikkiä esittävä ei pärjää Gretalle näissä asioissa. Miten lienee uuninpankolla päästy tällaiseen varmuuteen siitä, mitä kaikkea Greta itse asiassa oikein tietääkään, onkin sitten jo toinen juttu.
En ole katsonut Gretan esiintymistä, mutta voin hyvin kuvitella, millaista tekstiä sieltä tulee. Sitä kuitenkin odotan mielenkiinnolla, mikä kulkuväline on Gretan valinta kotimatkaa ajatellen. Epäilen, että kun menomatkan purjehdusepisodi on ollut hyvä markkinointikikka esiintymiselle, tapahtuu paluu kuitenkin vähin äänin lentäen ja muutama tekosyy varmasti löytyy, jos joku sattuu Gretan lentokoneesta bongaamaan.

Timo Keski-Heikkilä

Tuota kotiin palua oditankin innolla. Ettei nyt vaan olisi lentokone / laiva.

rocky

Vai kenties Helinä-keijun taikapöly?

Thelia Suvine

Olellisempi ku se, mitä hän puhui, on se miten se sen teki. Se katse ja se fanatismi… Muistutti aika lailla yhtä sairaannäköistä fanaattista äijä, kuka aikoinaan piti puheita saksan kansalle…

Valtsu

Ottamatta mihinkään muuhun kantaa, on kyllä kylmännyt katsoa, kun nuori, “vajaakuntoinen” tyttö työnnetään maailmanjulkisuteen. Sitä ei helpolla kestä kenenkään pää, mutta aspergerit ja autismit vaikeuttavat asioita aika tavalla.

Särmääjä

Se että toi tyttö on alaikänen ei tee siitä automaattisesti mitään “lasta, jota aikuiset hyväksikäyttää ja aivopesee” vaan tolla hullulla on ihan oma missionsa, joka pikemminkin on kiihottanu kaikkia muita hulluja ilmastoaktivisteja. Se että jos tytön huoltajat kannustaa ja rahottaa tota aktivismiä ei tietenkään ole mikään ongelma koska Ruotsin lastensuojeluviranomaiset on varmaan itsekin ilmastoaktivisteja ja antifaa.

Anneli Nousiainen

Se, että tyttö on alaikäinen ja kärsii autismin kirjon häiriöstä, tässä tapauksessa Aspergerin syndroomasta, tekee hänestä erittäin todennäköisesti lapsen, jota aikuiset hyväksikäyttävät ja aivopesevät. Asperger ei tee ihmisestä automaattisesti mielisairasta. Toki voi altistaa mielenterveyden häiriöille, jos aikuiset ympärillä ovat liian kiireisiä “maailman pelastamisessa”. eivätkä ymmärrä suojella omaa lastaan. Ihmiset, joilla on asperger, ovat hyvin usein helpommin manipuloitavissa kuin ns. “tavalliset ihmiset”. Ihmettelen syvästi tätä verenhimoa, jolla “aikuiset” ihmiset ovat ristiinnaulitsemassa Gretaa. Greta on huonoksi onnekseen syntynyt vasemmisto”älykkö”perheeseen, joka pitää aatetta tärkeämpänä kuin omaa lastaan. Siinä olisi lastensuojelulle hommia kerrakseen. Mites jos kävisitte Gretan taustavoimien kimppuun ja jättäisitte Gretan rauhaan? Taustavoimista löytyvät ne oikeat roistot ja hullut. Gretalle on aiheutettu jo todennäköisesti pitkäaikaista tai jopa pysyvää haittaa, häntä on rangaistu jo ihan riittävästi. Sen sijaan taustavoimat pääsevät kuin koira veräjästä.

Satu

Onhan vanhemmilla mahdollisuus tienata lapsensa esiintymisillä Ja toinen mahdollisuus antaa lapsen kasvaa rauhassa hopotyksiltä Ovat vaan valinneet ensimmäisen vaikka pitäis hoitaa sairasta lastaan

Anonymous

Kyllä teki joku tässä aivan oikein ja toivottavasti tämän pelleilyt loppuvat tähän. Naurettava ilmastomannekiini tämä Greta ollut koko ajan.

Anonymous

Jeanne d’Arc eli ”Orléansin neitsyt” (1412 – 1431) tuli kuuluisaksi uskonnollisista näyistään, joissa häntä kehotettiin pelastamaan Ranska. Johti ranskalaissotilaita Orléansin taistelussa. Englantilaiset tuomitsivat noituudesta ja polttivat roviolla. Hyväksikäytetty tyttörassu hänkin.

Debis

tommonen ihme kääpiö, joku 146 centtii pitkä, stailattu viel lapseksi et näyttäis 11 vuotiaalta letteineen ja sais jotain säälipisteitä. Jos tuo olis 178 centtinen povekas ja muodokas 16 v. muodokas vampire..jollaisia on enemmän niin Ruottissa kuin Suomessakin lukumääräisesti enemmän kuin tollasii ihme imbesilli kääpiöitä, niin kukaan ei puhuis lapsesta…eikä sais minkäänlaista mediatilaa

Debis

ei toi mikään lapsi ole, vaan ikänsä puolesta oikeustoimikelpoinen.. Ihan yhtä hullu toi on vaikkka 40 tai 5 kynppisenä..ei se tosta mihinkään muutu.. On vissiin ollu jossain vegaaniruokavaliolla jo lapsesta asti hahahah tai vauvasta..kun on noin surkastunu sekä ruumiiltaan että järjeltään.
itte sain vakaumukseni..joka nykyään luokitellaan äärioikestolaiseksi..jo 11-12 vuotiaana, eikä oo tarvinnu vaihtaa sitä..vakaumusta..tietenkin vain syventää sitä. Lukion toiselta luokalta lähtien..olen jo ollut “valmis” niin

Anonymous

Katsoin sita Gretan puhetta 15 sek niin olipahan oksettavaa teatteria ja Sauli on siella mukana nayttelemassa omaa pienta osaansa naytelmassa, hyi Saatana. Viimeistaan nyt nakee etta Sauli on Suomen Joe Biden…

Anonymous

Perkele, pienellä alkukirjaimella sana saatana tai perkele.

opE

saatanA kerPele !

Liten Fitta

Vittuilu se on pienikin vittuilu =) HYVÄ!

Jake

Vihdoinkin Gretan kannalta hyviä uutisia. Koska juuri näin nämä ilmasto hihhulit ja maahanmuuton kannattaja eli viher vasemmistolaiset globalistit ja kaikki muut kahelit ovat saaneet sairailla ideologioillaan tämän pienen tytön mielrn aivan sekaisin.

Patu

Selvästi pahoinvoivan oloinen nuorihan tuo on. Ei liene kotiasiat kunnossa. Mielenterveyspuolelta ihmettelemistä riittää Gretan väitteissä että hän omaa muka kyvyn nähdä silmillään ilmassa hiilidioksidin määrät.

Anonymous

Minun naapuri sanoo nakevansa ilmoille paastetyn pierun mutta viela ei ole YLE pyytanyt Katri Makkosen tai Sussu Paivarinnan haastateltavaksi.

Anonymous

Näkeekö hän myös pierusta mitä päästäjä on syönyt tai juonut aiemmin :D?

Anonymous

Vasta hajun perusteella 😉

Heino Keppi

Taitaakin olla se Römppäsen akan pieru, jossa on totta toinen puoli?

Anonymous

Ihan totta? Ai, jee! Asiat tytöllä tosi huonosti.

AdAstra

Tästä julkkiksen tyttärestä (äitinsä oopperalaulaja):
eliitille on siis eri säännöt kuin muulle kansalle.
Ruotsissa on koulupakko, eli koulussa on pakko olla läsnä. Suomessa taas on oppivelvollisuus, mikä mahdollistaa esim. kotiopetuksen, kunhan lapsi vain suorittaa hyväksytysti vaaditun oppimäärän.
Miten on mahdollista, että Greta seilaa viikkotolkulla (ilmeisesti Soroksen kustantamalla) monacolaisella purjeveneellä USA:han, pyörii milloin missäkin “puhumassa”, jne?
Ruotsalaisessa artikkelissa kerrotaan, että Gretaa on PR-toimisto prepannut ja kouluttanut palopuheisiinsa. Se on helppo uskoa. Asperger-tapaus on aivan ihanteellinen tähän: toista ja ohjelmoi, ja tämä jatkaa pakkomielteenomaisesti loputtomiin…
Pistin jo aiemman Greta-jutun kommenttiin, että pari vuotta sitten maailman eliitin kokouksessa Sveitsin Davosissa sovittiin, että kansalaiset pitää pelotella “ilmastonmuutoksella” kauhusta kankeiksi.
Unohtui mainita se tärkein: sitten pääsee rahastamaan rahvasta oikein kunnolla! Tulee veroa, maksua, hinnankorotuksia jne.

Minä

Länsimaat heikentyvät ja mm. Kiina vahvistuu näillä ilmastosopimuksilla. Ilmankos Kiina on niiden puolella.

Jake

Ajatelkaa minkälaisia ihmisiä tämä maailma on pullollaan tämän Gretan vanhempia myöten. Eivät tajua tai välitä lapsestaan yhtään.

helena

Viiden vuoden päästä kukaan ei muista Gretaa. Joku muu tulee tilalle.

Moonman

Maailmassa ei tapahdu mitään sattumalta vaan kaikki on tarkoin harkittua ja ennakoitua jonkun päämäärän saavuttamiseksi. Ilmastohöpötys on vähän sellainen, että sitä on pidettävä jatkuvasti yllä mediassa tai ihmisten mielenkiinto aiheeseen lopahtaa nopeasti koska eiväthän ihmiset näe konkreettisesti minkään ilmastossa muuttuvan ja muisti on lyhyt, varsinkin täällä pohjoismaissa. Koska mediassa ei voi jauhaa kuukausitolkulla pelkästä ilmastosta, piti keksiä tuollainen ilmastonmuutoksen henkilöitymä, jonka tempauksista voi kirjoittaa vaikka joka päivä. Tulee mieleen että ilmastovouhotus on savuverho, tai ensimmäinen vaihe jollekin, mutta mille?? Veikkaisin, että uudestaan valmistellulle kansanvaellukselle kehitysmaista, joiden voidaan sitten väittää pakenevan ilmastonmuutosta. Kun meidät on tuhottu kehitysmaalaisten avulla, niin kukaan ei puhu enää ilmastonmuutoksesta koska tahoja näiden toimien takana ei oikeasti kiinnosta p*skaakaan joku ilmasto tai sademetsät

Juuso

Savuverho se kansanvaelluskin on. Absoluuttinen hallinta on tietyn porukan tavoite ja tietynlainen jumaluusajattelu. Ihmiskuntaa voi supistaa haluamalleen tasolle, kun kaikki on tukevasti näpeissä. Sitä kohti me marssimme.

Jussi

Gretalla on Asperger oireyhtymä. Siihen liittyy tyypillisesti mm. ahdistuneisuutta, agressiivisuutta ja itsetuhoisuutta.
Vanhemmat ja taustaryhmät lietsovat ilmastoasioilla hänen jo valmiiksi ahdistunutta mieltään, agressiivisuuttakin on näkynyt selvästi ainakin viimeisessä puheessa, Toivottavasti hänelle saadaan apua ennenkuin epätoivo ajaa hänet itsetuhoisiin tekoihin.

Laulut loppuu, uutta kehiin

Siinä perheessä on kaikkilla ilmeisesti joku oireyhtymä. Mammakin veti vuosia sitten etunojapunnerruksia yhdellä kädellä haastatteluissa *myötähäpeää*. Kertoilee nyt ADHDstaan viikkolehdissä ja tienaa silläkin.

pöh

“Ne, jotka kannattavat fanaattisesti Thunbergiä ovat samoja ihmisiä, jotka kannattavat fanaattisesti avoimia rajoja ja vapaata turvapaikkamaahanmuuttoa.”
sehän outoa onkin, ovat huolissaan päästöistä ja kuluttamisesta, mutta silti valmiita ottamaan eurooppaan vaikka miljardi ihmistä kuluttamaan ja lisäämään päästöjä.

Anonymous

Paljonko lyödään vetoa että MITÄÄN EI TAPAHDU koska hyvyyden ideologia????

PastoriNikulainen

Ihan syystäkin on ilmoitus nyt kyllä tehty. Hieno homma sikäli!
Tässä lapsen aivopesu-hyväksikäytössä ei ole ollut kyllä MITÄÄN RAJAA!
Luulen kuitenkin, että lapsensuojelu-suvakit vähät korviaan lotkauttavat.
Niillä kun on lähinnä tapana yrittää riistää kansallismielisten kersat anonyymien
toimesta. Amen.

Omaa lääkettä

Mutta jokainenhan voi tehdä epämieluisaksi kokemansa henkilön perheestä lastensuojeluilmoituksia, suvakit tekevät niitä kansallismielisistä joten?

Acc358

https://samnytt.se/bekraftat-flera-orosanmalningar-om-greta-handlaggs-av-socialtjansten/
” Idag kan vi bekräfta att det finns flera orosanmälningar som gäller den 16-åriga klimatprofeten.”
Gretasta on tehty useita ilmoituksia, kertoo Samnytt 2019-09-25.

Lennu Lepakoinen

Asbergerin syndroomaa sairastava joutuu OPETTELEMAAN kasvojensa ilmeistä lähtien kaiken. Minulla oli pomona samanlainen henkilö ja hän kertoi ,kuinka vaikeata oli kohdata jopa oma isä, kun ei osannut oikeita naamanilmeitä oikeissa kohdissa.
Hyvin on Greta opetettu, mutta jos yhtäkkiä olisikin kyse jostakin muusta kun ilmastohumpasta, niin naama pysyttelisi peruslukemilla. Hänellä ei ole empatiakykyäkään.
Sääliksi käy nuorta tyttöä. sillä lapsi hän ei enää ole peppipitkätossusaparoistaan huolimatta.

ed karvinen

Olen samaa mieltä. Gretan äidin pitäisi katsoa peiliin mitä on tekemässä. Rahastaa nyt tyttärellä, mutta loppu tulee todennäköisesti rahastamiselle, kun ihmiset ei enää halua tätä tyttöä eetteriin. Tytölle tulee varmaan melkoinen mahalasku. Ilmastonmuutos on kuitenkin normaalia maailman kaikkeuden lämpenemistä noin sadan vuoden syklillä.