Lukijateksti: Ei kuka ja missä vaan MIKSI !!

Viimeiakoina ruotsalainen teini, Greta, on saanut paljon mediajulkisuutta. Reilu vuosi sitten juuri kukaan ei ollut hänestä kuullutkaan. Mutta nyt hän saa mediassa kuin mediassa jatkuvasti enemmän ja enemmän näkyvyyttä. Miksi?

Hänen ajamansa agenda ihmisen vaikutuksesta maapallon ilmastonmuutokseen on jo kauan aikaa sitten todettu huijaukseksi jonka suuri joukko tiedemiehiä/ lasusunnonantajia on allekirjoituksellaan selkeästi tuonut julki (2016:The current list of petition signers includes 9,029 PhD; 7,157 MS; 2,586 MD and DVM; and 12,715 BS or equivalent academic degrees. Most of the MD and DVM signers also have underlying degrees in basic science.) Tätä tosiasiaa vastaan koulujakäymätön teini on heikoilla, vaikka muista ihmisistä poiketen näkisikin hiilidioksidin. Pitää myös muistaa se että tiedeyhteisö ei ole demokratiaa. Jos yksikin on erimieltä, asia ei ole totta. Ja allekirjoittaneiden tiedemiesten joukko on paljon enemmän kuin yksi.

Kysymys kuuluukin, että miksi ihmisiä jatkuvasti ärsytetään esim. arogantin teinin suulla jolle näkymätön taustakoneisto kirjoittaa puheet? Miksi kansalaiset jaetaan vastakkainasettelulla kahteen rintamaan ja pyritään keinotekoisesti ylläpitämään jatkuvaa väittelyä/ riitaa? Onhan selvää että kyseessä on jo Rooman ajoilta tehokas “Hajoita ja hallitse” propaganda jolla kansalaisten ja eri ryhmien energia ja havainnointi saadaan siirrettyä keskinäiseen riitelyyn ja -kaunaan. Miksi?

Mitä sellaista tapahtuu juuri nyt että maailman valtaapitävät haluavat kääntää huomiomme muutoksista pois, esim. tässä tapauksessa Gretaan? Gretahan on vain marionetti joka tarkoituksellisesti kerää huomion kun samanaikaisesti euroopassa ja sen maissa tehdään suuria periaatteellisia muutoksia joiden seuraukset tulevaisuuden ongelmineen tulevat olemaan laaja-alaisia ja merkittäviä. Onko tarkoitus siirtää huomio pois euroopan kansojen ja kansalaisten eloonjäämistaistelusta? Onko tarkoitus siirtää huomio pois EU-armeijasta, EU-poliisista ja/ tai siitä miten NATO soluttautuu euroopan maihin kuin syöpä ja mahdollisesti valmistelee alkavaa sotaa? Onko huomio tarkoitus siirtää pois siitä tosiasiasta että suomalaiset ja ruotsalaiset sekä muut kansat tulevat olemaan vähemmistöinä omissa maissaan muutaman vuosikymmenen kuluttua? Vai mistä? EU-liittovaltiosta? Kukin varmasti havaitsee useita kohteita kun hetken miettii.

Kun emme katso tai lue uutisia “Gretoista”, meille jää enemmän aikaa “katsella ympärillemme”. Eräs opettajistani sanoi usein “Ajatelkaa, kyllä te siihen pystytte” (siis ajattelemaan). Jotta Suomi pysyy suomalaisille jatkossakin hyvänä paikka asua ja elää, meille on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää kuka todellinen vihollisemme on. Ja se tulee selkeästi esille Gretan viimeisestä puheesta:

”If you belong to the small number of people who feel threatened by us, then we we have some very bad news for you: This is just the beginning. Change is coming – like it or not”

Maailmamme johtajat ovat astumassa diktatuurin polulle. Se näkyy selkeästi. Sitä tulee vastustaa yhdessä. Muuten meillä ei ole maita eikä kansoja joille Greta haluaa maapalloa suojella. Ei ole seuraavia sukupolvia. On vain suuri joukko ihmisiä vailla isänmaata ja rotua. Ja he liikkuvat heinäsirkkaparvien tavoin paikasta toiseen. Keräämällä hyödyt, tuhoamalla kaiken ja siirtymällä eteenpäin.

Annetaan siis Gretan pitää palopuheita ja keskitytään olennaisiin asioihin.

– Lukija–