Lukijateksti: Ei kuka ja missä vaan MIKSI !!

Viimeiakoina ruotsalainen teini, Greta, on saanut paljon mediajulkisuutta. Reilu vuosi sitten juuri kukaan ei ollut hänestä kuullutkaan. Mutta nyt hän saa mediassa kuin mediassa jatkuvasti enemmän ja enemmän näkyvyyttä. Miksi?

Hänen ajamansa agenda ihmisen vaikutuksesta maapallon ilmastonmuutokseen on jo kauan aikaa sitten todettu huijaukseksi jonka suuri joukko tiedemiehiä/ lasusunnonantajia on allekirjoituksellaan selkeästi tuonut julki (2016:The current list of petition signers includes 9,029 PhD; 7,157 MS; 2,586 MD and DVM; and 12,715 BS or equivalent academic degrees. Most of the MD and DVM signers also have underlying degrees in basic science.) Tätä tosiasiaa vastaan koulujakäymätön teini on heikoilla, vaikka muista ihmisistä poiketen näkisikin hiilidioksidin. Pitää myös muistaa se että tiedeyhteisö ei ole demokratiaa. Jos yksikin on erimieltä, asia ei ole totta. Ja allekirjoittaneiden tiedemiesten joukko on paljon enemmän kuin yksi.

Kysymys kuuluukin, että miksi ihmisiä jatkuvasti ärsytetään esim. arogantin teinin suulla jolle näkymätön taustakoneisto kirjoittaa puheet? Miksi kansalaiset jaetaan vastakkainasettelulla kahteen rintamaan ja pyritään keinotekoisesti ylläpitämään jatkuvaa väittelyä/ riitaa? Onhan selvää että kyseessä on jo Rooman ajoilta tehokas “Hajoita ja hallitse” propaganda jolla kansalaisten ja eri ryhmien energia ja havainnointi saadaan siirrettyä keskinäiseen riitelyyn ja -kaunaan. Miksi?

Mitä sellaista tapahtuu juuri nyt että maailman valtaapitävät haluavat kääntää huomiomme muutoksista pois, esim. tässä tapauksessa Gretaan? Gretahan on vain marionetti joka tarkoituksellisesti kerää huomion kun samanaikaisesti euroopassa ja sen maissa tehdään suuria periaatteellisia muutoksia joiden seuraukset tulevaisuuden ongelmineen tulevat olemaan laaja-alaisia ja merkittäviä. Onko tarkoitus siirtää huomio pois euroopan kansojen ja kansalaisten eloonjäämistaistelusta? Onko tarkoitus siirtää huomio pois EU-armeijasta, EU-poliisista ja/ tai siitä miten NATO soluttautuu euroopan maihin kuin syöpä ja mahdollisesti valmistelee alkavaa sotaa? Onko huomio tarkoitus siirtää pois siitä tosiasiasta että suomalaiset ja ruotsalaiset sekä muut kansat tulevat olemaan vähemmistöinä omissa maissaan muutaman vuosikymmenen kuluttua? Vai mistä? EU-liittovaltiosta? Kukin varmasti havaitsee useita kohteita kun hetken miettii.

Kun emme katso tai lue uutisia “Gretoista”, meille jää enemmän aikaa “katsella ympärillemme”. Eräs opettajistani sanoi usein “Ajatelkaa, kyllä te siihen pystytte” (siis ajattelemaan). Jotta Suomi pysyy suomalaisille jatkossakin hyvänä paikka asua ja elää, meille on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää kuka todellinen vihollisemme on. Ja se tulee selkeästi esille Gretan viimeisestä puheesta:

”If you belong to the small number of people who feel threatened by us, then we we have some very bad news for you: This is just the beginning. Change is coming – like it or not”

Maailmamme johtajat ovat astumassa diktatuurin polulle. Se näkyy selkeästi. Sitä tulee vastustaa yhdessä. Muuten meillä ei ole maita eikä kansoja joille Greta haluaa maapalloa suojella. Ei ole seuraavia sukupolvia. On vain suuri joukko ihmisiä vailla isänmaata ja rotua. Ja he liikkuvat heinäsirkkaparvien tavoin paikasta toiseen. Keräämällä hyödyt, tuhoamalla kaiken ja siirtymällä eteenpäin.

Annetaan siis Gretan pitää palopuheita ja keskitytään olennaisiin asioihin.

– Lukija–

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
M
M
25.9.2019 12:57

>Jos yksikin on erimieltä, asia ei ole totta.
Tieteessä on laajempaa ja suppeampaa kannatusta nauttivia hypoteesejä ja teorioita, jotka kuvaavat todellisuutta enemmän tai vähemmän tarkasti. Mitä teoriaa käyttää, on jokaisen oma valinta. Se ei kuitenkaan vaikuta teorioiden ennustustarkkuuteen.
>miksi ihmisiä jatkuvasti ärsytetään esim. arogantin teinin suulla
Miksi ihmiset antavat itsensä ärsyyntyä? Esimerkiksi ilmastotiede on niin monimutkaista, että se vaatii ainakin kymmenen vuoden perehtymisen perusasiantuntemuksen saavuttamiseksi. Tästä seuraa, että Reetan lausunnoilla on hyvin vähän painoarvoa.
>9,029 PhD; 7,157 MS; 2,586 MD and DVM; and 12,715 BS or equivalent academic degrees
Edellisestä kommentista seuraa myös, että tittelikään ei takaa riittävää asiantuntemusta. Erityisesti kandidaatin koulutus on niin suppea, että se ei anna riittäviä valmiuksia ymmärtää ilmastotutkimusta. Tohtorin tutkintokaan ei, jos tutkinto on joltain aivan muulta alalta. Tohtorin tutkinto antaa kyllä valmiudet siihen, mutta oleellista on osaaminen juuri ilmastotutkimuksen alalla. Tämän selvittämiseksi jokaisen allekirjoittajan osaaminen tulisi tutkia erikseen. Lienee sanomattakin selvää, että tämä ei onnistu missään nettikeskustelussa. Näin ollen kaikki tavan kansalaisen, Reetta mukaan luettuna, käymä keskustelu koko aiheesta on melko turhaa.

Puolueeton
Puolueeton
25.9.2019 16:57
Vastaa...  M

Luonnon lait ovat koeteltuja ja useimmiten hyvin tarkkoja. Niiden avulla numeroituva ilmiö voidaan usein ilmasta 9 numeron tarkkuudella. Voi havaita vaikkapa sijaintinsa GPS järjestelmän avulla tavallisella kouraan sopivalla laitteella 3 metrin tarkkuudella pallolla, jonka halkaisija on 12742 km ja vaikka pallo ei edes ole tarkalleen pallo. Luonnon lait toimivat. Luonnon laeista pysyvin taitaa olla yli 3000 vuotta vanha Pythagoraan teoreema.
Näitten luonnon lakien perusteella ei ole edes kasvihuoneilmiötä, joten ei ole siitä aiheutuvaa lämpenemistäkään. Vaikka kasvihuoneilmiötä on yli 50 vuotta jankutettu puheissa ja kirjoissa, kasvihuoneilmiö ei ole ristiriidaton laki, kasvihuoneilmiö on olemassa vain uskomuksena.

M
M
25.9.2019 20:00
Vastaa...  Puolueeton

Pythagoraan lause sattuu kuvaamaan todellisuutta aika tarkasti, koska luonnonlait ovat sellaiset kuin ovat. En ole differentiaaligeometrikko, mutta Pythagoraan lause on matematiikkaa ja siten todellisuudesta irrallaan, mutta se on myös malli, joka toimii litteässä aika-avaruudessa. Tarpeeksi kaarevassa aika-avaruudessa se ei ennusta todellisuuden käyttäytymistä riittävän tarkasti, mutta moniin teknisen ja kartoitustarkkuuden tarkoituksiin se riittää maan päällä pienissä ympäristöissä. Sinänsä pallon pinnallakaan Pythagoraan lause ei tosin toimi, mutta kolmion mittojen lähestyessä nollaa myös virhe lähestyy nollaa, joten tilanne on siinä mielessä positiivinen.
Kaasujen ja sähkömagneettisen säteilyn vuorovaikutus on kuitenkin mitattavissa laboratoriossa ja käsittääkseni siten saadut tulokset vastaavat havaittuja ilmasto-olosuhteita selvästi paremmin kuin malli, jossa kaasujen absorptio oletetaan nollaksi. Kasvihuoneilmiöstä on keskusteltu ainakin 200 vuotta.

Ruotsi on Ruotsi, vaikka voissa paistas
Ruotsi on Ruotsi, vaikka voissa paistas
25.9.2019 13:47

Tietyt nk. kristilliset piirit ovat jo kauan puhuneet tulevasta nk. lopunaikojen antikristuksen valtakunnasta. Joillekin, jopa jo lapsuudestaan asti näitä ennustuksia kuulleille, nyt meneillään olevat tapahtumat eivät tulleet aivan yllätyksenä.
Kuitenkin tämä, että asiat lähtivät käyntiin tälaisena, yhtäkkisenä nk. muslimi-invaasiona 2015, tuli monille, tätä asiaa ennakoillenne yllätyksenä. On tietenkin ollut ennustelijoita eli profeettoja että yksittäisiä uskovaisia, jotka jo pitemmän aikaa ovat arvelleet, että islam tulee olemaan sen tulevan, pahan valtakunnan, nk. hengellis-maallinen olemus.
Ehkä saamme vielä nähdä mm. itse Muhamedinkin väitetyn inkarnaation nousevan syvyydestä… Ihmiset: älkää sitten luottako siihen!…
Jännää on. Kuin Ilmestyskirjaa lukisi.
Mitä tulee Gretaan, niin hämmästyttävän laajasti tuo yksittäinen, ruotsalainen vihanlapsi on saanut huomiota ympäri maailman. Eihän hän edusta minkäänlaista, vakavastiotettavaa tieteellistä tai yhteiskunnallista näkökulmaa. Kyseessä on hänen oma, neuroottinen ahdistuksensa. Ilmiselvästi hän on saanut päähänpinttymän, että juuri ilmastomuutos saisi aikaan sen suurimman katastroofin maapallolla. Epäilemättä, jos ilmasto kovin muuttuu, näin tapahtuukin. On ihan kannatettavaa olla huolissaan tästä ja sen vaikutuksista, mutta voisi myös sanoa, että näin maapallo itse puhdistaa itseään. Greta ajattelee yksin tunteella, ei järjellä, mutta levittäessään tuota vihaa, hän itse levittää paljon pahempaa sanomaa maapallon nuorille, kuin mitä itse ilmaston lämpeneminen saa aikaan.
Mahdolliseen ilmastonmuutokseen tulee myös puuttua, mutta ei se ala mummojen maitotölkeistä, kuten nämä gretalaiset julistavat, vaan paljon korkeamman tason henkilöiden uusista valinnoista.
Nenämme edessä tapahtuu parast’aikaa kuitenkin sellaista pahaa, josta Greta ei halua puhua yhtään mitään. Sen pahan aiheuttajathan ovat hänen omia ystäviään, jotka jopa vertauskuvallisestikin nojailevat hänen olkapäätään vasten.
Ruotsista ei ole koskaan tullut mitään hyvää. Pelkällä olemassaolollaan he ovat aiheuttaneet Euroopan suurimmat katastrofit, sillä ei esim. Hitlerkään omasta päästään keksinyt Kolmatta valtakuntaansa. Sen ylimielisen ”paremmankansan ankkalampi”-aatteen olivat hänen kotimaahansa jättäneet sen läpi, kohti Pohjolaamme miekoin kulkeneet gootit eli ruotsalaiset.
Jälleen ruotsalainen ylimielisyys, nyt Gretan kautta, jopa YK:ssa asti, sekoittaa ja rikkoo maailmanrauhaa omalla mesoamisellaan ja vihajulistuksellaan, joka siis tunnetun ruotsalaisrasistisesti jakaa ihmiset ”meihin parempaan kansaan, ilmastoihmisiin” ja uunittaa ne ”jotka eivät ole meidän kanssamme”, kuten Greta julistaa.
Ei uutta Euroopassa.

Ilmastohilma
Ilmastohilma
25.9.2019 13:49

Bo Thoren ilmeisesti Extinction Rebellion järjestöstä masinoi Gretan koulupinnauksen?

Mitä tekevät Gretan vanhemmat?
Mitä tekevät Gretan vanhemmat?
25.9.2019 14:12
Vastaa...  Ilmastohilma

Eli jo muutoinkin ei-niin-terve Greta jää jopa koulussa jälkeen muista. Hänhän potee ADHD:ta ja jotain muuta henkistä vajavuutta (en nyt muista mitä). Miksei lastensuojelu todella tartu tähän asiaan, sairaanhoitaja pamauta piikkiä perseeseen ja vie tytön hetkeksi kiljumaan yksityiseen pyöreään huoneeseen? Sinne hän itkuineen, vihamulkoiluineen ja huutoinen kuuluisi. Ihka seonnut jo, tyttöparka.
Mutta Antifa / kommunistit, yhdessä matujen kanssa kyllä kehtaavat käyttää häntä hyväkseen. Islamissahan tämä heikkojen kaikinpuolinen hyväksikäyttö on jopa ihan uskontoon ja kulttuuriin kuuluvakin hyve. Näin on allah säätänyt! Myös kommunistit ovat aina ottaneet kaiken hyödyn nk. hyödyllisistä idiooteistaan, joista muutoin eivät pätkääkään välitä. Useimmiten heidät sitten myöhemmin, käyttökelvottomina, jopa ammutaan.
Gretasta he ovatkin jo imeneet kaiken voiman ja hyödyn ja nyt epätoivoinen, hyväksikäytetty tyttöressu romahtaa koko maailman silmien edessä.
Sääli, vastuu, empatia ja lähimmäisenrakkaus eivät kuulu sen enempää kommunismiin kuin islamiinkaan.
Entä Gretan vanhemmat?

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
25.9.2019 14:13

Hieno kirjoitus! Ilmastohysteria on yksi niistä työkaluista jonka avulla (((globalistit))) pyrkivät päämääränsä -yksinapainen uusi maailmanjärjestys (NWO) jota eliitti kontrolloi rodunsekoituksella muokkaamansa populaation orjatyövoimaa hyväksikäyttäen.
Jokainen rationaalisen päättelykyvyn säilyttänyt yksilö pystyy toteamaan tilanteen -oleellisinta on että pystyy tunnustamaan ITSELLEEN huijauksen uhriksi joutumisen joka on ulottunut elämän jokaiselle osa-alueelle. Todellisuuteen herääminen ei ole milläänmuotoa miellytävä kokemus mutta täysin välttämätön maailmanvaltaan pyrkivien psykopaattien pysäyttämiseksi.
Poliittista ratkaisua on kenenkään turha jäädä odottelemaan. VAIN JA AINOASTAAN puoluepelleilyt ohittava yhtenäinen kansanrintama pystyy estämään helvetillisen järjestelmän loppuun asti rakentamisen – systeemin luomiseen sitoutuneiden poliitikkojen tarjoamat ratkaisut ovat puhdasta propagandaa jonka tarkoituksena on estää massojen herääminen riittävän ajoissa.
Globalistit vs kansa -tässä sodassa ei ole minkäänlaista mahdollisuutta tasapeliin -tämä on syytä pitää kirkkaana mielessä ja toimia sen mukaisesti!

Anonymous
Anonymous
25.9.2019 21:27

Pakko sanoa että olet kyllä sekaisin. Liskot pyörittää maailmaa. Kas kun ei vielä Putinia rukoilla apuun. Mulla on helvetin moinen ikävä Mäenpään kaltaisia vanhan liiton kansallismielisiä. Änkyrä oli mut maalaisjärki tiukasti päässä

Anonymous
Anonymous
25.9.2019 18:27

But Greta doesn’t do climatalogical science; her speciality is eschatological scare mongering. “I don’t want you to be hopeful. I want you to panic. I want you to feel the fear I feel every day,” she preached to the billionaires of the Davos Milky Way at the World Economic Forum.

Särmääjä
Särmääjä
25.9.2019 18:42

Tämän Gretan viiteryhmään kuuluvien mielestähän rodunsekoitus ja varsinkin valkoisten kansojen ja ihmisten tuho kehitysmaainvaasioilla on vain hieno ja mahtava asia. Ja kohta meidän väestöntuhoa aletaan perustelemaan ilmastopakolaisuudella jos sille ei muuta tarinaa keksitä.
Yhtä hyvinhän nämä vois lakkoilla ja käydä tätä teatteria vaikka jonkun maailman lapsiköyhyyden tai kuolleisuuden poistamiseksi.

HOW DARE YOU !
HOW DARE YOU !
25.9.2019 18:56

LOPPUMME ON KOITTANUT !comment image Pelastautukoon ken voi !!!! Muslimimiehet ensin !!!

Luminous
Luminous
25.9.2019 19:39

Oletteko lukeneet mistään,että tämän Greta-vauhkoamisenkin takana olisi,kukas muu kuin,Soros?Mitä tulee Gretan vanhempiin,ainakin äitiin käytän termiä ” bitch”. Ne,joille nimi Malena Ernman,sanoo jotain,tietävät tasan,mistä puhun…

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
25.9.2019 20:53

Heinäsirkkaparvi vertaus on niin järkyttävän tosi kuin olla ja voi.
Siis kun jengi sekoitetaan ja rajat hävitetään niin todellakin lopputulos on likainen kaaos
jossa on aivan saatanallinen sotku. Koska moraalia eikä kansallista dentiteettiä juuri enää ole.
Tämän kaiken takana olevat globalistisiat asuvat tuolloin suljetuilla alueillaan ja lopulta bunkkereissa.
Asiasta kolmanteen.
Juuri nyt tv:ssä ”kunpa joskus tulisi päivä kun apuamme ei tarvittaisi”
jossa 15e lahjoitus-”vaatimus”, Hyi saatana soikoon.
Vittu ennemmin lehmänoidat lentää kun annan oravan-nahkaakaan tuohon
umpityperään vedätykseen.
Ei oikein näet vuoden 2015 invaasion kokeneena niin nappaa.
Ei kyllä ennenkään hirveästi herättänyt empatiaa tässä pastorissa moinen rahankeräily.
Amen.

Leso
Leso
26.9.2019 08:40

Pimpu se on, Gretallakin.

Luri luri
Luri luri
26.9.2019 10:53

Tulee Gretasta ja seuraajistansa mieleen Hamelnin pillipiipari, jonka lurituksia rottalauma seurasi. Ja sitten kävi vanhanaikaisesti. Ken ilmastonmuutokseen uskoo, se ilmastonmuutokseen hukkuu.

Minä
Minä
26.9.2019 18:40

Greta ei noussut julkisuuteen siksi, että hän olisi erinomaisen viisas tai kyvykäs asiassa, vaan siksi, että hän on erinomaisen sopiva asialle.