Tukholman ilta: Uusruotsalaiset vs. poliisit: 2-1

a664c2751823bc5c_800x800ar.jpg

Tukholman Kistassa tapahtui maanantain iltapäivän ja illan mittaan mielenkiintoinen tapahtumaketju, jossa uusruotsalaiset voittivat poliisin 2-1.

Tapahtumat alkoivat noin klo 15.00 aikaan kun 4-5 nuorukaista päätti ryöstää Kista Galleriassa (vrt. esim Itäkeskus Helsingissä tai Sello Espoossa) urheilukaupan. Nuorukaiset katsoivat, että Intersport olisi hyvä ryöstökohde. Kauppaan mentiin puukot esillä. Tai tarkasti kyse ei ollut varsinaisesti ryöstöstä sen oikeassa merkityksessä vaan pikemminkin omatoiminen päällepukeminen. Nuorukaiset nimittäin vetivät päällensä Adidaksen verkkareita ja huppareita ja poistuivat sitten paikalta.
Myyjä yritti juosta perään, mutta turhaa. Poliisi saapui paikalle ja vihellyksen jälkeen yksi parikymppinen uusruotsalainen otettiin betonikoppiin epäiltynä varkaudesta ja laittomasta uhkauksesta.
Mitenkö poliisi pääsi tekijän jäljille? No tekijät, tai ainakaan kyseinen tekijä ei vaivautunut edes poistumaan paikalta vaan jäi pällistelemään uteliaiden ihmisten keskelle tapahtunutta.
Tilanne erätauon jälkeen uusruotsalaiset-poliisi 0-1.
Alkoi toinen erä, kello oli nyt 21.50. Useat partiot yrittivät pitää järjestystä yllä, sillä päivällisen ryöstö/ varkauden jäljiltä uusruotsalaisille oli jäänyt paha mieli kaverin jouduttua putkaan. Eli oli tapahtunut ns. mielenpahoittaminen. Alkoi kivisota.
Kymmenet nuorukaiset kaivoivat katukivet esille ja aloittivat paikalla olleen kahden poliisipartion kivittämisen. Tilanne tasaantui 1-1 kun poliisipartiot joutuivat perääntymään paikalta. Uusruotsalaiset tekivät vielä yhden maalin kun poliisiauto saatiin särjettyä tuusan nuuskaksi. Tilanne uusruotsalaisille 2-1, joka olikin lopputulos. Paikalle saapui nopeasti kymmeniä poliisin apupartioita, mutta peli oli kuitenkin ohi eikä jatkoajalle menty.
Tämän jälkeen uusruotsalaiset vetäytyivät voittajina paikalta ja poliisin tehtäväksi jäi enää yrittää palauttaa arvovaltaa. Mutta se oli menetetty. Edes kahvin ja pullan kanssa tehty vakavuuskeskustelu ei palauttaisi sitä.
POLISEN

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Heja Sverige

Uusruotsalaiset ovat touhukkaita ja innovaatiokykyisiä järjestämään töitä ja uusia työpaikkoja. Ruotsin pommiryhmällä työt vain lisääntyy ja 10000 uutta poliisia tarvitaan kahveen keittelyyn ja pullien paistamiseen. Monikulttuurisuus luo rikkautta, vai miten se oli.

Los6666

no mut ku ne tekee niin saatanan hyvää ruokaa… ne kaikki korkeakoulutetut moniosaajat siis (0,1%)

Saku

Tätän ne tietyt piirit on Suomessakin vuosikymmeniä halunneet, että väkivalltakoneistoa tulisi kasvattaa.
Toisella kädellä otetaan rosvoja maa täyteen, niin toisella kädellä ”turvallisuus palveluja” saadaan kasvatettua.

Anonymous

Greta paikalle saarnaamaan ilmastomuutoksesta ja tämäkin loppuu sillä.

Orpoo

Niinpä niin.Montakohan Ohittemeni sai haalittua maltan reissulla

Patriootti

Kuten jo aikaisemmin kerroin, työkaveri kertoi Puolan uutisien sanoneen Suomen luvanneen ottaa 30 000 persereikää lisää. Tuskin tämäkään määrä riittää Ohiajolle, sillä Hölmölä täytyy saada kehitettyä Paskantaniaksi asti vaikkei sitä voisi kutsua kuin ainoastaan taantumukseksi.

fatwantarkistaja

30 000! Onko keharit loppumassa sukupuuttoon? Ne kannattaa haalia kaikki, ei niitä saa kohta enää kukaan.

Timo Ruuttila

Eikös kannata kysyä Stubbilta miten asiat on roottissa

Ali Dasser

Noi on hauskoja noi joukkokiimaiset hysteeriset apinat kun ovat tuossa pahimmassa kakanheitto-iässä. Kelataan aikaa 10 vuotta eteenpäin kun kakanheitto kavereitten kanssa ei enää kiinnosta ja pitäisi jonkunnäköistä elämää ja tulevaisuutta suunnitella. Ei ole kielitaitoa, ei ole lukutaitoa, ei ole minkäänlaisia sosiaalisia taitoja, ei ole töitä, ei ole rahaa, ei tulevaisuutta. Järkyttävä, saamaton paska, turha muslimiluuseri jota ei edes voi pakkonaittaa kenellekään kun hävettää niin saatanasti. Kaikki on paskaa ja kaikki on rasistien vika tietenkin. Onneksi omistaa sentään hienot 10 vuotta vanhat Adidasverkkarit jotka voi vetää jalkaan kun menee iltaisin ulos puskiin odottelemaan yksinäisiä koiranulkoiluttajanaisia.

Hyvät näkymät

Myös luottotiedot ovat paskana eikä yrityksenkaan perustaminen onnistu kun ei ole alkupääomaa, ainoa kebabbi mitä tyypit vääntää on kamapäissään kaupan taakse kyykkyasennossa.

fatwantarkistaja

Älä nyt rupea noita säälimään. Voi sen työskentelevän muslimin auton pottaa vielä keski-iässäkin, oppii sekin vielä olemaan, kun ei saa vakuutuskorvauksia.

Tommy the who

Nyt on vakava tilanne, jos pullakaffettelukaan ei tehoa.

Israel pysäyttää ampumalla

Poliisilla on oikeus suojata itsensä sekä muut kansalaiset hengenvaaralliselta kivisateelta käyttämällä voimaa joka pysäyttää murhien yritykset,
tuossakin tapauksessa tappavat laukaukset olisivat olleet oikeutettuja ja tuo ilveily olisi loppunut.

10.000e päästä

Minun valtiossani kiinnisaatu pakotettaisiin paljastamaan kaverinsa ja sitten he vain katoaisivat.

Anonymous

Ottelun käänne kohta/ kulminaatio piste oli ,kun newes ruotsalaiset lisäsivät fysisyyttä peliin ja heppoisempi vastustaja ei pystynyt vastaamaan ,vaan luovutti oman maalin edustansa ennakkoon heikommile newes joukiolle.Den glider in 🙂

rocky

Eivätkä tajunneet yrittää tasoitusta ottamalla maalivahdin pois.

näinseon

Sosiaalisen median alustalla Instagram on havaittu uusi suuntaus hashtagin ’tatichallenge’ alla. Haasteena on kuvata poliiseja ja kysyä heiltä haluatko imee
https://samnytt.se/video-tatichallenge-vinner-mark-i-fororten-poliser-angrips-verbalt/

Kivenheiton päähän

Husbyssäkin kivitettiin poliiseja. Pitäisiköhän kerätä kivet pois ja laittaa lisää asfalttia? Vaiko vetää ghetot maan tasalle ja jakaa asukkaille menoliput?
https://mitti.se/nyheter/maskerade-personer-skadades/?omrade=hela-stockholm

"Suomalaiset apuun!"?

Onhan Ruotsillakin armeija. Mikseivät he puutu näihin tapahtumiin? Koska ovat liian kauan loisineet suomalaisten siivellä. On viikingeiltä mennyt sisu housunlahkeeseen. Se on kuitenkin heidän ongelmansa. Me emme saa enää tukea heitä.

Rakettitutkija

No onhan armeijalla Carl-Gustav ja sen uudemmat versiot. Ei tarvitse olla nokikkain.

fatwantarkistaja

Onhan Ruotsillakin poliisi. Tämä ei ole mitään vittuilua kommentistasi, vaan pitäisi laittaa ajattelemaan. Samanlainen poliisi kuin meilläkin, aseet ja kaikki.

Apteekki huumekeskuksena?

Barkarbyn apteekki Järfällan matukunnassa suljettiin välittömästi hämäräperäisyyksien takia, koskien mm narkoottisia preparaatteja.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/apotek-i-jarfalla-stangs-med-omedelbar-verkan
Oletteko huomanneet miten apteekeissa on usein matuja töissä, usein varsinkin iranilaisia ja huivinaisia.

Asiallisiakin onneksi on

Kelassa oli työssä huivipäinen nainen ja asiallisempi kuin yksikään paikallinen femakkopallinaama, on niitä mukaviakin ihmisiä.

A. Rabi

Jajamen, Aftonbladet kutsuu apoteekkaria huumehaiksi (knarkhaj).

fatwantarkistaja

Apteekkiin ei nyt taida mikään kieli-/ammattitaidoton tollo päästäkään, ainakaan Suomessa. He ovat liki järjestään lääkäriä osaavampia oman kokemukseni mukaan.

Jere H

Seuraavana päivänä sikäläinen nettipoliisi teki vastaiskun ja kirjoitti ilmastonmuutoksen vastaisesta taistelusta ja näin koki poliisin arvovallan tulleen palautetuksi.
Kukaan muu kuin ko. vainoharhainen poliisi ei kokenut asian olevan näin.

KalleK

Ilmeisesti kaikkien poliisien nimi oli Pelle Svensson

Gam...la Du Fria

Upplands-Väsbyn kulttuuritalon ”Mässingen” sisääntuloaulassa myydään huumeita ja se johtaa nyt aulan osittaiseen sulkemiseen (SVT. Ketkähähän siellä myyvät?

PastoriNikulainen

Pastoria käy sääliksi nuo ”toisen posken kääntävät” svedustanian koppalakit.
Uskokaa huviksenne, se ei vaan monikultturellissa ihkussa toimi.
Tämä Ruotsiin tullut väki vaatii perkeleen ja saatanallisen kovia otteita.
Otteita kuin suoraan helvetistä. Vain niitä nämä röyhkeät tunkeutujat tottelevat.
Muussa tapauksessa voitte heittää jäähyväiset sivistykselle ja valkoiselle rodunjämällenne.
Amen.

Anonymous

Suo, kuokka ja rynnäkkökivääri.