Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Pääseeköhän tämä miten korkealle soittolistoilla. Jääkö muut artistit tämän jalkoihin. Kuten Molly Sanden ja Zara Larsson, jotka ovat myös Ruotsista.

Sensuroimaton Totuus

Ruåtsin lahja maailmalle.

Aappa

Gretan menestyksellä ei ole rajoja: noopelin palkinto lienee varma, ja nyt on tarjolla viihdemaailman suurimmat tunnustukset, levymyyntiennätyksistä puhumattakaan!

Anonymous

Kyllä hän voittaa varmaan tällä vielä MTV Music Awardsin leikiten. Nousee myös soittolistojen kärkeen. Ei siinä paljon ole Zara Larssonillakaan jakoa. Abba häviää myös levymyynnillä.

Funtsaaja

Eikös euroviisurit ?

Anonymous

No varmasti voittaa Ruotsi tällaisella teoksella nekin.

fatwantarkistaja

Faaak! Death!

Heppu Korhonen

Vapise teräsmies, nyt supersankariksi nousee Greta.
Greta ansaitsee levymyynnillä enemmän kuin Soroksella on rahaa.
Näillä rahoilla Greta pelastaa maailman.

rontti

Sääli pientä ja hullua lasta. Vasemmisto joka käyttää lasta hyväksi lähestyy pistettä jossa tyttö hylätään. Viimeisimmän puheen jälkeen ihmisten mielipiteet ovat kääntyneet Gretaa vastaan. Vasemmisto ja taustalla vaikuttavat tulevat hylkäämään lapsen. Greta tulee päätymään hullujen huoneeseen ja hänen koko elämänsä on tuhottu. Tuloksena on todennäköisesti itsemurha vuosien päästä.

Sami

Juuri näin! Sitten kun isommat piirit eivät enää koe hyötyvänsä tuosta onnettomasta harhaan johdetusta lapsesta, tuon onnettoman lapsen tukijoukkojen rahoitus loppuu, sitten tuon onnettoman lapsen isopalkkaiset tukijoukot siirtyvät seuraavalle haaskalle sinne missä eniten maksamalla saa paremman haaskan. Seuraava haaska saattaa olla jo valmiiksi valittu. Kuka hän on, ja koska hän ylittää uutiskynnyksen, ja onko uusia teemoja jo suunniteltuna?

ike

Kun tätä puhetta nyt pakkosyötetään lähes kaikilla suomen tv-kanavilla niin selvästi näkee että kyseessä on häiriintynyt lapsi. Ei Greta tätä kaikkea itse ole keksinyt, takana ovat ihmiset ja politiikka jotka tästä hyötyvät. Sikäli poikkeuksellista että ihmiset hairiintyvät, jos häiriintyvät, yleensä vakavasti vasta vähän vanhempana. Vielä toinen asia. Suomen koulutustaso on vakavasti laskenut, katsokaa vaikka näitä ilmastomielenosoituksia. Vielä vakavampaa on että lähes koko poliittinen kenttä ottaa (tai on ottavinaan) nämä keskenkasvuisten riehumiset tosissaan. Tämä tosin näyttää mihin kategoriaan he itse kuuluvat. Samaan kategoriaan kyllä kuuluu suurin osa toimittajista jotka eivät viitsi kaivaa juurikaan tosiasioita. Maailma muuttuisi paljon vaikeammaksi ja sehän ei käy.

tapperlund

Torille kaikki – kunnon tälli kansakunnan suvakkien leukaan.

HOW DARE YOU!?

Ilmastolakkoja on nyt ympäri maailmaa ja Australia, Uusi-Seelanti ja Korea liittyvät mukaan. Greta saa YKn ilmastopalkinnon ja Monrealin kaupungin avaimet! (Expressen)

Sami

Ilmastopalkinto kuuluu sille joka räjäytti Saudi-Arabian öljy tuotannosta 5,8 miljoonaa tynnyriä päivässä seuraavan vuoden ajaksi. Toivottavasti kukaan Kok, Kes, SDP, Vas, RKP, Vihreät eivät räjäytä Forttumin öljynjalostamoita. Älkää kertoko kenellekään, etteivät edellämainitut tahot saisi mitään huonoja ideoita…

ike

Katselen tässä juuri TV:n lähetystä kansainvälisestä ilmastolakosta. Mielenosoituksia ja haastatteluja suomen eri kaupungeista. On järkyttävää nähdä miten esim. YLE:n suoltama propaganda tekee tehtävänsä. Ei kriittistä sanaa. Ei ensimmäistäkään kysymystä missä premissit kyseenalaistettaisiin. Mistä lähtien lapset jotka eivät vielä ole edes kouluansa käyneet ovat alkaneet johtaa suomen politiikkaa. Ovat ilman edes välttävää tietopohjaa. Ei se sinänsä ole kumma koska esim. presidentti laukoo myös mitä sattuu. Jos tämä jatkuu voitte olla varma että tulos en sen mukaista. Järkyttävää.

vesi nousee kusi on jo ylärajalla

Ilmastolusmuilijat kiittävät ja kumartavat. Lusmujen aivot on pesty ammoniakki vetyperoksi hiilidioksidi syanidi seoksella, jonka tuunnetuin sivuvaikutus on seota totaalisesti ja väittää musta valkeaksi sekä valkea mustaksi.

Suomi Finland

Saihan tämä hymyn huulille. Hyvä miksaus ja musiikki sopi lyriikoihin täydellisesti. Voisi jopa ajatella, että koko biisi on syntynyt juuri tätä videota varten tai sitten joku on nähnyt melkoisen vaivan materiaalin editoinnissa.
J Goebbels:in ja Gretan puhujakuvat sopisivat hyvin vieretysten. Kunhan Greta tekee sen virheen, että nostaa etusormensa pystyyn.

györgy s

An autopsy has concluded that useful idiot g thonberg, who was found dead in soros owned closed last Wednesday while awaiting barbiturate, hanged herself, a spokeswoman for the Stockholm City Office of Chief Medical Examiner said.

Ananas passar på

Torille menevät myös ananakset ja suklaapojat tiirailemaan löytyisikö raiskattavia ja kähmittäviä tyttöjä ja taskuja ja laukkuja joita voisi tyhjentää. Tack Greta!

Tommy the Who

Voe helevetti, tää on paras!!!!!!

KalleK

Huippu 🙂

Polttoleikkaaja

PT Medialta selvä rimanalitus. Tuohan on aivan lapsi vielä.

Anonymous

Yhyy. Minä kukkahattuna mieleni pahoitin ja meni tunteisiin. Polttoleikkaajalla paloi nyt kiinni. Muuten näkyi myös Stara uutisoineen tästä rimanalituksestasi kanssa. Mene nyt sinnekin itkemään.

Suomi Finland

Jos ihminen lähtee tuolle tielle, millä Greta on, niin täytyy kyetä ottamaan vastaan rankkaakin arvostelua. Vaikka olisi alle 1 vuotias. Jos ei siihen kykene, on parempi jäädä kotiin.
Esiintyminen antifan tunnuksilla on asia, joka vei kaikki sympatiat tältä Gretalta. Päästään ilmoille tonnin metaania ja 100 tonnia hiilidioksidia siitä hyvästä.

PastoriNikulainen

Juuri noin. Pastorikin pitää aina talvella dieseliä tyhjäkäynnillä kupoissa asioidessa.
Vanhaa mersunrotteloa kukaan kuiten varasta.
Eikä merenpintakaan nouse vaikka pitäisin tyhjäkäynnillä tuota ruosteläjää 24/7.
Amen.

Anonymous

Kyllä tämä ilmastopaska on alkanut sen verran vituttaa, että tyhjäkäyntiä on lisätty ajoneuvoissa.
Kaikki mukaan tähän nyt on kiire.

PastoriNikulainen

Good shit!!! Mitä tähän voi muuta saarnata.

Mauri Untamo Tiainen

Sähkökitarat kuormittaa.. Kaikki kuolee. Tuo olisi pitänyt vetää akustesisti ja minimalisesti jossain Norjalaisessa mökissä. yksin. ei kuormittaisi planeettaa.