PS:n Tavio: Kaikki vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset pitää karkottaa

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio ehdottaa, että kaikki vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset karkotetaan Suomesta. Tavio toi asian esille eduskunnan täysistunnossa eilen 25.9. kun eduskunta ryhtyi käsittelemään kansalaisaloitetta seksuaalirikoksesta Suomessa tuomittujen ulkomaalaisten oleskelulupien peruuttamisesta ja karkotuksista.

Kansalaisaloitteeseen kertyi puolessa vuodessa yli 118 000 kannatusilmoitusta, mikä tekee siitä koko kansalaisaloitejärjestelmän historian neljänneksi suurimman tuen saaneen aloitteen. Tavio on tehnyt eduskunnassa vuonna 2015 samansuuntaisen lakialoitteen ulkomaalaisten rikollisten automaattisesta karkottamisesta.

Tavion mielestä ulkomaalaisten rikollisten karkottamista pitää sujuvoittaa, sillä nykyisin karkotusprosessissa on jopa neljä eri vaihetta, joten asian käsittely voi venähtää pitkäksi.

Tavio esittää, että karkottaminen muuttuisi yksinkertaisemmaksi ja tehokkaammaksi, jos karkotusasiat käsiteltäisiin käräjäoikeudessa rikostuomioiden yhteydessä.

– Kahden vuoden vankeusrangaistus voisi olla hyvä raja sille, että karkotuspäätös annetaan ulkomaalaiselle automaattisesti. Tätä tukee se seikka, että useiden niin sanottujen ylitörkeiden rikosten minimirangaistus on laissa määritelty yleisesti kahteen vuoteen, Tavio perustelee.

– Suomesta on valitettavasti tehty ulkomaalaisten rikollisten turvapaikka. Suomi tyrkyttää pakolaisstatusta tiettyjen Afrikan ja Lähi-idän maiden kansalaisille ja samalla viestittää, että pakolaisstatuksen saatuaan maahanmuuttajan ei enää ikinä tarvitse lähteä, vaikka ei tekisi päivääkään töitä ja vaikka syyllistyisi mihin tahansa rikoksiin, Tavio sanoo.

Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl

Kannatan!

On paljon mitä ”pitää”

Pitää juu
mutta ei kuitenkaan karkoiteta koska arvopohja. Ei edes massamurhaajaa tai sarjamurhaajaa karkoiteta jos häntä uhkaa ”ikävyydet” kotimaassa.

Anonymous

Mutta he saavat jakaa näitä ”ikävyyksiä” meidän lapsiin ja naisiin.

Huru-ukko

Sanoihan tämä anan löytö kultamuna, että irak vastaanottaa kaikki kansalaisensa katsomatta siihen mitä he ovat ulkomaanmatkoillaan tehneet tai jättäneet tekemättä. Miksi siis irak ei ole tehnyt/suostunut tekemään palautussopimusta+ Onko syynä siniuuvatti entinen ulkokanisteri vai nykyinen homeenvihreä ulkokanisteri?

No name

Mutta kun suurin osa on vankikarkureita Irakista kun vankilat pommitettiin hajalle.

Kallis Astrid

Suomen kallein Bidee ”unohti” virkakaudellaan allekirjoittaa palautussopimuksen Irakin kanssa, kun muut pohjoismaat sen allekirjoittivat.

fatwantarkistaja

Mihinköhän sitä sopimusta oikein tarvitaan. Reittilennolle tyyppi ja turistien mukana sotatantereelle, suoraan etulinjaan. Jos ne katsovat siellä päässä, että pakkopalautettavallahan ei ole passia ollenkaan, jääkööt sinne lentokentälle kansainväliselle alueelle varmaan kuolemaan. Ei pidä, eikä saa kiinnostaa meitä pätkääkään. Siellä on pian 100 000 raatoa kasalla, täytyy ne lopulta johonkin työntää haisemasta.
Entä jos Venäjä heittäisi kansainvälisen sopimuksen turvin kaikki työttömät, kodittomat, katulapset, matulapset, sukupuolitautiset, narkkarit, alkoholistit, muslimit, rikolliset, kilomummot, orvot, LQHTB-hemmot, toisinajattelijat jne Suomeen? Taikasana ja pakko käsitellä hakemus valituksineen 17 kertaa. Aina hylsy. Puuttini sanoisi vaan, että takaisin ei oteta. Hintti terroristiministerimme lähtisi neuvottelemaan palautussopimusta, ei tulosta. Täällä olisi vähän helevetin monta miljoonaa ongelmatapausta, joille kaikille pitäisi antaa ilmaiseksi kaikki. Ei auttaisi mikään, koska sopimus.

pöh

arvopohja venyy niin ettei pohjaa näy..
kansalaisaloite keräsi 120 000 nimeä, yksikään ministeri ja 95% hallituspuolueiden kansanedustajista ei vaivautunut paikalle.

Patriootti

Arvatkaa ketkä hallituksessa ja muissa puolueissa tarttuvat tähän? Ei kukaan. Ohiajo ja muut, jotka eivät tähän tartu (miehet&naiset) vois hevostelutermiä käyttäen antaa (vihreetä) peränantoo vapaasti niin kauan kun alkaa pahalta tuntua. Alkaisivatpa tietämään miltä tuntuisi olla raiskattu ja hakattu ym.vikaisen matun häpäisemä, mistä tuhannet viattomat suomalaiset kärsivät yleisesti tiedossa olevan korruption vuoksi.

Nähtyon

Hintti haavisto puskee verta ja paskaa tuon kuullessaan.

Hauki

Homopekka onkin kummallinen hahmo joka on aina sopivasti oikeassa paikassa tekemässä päätöksiä, eikä kukaan vaadi ikinä mistään vastuuseen.
Monopolifirma carunakin ilmoitti taas maltillisesta lähes 4:n prosentin korotuksesta, joka menee konsernijärjestelyin verottomasti ulkomaisille rahastoille tuottona.
Tsaari taisi sittenkin olla oikeassa suomalaisista todetessaan, ettei tätä kansaa olla luotu mitään omistamaan tai hallitsemaan.

PastoriNikulainen

Tavio puhuu paljon, mutta täyttä asiaa taas tälläkin erää!
Jos nyt vain pääsisivät oikeasti vaikuttamaan hölmölän häpeälliseen tilaan.
Vihreiden jutut sen sijaan ovat kuin lataamon suljetun osaston viemäriverkostosta.

Valtsu

Kun itsestään selvyyttä täytyy erikseen ehdottaa.

Anonymous

Sellaisten maiden kansalaisten, joiden kanssa Hölmölällä ei ole palautussopimusta (Irak, Afganistan, Somalia), turvapaikkahakemuksia ei pitäisi käsitellä ollenkaan. Ja itse asiassa koko ”humanitaarisen maahanmuuton” voisi lopettaa kokonaan.

PastoriNikulainen

Kyllä näin o!. Jösses, mitä persläpimaita muuten juuri luettelitkaan. Hyi olkoon, mikä lista.
Noista maista tulee niin himmeetä, brutaalia ja erilaista väkeä, ettei tosikaan.
Kaiken kruuna se, että änkijät tuolta ovat nuoria muslimeita melkein jokainen kumihuuli.

Leso

Hyvä kommentti, biodee!
Tuo sivusto tuottaa kallista ja laadukasta (= rahaa vuokrata kuvauspaikkoja) videoita.
Ei nai’a neggerighetoissa niissä eikä ole kökköä hienhajuista keskinkertaisuutta.
On muuten niin tasokasta videota, että on aivan mahtista propagandaa.
biodeen video ei ollut otannan parhaasta päästä, tsori. TJEU.
Tyhmempi tyttö luulisi, että neggeri on elintaso-orhi, se on sivuston viesti.
Niin katsokaas kun intternetti näkyy naisillekin, ja tommosella voi ilakoida siinä sivussa, kun etsii bostonkakkureseptiä.
Äkkiä voipi alkaa tuntua, että hittojako minä täällä Perähikiällä, kun neggeri on rahakas ja varakas uros…
Toistamiseen: hyvä kommentti, biodee.
Mä oon vähän ootellut, että milloin joku bonjaa tuon.
Aika kauan kesti. Aivan tajuton propagandapläjys on tuo sivusto.
”Laatu” maksaa.

toni lajos

Rikoksiin syyllistyneet palautettava, olipa rikos nipistelyä tai näpistelyä, henkilön motiivit selviää kerrasta, täällä riittää omaakin väkeä raastuuvan harmiksi, ei ole järjen häivää vartavasten tuoda lisää tuomareiden moitittavaksi. Näkemiin…

Toivoa on

Ville Tavio on asiallinen mies, kunpa häntä voisi monistaa eri puolille Suomea. Järkevä, selväsanainen ja rohkea. Ei muuta kuin samalla linjalla, hyvä esimerkki nuorille. Suomella on toivoa. (Toivottavasti.)

Anonymous

No ei tämä asia tätä nykyistä hallitusta tunnu kiinnostavan, vaan se että otetaan lisää huippuosaajia. Sehän on Vihreidenkin mukaan ”perusoikeus”.

Särmääjä

Ja tollastakin perusasiaa pitää oikein vaatia kun pöitäisi keskittyä siihen että roskaporukka saataisiin pois ennenkuin ne syyllistyy noihin vakaviin rikoksiin, mutta kun sitähän ei pysty hyväksymään kukaan. Pitää ensin tappaa tai raiskata joku ennenkun voi edes ehdottaa mitään suvakille.

fatwantarkistaja

Ihmettelen argumenttia ”raiskaahan suomalainenkin”. Idioottien selitys, jota kuulee nykyään eduskunnassakin, koska äänestäjät ovat näin valinneet. Tuohan oikeuttaa sen, että aina yhden suomalaisen raiskatessa jokainen pakolainen saa luvan raiskata. Hehän raiskaavat jo valmiiksi moninkertaisesti enemmän, joten sananlaskun kuuluisi muuten olla toisinpäin.
Näin tasa-arvon aikana ja samalla periaatteella pakolaisen tappaessa yhden suomalaisen saa tapahtua mitä? Ei saa vastata, koska se olisi vihapuhetta, jota kysymykseni ei ollut pienimmässäkään määrin.

fatwantarkistaja

Mistä saatais oma Mugabe? 9kk aikaa häippäistä, saa suorittaa. Eihän tuo niin vaikea olisi toteuttaa? Tietyiltä tyypeiltä kansalaisuus veke ja vietnamilaisille se voitaisiin myöntää, ellei ole rötöksiä kovin. EU-kansalaisilta pitäisi myös saada pääsy evättyä, nehän voivat olla mitä tahansa, vaikka Maltan myymillä papereilla.
EU jo yksin tuon estää, kyllä sen tajuan. Periaatteessahan Saksa voisi maksaa runsaat muuttoavustukset kaikille rikollisilleen, kunhan lähtevät Suomeen. Miten tuon estäisit? Vapaa liikkuvuus.
Taitaa olla niin, että olemme oikeasti kusessa. Joku iso maa kiristää kansalaisiltaan sosiaaliturvaa, mitä silloin tapahtuu, kun Suomi ei sitä tee? Perheenyhdistämisen ne voivat tehdä käytännössä mahdottomaksi, vai voiko sitä kansalaiselta evätä? Ainakin suomalaiselta voi. Suomi voi kaatua sisäiseen muuttoaaltoonkin, on se sellainen unioni.

Leso

Joku on varmaan niin viisas, että osaa selittää mulle, mihin tarvitaan niin sanottuja palautussopimuksia?
Mun mielestä ei tarvita niin sanottuja palautussopimuksia.

Leso

Maailmassa on kolme (3) miestä, joiden jorinoita oikeasti kuuntelen. (Naisia en kuuntele pätkän vertaa, paitsi äippää, koska on pakko.) Eka on isäukko, toka on eräs kaveri, kolmas on tämä:
https://www.youtube.com/watch?v=14EsY2YagbQ
Lisää kauraa ja soijaa, pojat! Niissä on paljon estrogeeniä!

Sirpa-Tuula Kawesa

EI SUOMALAISIAKAAN KARKOITETA !!!!!