Tukholman ilmastolakossa huudettiin rajoja auki

D4MBXnFXsAALp7K.jpeg

Useimmille lienee selvää, että Länsi-Euroopan ilmastoaktivismin taustalla ei ole nuoria vaan ihan puhtaita aikuisia vasemmistoaktivisteja. Esimerkiksi Tukholmassa huudettiin iskulauseita “No border, no nation”. Turvapaikka-aktivistien tuttu iskulause ympäri Eurooppaa.

Tukholman mielenosoitukseen oli saapunut arvion mukaan 60 000 ihmistä. Alla filmillä mielenosoittajat huutavat rajoja auki.

https://samnytt.se/bildextra-gor-kompost-av-de-rika-klimatstrejken-gick-pa-stockholms-gator/
Monet hieman virheellisesti kuvittelevat, että aktien takana on “lapsia”. Ei tietenkään ole, sillä eivät lapset osaa järjestää 60 000 ihmisen hyvinorganisoitua tapahtumaa. Ainakin Tukholman ja ylipäätään Ruotsin mielenosoitusten taustalla ovat erilaiset vasemmistolaiset tahot. Samat tahot, jotka vaativat pakkopalautusten lopettamista ja avoimia rajoja.
Ei kannata osallistua äärivasemmiston tapahtumiin.
 

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tero

Sairasta

JuhoL

“No borders, no nations, no coal power stations!”
Sairasta, todellakin. Vasemmisto on Marxin ajoista saakka osannut sekoittaa omaa agendaa ajan henkeen. Nyt ahdistuneet lapset ovat hyödyllisinä idiootteina vastaanottamassa raiskaajiaan, sillä muuten maailma tuhoutuu.

M

Ehkä Ruotsista löytyy jotain valtion metsiä, joihin näille ääritiedostaville voidaan perustaa oma hiiletön protektoraattinsa.

John MacMunne

Vitun punapersepaviaanit!

Anonymous

viherpunapersepaviaanit

Kokpanssien kådenjälki nähty jo

Jaa kokoomusko taas pitäisi saada hallitukseen perussuomalaisten ja kepun rinnalla? Muistaakseni kokoomuksen sisäministeri Petturi Orpo nimenomaan tuotti Suomeen koko massahaittamaahanmuutto-ongelman, jopa hakemalla suuren osan vuoden 2015 noin 33 000 geelitukukasta Ruotsin puolelta bussikyydityksellä Suomeen, varusmiesten ja vapaaehtoisten poliisien turvatessa veronmaksajien rahoilla pyörivän 3,2 mrd euroa vuodessa maksavan pakolaismiljardibisneksen arvotavaran maahantuontia. Mikään Dublin ym. sopimus ei vaadi tällaista bussitaksitoimintaa toisesta turvallisesta maasta, sen teki porvarien erityisesti kokoomuksen pakolaisbisnes- ja ulkomaisen halpatyövoiman Suomeen rantauttamisen kiima. Saman kiiman takia kokoomuksen seuraava sisäministeri Kai Mykkänen kävi allekirjoittamassa porvarihallutuksen puolesta globaalia massahaittamuuttosiirtolaisuutta edistävän ja helpottavan GCM-sopimuksen, jolla yritetään kieltää myös haittasiirtolaisuuden kritiikki. SDP on pientä verrattuna uusliberalistiporvarioikeistoon joka tekee rahaa maahanmuutolla meidän veronmaksajien taskuista ja vaihtaa meidät tes-työläiset vielä ulkomaisiin halpatyöläisiin. Ei kiitos enää toista porvarien bisneshallitusta, jälki on jo nähty, ja se on pahin mahdollinen.

K.L.

No näyttääkö siltä että punavihreät parantaa tilannetta?Ei..he pahentavat sitä entisestään!Ohisalokaan ei ymmärrä olevansa sisäministeri Suomessa..ei Afrikassa!Ei näytä kommunistitkaan porvareita kummemmilta.Samaa skeidaa jauhetaan.Lässytystä iltapuhteella.Kärsijöinä kantasuomalaiset ja ne jotka ovat integroituneet lakeihimme ja kulttuuriimme.

Eipäs tahallaan aina unohdeta

Siitä huolimatta kannattaa muistaa mainita myös ultraliberaalit rajat seljällään -politiikan arkkitehdit porvaripuolueet kokoomus ja Sipilän oikeisto-kepu. Myös RKP on kokoomuksen puisto-osaston vihreiden tapaan samaa ääriliberaalia mamutussiipeä. Tilannetta ei paranna yhtään se että porvarien mamutuksen ponnin on veronmaksajien rahoilla pyöritettävä pakolaisbisnes ja ulkomaisen halpatyön Suomeen tuottaminen.

Kehitysmaakehitystä

Eikös Afrikan ja Lähi-idän asukkaiden siirtäminen Eurooppaan EU-maihin nimenomaan lisää ilmasto- ja ympäristöongelmia?
Nimenomaan oikeiston uusliberalistit, Suomessa kokoomus ja RKP sekä Sipilän johtama kepu ovat massamamutusta lisänneet vihreiden vaatiessa samaa. Rinteen SDP ja Kärnän esiintulolla kepu saivat maahanmuuttotiukennuksia hallitusohjelmaan.

Asko Liukkonen

Älä huoli, en osallistu eikä osallistu kukaan muukaan täyspäinen.

Pertti Grandell

mutta näitä vähemmän “täyspäisiä”on turhankin paljon…

PastoriNikulainen

Jep Pertti ja kaikki vähäpäiset ovat varmasti hanakoita äänestämään vihreitä
muumioita joka ikisessä vaalissa. Aivopesu kun vaan on tätä päivää valitettavasti.
Aivopesu kouluissa pitäisi ehdottomasti kriminalisoida mahdollisimman pian.
Amen.

ihmettelevä

Joissakin Espoon kouluissa koululaiset saivat vapaapäivän, jos osallistuivat mielenosoitukseen. Koululaiset joutuivat näin vasemmiston pelinappuloiksi.

Taas äimän käkenä

Neuvostomeininkiä, kyydit tulevat hakemaan “vapaaehtoisia” osallistujia “spontaaneihin” mielenosoituksiin…

fatwantarkistaja

Jos saan kympin, saavun sinne torille ihmettelemään ilmastoa. Matkat täytyy myös jonkun toisen kustantaa.

PastoriNikulainen

Jeesus että nuo ovat aineissa tai umpivinttejä!!!
Puolestani tuo saatanallisen tyhmä grouppi joutaa helvettiin
tai ikuiseen kadotukseen.Täällä heistä ei ole kuin tuhoamaan sivistys.
Amen.

Tuumaaja

Juuri vihapuhe FM:llä Wiik totesi tutkimuksesta, että jokaisen euroopan ulkopuolelta tulevan hiilijalanjälki kasvaa 170%.
Miten tämä korreloi sirtä että muita painostetaan veroilla sekä elämäntapamuutoksilla “pelastamaan” pallo kun hiiölijalanjälki on miinusmerkkinen tällaisen toiminnan vuoksi?
Näillä toimilla halutaan syyllistää taas kerran euroopan ja etenkin pohjoismaiden hyvinvointiyhteiskuntia romuttamaan järjestelmänsä taloudellisesti (ks. ruotsi).
Tämä on oiva keppihevonen vasemmistofasisteille uittaa parasiitteja elätettäväksi tänne, ihmiskauppa kukoistaa.

Poppa

Pitäisi saada ISLAM IS RIGHT ABOUT WOMEN -kylttejä kaikkiin vastaavanlaisiin hörhötapahtumiin. Siinähän sitten miettisivät, että kumpaakos mieltä tässä pitäisi olla.
. . .
Jenkkilässä oli nerokasta propagandaa kirjoitella totuuksia lautasliinoihin, pubien lasinalusiin, seteleihin yms. yms. missä normi-ihmiset ne suurella todennäköisyydellä näkevät

Anonymous

Järjen riemuvoitto.

Anonymous

Perkeleen kommunistit ja sukupuolettomat eunukit….

Aappa

Kysymys ei olekaan ilmastosta (ru. klimat) vaan eräänlaisesta poliittis-opportunistisesta suvakki-idiotismi-kliimaksista, jossa masinoijat on ihan yhtä pihalla kuin valtamedian manipuloima yleisökin. ”Toisinajattelulle” ei vaan anneta sijaa kuin minimaalisesti jossain pienemmissä paikallisjulkaisuyhteyksissä – mikä on aivan helvetin noloa ja hävettävää, ja kiteyttää suomalaisen ‘luotettavan tsuurnalismin’ tilan.

Moonman

Jospa kuvitellaan että joku lampun henki ilmestyisi tuonne mielenosoittajille ja toteuttaisi seuraavista kahdesta toiveesta toisen, niin kumman vasemmistolaiset riehujat valitsisivat?: 1) Ilmastonmuutosta ei enää koskaan tapahdu, ilmakehä puhdistuu, kaikki saasteet katoavat ja kaikista maapallon ekosysteemeistä tulee elinvoimaisia ja terveitä, mutta kaikki ei-valkoiset turvapaikanhakijat ynnä muut lonnijat ja muslimit katoavat Euroopasta kotimaihinsa ja kaikki rajat menevät pysyvästi kiinni. 2) Kaikki rajat katoavat ja kaikki ihmiset ympäri maailman saavat mennä ihan mihin huvittaa, mutta ilmastonmuutos kiihtyy, lämpötilat nousevat, napajäätiköt sulavat, tulee happosateita, hiilipäästöt ja saasteet muuttavat alueita elinkelvottomiksi. Voisi olla mielenkiintoista seurata vierestä sitä kongnitiivisen dissonanssin määrää

Orpoo

Pitäisi saada ISLAM IS RIGHT ABOUT WOMEN -kylttejä kaikkiin
Vas ./ Vihreisiin tapahtumiin.

fatwantarkistaja

Erittäin käypä vaihtoehtoistus noille. Valitsevat kakkosen, koska se on niin ykkönen.

Anonymous

Miten sekaisin nämä ilmastopöpit oikein ovatkaan.

Sensuroimaton Totuus

Miten ne rajat pystyisi enää tämän avoimempana olemaan?
-Ettei vaan olisi meidän setä (((George.S))) laittanut muutaman dollarin peliin että on saatu jengi liikkeelle?

Anonymous

Onko hurrit tosiaan noin vajakkia ettei ne huomaa kuinka rajat auki touhut tuhoaa ruotsin. EI OO TOTTA!!!!!

karl

Pohjaa ei tälle rappiolle ole näkyvissä.

pöh

Sillä ilmasto pelastuu kun Ruotsiin (ja Suomeen) otetaan muutamasatamiljoonaa kumihuulta huuliaan päristämään.

Rajat ovat jo auki

TV4- Uutiset haastatteli kahta ananasta jotka karkoitettiin Ruotsista Kabuliin mutta jotka ovat sieltä luikahtaneet salakuljettajan avulla Istanbuliin laittomiksi paperittomiksi. Kurssi on selvä:
takaisin Ruotsiin heti kun vain mahdollista!

Pappakin osoitti mieltään

TV- uutisissa sanoi vanha, ruotsalainen harmaapartapappa mielenosoituksessa:
“Minä ajattelin että koska Gretakin jaksoi purjehtia purjeveneellä Amerikkaan niin kyllä minäkin jaksan tulla tänne puistoon vaikka sataakin vettä”.

fatwantarkistaja

Itsemurha on ilmastoteko, vai mitensemeni.

ike

Lapset vielä jotenkin ymmärrän. Ovat vaikutuksille alttiita, mutta aikuisia jotka tämän sallivat täytyy ihmetellä. Kyllä pohjoismaissa taitaa sivistyksen taso lähennellä nollaa, senverran leväperäisesti tähän lasten käyttöön oman agendan ajamiseen suhtaudutaan.
Kaiken lisäksi median ja virkamiesten avustuksella.

Särmääjä

Kuvassa oleva tiimalasin näkönen logo on anarkistivihreiden logo, jotka harrastaa ekoterrorismia. Tommosen porukan on hyvin helppoo koota nuoria paikalle kun ne on kaikki koottuna kouluihin, joista ne voidaan opettajien ohjaamana vain kuljettaa bussilla kapunkiin ja kukapa nyt ei haluaisi tulla kaupungille hengaamaan kavereiden kanssa keskellä arkipäivää ja lisäksi olla mielenosoituksessa paremman tulevaisuuden ja planeetan puolesta niinkuin lapsille asiaa markkinoidaan. Kyllä sitä itsekin peruskouluikäsenä vielä nieli kaikkea hömppää mitä koulussa, mediassa ja televeisiossa vouhkattiin kunnes vähän kasvoi ja alkoi ymmärtämään asioita. Tuolla olevat yliopisto sun muut aikuiset taas on jo palavasti aatteen puolesta ja on sellasia nuorissakin osa, jotka on sitten aikuisena tulevia vasemmistonuoria ja ekoterroristeja.

Anonymous

Ainoa syy miksi nuokin on vielä hengissä on se että heidän ja kurkunleikkajien välissä on useita rajoja.