Video: Uusruotsalaiset kivittävät vanhuksia Trollhättanissa

Screenshot from 2019-09-27 22-01-41

Trollhättanissa vanhuksiin kohdistuva vaino on mennyt sen verran pitkälle, että uusruotsalaiset nuorukaiset ovat nyt alkaneet kivittämään vanhuksia.

Paikallinen bingokerho piti torstaina tavallisen tapaan bingo-illan, kuten joka torstai. Eläkeläisten yhdistys lopetti iltamat klo 17.00 aikaan Kronogårdin ongelma-alueella sijtaitsevalla kerhotalolla. Kun vanhukset poistuivat ulkosalle, he kohtasivat joukon uusruotsalaisia nuorukaisia, jotka huutelivat vanhuksille hävyttömyyksiä ja heittelivät heitä kivillä.
Paikalta kuvattiin video, jonka voi katsoa Nyheteridagin sivulta. HUOM!! Filmiä ei kannata katsoa herkässä mielentilassa, sillä se saattaa aiheuttaa raivoa.
Filmiltä näkyy miten afrikaano- ja lähi-itätaustaiset nuorukaiset huutelevat vanhuksille ”huora”, ”vanha vittu” ja sen sellaista. Paikalla on useita ruskeita nuorukaisia. Yhdellä on kädessään kettinki.
Tapahtuma ei ole ensimmäinen, sillä SVT:n uutisten mukaan tilanne on jatkunut jo vuosia. Bingokerhon vetäjä Ove Blomryd kertoo uutisille, että nuorukaiset ovat rikkoneet vuoden aikana yli 20 ikkunaa. Lisäksi paikkoja rikotaan muutenkin ja seiniä sotketaan. Tapahtumista on tehty rikosilmoituksia, mutta poliisi ei ole tehnyt asialle yhtään mitään. Yhdistys on yrittänyt palkata myös vartijoita, mutta sekään ei ole rauhoittanut tilannetta.
Sosiaalitoimi on otettu nyt mukaan tapahtumiin ja nuorukaisiin yritetään sitä kautta vaikuttaa, jotta ilkityöt loppuisivat.
Lainaus loppuu.
Kronogården on poliisin listaama yksi ongelma-alue. Uusruotsalaisille on syntynyt kulttuuri, johon kuuluu ruotsalaisten mummojen ja pappojen päälle sylkeminen ja kivittäminen.
Suomalainen, jos olet iältäsi jotain alle 50 niin kannattaa pohtia asiaa hieman tykönään. Nimittäin sinunkin kohtalosi on tulla uussuomalaisten kivittämäksi muutaman kymmenen vuoden kuluttua kun olet eläkkeellä.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.