Video: Uusruotsalaiset kivittävät vanhuksia Trollhättanissa

Screenshot from 2019-09-27 22-01-41

Trollhättanissa vanhuksiin kohdistuva vaino on mennyt sen verran pitkälle, että uusruotsalaiset nuorukaiset ovat nyt alkaneet kivittämään vanhuksia.

Paikallinen bingokerho piti torstaina tavallisen tapaan bingo-illan, kuten joka torstai. Eläkeläisten yhdistys lopetti iltamat klo 17.00 aikaan Kronogårdin ongelma-alueella sijtaitsevalla kerhotalolla. Kun vanhukset poistuivat ulkosalle, he kohtasivat joukon uusruotsalaisia nuorukaisia, jotka huutelivat vanhuksille hävyttömyyksiä ja heittelivät heitä kivillä.
Paikalta kuvattiin video, jonka voi katsoa Nyheteridagin sivulta. HUOM!! Filmiä ei kannata katsoa herkässä mielentilassa, sillä se saattaa aiheuttaa raivoa.
Filmiltä näkyy miten afrikaano- ja lähi-itätaustaiset nuorukaiset huutelevat vanhuksille ”huora”, ”vanha vittu” ja sen sellaista. Paikalla on useita ruskeita nuorukaisia. Yhdellä on kädessään kettinki.
Tapahtuma ei ole ensimmäinen, sillä SVT:n uutisten mukaan tilanne on jatkunut jo vuosia. Bingokerhon vetäjä Ove Blomryd kertoo uutisille, että nuorukaiset ovat rikkoneet vuoden aikana yli 20 ikkunaa. Lisäksi paikkoja rikotaan muutenkin ja seiniä sotketaan. Tapahtumista on tehty rikosilmoituksia, mutta poliisi ei ole tehnyt asialle yhtään mitään. Yhdistys on yrittänyt palkata myös vartijoita, mutta sekään ei ole rauhoittanut tilannetta.
Sosiaalitoimi on otettu nyt mukaan tapahtumiin ja nuorukaisiin yritetään sitä kautta vaikuttaa, jotta ilkityöt loppuisivat.
Lainaus loppuu.
Kronogården on poliisin listaama yksi ongelma-alue. Uusruotsalaisille on syntynyt kulttuuri, johon kuuluu ruotsalaisten mummojen ja pappojen päälle sylkeminen ja kivittäminen.
Suomalainen, jos olet iältäsi jotain alle 50 niin kannattaa pohtia asiaa hieman tykönään. Nimittäin sinunkin kohtalosi on tulla uussuomalaisten kivittämäksi muutaman kymmenen vuoden kuluttua kun olet eläkkeellä.

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Maan purkajat kivittävät maan rakentajia

Kun ei kukaan näytä kaapin paikkaa niin se on sitten tällaista.

pensavero ylös - vihreät yhteydet

Juurihan nuoriso näyttää vanhuksille kaapin paikkaa!!

Sami

Äänestäjien tahdon ja valintojen mukaanhan tässä on yhteiskuntaa rakennettu ja kehitetty. Tilanne on nyt juuri sellainen johon on päädytty kansan äänestysvalintojen seurauksena. Nauttikaahan nyt oikein ”koko rahan edestä”. Hehe 😀

Sensuroimaton Totuus

Kesken ääntenlaskentaa pimenevillä järjestelmillä ja kansainvälisten megapankkien (esim. Goldman sachs -> Tieto oyj) omistussuhteet vaalijärjestelmiä hallinnoiviin yksityisfirmoihin…näilläkin tekijöillä oheisvaikutuksineen saattaa olla oma, kenties hyvinkin keskeinen rooli siinä että vuosi vuoden jälkeen päättäviin tehtäviin nousee kivittäviä kehitysmaalaisia suosivia maanpettureita.
No, myöhäistä enää märehtiä kun tilanne on päästetty tähän pisteeseen. Yksi (1) karu fakta intomielisimmän järjestelmäuskovaisenkin olisi syytä viimeinkin ymmärtää: Kerran neljään vuoteen piirrettävä numerolappunen EI ole se millä kantaväestön nöyryytys saadaan loppumaan.
Joka muuta väittää on väärässä tai vastapuolen palkkaama harhaanjohtaja.

RIP

Precis sä. Totta mooses. Tässä on pienoiskoossa koko Euroopan tilanne syineen ja seurauksineen.

Joka kuritta kasvaa se kunniatta kuolee. Nuorena.

Kotona istuvat sossuvaroilla elävät ummikkovanhemmat jotka eivät ole tehneet päivääkään töitä Ruotsissa eivätkä tule tekemäänkään.
Eivät he tiedä missä kakaransa (x10) kulloinkin huitelevat tai sitten tietävät ja ovat kenties tyytyväisiäkin. Sossuraha kun on aivan liian pieni, hävytöntä!

Aappa

Väliaika – kahvia ja pullaa

Lebensraum

Saab nähä miten koko Trollhättanille lopulta käy.

Sami

Well… Volvon johtaja sanoi jo, että tehdas pakkailee kamojaan ulkomaille muuttoa varten…

Pertti Grandell

sama sceidaa on jo alkanut espoossa ja vantaalla, kuten muutenkin pääkaupunki seudulla. mutta aina,ja aina pistetään pottunokkien nilkkaan, polpon ja poliittisesti korrektit päättäjät ovat sitä mieltä että suomi pitää hävittää..aivan uskomatonta, mikä piru riivaa hölmölän vastuullisia ”henkilöitä” valehdellaan vaan etä tarvitaan ja kaikkea muuta ihan suoraan suomeksi , täyttä sontaa kansan kasvoille…..

RIP

Senpä tähden jo pari vuotta sitten otin vuoteeni ja kävin pois Espoosta ja koko susirajan alapuolelta. Susiraja…hmp… joo, just sen takia.

meillähän ei ole korruptiota, vai miten se meni....

Poliitikot ovat ostettavissa. Kukin vuorollaan. Ministerit eivät enää edes saavu paikalle, jos kansalaisaloitteista pitäis jotain sanoa. Tyhjät paikat! Ja täysistunnoissa kansaa vihaavat ministerit eivät vastaa kysymyksiin tai vastataan vierestä jotain ”hauki on kala” – tasoista skeidaa.
Oikeuskanslerit ja oikeusasiamiehet ovat poliittisessa ohjauksessa! Perustuslakituomioistuinta ei ole. Eu-liittovaltiokiimainen pressa hajottaa ja ajaa alas täyttää päätä maamme viimeistä linnaketta – puolustusvoimia.

Anonymous

tämä on demokratian alin muoto ennen harvainvaltaa.Saat äänestää, ja sitten tästä arvokkaasta joukosta tehdään virkamieskunnan käskyttämä pölvästilauma, kuten vihreät ja ohisalo rupeavat miettimään niinistö-mielisiä kommentteja, kuka on se kuningas kun äänestäjille voi tarjota tortut suuhun.

Anonymous

Kiva.

Kotikasvatus nolla ja kuriton koulu

Yksi lapsosista sanoo ”Minä voin paskantaa päällesi!”

Anonymous

Se on syvemmällä.

Anonymous

Ei s-na! Jos tuollaista tapahtuisi 50 kilsan säteellä meiltä, keräisin porukan ja ”puhuttelisin” vajakkeja.

Judge

Jep, onneksi meillä Suomessa on paljon saunoja ja niiden takana tilaa.

ike

Ei tuollaista mikään terve yhteiskunta hyväksy, etenkään maahantunkeutujien taholta. Tollaisesta heti koneeseen ja ulos maasta. Elinikäinen porttikielto eurooppaan.

Aikki.

Suomessa on paljon soita ja suon silmiä.

Anonymous

Jep. Eiku polkea suohon. Ei kukaan löydäkään kun suojavärinsä avulla maastoutuu turpeeseen :D.

T

Synkkä kommentti. Uskallan väittää että vanhukset ovat äänestyskäytöksellään tilanteen itselleen aiheuttaneet. Vuosikymmenten aikana.

HETI NYT

Kaikki nämä tänne meille HETI NYT. Jos juntti ei ymmärrä, juntti on ongelma.

Särmääjä

Matujen uutta mellakkasukupolvea kun vanhemmat jää eläkkeelle sossu ja huumemasseineen. Kymmenen vuoden päästä lentää polttopullot poliisien päälle.

Fläsy

Sossujen eläintarhassa sattuu ja tapahtuu.

Patriootti

Voi olla että lentää kivi takaisin ja kovaa!

Juupeli

Taitaa olla kaikki ”vakavuuspuhujat” niin, varattuja etteivät ehdi millään Trollhättaniin. Näin siinä sitten käy.!

Säg NEJ till Svenskarnas HAT !

Noh mitäs ihmeellistä tuossa nyt on taas. Ruotsi on islamilainen maa. Sitäpaitsi Bingovanhukset ovat jokainen äänestäneet nuo ihanat pienet lapsukaiset Ruotsiin. Nuohan tunnetusti myöskään eivät välitä onko raiskaamansa uhri lapsi, mies tai mummo. Ei se mene niin että saat mitä tilaat ja rupeat sitten KITISEMÄÄN tilauksestasi. NAUTTIKAA NYT !

Allu Tyhmänen

Ruotsi on Maailmain turvallisin ja Onnellisin Hyvinvointi Maa asua. Monikulttuurisuus on rikkaus ei mulla muuta.

M

Ruotsia voidaan yleisesti pitää edelleenkin turvallisena matkakohteena, jossa on noudatettava tavanomaista varovaisuutta.

spilä veti Mooneyn syöksykierteeseen

Hyvähän se Eestistä on huudella!

pectus mummo

Olipa hurja video.

PastoriNikulainen

Pitihän pastorinkin tuo video sitten lopulta lurkkia.
Ja nyt sitten pyhää miestäkin ketuttaa taas oikein semi tasolla!!
Saatanan kieroon kasvaneet räkänokat ja kumihuulet, perkele!
Remeliä jokaisen peräpäähän julkisesti!!! Perkele kun on nutipäillä halvat huvit
ja halpa elämä.
Amen.

Lessu vai lähetyshiippakunta?

Anteeksi. Missä kirkossa pastori mahtaa saarnata itse jumalansanaa? (Vai oliko tuo juuri sitä?) Tahtoisin tulla kuulemaan.

PastoriNikulainen

Hei, työtähän patoritkin vain tekköövät.
Toiset ei vaan käännä toistakin poskea yhtä iisisti kuin se tapaus ”arkki-lignel-piispanen”.
Antaa varmaan ”suklaatia” tulijoille ja halal herkkuja hommanlopuksi.
Juu ja tämänkaltaiset ”kirkonmiehet” jotka piiloittelevat näitä paperittomia isis-mussukoita
eritoten joutavat painua hornaan.
…Niin vastaus kymysykseen:
Tässähän mää nytkin saarnaan. Ei tarvinno lähtövä kirkkoon. Siellähän on ihan tylsääkin.
Amen.

Jari Taponen

Kyllä tässä on mahdollisesti jokin rasistinen kommentti lausuttu silloin vuosia sitten, kun tilanne on alkanut.

Vasta kaupunkisotaa

Islamin keväällä 2015 lupaama Euroopan valloitus sujuu jopa odotettua paremmin.

toni lajos

Näistä takapajuisista maista pakoon pötkineet elävät oppiensa mukaan,raiskataan lapset, naiset ja lampaat. Miehitlä pätkitään kaulat poiki. Muut kantaväestöön kuuluvat alistetaan, kivitetään, syljetään heidän päälle, huoritellaan, myös kengällä heittely kuuluu yhtenä heidän rikkautta sisältävään uskontoon. Töihin heillä ei ole aikomuskaan mennä, myös kiristytksi kääntymistä on syytä epäillä, sillä sehän on islamistin suurin synti, josta ainoa rangaistus on kaulan katkaisu.