Muslimipolitiikko halua poistaa ruotsalaiset pyhäpäivät kalenterista

UQyQ_oob_400x400.jpg

Kalmarin paikallislehti Barometern kertoo, että Keskustapuolueen nuorisojärjestö CUF haluaa poistaa mm. 1. toukokuuta eli vapunpäivän pyhäpäivien, eli ruotsalaisittain punaisten päivien joukosta.

Näillä punaisilla päivillä tarkoitetaan kalenteriin merkittyjä pyhäpäiviä; joulut, pääsiäiset, vaput jne, jotka ovat yleensä myöskin vapaapäiviä työstä. Asiaa ajaa eteenpäin etenkin juuri Kalmarin Keskustanuoret ja sen pääpuuhamies Jaafar Al-Jabiri. Al-Jabiri kertoo Barometernissä:
– Kyse ei ole itse vapusta vaan siitä, että me emme halua ylhäältäpäin määrättyjä pyhäpäiviä, jolloin ihmiset saavat pitää vapaata. Me haluamme, että ihmiset itse keskustelemalla työnantajansa kanssa valitsevat vapaapäivänsä. Juuri nyt keskustelemme vapusta, mutta minun puolesta kyseessä voisi ihan hyvin olla juhannus tai vaikkapa pääsiäinen, Al-Jabiri kertoo.
Tottatosiaan, voisiko syyrialaisen Al-Jabirin motiivi olla yllä mainittu? Ehkä, mutta yhtä paljon vaa´assa painanee se, että mies on syvästi uskovainen shiiamuslimi. Hän osallistuu kaikkiin islamilaisiin uskonnollisiin menoihin kuten koraani määrää ja käy Kalmarin moskeijassa joka päivä.
Jos kirjauskovainen muslimi siis haluaa poistaa ruotsalaisesta kalenterista pyhäpäiviä, joista useimmat ovat kristillisiä juhlia niin…
 

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Mitä toi ukko Ruotsissa tekee? Syyria kaipaa musujaan takaisin maataan rakentamaan.

Sami

Ai mitä tekee ruotsissa? No ihan samaa kuin Suomessakin, tuli kun vartavasten kutsuttiin tulemaan. Länsieuroopanmaiden kansat haluavat lopettaa hyvinvointiyhteiskunnan ja lopulta itsensäkin. Ai mistä tiedän? – no suuren yleisön äänestysvalinnoin osoittamastaan tahdostaan.

Anonymous

Kyllä ja varsinkin kun piti SDP äänestää vaalivoittoon Suomessa. Kyllä se tiedettiin, mitä hekin ajavat oikeasti Suomeenkin. Lisänä Vihreät mukana.
Nythän tämä pelleily jatkuu Suomessakin entisen tahtiin.

Kokpanssien kädenjälki nähty jo

Jaa kokoomusko olisi taas pitänyt saada hallitukseen perussuomalaisten ja kepun rinnalla? Muistaakseni kokoomuksen sisäministeri Petturi Orpo nimenomaan tuotti Suomeen koko massahaittamaahanmuutto-ongelman, jopa hakemalla suuren osan vuoden 2015 noin 33 000 geelitukukasta Ruotsin puolelta bussikyydityksellä Suomeen, varusmiesten ja vapaaehtoisten poliisien turvatessa veronmaksajien rahoilla pyörivän 3,2 mrd euroa vuodessa maksavan pakolaismiljardibisneksen arvotavaran maahantuontia. Mikään Dublin ym. sopimus ei vaadi tällaista bussitaksitoimintaa toisesta turvallisesta maasta, sen teki porvarien erityisesti kokoomuksen pakolaisbisnes- ja ulkomaisen halpatyövoiman Suomeen rantauttamisen kiima.
Saman kiiman takia kokoomuksen seuraava sisäministeri Kai Mykkänen kävi allekirjoittamassa porvarihallutuksen puolesta globaalia massahaittamuuttosiirtolaisuutta edistävän ja helpottavan GCM-sopimuksen, jolla yritetään kieltää myös haittasiirtolaisuuden kritiikki. SDP on pientä verrattuna uusliberalistiporvarioikeistoon joka tekee rahaa maahanmuutolla meidän veronmaksajien taskuista ja vaihtaa meidät tes-työläiset vielä ulkomaisiin halpatyöläisiin. Ei kiitos enää toista porvarien bisneshallitusta, jälki on jo nähty, ja se on pahin mahdollinen.

Kansallinen sekoomus

”Länsieuroopanmaiden kansat haluavat lopettaa hyvinvointiyhteiskunnan ja lopulta itsensäkin. Ai mistä tiedän? – no suuren yleisön äänestysvalinnoin osoittamastaan tahdostaan.”
Uusliberalistiglobalistien EU-johto ja samaa porukkaa olevat poliitikot ym. muu eliitti haluavat massamamutuksen monikulttuurisuus- ja kehitysmaakehityksen avulla saadaan kansallisvaltiot polvilleen ja hyvinvointiyhteiskuntien sijaan lumedemokratiaa ja eliitin monarkian & diktatuurin. Kansalaiset ovat liian laiskaa henkisesti tehdäkseen mitään asian estämiseksi.

Kohti Aristoteleen luokkayhteiskuntaa

Tästäkö syystä ollaan menossa kohti eliitin monarkiaa & diktatuuria, siis isäntä-piika/renki-luokkayhteiskuntaa, jossa ”House of Lords” eliitin ylähuone päättää lumedemokratian asiat?
Eliitti edistää agendaansa massamaahanmuutolla, valtiovelan otolla, kansallisen omaisuuden ja luonnollisten monopolien myynnillä, taakanjaolla ja yhteisvastuilla, veronkierron helpottamisella, hyvinvointipalvelujen resurssien alasajolla ja näistä aiheutuvalla hajaannuksella, epävakauttamisella sekä kehitysmaakehityksellä. Heikko valtio -> vahva eliitin isäntävalta, ”hajoita- ja hallitse”. Eliitin ajama EU-liittovaltiokin vie kansanvallan kauas Brysselin hyväveliherroille, joiden johto on epädemokraattisesti eliitin kesken pääosin entisistä uusliberalistiglobalisti-sijoituspankkiireista (banksterit) valittu.
Eliitti kaappaa meiltä valllan, koska he kuvittelevat olevansa valittuja ja yli-ihmisiä tavalliseen ihmiskuonaan verrattuna.

Utelias

Tuleeko tuo cuf lyhenne uudistuneet uusmuslimit vai mistä?

totuus ennenkaikkea

Samoin kun somalia kaipaa somaleita maatansa rakentamaan turvalliseen somamalimaahan🤗👍

tira

Vappuhan on työläisten päivä. Ei työtä sovi juhlia.

NN

Niin, työväen juhlana tunnetusta vapusta on turvallista aloittaa muslimien kannalta katsottuna. Onhan se pitkään ollut aina vaan enemmän opiskelijoiden rieha, ja varsinaisten punaisten marssijoiden joukko käy vuosi vuodelta pienemmäksi (ainakin Suomessa).
Varmasti on hyvä aloittaa täysin ruotsalaisten ja islamia ymmärtämättömien kannalta neutraalilta vaikuttavasta juhlasta. Katukuvassa näkyvää juopottelua (mikä erityisesti näkyy vappuna) halutaan vähentää monikin kantakansalainen jopa Ruotsissakin. He juovat ihan yhtä paljon kuin suomalaiset. Kun pyörin työn takia Ruotsissa enemmän kymmenisen vuotta sitten, niin mediassa kuului sama omaa kansaa syyllistävä laulu kuin täällä: ”on häpeällistä, kun ruotsalaiset juopottelevat julkisesti kaikkia muita maita enemmän”.
Kannattaa ehkä muistaa sekin, että muslimimaissa sharialaki mahdollistaa juopon kaltoinkohtelun, alkoholi on ”haram”, eikä sitä kunnon muslimit myy eikä käytä – turustipaikoissa asia vaan näyttää erilaiselle. Egyptissä käydessä baarin pitäjän kanssa oli asiasta puhetta – hän veti hihaansa ylös ja esitteli meille koptikristityn ristin tatuoituna lähelle rannettaan. Muslimimaissa on syytä muistaa, että vaikka siellä myytävää alkoholia jopa löytyisi, ei missään kannata olla yhtään näkyvästi humalassa, henki voi lähteä…

Särmääjä

Sopiskohan Lööfin partalapselle myös se että hänellä ja muilla islamisteilla ei olisi ylhäältä päin määrättyjä pyllistelyhetkiä työajalla vaan ne pitäisi sopia yhdessä työnantajan kanssa pidettäväksi vaikka omalla vapaa-ajalla.

Anonymous

Eiköhän tuokin toive vielä joku päivä toteudu ja seuraavaksi sitten Suomessa…

Anonymous

demokratian nimissä toimitaan. Hollannissa jossakin pikkukaupungissa paikallisen sosdemari puolueen suojaansaottama muslimisiipi sai vaalivoiton. Mikä on lopputulos pottunokille? Muuttakaa pois jos teitä ei demokratia kiinnosta. Demokratia otetaan aseeksi muslimivallankumouksen edistämiseksi. Shiiat on Ajatollah Khomeinin henkeläisiä, ei mitään kompromissejä. Eipä ihme, että USA roudas Ranskasta tämän tyypin vastakkainasetteluksi Iranin silloista shaahia vastaan, lieneekö ollut kyse öljystä? Mielestäni USA saisi ottaa kaikki runsaammin karvoitetut ja erinomaisella pigmentillä varustetut erikoisosaajat hoiviinsa. Mutta, kun liittolainen Israel haluaa, että Eurooppa ruskistetaan. Juutalaismafia on yksi suurimmista EU-lobbareista.

Anonymous

Rauhan-tae rääkyy juutalaisvihaa, myös homovihaa.Sosdemareille kaikki käy, koska henkilökohtainen vaurastuminen käy verovarojen kautta tai sitten ”me tienataan tällä”-ideologian kautta.Rauhan-tae edustaa kytköksiä Irakin shiioihin, jotka sosialistisessa maailmanimperiumissa kärsivät pääkalifi Saddam Husseinin(sunni,isis) vainoista. Onko rauhan-takeella vihoja sunneja kohtaa?
Sale-ukkeli on nolla, ainut ansio tällä miehellä taitaa olla ennen eduskuntavaaleja esitetty kommentti, että miksi mediassa ei keskustella ulko-ja turvallisuuspoliittisista asioista? Mutta taisi olla vähän pähkinöitä pikkuoraville, koska kumpikin taho , media ja keikkapressa haluaa EU:sta liittovaltion.

Anonymous

Eihän nuo poliitikot valehdelleet kun sanoivat että ”me” tienataan tällä. Hyvin ovat varmaan rikastuneet tällä bisneksellä.

Anonymous

Ps. Iranin nykynuoriso ei kannata Islamia, paitsi ehkä vähiten koulutetuilla alueilla. Heidän vanhempansa ovat nähneet shaahin ajan vapautumisen.Zarahustralaisuus on ikivanha suuntaus, josta kristinuskokin on saanut vaikutteita. Asiasta toiseen, orfilaisesta uskonnosta (500ekr) on löytynyt esine, jossa selkeästi mies ristiinnaulitaan. Paavin kommentit siitä, että islam on erittäin tärkeä uskomus, pitää mielestäni paikkansa. Katolisen maailman arvokkainta kamaa ovat olleet rikkaat lesket, jotka ovat testamenteilla saaneet taivaspaikkansa.

Anonymous

…kyseesä on lähes satavarma jihadisti. Tai vähintäänkin lähes satavarma islamisti.

Kantis vouhottaa ilmastoa eikä näe eikä kuule muuta

Muslimistit jatkavat soluttautumistaan yhteiskunnan kaikille alueille ja muuttavat maatamme heille sopiviksi.
Kantistyhmät juoksevat monttu auki ilmastohurmiossa eivätkä huomaa miten maa viedään jalkojen alta.

EI Eidillekin

Voisiko muslimipolitikko olla niin ystävällinen että ehdottaisi myös muslimijuhlapäivien maininnan poistamista almanakasta ja että kaikenmaailman tulijuhlat, eid-al-fitrit sunmuut turhuudet kielletään koska eivät kuulu siviilisaatiomaahan?

Sossukuningas Halla

Länsimaissa loisivat uslimit kun eivät halua länsimaissa olevan minkään länsimaisen asian kanssa tekemisissä, niin ehdotan että kaikilta muslimeilta evätään länsimaiset sosiaalituet sekä kaikki muut länsimaiset edut. Näin muslimit saavat pärjätä omillaan ja nauttia oman kovan työnsä tuloksista, joista ikävä kyllä joutuvat kuitenkin maksamaan länsimaista veroa. Muslimien mikroskooppisen pienillä verorahoilla sitten kustannetaan länsimaisten valkoisten loisimiset, katsotaan kuinka kivaa se on. Ellei tämä jostain syystä muslimeille sovi, niin muslimit ovat hyvin hyvin tervetulleita muuttamaan takaisin ihanaan kotimaahansa.

Vapaa Aika

Vapaiden Poistolla Kansantalous Räjähdysmäiseen Kasvuun!
Kun kaikki vapaa lasketaan yhteen, muodostavat erilaiset vapaapäivät (lauantai ja sunnuntai niistä pahimpina), sairaslomat ja varsinkin eläkkeet, yli puolet kantaruotsalaisten ajasta. Tämä aika voitaisiin helposti eduskunnan määräyksellä muuttaa työajaksi.
Entä sitten ruotsalaiset virkamiehet. Heidät on saatava pois viroista, töihin. Virat on helppo täyttää, ja voin vakuuttaa että tulijoita on, maahan muuttaneilla uusruotsalaisilla.
Tämäkin muutos tarvitsee vain riittävän korkealla tasolla ehdyn hallinnollisen päätöksen. Uuden lain kirjoittamisen.
Kun vanharuotsalaiset saadaan töihin ja uusruotsalaiset virkoihin, työttömyys poistuu ja Ruotsille alkaa uuden kasvun ja kehityksen aika!

Islamin uskoisuus on sairaus

Muslimit on mielisairaita. Oikeesti, jos uskoo niin kiivasti kuin uskovat joihinkin tuhannen ja yhden yön satuihin ei mee hissi ihan ylös asti. Aikuiset miehet vielä kyseessä. Kyllä ne on niin hemmetin tyhmiä.

kanander

Noin ne muslimit kunnioittavat Ruotsin perinteitä. Helppohan se on ammattityöttömän vaatia pois työntekijöiden vapaapäiviä.

kansalaisuuden menetys

Aina voi ottaa palkatonta vapaata tai poistua maasta.

PastoriNikulainen

Saatana mikä persereikä. Tuo miehenpuolikas on kuin suoraan kivikaudelta temmattu.
Ei jatkoon missään nimessä! Äänestäkää svennut aikuisen oikeasti
huutinvittuun tuonlainen kiihoittaja ja vihaajanne.
Jos tuo saa kapisen koipensa ovienne väliin se vie koko kätenne. Amen.

toni lajos

Al-Jabirin ei kyseenalaista pyhän kirjan sanomaa, siinä kirjassa ei ole järjen hiventäkään, joten Al-Jabirin on siihen uskominen ja suurta hurmosta ja kunnioitusta sokeasti osoittaen.

Vai pääsiäinen pois?

Ohoh. Poistaa kalenterista pääsiäinen? Nyt käydäänkin suoraan asiaan, kaverilla ei ole ihan vaatimattomat visiot Ruotsin tulevaisuudesta. Jos ruotsalaiset eivät herää kunnioittamaan kristillisiä juuriaan, näin epäilemättä ajan kanssa tulee tapahtumaan. Jossain kohtaa risti tullaan poistamaan Ruotsin lipusta, jos suunta jatkuu samana; se loukkaa monikulttuurista yhteiskuntaa, erityisesti muslimeja. Suuret moskeijat tulevat kohoamaan eri puolella Ruotsia ja islam ottaa hallinnan. Ruotsalaiset voivat reagoida jossain vaiheessa, mutta muslimien määrän ollessa riittävän suuri he vastaavat väkivallalla ja Ruotsi taipuu.

Jennifer_

Ei se ihan vielä taida onnistua, mutta eiköhän se ole itsestäänselviö siinä sadan vuoden sisällä islamisoituneessa ruotsissa. Idiootit antoivat tuhota oman maansa.

Taistelu esinahoista alkaa!

Jos pikkupoikien ympärileikkaus kielletään Ruotsissa kuten kepu ehdottaa (Lööf vastustaa) ”on juutalaisten ja muslimien mahdotonta elää Ruotsissa koska ympärileikkaus on keskeinen osa uskontoamme”:
https://www.expressen.se/nyheter/annie-loof-jag-beklagar-beslutet/

Valmistelu

Yhdeksän pidätetty törkeästä aserikkomuksesta Husbyssä: https://mitti.se/nyheter/polisen-hittad-vapenbrott/?omrade=hela-stockholm

Jarmo Kanerva

https://www.facebook.com/jaafar.al.7. Tämä riittänee tämän artikkelin kommentoimiseen.