Greta Thunbergin äiti on levitellyt tyttärensä diagnoosia lehdissä jo vuosia

Greta Tintin Eleonoora Ernman Thunbergin viimeisin esiintyminen oli täynnä draamaa. Greta kertoi vihaa leimuten miten hänen tulevaisuus on varastettu ja lapsuus pilattu tyhjillä puheilla.

250px-Malena_Ernman_at_ESC2009Voisiko tosiaankin olla niin, että Gretan lapsuus on pilattu? Tuskinpa, Greta on elänyt turvallista elämää. Mitä nyt näkyjä nähnyt välillä.
Gretan vanhemmat äiti oopperalaulaja Malena Ernman ja isä tuottaja, kirjailija ja näyttelijä Svante Thunberg ovat hyvin varakkaita henkilöitä. Greta asuu vanhempiensa ja sisarustensa kanssa Tukholman Kungsholmenilla  P.O. Hallmans gatanilla. Asuinalue on siis Tukholman ytimessä Barnhusin lahden rannalla ja kuuluu yksiin Tukholman hienoimmista alueista. Jo yksin asuinalueen perusteella voi päätellä, että Gretalla ei ole elämänsä aikana ollut minkäänlaista kosketusta normaalien ihmisten elämään.
Gretan äiti on umpihullu, vaikka onkin kuuluisa ja mahdollisesti hyvä laulaja. Gretan ja tämän nuoremman sisaren Beatan elämää ja sairauksia on riepoteltu kaikissa ruotsalaisissa naistenlehdissä. Äiti on kertoillut avoimesti kuinka Greta vuonna 2015, ollessaan 12-vuotias, lopetti syömisen ja laihtui parissa kuukaudessa 10 kiloa. Samoihin aikoihin tytölle annettiin diagnoosi Aspergerin syndrooma. Kohta tämän jälkeen siskolle Beatalle diagnosoitiin adhd. Myöhemmin myös misofoni eli henkilö, joka reagoi tiettyihin ääniin ikäänkuin liian voimakkaasti.
Toisessa lehdessä Gretan ongelmia kerrottiin niin ikään hyvin avoimesti. Äiti kertoi tytön sairastuneen 11-vuotiaana ja ihmelleen mikä tätä vaivaa. Aikaa ennenkuin Asperger todettiin. Yhdessä lehdessä äiti lörpötteli niin ikään Gretan ongelmista ja kertoili kuinka tyttö käy apukoulua. Artikkelista tulee vaikutelma, että äidin mielestä on siistiä kun tyttö on hieman erilainen, olletikin, että Aspergerin syndroomalla.
Gretan äiti on siis juoksuttanut tyttöä paskalehtien artikkeleissa vuosia. Gretan ongelmia on vatvottu kuin ne olisivat jotain valtakunnan asioita.
On siis melko selvää, että Gretan äiti on jollain tavalla taustapiruna Gretan touhuissa. Mahdollisesti hän ei itse käsikirjoita tarinaa vaan siellä on jo ammattitoimijat, mutta liikkeelle panevana voimana äiti on ollut.
Greta ei olisi saanut minkäänlaista huomiota koululakollaan viime syksynä, jos hän olisi tavallinen tavallisen perheen tavallinen pikkutyttö. Mutta koska hän oli tyrkkyjulkkiksen ja euroviisulaulajan tytär niin se herätti paskalehtien mielenkiinnon. Lähtölaukaukseen vaikuttivat ruotsalaiset mediat, jotka kirjoittivat tytöstä itkettäviä artikkeleita. Sittemmin ilmiö alkoikin elämään jo omaa elämäänsä.

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

”…siskolle Beatalle diagnosoitiin adhd. Myöhemmin myös misofoni eli henkilö, joka reagoi tiettyihin ääniin ikäänkuin liian voimakkaasti.”
Oopperalaulajien lapset sairastuvat misofoniaan keskimääräistä helpommin, luulisin.

Gobbelsson

Eiköhän tämä ”Reetta” kohta ”kilahda”, kun sen houruja ei kukaan ota todesta. Äiti muiden viher-stalinistien avustustuksella yrittää rakentaa pikku-Reetasta messiasta, joka ennustaa maailman tuhon ja johdattaa meidät pelastukseen jos vaan annamme omaisuutemme heille ympäristöalmuina(verot+pakkomaksut) joilla saamme saastuttamisemme anteeksi.
Ei näitä viher-stalinisteja kiinnosta miten Reetta mielisairaalassa pärjää, sitten kun Reetta ”kilahtaa ja heille ei enää Reetasta ole höytyä.

Pääsis pois kurjasta elämästään

Greta vois tehä vaik itsarin.

Loogista

Ilmastolakkomielenilmauksessa näkyi kyltti, jossa sanottiin, että itsemurha on ilmastoteko.

Ilmastotekoja

Afrikkalaisten alkuperäisväestön tuonti sivistyksen ja elintason pariin on pahin ilmastoteko,sekä myös kokonais tuholtaan verrattavissa kansanmurhaan paikallista valkoista väestöä kohtaan.

IsäNMaallinen

Saattaa tehdäkin, kun alkaa maailmalla konsensus kääntymään, ettei co2 ole syypää mihinkään maapallon lämpenemiseen, kun ei edes lämpene tällä hetkellä…tämä maapallo.

spilän mooney lens taksperin kun haki muslimeja

Ei ihme, vituttaahan pientä oravaakin jos joutuis kuunteleen jonkun täyshullun ämmän jatkuvaa rääkymistä!

Heino Keppi

Ooppera ei ole ohi, ennenkuin lihava nainen on laulanut.

Tuumaaja

Ihmiset eivät kykene yhdistämään asioita saati etsiä samankaltaisia tapauksi. kaikki tulee aiavan uutena näille kultakalan muistin omaavilel vaikkei aikaa olisi kulunut kuin viikko, sitten tääs yllätytään ja pöyristellään.
Hieman vanhempi tapaus lapsen hyvöksikäytöstä vanhemman tulonlähteenä löytyy SIAn musiikivideoilta, joissa modernia tanssikoreogarfiaa esitteli Maddie Ziegler.
Satiirin keinoin Brett Barker tuo raadolisuuden esiin tässä:
https://www.youtube.com/watch?v=Vp7Cp2vBXbU
Suomalaienn keltainen media on asettunut vakaasti Gretan taakse puolustuslinjaan ja kaikki kommentit jotka viittaavat hänen sairauksiin tai osoittavat puheiden etukäteen kirjoitetuksi, sensoroidaan sananvapuden nimissä.

Betty Happschatt

Maddie näyttää kuitenkin opiskelleen itselleen ammatin ja voi elää itsenäistä elämää kun aikuistuu. Gretalle ei ole sallittu nuorelle ihmiselle tarpeellisten taitojen hankkimista, koulusta lakkoilukin on tehty hienoksi ja hyväksi asiaksi. Hän on näillä reissuillaan kuukausia – mahtaako saada kouluopetusta ollenkaan?

Anonymous

Sitten vielä Suomenkin typerä pääministeri Antti Rinne myös tukee Gretaa ilmaston puolustamisessa, vaikka ei tajua että tuo on vain ilmastomaskotti, joka ei todnäk. tiedä oikeasti yhtään mitään, eikä ymmärrä asiota kokonaisuutena.

fatwantarkistaja

Mistä muka Rinnekään mitään ymmärtäisi. Ilman happea sekin on liian kauan ollut, vai mistä näitä vikoja ikinä tuleekaan. Varsinainen ongelma on näiden kahden seuraajat, vähän kuin yllyttäisit kännistä ystävääsi tappelemaan katsoessasi itse turvallisesti touhua päältä. Gretalle ei saisi antaa siimaa, hänet tulisi pakottaa kouluun ja Rinnettä ei saisi äänestää, se kuuluu suljetulle osastolle, tai ainakin Sipilän orjatalkoisiin.

Anonymous

Nähtiin se äänestäjien idioottimaisuus siinä keväällä, että riitti kun lupasi näille 100€ lisää eläkkeisiin niin totta kai lampaat äänesti SDP voittoon. Edes Oulun tapahtumat eivät saaneet ihmisiä järkiinsä.
Kuinka sitten kävikään. No yllättäen SDP petti kaikki lupaukset, jopa sen satasen kohdalla. Sekä sama kaikkien ottaminen vaan jatkuu, entiseen malliin.
Mikä siinä on että nämä eivät koskaan opi olemaan äänestämättä näitä SDP, Kokoomusta, Keskustaa ja Vihreitä sekä Vasemmistoja.

Hoilolla itsellään ADHD

Sama Ruotsissa: sossut nostivat eläkkeitä nin paljon että sillä rahalla saa yhden pitsan kuukaudessa. Ja nyt kun sossut änkyröivät yhdessä keskustaliberaalien kanssa saavat vain korkeapalkkaiset etuja verohelpotuksina.
Mitä Gretaan tulee niin ”lyhyesti virsi kaunis” kun taustalla oleva rahanlypsykoneisto paljastuu.

rocky

Tai kuntouttavaan työtoimintaan johonkin puusepänverstaalle,voi sitten alkaa nikkaroimaan Gretan arkkia kun maailmanloppu tulee.

Heino Keppi

Rinteen sammakot syntyvät ohisalon päässä

Val Nyholm

Tai Ohisalon suusta ylöspäin.

Juha K.

Kyllä pm Antti Rinne (sd.) tasan tarkkaan tajuaa, mutta EI vain välitä. Tämän tulisi avata Suomen Kansan silmät kaikilta, että Suomen hallitusta johtelee täysin vastuutoon despootti!
https://fi.wikipedia.org/wiki/Despotismi
Tapaus Rinne auttaa toimillaan yhdensuuntaisesti ylemmän despootin – kenties Euroopan rikkaimman miehen – Sauli Niinistön (SN2-vmy/kok.) (Suomen oma Quisling) päämääriä!
Suomen Kansan omaisuutta on siirretty Valtioneuvoston kanslian – lähinnä Martti Hetemäen (kok.) toimesta Euroopan rikkaimmaksi mieheksi rosvoudella nostetun Sauli Niinistön (SN2-vmy/kok.) henkilökohtaiseksi ja perheen omaisuudeksi jo vuosikymmeniä ja tuo kusetus EI saa nyt paljastua! – Siksi Suomeen tullaan jatkossakin jopa laittomasti, kuten Sauli Niinistön toimet ovat osoittaneet tuottamaan jatkuvalla ja kumuloituvalla määrällä uusia ”taakanjakoeriä”, ilmastopakolaisia, laittomia maahantunkeutujia, elintasosiirtolaisia, ”työvoimapulan paikkaajia”, Suomen syntyvyyden kohentajia, jne.. matkalla kohti sharia-lain mukaista islamilaista yhteiskuntaa!

Liberaali konservatiivi

Kyllä näihin järjettömimpiin kommenteihin pitäisi olla joku perustelu tai näyttö, muukin kuin foliohatun läpi iskeytynyt…

Sampo Raha

Vähän aikaa kun kuluu alkaa joku tonkia Gretan taustojen/säätiön ekonomiaa, se on yks mikä on varma.

Sami

Mjåå, taustat on jo tiedossa. Netti on jo täynnä asiaan liittyvää informaatiotulvaa.

Inhaa

On äiti aloittanut nuorena ton tyttärensä myymisen ja henkisen pahoinpitelyn, eiköhän noi kaikki taudit tuolla saada aikaan.

fatwantarkistaja

Gretan mutsista tulee mieleen Krista Kosonen, tuo henkisesti äärimmäisen sairas ihmishirviö, joka on vakaasti päättänyt vammauttaa tyttärensä psyykeen pakottamalla tästä transun. Eihän tuo muuten onnistu millään, mutta tottakai tulevat koulukaverit googlettavat kuuluisan äidin ja alkavat kiusata tätä viatonta lasta. Kiusaavat varmaankin niin kauan, että tyttö ajaa päänsä kaljuksi, teippaa tissinsä ja alkaa pitämään Sidostesukkaa alushousuissaan. Silloin äidin haave täyttyy ja hän on onnellinen. Gretalla se vaihe on juuri nyt päällä. Lastensuojelu ei puutu tähän kidutukseen millään tapaa, täytyy toivoa jonkun täyspäisen lopulta naivan ja erottavan äidistään, siihen asti kärsivät kovasti. Ja arvostellessasi Gretan äitiä Rinne syyttää pedofiiliksi, vaikka se laji on erittäin lähellä hänen intressejään.

Sami

Jutun viitekuvassa olevassa Gretan miesoletetussa isän kuvassa kuvastuu aikamme erikoinen henki. Tuoko mies Gretan synnytti?

Accelerator

Kommentoin ainoastaan tuota misofoniaa, kun itsellä on se ja jos jotakuta nyt sattuisi kiinnostmaan tutustua asiaan tarkemmin. https://fi.wikipedia.org/wiki/Misofonia Esim. koiran nuoleminen, miehen kuorsaaminen, niiskuttaminen, syödessä maiskuttaminen on sellaisia ääniä, etten voi sietää.

Vitjaantunut Stadilainen

Heh, myös minun huomioni kiinnittyi tuohon.
Itselläni tulee kohtaus myös maiskutuksesta mutta eritoten vauvan rääkymisestä kun kulkee (krapulassa ja muutenkin) julkisilla ja vaikkapa Li Andersonin kiekumisesta A-studiossa 🙂

Muuta mietittävää

Voi,voi!

Psyko-logia

Jos kuuntelee Gretan surullisenkuuluisaa hysteeristä, naurettavaa vouhotuspuhetta uusin korvin: niin että tyttö ei puhukaan maailman johtajille vaan avautuu ÄIDILLEEN, niin rupeaa palaset loksahtamaan kohdalleen.

T

Erinomainen huomio. En ollut aiemmin ajatellut tätä puolta asiassa, mutta nyt kun sanoit niin täsmää kyllä hyvin.

Aikki.

Ihmetyttää se, ettei Greta ole sanallakaan maininnut Ruotsissa satojen ellei tuhansien poltettujen autojen vaikutusta ilmastoon . Ai niin ne onkin kunniakansalaisten tekemiä rovioita, joita ei oteta huomioon missään keskusteluissa. Jos osaa vähänkin ajatella, niin tällä Greta ilmiöllä halutaan vaientaa maahanmuuton mukanaan tuomat ongelmat ja sen vaikutus EU maiden talouteen.

Hyttyset ja Kamelit

Esim. Ruotsin terästeollisuus, mm SSAB, saastuttaa valtavasti eikä maksa edes hiilidioksidiveroa.
Tavallisen maalaisen kaminasta silti jaksetaan valittaa eli pitäisköhan kaminanlämmittäminen kieltää kokonaan.

T

Suuryritykset voivat ostaa poliitikot. Tavallinen tallaaja ei.

Anonymous

Siinä se ongelma, elämän realiteetit.

Ruotsissa partalapset ensin

Mielestäni lapsellakin on oikeus yksityiselämään. Gretan äidillä ei ole ollut oikeutta levitellä tyttärensä yksityisasioita, eli tässä tapauksessa kaikkia terveysongelmia pitkin maailmaa, jopa medioissa, mutta tehty mikä tehty. Hän ei ole äitinä luotettava.
Nyt Greta on itkuinen ja hysteerinen. Hän on äitinsä hyväksikäytön uhri, hänellä ei ole mitään omaa, ei yksityisyyttä ja äiti työntää häntä jatkuvasti julkisuuteen, mikrofonien taa, koko maailman eteen. Tuosta nk. äidistä tulisi tehdä rikosilmoitus.
Kuinkahan Gretan sisar, Beata jakselee? Nyyhkyttää hiljaa pyöreässä huoneessa, pidellen korviaan, jotka taas itsekkään laulaja-äidin jatkuva kiekuminen ja vihlovat ääniharjoitukset kotona on kaiketi pilanneet jo pienestä pitäen?

Onko se perinnöllistä

En tiedä mistä tuota aspergeria vedetään tähän yhteyteen koko ajan. Kun katsoo Greetan kasvoja niin ne ovat down-syndrooman kasvot. Eivät kovin pahan, mutta selkeät merkit on havaittavissa kasvoissa. Mutta aspergerin oireet eivät minusta mitenkään tule esille, tai sitten ne on todella hyvin lääkitty.
Tulee eittämättä mieleen tuo juutalaisten pitkäaikainen sisäsiittoisuus. Kun katsoo esim Demi Mooren tyttäriä. Kumpikaan vanhemmista ei näytä ”perijuutalaisilta”, kuten eivät amerikkalaiset näyttelijä 50-luvulla. Mutta tyttäret ovat kuin suoraan oppikirjoista. Eikä Bricekaan ole oppikirjan esimerkki. Mietin, että onkohan gretan kohdalla käynyt niin että periytyvien sairauksien määrä on ylittänyt knyynksen jossa syntyy jo uusia sairauksia? Tähän vitittaa jos sekin että myös Gretan sisko on mieleltään sairas.
Suomalaisten ja ruotsalaisten pedigree kuten dna:kin on täysin erilaista. Siksi Suomi tulee olemaan viimeisiä pohjoismaita joista vielä löytyy puhdasta alkuperäiskansan DNA:ta.

Ilmari

Katsokaa kuinka kaunis Gretan äiti on. Kuinka hienoa onkaan ollut hänen miehellään tehdä Gretaa hänen kanssaan! Ajatelkaa häntä vielä 16-17 vuotta nykyistä nuorempana.

Kaarlo Kiviniemi

Lapsirukka on jo valmiiksi kajahtanut ja nämä sieluttomat valjasti hänet vetämään politiikan vankkureita. Niillä on aina jokin vouhotus päällimmäisenä, nyt ilmasto. Nyt ei ole mediaseksikästä puhua happosateista tai otsonikerroksesta

Anonymous

Tyttö on vasta 16-vuotias. Älkää lanatko 16-vuotiasta, siivet vielä kehittymässä.

Betty Happschatt

Minusta näyttää siltä, että tylyt kommentit kohdistuvat tytön läheisten toimintaa ja kommentoijat oikeasti toivovat Gretalle paratsa.