Malmön poliisi ottaa kovat keinot käyttöön: Anteeksipyytelyn

hands-1926414_960_720.jpg

Malmön poliisi ottaa nyt kovat käyttöön vähentääkseen väkivaltarikollisuutta. Uudessa metodissa rikollisilta pyydetään anteeksi.

Tarkastiottaen kyseessä ei ole Malmön poliisin keksintö vaan amerikkalainen  GVI – Group Violence Intervention – ohjelma, jota käytetään 60:ssä kaupungissa menestyksekkäästi. Metodin keksijä David Kennedyn mukaan ongelma on se, että alamaailmassa on niin vahva vaikenemisen kulttuuri, Kennedy Kertoo SvD:n haastattelussa.

– Rikollisuuden pienentäminen on mahdotonta sellaisessa ympäristössä, jossa ihmiset ovat vihaisempia poliisille kuin rikollisille. Jos äiti tietää kuka poikaa on ampunut, mutta vaikenee, koska ei luota poliisiin, silloin meillä on ongelma, Kennedy sanoo.

Tässä tilanteessa poliisi joutuu Kenndyn mukaan pyytämään rikollisilta anteeksi. Sitä tosin ei kerrota mitä poliisi tarkastiottaen pyytää anteeksi. Olemassaoloaan?

Malmön poliisi on tähän mennessä pitänyt kaksi isompaa tapaamista rikollisten kanssa, joissa ollaan kerrottu gangstereille kovin sanoin, että yhteiskunta ei siedä sitä, että konflikteja ratkotaan ampumalla toisia. Poliisi toisin sanoen pitää rikollisille jonkinlaisen vakavan puhuttelun, pyytää anteeksi ja ongelmat ratkeavat. Mikäli käsitin oikein.

Ehkä, ehkä. Artikkelin mukaan kauan Malmössä poliisina työskennellyt poliisi sanoo, että puhuttelu ja anteeksipyyntö toimii hyvin.

Voisiko tässä olla ideaa Suomeenkin? Kun gangsterit ovat ampuneet toisiaan, poliisi astuu kuvaan ja pyytää anteeksi. Sen jälkeen vakavuuskeskustelu.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

25 thoughts on “Malmön poliisi ottaa kovat keinot käyttöön: Anteeksipyytelyn

 1. Vielä parempi idea olisi pitää vanhempainilta, jossa keskustellaan niistä syistä miksi lapsi on ajautunut rikoksen tielle, sitten halataan ja pyydetään anteeksi. Lopuksi annetaan koko köörin panna sukupuoleen katsomatta konstaapeleita perseeseen. Näin syntyy molemminpuolinen luottamus.

  82
 2. Ööö, eikös Ruotsin poliisi ole toteuttanut tätä jo vuosikausia vai mihin niitä lettipitkoja on tarvittu vähintään satoja kilometrejä?

  50
 3. Anteeksi etta kirjoitin taman tanne, anteeksi etta pieraisin semmoisen paukun etta taulut tippui seinalta ja sain Greta vihaiseksi, anteeksi, anteeksi, no viela kerran saanko anteeksi….

  44
  1
 4. On nuo malmöön pollarit seiiten hurjia.
  Charles Bronson, Robert Ginty ja kumppanit varmaan kierivät haudoissaan.
  Miten olisi rikollisten muna-aivojen maastakarkoitus?

  53
  1. Tai piestään hillujat sinisixi OMON:in malliin ja laitetaan pyytämään anteeksi.

   29
  2. Heillä on liian paljon perhesiteitä ja muuta mukavaa, jotta feministihallitus voisi tehdä sellaista. Rautaista kuria tarvittaisiin, mutta ne ajat ovat jääneet jonnekin historian syövereihin. Nykyään tarjotaan vaan paljasta takapuolta ja toivotaan, että kun alistutaan oikein niin rähmälleen kuin vain mahdollista, niin tuhmat sedät hieman edes rauhoittuvat.

   15
  3. Bronson ampui ihonväriin katsomatta aseettomia ihmisiä selkään. Tuollaista tasa-arvoa harvoin näkee enää.

 5. Nyt on tosi kovat keinot hurreilla..varmaan gangsterit paskoo housuihin noin koviin keinoihin.

  56
  1. Raiskausranneketta tylympi konsti on. EU tulee kieltämään tämän epäinhimillisen kidutuksen ja rauha palaa maahan. Ihmisarvo on jakamaton.

 6. Rikollisten uusin juttuhan on pyytää poliisia imemään munaa. Ehkäpä poliisin kannattaisi tosiaan tehdä se?

  54
 7. MAINIO IDEA! Saksassahan on jo suvakkinaisia jotka ovat pyytäneet anteeksi heitä raiskanneilta turvapaikanhakijoilta hyvinkin positiivisin tuloksin! ”I am so deeply sorry that you had to rape me” Tämä on oikea suunta Euroopalle, käännetään toinen poski! Näin kaikki viihtyvät. Voisikohan tätä ideaa kehittää jotenkin niin että anteeksipyyntöjen kanssa tarjottaisiin myös runsaasti käteistä rahaa?

  64
  1. Eikun tyttö pyytämään, että perseeseen kanssa! Hänhän se raiskaaja on, ei yksikään pakolainen halua, mutta kun pakotetaan. Voi lapsirukkaa.

   12
 8. USA:ssa on laadittu toisenlaisiakin poliisitoiminnan metodeja, perustuen rikotun ikkunan teoriaan:
  jos hylkää auton rikollisen väestön asuinalueelle, sitä ei pahemmin tärvellä, kunnes yksi sen ikkunoista rikotaaan.
  Sen jälkeen se on hyvin nopeasti vandalisoitu raadoksi.

  Tästä kehitettiin nollatoleranssin idea:
  mitään rikosta, eikä edes rikkomusta katsota sormien läpi, vaan kaikkiin puututaan välittömästi!
  New Yorkin metron poliisipäälliköksi 1990 nimitetty W.J. Bratton otti tämä ohjenuorakseen omalla vastuualueellaan:
  metroasemilla poliisi partioi kolmimiehisissä partioissa voimankäyttövälineet hyvin esillä.

  New Yorkin metrosta tuli parissa vuodessa maailman turvallisin. Niinpä 1993 New Yorkin pormestariksi valittu Rudy Giuliani ylensi Brattonin NYPD:n poliisipäälliköksi, ja antoi hänelle valtuudet ja resurssit tehdä koko kaupungille sama, minkä teki metrolle.

  New Yorkista tuli maailman turvallisin miljonakaupunki. Se ei ole sitä enää, johtuen allahuakbarien riehunnasta, jota obamat ja kumppanit eivät ole oikein halunneet hillitä.
  Proseduuri on kuitenkin tiedossa.
  Trump voi ottaa sen käyttöön tultuaan valituksi uudelleen.
  Suomen sisäministeriö voisi ottaa sen käyttöön koska tahansa.
  Jopa Ruotsin hallitus voisi päättää sen käyttöönottamisesta.

  Se vain vaatisi Ruotsin valtiopäiville 67 % voittoa Sverigedemokraternalle. Vähempi ei voi riittää.

  Pelkäänpä pahoin, ettei ehkä meillä Suomessakaan Perussuomalaisille riitä vähermpi.

  53
  1. ”Se vain vaatisi Ruotsin valtiopäiville 67 % voittoa Sverigedemokraternalle. Vähempi ei voi riittää.”

   Kyllä toki riittää jos SD+M+KD ovat samaa mieltä ja muodostavat koalition mikä on suurempi kuin vihervassariliberaalikoalitio.

   15
  2. Tuo riittäisi, jos Ruotsissa olisi terve demokratia. Siellä ei harmi kyllä ole.

   Maassa on entisten blokkien sijaan nykyisellään kaksi blokkia:
   Hallitukseen Kelpaavat Hyvät Puolueet ja SD.

   Kehittyneen demokratian maissa, kuten Saksan liittotasavallassa tunnetaan vaa’ankielipuolueen asema:
   kaksi vahvaa puoluetta voivat toisiaan vastaan mitellessään yrittää saada yhden pienemmistä puolelleen hallituksen apupuolueeksi.
   Saksassa tämä tilanne oli pitkään oikeistoa edustavan CDU/CSU:n ja vasemmistoa edustavan SPD:n välillä, ja molemmat pyrkivät saamaan keskustalaisen FDP:n hallituskumppanikseen.

   Mutta tämä on mahdollista vain kehittyneen demokratian valtioissa. Ruotsi oli sellainen, mutta ei ole enää. Suomi on menossa samaa vauhtia perässä:
   pelkäänpä pahoin olevan hyvin mahdollista, että seuraavien eduskuntavaalien jälkeinen hallitus päätetään taas etukäteen.
   Siinä ovat kaikki muut paitsi PS, ellei tämä saa 67 % äänistä.

   25
   1. Persujen ”kyvyt” on nähty ja köykäisiksi havaittu. Samaan maaliin potkivat palloa muiden (((globalisteilta))) käskynsä ottavien puolueiden kanssa.

    Pelkkää näytelmää -ei enää toimi kuin kaikkein järjestelmäuskovaisimpaan osaan kansasta. Tiedustelulain, eli poliisivaltion muodostamisen mahdollistavan hankkeen tukeminen paljasti persujen kortit lopullisesti. Virhe jonka uskottava selittäminen kansan edun mukaiseksi toiminnaksi on täysin mahdotonta.

    -GAME OVER-

    1
    2
 9. Nyt äkkiä Trollhättanin bingomummot pyytämään kivittäjälapsosilta anteeksi.

  32
  1. Pieni Greta on vammainen ja moniongelmainen lapsi, joka on nostettu pylvään nokkaan röyhkeästi hyväkisikäytettäväksi.
   Tuo pikkutyttö ei ole todellakaan mikään Johtaja eikä keksinyt mitään ilmastojulistuksia omasta päästään, vaan on pelkästään hyväksikäyttäjien äänitorvi.

   23
 10. ”Rikollisuuden pienentäminen on mahdotonta sellaisessa ympäristössä, jossa ihmiset ovat vihaisempia poliisille kuin rikollisille. Jos äiti tietää kuka poikaa on ampunut, mutta vaikenee, koska ei luota poliisiin, silloin meillä on ongelma, Kennedy sanoo.”

  Jokainen älyllinen tajuaa että tuo on täyttä paskaa. Poliisille ei puhuta koska pelätään kostoa. Kuka muka ei paljastaisi läheisensä murhaajaa poliisille perusteella ”ettei luota poliisiin”. Vaikka ei luottaisikaan niin tiedon salaamisessa ei silti olisi järjen häivää. Ainoa uskottava syy on se että pelätään kostoa jos lavertelee.

  17
  1
 11. Eipä tuo ”keino” vaikuta kuin antautumiselta :(. Brattonilla taisi olla suuremmat joukot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.